dag 24 - det här får mig att gråta

Allt får mig att gråta. Jag gråter när är arg, jag gråter när jag är ledsen, jag gråter när jag är förvirrad och jag gråter helt utan anledning ibland. Jag gråter när jag har migrän, jag gråter när jag ser spindlar eller ormar eller något annat jag är livrädd för, jag gråter när jag känner att ingen finns där för mig och jag gråter när jag saknar någon.
Dessutom gråter jag till filmer/serier ibland. Kommer ihåg förra vintern när jag och Juwlia var hos Låväh och hade en riktig tjockis-helg och tittade på Grey's och jag trodde det tog slut mellan två stycken så jag började storgråta och halvt skrek "DE KOMMER GÖRA SLUU-UU-T" och grät ännu mer.
Så, ja, jag gråter för allt.

so tell me when you hear my heart stop

Vilken dag det har varit.
Hoppade upp vid 10.50, duschade och åt och gjorde mig i ordning osv innan jag åkte till Vaggeryd med Låväh och besökte Bekim en stund innan vi åkte fram och väntade på Juwlia, PappaJan och Tizzy och sedan bar det av vidare ut till skogen. Fikade med kaffe och pepparkakor innan vi satte oss i vardagsrummet och den nya soffan och umgicks.
Alla begav sig bort till Låvähs skog sedan, jag och Tess bosatte oss på Tess' rum med varsin dator. Vi får se vad kvällen bjuder på, antagligen ska vi spela Wii osv också, mums!

Imorgon börjar fixandet och trixandet vid 15 är det planerat.
Egentligen är det lustigt hur man gör sig i ordning osv för att man ska iväg och vara social med massa människor; raka benen, klä upp sig och sminka sig med extra omsorg. Doh.

dag 23 - det här får mig att må bättre

Väldigt klichéartat men musik.
Och min säng.
Mina kompisar.
Kim.
Att få plugga (tro det eller ej, men att släppa allting och plugga är så jävla skönt ibland!).
Massa onyttigheter och mat.
Böcker.
Och givetvis brukar jag alltid gömma mig för världen under mina täcken och filtar så bara huvudet sticker fram lite grann och kolla på massa serier när jag mår dåligt, och det får mig att må bättre ibland.
Ibland mår jag även bättre av något så vardagligt som att åka tåg. Jag älskar att åka tåg, speciellt långa sträckor och när jag sitter med ryggen i färdriktningen.

du är vinter i april

Hela dagen har jag tittat på Grey's Anatomy och nu är jag på säsong sju.
Men jag har hunnit med massa andra saker också; jag sov till strax innan 15, sedan jag plockat ut all disk från mitt rum, börjat packa lite smått så jag slipper stressa med allt det imorgon, fixat fram en gammal datorväska jag kan ha till Ragnar och på alla hans äventyr, lagat mat till mig själv två gånger, varit med Peter nere på ICA och fått chips och cola, tittat efter strumpbyxor som inte fanns på ICA så jag hoppas att jag hittat några imorgon.
Vet inte riktigt vad mer jag har gjort... Laddat min lilla kompaktkamera så jag kan ha med den på nyår så jag kan ta bilder utan att riskera att min älsklingskamera försvinner. Som sagt har jag gjort massor av småsaker idag, och nu ska jag titta klart på ett avsnitt Grey's och sedan ska jag lägga in kläder i garderoberna och packa lite till inför de kommande dagarna.

dag 22 - det här upprör mig

Jag har inte en aning. Jag blir upprörd av typ allt och jag gråter för nästan allt...
Men någonting som gör mig upprörd/arg är människor som tror att man kan älska någon efter några dagar, vara tillsammans två månader och äckla sig och säga "åh, du är mitt allt, jag älskar dig mest av allt och utan dig dör jag" osvosv. Jag mår seriöst illa och vill kräkas när jag ser människor slänga ur sig sådant.

Det var bara en sak, egentligen är det mycket mer, men jag kommer inte på någonting, det står seriöst still i huvudet på mig, haha.

mitt leende som sköld, mot tårarna som föll

Jag spenderar ju som sagt kvällen med Elfen Lied och Grey's Anatomy nerbäddad i min säng.
Till och med så nerbäddad att jag inte orkade gå upp och påminna mamma om att sätta in mitt studiebidrag utan jag tog mobilen och ringde till hemtelefonen. Mamma skrattade åt mig, sedan sa hon "det här är ju löjligt, jag kommer inte till dig istället!" och sedan hörde jag hur hon skrattade innan hon kom in och då skrattade hon ännu mer åt mig.

Sedan berättade hon att hon hade hittat en gaaammal kompis på Facebook och skickat ett meddelande till henne och fått ett svar. Jag frågade först bara om det var henne vi köpte vår gamla katt Torsten av, sedan om de hade bott i en lägenhet. Mamma berättade att de hade bott i en lägenhet och sedan i hus efter att de flyttat någon annanstans, så satt jag och funderade en liten stund innan jag frågade "jo, men bodde inte de i ett gult tegelhus?".
Där är ännu ett bevis för att jag bara kommer ihåg små obetydliga saker från min barndom.

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det

Nu är de kommande dagarna planerade! Vad härligt.
Jag gömmer mig i min säng imorgon med Elfen Lied, Grey's och lite annat.
På torsdag åker jag till Klevshult och sedan hem till Tess och chillar galet och sover där.
På fredagen blir det ungefär likadant, Låväh och Juwlia kommer dit med innan vi åker blir hämtade för att åka till Skillingaryd och fira nyår hos Filip. Bra, bra, bra!
Enda problemet som är kvar är hur vi ska ta oss från Filip tillbaka till skogen, men annars får vi köra party all night long.
Owh, jag är så taggad! Måste prova nyårsklänningen nu med, se hur den sitter nu efter julhelgen.

