grattis Neo

Måste säga grattis min älskade systerson Neo, som fyller ett år idag 
Idag kändes det som att det var högst ett halvår sedan jag kom till skolan och skrek att jag hade blivit moster.
Och grattis till K&J; för att ni har världens finaste unge!

Dreggelbilder är alltid lika charmiga, haha!


I was blushing by your precense 'cause you where so so damn beautiful

Fotade till multimedian igår med Kim - försov mig idag och missade multimedian. Kom dock på att jag kunde gå på multimedian som halva klassen har imorgon istället - smart brud som någonsin tänkt det på förr? Nej.

Har i alla fall målat naglarna tant-röda nu. Beslutsångest som jag har lät jag mor min välja nagellack åt mig. Stod mellan mitt lila Opi-nagellack och mitt röda. Klart det blev det röda, det går ihop med mina nya blåa shorts! För givetvis åt jag på Espresso House med Julia idag, och efteråt gick vi till Monki. Jag hittade äntligen en svart, transperant blus med volanger - "min!" och sen kassan. I en storlek för stort, men who cares? Sedan ett par marinblå, höga shorts till, skitbra.

Imorgon blir det krogen, jag är taggad till tusen! Måste nog packa ihop lite tills imorgon, typ sovkläder och sådant som Julia kan ta med sig hem sen från skolan så jag slipper ha en överfull väska på krogen igen.
Men nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och sedan sova. Hur bra som helst.

everybody were laughing and we were listening to our favorite songs

Lyssnar på Hello Saferide, har precis bäddat om sängen så jag ska krypa ner i en nybäddad säng om en liten stund, och jag har också tvättat ikväll, så jag ska fixa det innan jag går och lägger mig också. Duktig tjej här dåva.

Hade bara teater idag med. Det första jag fick höra när jag kom innanför dörren var "du är sen Såswald!". Men det var kul, vi gjorde om namnen på alla gymnasier i Jönköping så de innehöll "bal" på något sätt, jag fick ännu en panik över att jag inte fixat någonting till balen och studenten innan jag återigen kom på att jag har ett år kvar till allt det. Ibland är det för jävligt att ens bästa vänner inte går samma år på gymnasiet som en själv; jag freakar ur varje dag för balen och studenten innan jag kommer på att jag bara går andra året, inte tredje.

Well, now I'm off to bed!

alla vill se dig dala nu Håkan Hellström

Några få bilder från Håkan. Som sagt blev det inte många bilder som blev speciellt bra.


ingen ser ens sår om man bara går fort

Åkte lite spontant till Kim i natt. Blev upplockad vid 5 på morgonen och trängdes i bilen med Kim och hans kompisar. Somnade vid 7 eller någonting, sommartiden är okej precis...
Idag skulle jag pluggat, läste några sidor och sedan gav jag upp, hoppas på det bästa på provet imorgon. Jag har ju faktikst läst boken och kommer ihåg den någorlunda bra så det löser sig nog.
Sov några timmar innan med, och det är inte okej att klocka är mer än den ska "vara".
Äh, nä, jag bäddar väl sängen nu (blir nog inte gjort annars, haha) och sen går jag och borstar tänderna och går och lägger mig.

livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon när du ler
Men Du kan säga något så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vaknas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller löven över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan slå lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon som en svår och jobbig grej


du behöver en kula för att orka va kvar

Jag slogs precis över hur mycket jag saknar Hästpojken. Det är nästan så jag vill vrida tillbaka tiden nästan ett år, rättare sagt till 1 maj 2010 och står där och trängas, springa fram till scenen för bra platser och vråla mer än någonsin. Man kan ju dock ta bort att jag var nära på att svimma mitt i och fick gå ut och sedan spydde efter att de spelat klart, bortsett från det så tillhör Hästpojken en av mina livs bästa upplevelser.

Nu har jag precis duschat, ska skynda mig på lite med att fixa mig, dansa omkring till bra musik som Håkan, Florence Valentin och Hästpojken. Sådan där bra musik som hör hemma på våren.

Ungar på skolgården leker Firman Boys
Hotar varandra med SMS på telefon
En flaska mot skallen blir droppen nån gång
Det var droppen för dom

Så spring Ricco, spring Ricco, spring Ricco

King Island är rena Kingston nu
Händer samma sak på bortaplan hörs inte ett ljud
Det är det här dom har väntat på
Så spring Ricco, spring Ricco

Slanga bensin med EU-moppengängena
Istället för att stå där med guldkors och bandana
Efter nån som 50 Cent
med skottsäker väst från Dolce Et Gabana

varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt natten lång

Håkan var underbart! Underbara, vackra, göteborgska man som klär av sig på scen, har fint lockigt hår med en fin svart hatt och en helt underbar röst som gör att man bara smälter även om du är jättesen upp på scen och inte ber om ursäkt för det.


Men samtidigt blir jag så otroligt jävla arg på människor. Vill ni ha bra platser; börja köa tidigt då era tröga as! Tro inte att ni kan komma 30 minuter innan konserten börjar och tränga er förbi alla; ni förtjänade varenda elak kommentar, varenda armbåge ni fick i ryggen/magen/revbenen, varje stamp på fötterna och varenda ond blick ni fick. Jag började köa tidigt för bra platser, inte för att några tröga jävla as ska komma och tränga sig förbi mig. Speciellt inte när ni är 15-20 centimeter längre än mig.
Tröga fanskap, ni beter er som kreatur.

