pictures of you

Bion förra helgen var kanonbra! Vi åt på Chili Thai först (personen som sagt att han inte tycker om asiatisk mat föreslog det själv när vi gick förbi!), hur gott som helst. Sedan var ju filmen. Den var bra, och väldigt rolig.
Efteråt åkte vi till Emma-Linnéa och hälsade på henne och Tess en stund. Pratade och skrattade och så fick jag en fin födelsedagspresent av Emma-Linnéa.
Åkte hem till Ki efteråt och sov.
På söndagen tittade jag på några avsnitt HIMYM medan Ki var borta och dömde och en hockeymatch och sedan tittade jag på TV med hans mamma och syster. Och så lite mys framför The Big Bang Theory med Ki innan jag åkte hem.
 
Har nästan bara jobbat hela veckan. Städat rummet lite, ätit hur mycket som helst och i torsdags satte jag mig på motionscykeln med en bok och cyklade och läste i nästan två timmar. Bokade några böcker från bokrean på Cdon också, ähä.
 
Igår efter jobbet åkte jag till Värnamo, bokade tid för en nagelförlängning, köpte cola och Red Bull och sedan gick jag hem till Ki. Vi åkte och köpte mat till mig från Max och chips och dipp, sedan tittade vi på Gladiatorerna och lite andra program innan vi gick och la oss.
 
Än så länge idag har jag spenderat nästan hela dagen i soffan framför Halv åtta hos mig. Har duschat och målat naglarna också. Allt medan jag är ensam här i huset, alla är borta antingen på match eller andra äventyr.
 
Bilder från förra helgen och veckan som gått, och även London :)
 

mitt hjärta pumpar, pumpar, tills den dan det får punka

London var kanonfint. Massa vin, olika barer, väldigt många småpåsar chips, en gayklubb och shopping. Det sammanfattar det nog rätt bra. Missade planet hem för att bussen till flygplatsen gick sönder och kom till gaten högst 30 sekunder försent. Paniken där alltså. Vi hade dessutom hittat en ensam tjej på bussen till flygplatsen som skulle med samma flyg som oss och henne tappade vi bort i språngmarschen genom Stansted, men vi hittade henne igen och köpte en flygbiljett till henne också. Det blev en övernattning på stengolvet på flygplatsen med kläder som madrasser och jackor och handdukar som täcken.
Men trots kaoset där på söndagskvällen så var det en fin helg! Bilder kommer vid ett senare tillfälle.

Sedan jag kom hem i måndagskväll har jag jobbat, Ki sov här natten mellan tisdag och onsdag och i torsdags efter jobbet hämtade han mig och vi åkte till Mc Donald's och köpte mat och tog med och åt framför barnprogram hemma hos honom innan vi gick och la oss.

Idag köpte vi kebab som ingen hann äta innan jag skulle hem och han skulle iväg på match. Jag har spenderat dagen framför Grey's Anatomy, beställt några nya nagellack och de där ansiktsmaskerna som ska ta bort alla finnar och pormaskar som alla pratat om det senaste.
Har även tittat på Gladiatorerna med mamma och Peter och en cider, sedan skypat med Tess och fått massa fina filmer skickade av henne. Haha, åh Guuud vad vi skrattat åt dem! Sedan spelade jag lite Fear 3 så jag kunde komma till nästa interval någon jäkla gång.

Imorgon är det minisim med Neoplutt, sedan hem och måla om naglarna och annan crap innan jag och Ki ska åka till Jönköping och se nya Die Hard. Jag må säga att det var ett fint tröstpris av mig för förra helgens förlust, haha. Vilken tur att bussen åkte förbi mig där på Oxford Street och att jag tittade upp just då för jag kunde först inte komma på vilken film jag skulle ta som tröstpris..

Men nu ska jag fixa tvätten och sedan bädda sängen innan jag ska sova gott :)

rip out the wings of a butterfly

There you go, darlings!
Min senaste födelsedagspresent till mig själv.
Spontan och snabbt över, tur att det finns drop in på tatueringsstudion!


RSS 2.0