Jag har i alla fall skrikit mig hes, svettats mer än jag någonsin har gjort under en konsert, sett fyra personer svimma innan Håkan ens kommit upp på scen (också på grund av de tröga asen som bara trängs), varit livrädd för att av misstag skapa en moshpit på en pop-konsert och därmed bli nedslagen, tagit otroligt dåliga bilder (adrenalin + knuffandes människor equals suddiga bilder), förlorat en ring som var en tapper krigare i fem veckor, fått min jacka + väska + kasse från garderoben i utbyte av en genomsvettig garderobslapp (med andra ord även lärt mig att jag inte ska förvara pengar och garderobslappar i bh:n inför kommande konserter), för andra gången av två Håkan-konserter flytt fältet för vatten och cigaretter (den här gången var det Låväh som nästan svimmade, inte jag), införskaffat min första Håkan-tröja för 200 kronor, och varit världens lyckligaste människa när jag vrålat med till Ramlar, Shelley, Försent för Edelweiss, River en vacker drömMan måste dö några gånger innan man kan leva, Kom igen Lena! och Känn ingen sorg för mig Göteborg. Bland annat då alltså.

Imorgon ska jag kolla på filmerna ifall det är något man kan lägga upp på Facebook och kolla vilka bilder som är användbara, fira Neo och Johan, läsa en hel bok och skriva läslogg och andra anteckningar på den, kanske inviga min vita klänning jag köpte i Norrköping och på något sätt belöna mig själv för att jag klarade av den här kvällen utan att slå en kille i bakhuvudet med min ring, spetsa en tjejs öga med samma ring samt att jag inte gav henne en knytnäve eller två över ansiktet och inte hamnade i något slagsmål.

Kan på förväg tacka för att jag och Låväh får tillbaka våra biljetter någon dag också, väldigt snällt. Även om det kanske inte blir våra biljetter.

ge mig arsenik för stan är full av tanter och tragik

Mitt hår slutade upp som helsvart ändå. Damn. Jag orkade inte gå runt med den där jäkla blekningen i håret i minst två timmar till, så det är bättre att jag gör det när jag har tid att göra det.
Nu sitter jag och lyssnar på Håkan, och taggar Håkan, Håkan-biljetterna ligger i väskan, jag ska ladda kameran att ha med till Håkan, jag ska hitta kläder jag kan ha på mig på Håkan. Håkan, Håkan, Håkan. Ja, jag är helt exalterad över detta; det är ju faktiskt ungefär 2,5 år sedan jag såg honom.
Back to reality; slänga kompaktkameran på laddning, rensa lite i väskan och inte glömma Håkan-biljetterna och hitta kläder innan jag tar en sista cigarett för kvällen och går och lägger mig.

vi irrar vidare i rusningen, i varsin ensamhet

Multimedian var otroligt jävla ovärd idag; jag hade inga bilder så jag kunde inte göra någonting på själva projektet, så jag fick sitta från 8.50 till 11.30 och skrev ett textdokument om hur min sida skulle se ut. Läste på Wikipedia också; tror jag läste igenom texten om Skillingaryd ungefär tusen gånger och inte nog med det läste jag om Vaggeryd, Värnamo, Klevshult, Forsheda och jag läste om Mattias Tedenby och massa annat.
Efteråt var jag på stan med Jessiica, köpte hårfärg, böcker och nytt puder. Jag som egentligen har hur många böcker som helst att läsa och inte behöver köpa två nya, men jag ville ju ha dem. Dessutom har jag ju läst Carolinas Ego Girl ett par gånger, så varför ska jag inte läsa Ego Woman minst lika många gånger?

Så, med tanke på att jag har hårfärg nu så får vi se vad som hittas på med mitt tråkiga hår. Tror jag har en plan, men jag vet inte riktigt säkert...


här står nu hon med huvudvärk och svär i grubblerier

Lars Winnerbäck har hållt mig sällskap i huvudet hela dagen; det bara är någonting med Winnerbäck och vår. I och för sig håller hans låtar alla årstider, men våren och sommaren speciellt. Kanske för att jag älskar att sitta i solen och lyssna på Winnerbäck, eller vänta på bussen/tåg/en människa med Winnerbäcks röst i öronen och solglasögonen på medan solen lyser mig rakt i ansiktet och jag har en cigarett i handen.
Sådana små enkla saker i livet som gör en någorlunda lycklig. Om man bara kunde leva på det för resten av livet; då hade jag varit världens lyckligaste människa tror jag. Eller om man kunde spara känslan i en burk och ta lite ur den för varje gång man blir ledsen och inte vill vara det.

Jag har även konstaterat idag att jag vill bli en sådan människa som sitter och tittar på teatrar. Jag tycker om det; för mig är det nästan som att läsa, fast utan boken då.
Jag och Anna såg Gökboet idag i skolan, och det var så jäkla bra! Måste säga att teatertreorna är hur bra som helst på att agera, och allting fungerade; man fick skratta och vara allvarlig med bra mellanrum, och jag tror knappast jag var den enda som grät vid ett tillfälle.
Men jag ska nog bli en människa som ser mer på teater (impulsplaner från min kulturella sida strikes again).

För att dessutom notera något mer är jag knappt trött. Jag fryser som alltid när jag är trött, men jag är inte trött. Så jag tänkte vara bra i natt och plugga lite, och samtidigt kanske skriva om jag finner någon inspiration till det under nattens gång.
Jag hade massa i huvudet tidigare under kvällen, men allt sådant försvinner ju från mitt huvud när någonting inträffar och stör mitt tankesystem.

Mamma räddade min kväll med när hon kom hem efter jobbet. Och egentligen känns det inte så bra att sitta och ljuga för henne och säga att ingenting har hänt, och det var svårt att komma på en ursäkt till varför jag såg så utmattad, trött och ledsen ut.
Vi pratade i alla fall om massa annat, och hon sa att hon kunde hämta mig i Skillingaryd på fredag efter Håkan, så varenda jävel som nästan tvingat mig att sova utomhus kan slänga sin sovplats i väggen.
Sedan drack jag en kopp te och tittade på Sveriges Mästerkock med mamma, skrattade åt gotlänska "chokladmuss" och blev lite småhungrig av att se några maträtter med gös. Men ingen nattamat här inte; mat blir man trött av och somnar jag nu sover jag säkert tolv timmar och bara vänder på mig när mamma ska försöka väcka mig.
På tal om mat blir det även Bambu på lördag också. Så nu har ännu fler människor någonting att slänga i väggen.

Och det blir ett litet tafatt försök att få med lite färg i det här inlägget nu. Men det behövs verkligen.


don't say that you'll be with me tonight. you're lying

Huvudvärk är inte min bästa vän, vilket resulterar i att jag snart tar Ipren och går och lägger mig för att sova istället för att sitta här.
Spenderade någon timme i stan med Tess, även om det bara var att ta bussen till A6 för att hon skulle göra sin teori och sedan kom hennes pappa och jag köpte en vanilla latte och åkte hem med tåget.

Sedan måste jag bara påpeka hur mycket jag älskar människor mer och mer för varje jävla dag som går. Ren jävla idioti att låta någonting som min pojkvän har på Facebook gå ut över mig, och dessutom fråga "varför" vi blev tillsammans, är inte sådant rätt uppenbart? Tydligen inte.

Nej, nu blir det Ipren, och någonting att titta på och sova.
Är inte allt för taggad inför skolan imorgon, men det är jag ju aldrig ändå.

in your heart

Det är sådant här (cambilderna) man sysslar med när man sitter sysslolös och nästintill färdig. Jag har dragit upp persiennerna och njuter av solen trots min molande huvudvärk, lyssnar på A place to bury strangers och skriver på msn. Min mage drar ihop sig av hunger, men jag tror nog jag tar något litet uppe i stan istället för att ställa mig och krångla med sådant nu.
Har i alla fall ett i-landsproblem som jag inte kan lösa idag; ska jag platta håret eller inte? Ett annat i-landsproblem som också handlar om mitt hår är vad jag ska göra med det, någonting måste förändras snart, och jag har inte klippt mig på över två år, och att vara svarthårig har blivit rätt enformigt (även om det är mörkbrunt nu när färgen bleknat). Jag kräver en förändring och om det är någon av mina få läsare som har ett förslag kan ni ju slänga iväg det till mig på något sätt. Någonting måste i alla fall hända.
Och nu ska jag gå och platta till min bäbislugg så att i alla fall den ligger rätt.



I've got your wedding bells in my ear

Jag tror jag upplevde det skönaste någonsin igår. Vi var hos Monika och gjorde lite till hennes och Låvähs projektarbete, sen slutade med att vi gjorde lite olika saker, bl.a gjorde Julia någon grej på mig där själen ska lämna kroppen. Bara det där ögonblicket när det känns som man sätter sig upp när man egentligen ligger kvar är jävligt häftigt, men det som återstår sen är helt jäkla underbart; det finns ingenting i huvudet och alla känslor är helt gone. Sedan när allt kommer tillbaka var det ungefär som i filmer; det där häftiga andetaget kommer till en och det känns verkligen att allting kommer tillbaka på en gång.
Detta fick Julia även göra på mig för att jag skulle kunna sova sen på kvällen, jag var helt utmattad och allting, men det fanns bara massa oro i mig så för att slippa det fick hon göra om detta (jag kommer inte ihåg vad det heter) och efteråt orkade jag inte ens öppna ögonlocken och sov efter bara en liten stund.

Just nu lyssnar jag på musik och försöker få mig själv på bättre humör för att stå ut med ännu en dag. Duschade för en stund sedan, och varmvattnet hade tagit slut, inte allt för skönt kanske, haha.
Och sakta med säkert börjar jag tagga Håkan mer och mer för varje dag. På fredag ser jag denna vackra man igen, underbart ♥

men du var bättre förr

Allting kan dö i en eld.
Och nu tänker jag dränka mitt liv i ytterligare lite fett och äta pizza med min fru.

I'll cut your little heart out cause you made me cry

Mitt pluggande är väldigt produktivt.
Jag är också väldigt produktiv med att titta på filmen.
Ger nästan upp, jag tänker inte läsa igenom 37 sidor och göra anteckningar på det, fuuuck no.
Kör nog en lite snabbare variant...

Och här en resultatet av mitt pluggande this far. En mening har jag skrivit också.


who is the lamb and who is the knife?

Bilder från igår. Det är la rätt klart vilken fågel det var meningen att fota (den andra var det Kim som sa att han ville ha kort på, varför vet jag inte).
Egentligen en väldigt fin fågel, men jag var livrädd för att den jäkeln skulle flyga på oss och ha ihjäl oss också... Kanske lite fånigt.

I övrigt har detta bara varit en väldigt dålig dag. Jag är trött och ska egentligen plugga och har inte gjort ett skit.
Men nu ska jag plugga medan jag målar naglarna, sedan ska jag titta lite på Wild Child också hade jag tänkt, får la se lite hur det blir med det och pluggandet...


jag vill inte höra vad du har att säga, bara hålla din hand

Firade Kim hos hans mamma innan idag med tårta och annat och kaffe. Till slut satt Kims mamma och systrar och jag och tittade på filmer på Youtube om hur man gör inbakade flätor i håret och lite sådant, haha. När jag och Kim skulle få skjuts hem till mig såg vi en stor fågel vid vägkanten, antagligen en ormvråk eller något sådant, som satt och åt på en kråka. Det fotades lite, vi åkte hem till mig och hämtade min kamera och tog lite fler bilder och sedan gick jag och Kim hem till mig och åt.
Vi skulle spela Monopol sen också, men det gick ju inte så bra eftersom ingen kände något tagg för det, så det slutade med en dålig film på TV:n och varsitt glas Captain Morgan. Och jag som vaknade vid 06.53 idag är ju lagom trött, haha.
Imorgon blir det plugg inför provet i mediekommunikation på måndag, jag kan iiiiingeeeet.


you made us so famous

Ligger i sängen lutad mot min sovande man och med datorn i knät och TV:n står på, sådär som jag alltid vill att det ska vara.
Igår satt vi och tittade på Let's Dance och sedan tittade vi på Billy Madison innan Kim somnade och jag såg vaken någon timme till, sms:ade med Mattias. Somnade någon timme, fortsatte sms:a och somnade om. Sovit väldigt konstigt i natt, och Kimsan har tagit alla kuddarna och gett mig en tunn och meningslös kudde, väldigt snällt.

Igår upptäckte jag och Julia tjusningen med all vår gamla musik också; det var My Chemical Romance, Fall Out Boy, Panic! At The Disco, Simple Plan, Good Charlotte och Jimmy Eat World. Det var vackert.

men jag har aldrig lyssnat när du lovat

Jag har en man som är alldeles för lätt att muta; det är bara att säga att det blir tacos här ikväll och han kommer hit, haha.
Så, med andra ord ska jag spendera min kväll med min man och tacos, väldigt bra. Ska tvätta lite också, och försöka röja upp i övrigt här i röran, det finns ju faktiskt en gräns för hur mycket kläder jag kan ha på golvet, hur mycket godispapper det kan ligga i/bredvid min säng och hur många cola-flaskor som får ligga och skräpa... Måste nog plocka upp tangentbordet jag slängde i golvet häromdagen också, kan nog vara en bra idé.
Men, jag börjar med att föna håret och borsta ur mina tovor, ciao!
Nej, förresten, jag börjar med att kolla klart på mitt avsnitt Night Head Genesis.

your heart feels like it's cracked and made of stone

Jag började titta på Night Head Genesis, somnade och drömde även idag väldigt konstiga drömmar, vilket sedan ledde till en väldigt konversation när jag vaknade.
Men jag är trött, jag vaknade och kände mig väldigt borttappad och funderar på att lägga mig under mina täcken igen och gömma mig för världen igen framför massa Night Head Genesis. Eller om en dusch kanske hjälper mot hela den här känslan jag har i kroppen... Nej, jag orkar inte duscha, jag är för lat för det, punkt slut.

Det är ungefär samma känsla som förut, och den förbättrades lite grann, men rann iväg lika jävla fort igen.
Dra åt helvete känslafanskap.

om vi förlorar varandra här i vimlet så minns att jag står bakom dig

Det blev som jag planerade; jag åkte hem med tåget 10.33 ifrån skolan, gjorde klart övningen i multimedia och åkte. Köpte chips och dipp och cola på ICA när jag skulle gå hem från stationen sen, la mig i sängen och tittade på K-on och somnade. Drömde väldigt lustiga drömmar; Skillingaryd hade något stall och en klasskompis red där och jag bodde i Skillingaryd hos någon och typ bara tittade på film och sov i hans säng hela dagarna medan han jobbade, och en dag bröt sig min yngste styvbror in genom fönstret och rev ner halva huset. Allt var väldigt lustigt och random...
Vaknade strax efter 16, fikade med mamma och hennes kompis, var med medan mamma gjorde mat, sedan åt vi och jag hamnade framför datorn igen.
Funderar på om jag antingen ska dra igång sista avsnittet K-on, eller lyssna på musik och försöka plugga lite, eller om jag helt enkelt ska försöka sova igen. Tror jag redigerar lite bilder medan jag försöker bestämma mig.

sleep the clock around

Jedih-tröjan åker på.
Jag är sjuk. Fml.
Släpar mig i alla fall iväg för någon timmes multimedia, sedan skiter jag i resten av dagen; 12.30 ska jag vara tillbaka i min säng och försöka bota allting med te, ipren, nässpray, fisherman friend och underbara serier och filmer. Och självklart lite pluggande inför mediekommunikationen på måndag.


the world is just illusion trying to change you


So why do I love when I still feel pain?
When does it end, when is my work done?
Why am I lone and why do I feel
that I carry a sword through a battle field?

whose mistake am I anyway?

Nej, men strunta i att jag får VG+ på uppgifter från skolan.
Strunta i att jag hela tiden säger "jag äter inte fisken ni gör längre, den är oätlig".
Strunta i att jag betalar räkningar som inte ens jag skulle ha betalat, bara för att du inte kan betala i tid.

Häng hela världen och dunka huvudet i väggen så blir allt bättre.
Mentalt gör jag redan det, fysiskt slänger jag bara ett tangentbord i golvet.
Slänger mig ut på altanen snart. Skulle vilja ha kyckling också, men det är väl fel av mig att äta något ätbart.

Och inte har jag fått något pluggat heller. Jag läser och läser i den där jävla boken och hittar inga jävla svar. DÖ BOKFAN, DÖ!

Om det ändå vore så pass bra att jag slapp alla människor varje vecka, fy fan vad skönt det hade varit. För nu får man lyssna på att någon inte orkar mer mat eller inte tycker om maten varje jävla dag, andra som bråkar över datorn, någon annan som går och "pratar" (skriker) i telefon hela tiden.

Marilyn Manson får bli min vän. Fast det är han ju alltid. Gör revolt mot varenda jävla människa genom att ha kopplat in mina högtalare till Ragnar och satt basen på max. Suck on that bitches!

Fick förresten ett brev från Försäkringskassan idag (fast antagligen kom det säkert igår, bara det att informationen överallt suger kameldase). Nej, men, det är okej att ni inte kan skriva i första brevet jag skulle fyllt i "beviljas din ansökan om förlängt underhållsbidrag betalas det ut från och med mars 2011", för det är ju svårt att lägga till den meningen. Eller?
Ska i alla fall slänga ut lite av de pengarna på ett par skor. Jag förtjänar det!


and could this be the time when somebody will come to say: "look at yourself, you're not much use to anyone"

Dagarna fylls av Belle & Sebastian, stökiga tankar, måste-göra-tankar, lite sol i ögonen då och då, invigning av de nya solglasögonen och en ytterst liten dödslängtan så fort jag måste lämna min säng på morgonen när det äntligen är tyst i huset, när jag måste komma hem på eftermiddagen när alla bara springer omkring och väsnas (tystnad ♥) och varje gång jag tänker på att jag måste städa mitt rum, tvätta mina kläder, ringa Försäkringskassan (förstår inte hur svårt det kan vara att betala ut ett jävla underhåll?!) och allt jag måste göra med skolan. Utvecklingssamtal nästa vecka också, ääälska livet!

Dessutom har jag märkt att det spelar ingen roll vad jag säger här hemma. Det är ingen som svarar ändå.
Fuck it, nu ska jag mysa med ett avsnitt K-on och en kopp vitt te medan jag målar naglarna.

Och grattis till Anna som blev moster till en liten flicka.
Och ännu ett grattis till Micha som lyckades ta sitt körkort idag, haha.

would you go along with someone like me?

Detta är då fan i mig inte min dag.
Till en början tvingades jag upp vid 6.20 för ännu ett tandläkarbesök när jag egentligen hade kunnat gå upp en timme senare för att min mediekommunikation tydligen var inställd idag.
Sedan började jag sura på min svenskalärare ännu en gång för att jag inte kan få högre än G på kommande uppgift (långsynt människa, yes indeed).
Tog ut lite aggressioner på idrotten med innebandy. Jag gjorde ett mål.
Lättirriterad som jag är blev sur för att nyhetsreportrar inte kunde uttala Fukushima rätt utan bytte ut i:et till ett ännu ett u när vi satt på samhällskunskapen.
När jag satt på bussen hem skulle busschauffören leka ninja i en korsning. Slutade med att han drog i bakändan av en bil som stod i korsningen. Det blev ett tjohej, och jag förstår att hon blev förbannad. Jag är fortfarande fascinerad över hur lugnt hon kunde prata med honom! Kom hem en halvtimme senare, slängde i mig pizza och sedan dränkte jag mina sorger med Ben&Jerry's.
Sedan kommer min mor och säger att hon har sagt att jag ska betala ut min mobil med mina egna pengar. Inte hört ett jävla ljud om det, och hon som i stort sett aldrig kommer ihåg ett skit av vad jag berättar för henne klagar på mig för att jag inte har hört ett jävla ljud om det här. Fan är det för jävla påhitt...
Jag hade dessutom tänkt köra lite Zumba idag när jag kommit hem, men det kunde ju glömmas med tanke på dum någon får vara. Nu tänker jag sova så jag är fit for fight tomorrow.

Uppdate om min arga dag:
Facebook har lagt av.
Och jag ger upp.
Tar någon toaletten före mig nu slår jag huvudet i väggen.

blue lips, blue veins

Det blev en rätt bra kväll igår trots allt. Köpte med mig två Ben&Jerry's och en cola, vandrade hem till Jocke. Han lagade mat till mig, Fidde och Jennifer och sig själv; fläskfilé, ungsstekt potatis och bearnaisesås, mhm. Sedan åt jag lite Ben&Jerry's. Somnade ifrån ett par filmer också, vaknade vid 2.45 av ett sms från Mattias, ringde honom och pratade i en timme ungefär. Det var skönt att höra den där rösten igen som ofta har fått mig glad, och jag både skrattade och grät under telefonsamtalet medan jag satt och åt ännu mer Ben&Jerry's. Somnade om på soffan efteråt.

Vaknade idag, började titta på film, somnade om, vaknade, köpte pizza, åt, somnade. Mamma och Peter kom och hämtade mig efter att de hade handlat, kom hem och satte mig vid datorn med min andra Ben&Jerry's. Det blir bakad potatis här hemma, mumsigt. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll med så jag kan få sova ännu mer. Känns som jag inte behöver sova mer på hela veckan ungefär efter den här helgen, minns inte när jag sov såhär mycket senast.

colour my life with the chaos of trouble

Jag har fastnat för 500 days of Summer. Verkligen fastnat för den, den är ungefär som Despicable me som jag kan titta på om och om igen utan att tröttna. Dock lite omvänt, eftersom jag blir glad av Despicable me och 500 days of Summer bara får mig att sakna vissa saker.
Till en början vill jag ha någon som jag verkligen kan bryta ner min mur inför, och nu när jag sitter och funderar på det har jag ingen sådan person. Bara emellanåt när jag klarar av det, på mina villkor. Men det duger inte. Inte för mig.

I övrigt så sitter jag faktiskt och tittar på 500 days of Summer, Kim sover, det är en timme kvar tills jag ska åka till Värnamo, gå till Hemköp och köpa Ben&Jerry's och sedan gå hela vägen hem till Jocke. Jo, den här kvällen borde gå bra på något sätt. Jag behöver bara intala mig själv bra saker och slänga allt annat i väggen. Hur nu det ska gå...

din livslinje är av

Igår var brabrabra. Vi startade på Bongo, Anton och jag gick till Amour för en shotbricka och sedan kom alla andra också, drog till Centrum och dansade som fan. Träffade Mattias igen och underskattade min rumpa och spillde ut hela min cider över Mattias kompis när jag skulle tränga mig förbi mellan Låvähs ben och bordet.
På vägen hem dog en hare också när Andreas skulle lämnas av. Jag såg den typ en sekund innan den kördes över. Stannade där när vi körde förbi igen och inälvorna låg vid sidan om haren. Hare död.
Somnade till 500 days of Summer och drömde drömmar om att jag, Anna och Låväh var med Kim och hans klass på deras klassresa till något som antagligen skulle vara någon extrem mix; Prag/Krakow/Berlin/Barcelona. Vi missade en middag och åt den senare, Kim berättade att colan var slut så vi fick dricka Pepsi istället; Pepsi som de hade kostat ungefär 100 000 kronor. För en liten glasflaska. Tror Kim dansade salsa eller något i min dröm också...

Vaknade med en hejdundrande huvudvärk idag. Och hela dagen har varit äckligt irriterande och jag vill hugga huvudet av den här dagen.
Ikväll blir det film osv hos Jocke, jag kommer nog sova mig igenom allting så trött som jag är. Men det blir bra ändå, jag slår nog på stort och köper med Ben&Jerry's hem till Jocke och tröstäter. Dessutom tror jag den nya och fluffiga soffan har kommit också så inför min egna invigning av soffan passar Ben&Jerry's bra till det med.

Nu ska jag titta på It's kind of a funny story och hoppas att min huvudvärk kan gå över snart, ähä. Fick höra att Ipren inte hjälper mot bakfyllehuvudvärk heller så det verkar inte vara någon idé att prova. Vatten it is.

party til' you pass out, drink til' you're dead

Riktigt så hårt ska det ju inte gå till ikväll dåva, men jag är taggad som bara fan. Det blir Bongo, Amour och Centrum I suppose; p2, Corona, Tequila Rose, vin och lite annat. Åh, vad bra!
Nu ska jag gå och äta min andra halva pizza så jag kan känna mig mätt några timmar till.

du dansar tyst en kärleksvals från ingen alls

Okey, snabb sammanfattning om dagen innan jag går och lägger mig.
Försov mig och missade multimedian (dåååligt).
Lunchade med min fru på Subway.
Invensterade i ett par nya Converse (välbehövliga!) och nya tops och en ny jävla rakhyvel. Alltså bara saker jag behövde.
Var på min första lektion i naturkunskap b - alltså Julias lektion.
Satt och var bra på mediekommunikationen.
Åkte ett tåg för tidigt mot Skillingaryd. Slutade med att jag åkte till Värnamo och åkte ett lite senare tåg därifrån till Skillingaryd. Det i sin tur slutade med att Kim fortfarande inte hade slutat och jag ringde Micha och umgicks med honom.
Spelade NHL i typ två minuter, tittade på TV och pratade om kommande tatueringar osv innan Kim kom och hämtade mig.
Åkte hem till honom, lämnade lite saker, åkte hem.

Nu ska jag sova! Får försöka komma ihåg att packa allting imorgon, får nog skriva en liten lista...

hopp är en illusion, att falla är tradition

Spoiler.
I know.
Men jag kan ju inte hålla mig!
Jag har i alla fall äntligen hittat mina favoriter i cycle 16 av Top Model.

sarcastic mister know it all

Det gick bra hos tandläkaren, även om jag kände efteråt att jag var bedövad i halva ansiktet ända upp till ögat och knappt kunde prata när Micha ringde mig. Åkte hem till syster efteråt trots mitt prat om att boxas idag, och även när jag kom dit hade jag svårt att prata. Vi åt mat och tittade på TV och jag somnade. Sedan åt vi kakor också som jag hade köpt med mig dit.

Kom hem för drygt en halvtimme sedan och ska slänga in kläder i tvättmaskinen innan jag ska sätta mig med choklad och Red Bull och titta på förra veckans avsnitt av Top Model cycle 16!
Imorgon slutar jag tidigare från skolan, ska lämna lite saker hos Kim innan jag kommer hem helt, så slipper jag släpa på det på krogen på fredag. Tror jag kör lite boxning imorgon istället, det borde vara bra. Eller Zumba...

happiness hit her like a bullet in the back

Jag åkte aldrig hem från skolan idag. Eller, hem kom jag ju, men jag var kvar hela dagen. Åkte som alltid till Värnamo sedan, missade stadsbussen på minuten och väntade på min vanliga buss för att jag inte orkade gå hela vägen hem till Jocke. Medan jag stod där på stationen träffade jag på Ian och pratade lite.
När jag kom hem till Jocke började han på med maten, sedan satt han, jag och Fidde och tittade på film och åt god mat. Tvingade med dem till Matjätten sen för att jag ville ha godis, ähä.
Kom hem till Jocke igen och jag blev nästan kittlad till döds kändes det som. Åkte med bussen hem, stannade till på gummi för att ta sällskap med mamma hem. Sedan kom det där scenariot när mamma egentligen skulle komma och öppna dörren för mig, men var tvungen att hämta/lämna pallar och Peter skulle öppna åt mig, men när jag är några meter ifrån dörren går en annan filur in och är så snäll så han håller upp dörren för mig. Sådana människor tycks om!
Stod med varsin mugg varm choklad/kaffe med Peter och pratade, stod vid sidan av medan mamma tjötade på med folk också innan vi gick hem. Nackdelen med att bara sätta sin fot innanför gummifabrikens väggar är gummilukten som förföljer en i kläderna efteråt...

Skickade ett fint mejl till min engelskalärare innan med om att jag har fått frånvaro på en lektion jag varit på, förklarade varför det hade skett osv (jag fick aldrig pappret där jag skulle fylla i min närvaro) och sedan berättade jag ganska mycket i sista minuten att jag skulle till tandläkaren imorgon och nästa onsdag och därför inte kommer vara på dem lektionerna. Svenskan tar jag med elevregistreringen senare, sedan funderar jag på att ge min svenskalärare en läxa, kan hon ha.

Imorgon ska jag i alla fall till tandläkaren så blir sovmorgon för mig, skönt! Funderade även på att åka till syster efteråt, men jag tror nog jag spenderar lite tid för att boxa på boxningssäcken istället. Känns nyttigt!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sova innan jag ska upp och hoppa imorgon och vara fit for fight again.

du måste tro det finns något episkt över dig

Jag slänger nästan all träningsvärk och mensvärk i väggen och åker hem snart. Eller, ja, snart och snart, om typ två timmar, även om det är lika bra att stanna hela jävla dagen i så fall... Helveteeeeeeeeee. Jag saknar dessutom värmen i fotosalen...

Nej, jag har ingen lust att göra fotouppgifterna (jag vet dessutom inte hur jag ska göra dem). Bra popmusik och Facebook låter skitbra.

kyss mig inte, det kommer bara leda till något ont

Sitter i grafsalen och lyssnar på Säkert! medan Jossan och de andra dunkar Markolioo i högtalarna. Mysigt med fyra timmars håltimma idag med; svenskan var inställd. Snart är det idrott och jag ska faktiskt vara med...
Åker till Kim idag efter skolan med. Vill egentligen åka hem med honom nu om en stund, men nej, det ska inte ske, nu jävlar ska jag klara av att få ner min frånvaro igen. Så det så.

vi kommer att dö samtidigt, du och jag

Bilder från hela helgen kommer nu. Det har varit den bästa helgen på länge och jag längtar redan till nästa gång jag hamnar i Norrköping. Tror det kan bli en stad jag satsar på att flytta till någon gång faktiskt.



man får inget för det när man vill folk väl när man har en vilsam själ

Säkert! var bland det bästa jag har sett. Jag älskar hennes röst, både när hon sjunger och pratar, jag älskar hennes ryckiga rörelser på scen och jag älskar hennes små danser och jag älskar hennes energi.
Bilder kommer imorgon när vi har kommit hem.

Idag gick vi runt på Domino och gav järnet. Det blev lite nya underkläder, en ny festklänning (vit för en gång skull), en kofta, en ring, ett nagellack, ett armband, en ny plånbok som inte alls var så praktisk som jag trodde och en jättesöt t-shirt med två ugglor och (läs och häpna) ett par solglasögon - i början av mars istället för att komma på i mitten av mars att jag behöver nya.
Sedan köpte jag och Låväh med oss varsin ceasarsallad från Espresso House hem till Anna och satt och åt till Sex and the city innan det blev thaimat och Melodifestivalen. Lärde mig även att Daniel Karlsson är från Norrahammar(!) och skrattade mig igenom hans låt. Det blev Bridget Jones till slut.

Jag trivs bra i Norrköping och jag har lärt mig hitta typ på en gång - och mitt lokalsinne existerar nästan inte.
Nu blir det kanske kvällens sista cigarett och sedan mer Sex and the city.

slutkiss girl, won't you promise her smack?

Sitter och lyssnar på Hole för första gången på ungefär ett år eller något? Kommer ihåg när jag var 16 och isolerade mig från omvärlden med Hole på hög volym och innerst inne skrek med hesare röst än Courtney Love har.

I alla fall, jag kom upp i tid idag och tog inte tåget så jag var i skolan en kvart efter att min lektion börjat, utförde "sociala experiment" på psykologin och det är väl ungefär bara det. Har läst ungefär halva Som om ingenting nu också. Bra! Har även bestämt mig för att göra en lista över hur många böcker jag läser under det här året. Ska även göra upp en lista över vilka artister jag har sett live.

Jag har en maskin i tvätten som jag snart ska ner och kolla till, och jag har beställt biljetterna till Håkan idag så nu får jag vänta kanske två veckor på att de ska komma hem med posten (fick panik när jag läste det i mejlet jag fick då jag fick för mig att det var två veckor, inte tre, till konserten) och jag betalade nyss mitt livs första räkningar.
Dessutom har jag börjat rensa lite i mina garderober, så ska börja slänga ner lite kläder i kassar och fortsätta rensa lite till. Det blir jättebra.

Nu ska jag njuta av en red bull tillsammans med en cigarett innan jag fortsätter min kväll med Hole och garderobsrensning och tvätt och packning.



oh Cinderella, they aren't sluts like you

Jag har köpt nya böcker, fyra stycken för att vara korrekt. Min bokhylla behöver uppdateras, även om jag fortfarande har några böcker jag inte har läst, men jag läser om Nikki Sixx's bok och hittade fyra böcker jag velat ha länge; Slash, Som om ingenting, Att älska som en porrstjärna och Scar Tissue

Jag har sett The Tourist idag och blivit ännu lite mer förälskad i Johnny Depp.

Jag har hängt med massa ettor i skolan idag, umgicks med Micha ungefär hela dagen och ibland kom hans klasskompisar också.

Jag satt vid väggen idag med Anna och Lela och rökte. Man kunde sitta där utan att frysa - våren är med andra ord nästan här.

Jag har hittat tusen anledningar (känns det som) att avsky människor.

Jag ska titta på Cloudy with a chance of meatballs och sova nu. Och ge järnet på alla mina lektioner imorgon innan jag åker hem och tvättar som fan och går och lägger mig.

Om 48 timmar står jag troligtvis och tittar på underbara Annika Norlin uppe i Norrköping tillsammans med Låväh. Min röst kommer försvinna och jag har någon känsla av att det kommer vara en av de bästa konserterna jag någonsin har sett. Än så länge vill säga.

to die by your side is such a heavenly way to die

Okej, jag är arg.
Först var jag bara arg på människor, hur dum och korkad en person kan vara medan en annan är naiv och tror allt är bra. Doh.
Sedan satt jag tre timmar med en teateruppgift jag skulle lämna in idag för att få G i kursen. Så jag åt ingen middag när jag kom hem och satt och tittade igenom hela teatern och skrev på uppgiften i ungefär två timmar. Vad händer när jag ska lämna in den? Jo, fucking jävla mango-skolmail fungerar inte. Först provade jag i Google Chrome - fungerade inte. Sedan kom jag på att jag faktiskt inte hade tagit bort Mozilla Firefox sedan Johan hade hand om min dator så jag provade där också - och det fungerar fortfarande inte. Ska prova imorgon i skolan annars ska jag banka på PG's dörr och ge mitt usbminne till honom så han kan få den på så sätt.

Annars en helt okej dag. Väldigt oproduktiv fotolektion, lunch på Subway med Julia, Anton, Anna och Pet. På teatern satt vi mest i gruppen och slipade lite på våra manus; vilka dialekter alla ska ha osv. Sedan var det en väldigt kul rast; Nermin, hans vän, Simon och jag stod ute och rökte och skrattade hur mycket som helst åt att jag sa "jag tycker om Bill" (syftade på Skarsgård) och Nermin sa "jag tycker om Bull!" och massa sådant. Sedan rymde jag och Nermin tillbaka till lektionen, hans kompis lite på efterkälken och sedan när han kom efter skulle Nermin vara ninja och snubblade över en stol och sedan snubblade han i trappan igen, haha.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Samhällskunskapen slängde jag mentalt i väggen och i mitt huvud klarar jag provet utan att ha pluggat och varit på ungefär hälften av lektionerna som handlade om utbud och efterfrågan osv och inte ha några anteckningar och massa sådant.
Imorgon ska jag till banken och hämta ut mitt jävla studiebidrag. Nästan så jag vill ninja ner hela försäkringskassan också för att jag inte fått mitt underhåll. Jag är arg på alla, det märks inte alls.

RSS 2.0