Jag gömmer mig i alla fall på mitt rum till på torsdag med mina kuddar, min fleecefilt, mitt täcke och Elfen Lied, mhm ♥

dag 21 - ett annat ögonblick

Satt och funderade på detta i natt vad jag skulle skriva om, och när jag vaknade idag hade jag en idé; när jag blev moster.
Så, ja, på kvällen den 30 mars satt jag vid datorn nere i gillerstugan och så kom mamma ner och sa att Karro antagligen skulle föda. Inte precis just då, men någon gång snart. Jag bestämde mig för ännu en uppesittarnatt som misslyckades vid 3-4 på morgonen då jag somnade på soffan.
Jag försov mig till skolan, och mamma var uppe av någon anledning och då berättade hon att jag hade blivit moster. Whoop whoop, och jag sprang upp och gjorde mig i ordning till skolan.
När jag kom till skolan stod Låväh och några fler ute och rökte (kommer inte ihåg vilka, vet bara att det var några fler av mina kompisar) och jag sprang fram och skrek att jag hade blivit moster. Det var dessutom från den stund Låväh började med "jag ska tjata på min syster att hon får skaffa barn snart, jag vill också bli moster!".
Efter det har det flutit på, Anna blir moster och Tess också, och Låväh sitter där och vill också bli moster, haha! Juwlia med, men hon kommer alltid på att hennes syster är 13 år och att det är alldeles för tidigt, höhö.
Och ibland blir det till och med att mina kompisars föräldrar frågar mig hur Neo mår och hur gammal han är nu osv. Tycker det är hur gulligt som helst att de är så engagerade i sådant och frågar!

Men detta underbara lilla barn, Neo, är bland det bästa jag vet. Och jag vet inte hur många gånger jag nästan har gråtit för att jag saknat honom så mycket. Och jag vet dessutom hur många gånger jag har läst systers blogg och sagt "KIIIIIIIIM, NEO KRYPER SNART!!!!" och varje gång tittar han på mig och säger "jahaaaaa......?" och jag börjar på ännu mer "men han krypeeeeeeeeer juuuuuuu!".

heart-shaped glasses

Sitter och läser samma bloggar om och om igen medan jag väntar på att Sims 3 ska installeras. Det har inte fungerat en enda gång hittills och jag orkar inte att det ska hålla på så.
Och Kim sitter och spelar Black Ops och är osocial, och jag bara sitter här...
Nej, jag snor snus och headset som hämnd och kollar på Elfen Lied så länge ♥

andetagen, mina slöa nävar som har knutits

Jag är nyduschad och ska äta frukost nu. Ska dessutom slå på stort och sno Kims bästaste mjukisbyxor, ähä.
Blev någorlunda rädd när jag kom ner i köket, helt nyvaken och tänkte att det var lika bra att gå ner och duscha på en gång för att vakna till lite och få det gjort, och när jag kom ner i köket stod Kims pappa där. Jag hade inte ens märkt att han precis kommit hem en liten stund.

Och nu börjar min otur slå till lite grann; jag har blivit liiite förkyld... Täppt i näsan och konstig i halsen. Bara att hoppas att det inte blir värre till på fredag. Fast det spelar ingen roll, jag ska fira nyår med (i alla fall tre as far as I know) bra människor och ha roligt! Blir jag bara förkyld ska jag ge ändå, men blir feber och sådant stannar jag hemma. Doh, nyår är ingenting för mig för jag är alltid hemma. Förra året för första gången jag var iväg och det var ett under att jag var frisk!

dag 20 - den här månaden

Well, det är december. December är alltid samma sak. Jul, julklappar, julmat, julgodis, nyår, raketer, lucia, snö, lussebullar, pepparkakor, denna äckliga julmust, jullov, pulkaåkning för vissa and so on.
December är dessutom en jävligt deprimerande månad; det är mörkt hela tiden, och man stressar hela tiden för att hinna med julklappsinköp och allt som hör till julen till. Julen är över och jag är inte ens klar med alla mina julklappar till mina pompisar, måste åka in till Värnamo imorgon eller någonting och kolla runt lite grann. Annars har jag en väldigt bra reservplan!
För att dessutom dra till med något mer så har jag och Kim varit tillsammans i sju månader. Idag faktiskt.

dag 19 - detta ångrar jag

Jag ångrar mycket i mitt liv, och ibland kan jag ångra vissa saker åt andra.
Jag ångrar bl.a. att jag låtit vissa bli alldeles för mycket för mig och glömt bort andra. Jag ångrar att jag har trängt bort så jävla mycket från när jag var liten att jag kommer bara ihåg några få saker, som egentligen är helt obetydliga, men annars kommer jag inte ihåg någonting. Jag ångrar att jag glömt pappa så jag inte kan minnas honom på något sätt.

Det finns mycket jag ångrar i mitt liv, och detta är bara ett fåtal saker.

för aldrig kan jag, och aldrig ska jag, träda in i ditt skinn

Juldagen spenderades som vanligt med kalkonmiddag hos momo&mofa. Lika gott som vanligt var det också.
Sedan körde Peter mig till Kim, och som vanligt har vi tittat på Grey's Anatomy, raceat upp för trappan flera gånger, han för att komma till datorn, jag för att slippa bli utelåst från hans rum.
Sedan har vi ju bytt julklappar också. Han fick en mössa av mig, och jag fick en helt underbart god parfym, ähä. Sprutade lite på armen för att kunna lukta på den utan att öppna förpackningen hela tiden. Jag fick ju dessutom en julklapp av hans mor; en Paradis-ask, och det sitter ju aldrig helt fel.
Fick dessutom min julklapp av mina kusiner idag, och jag blev jätteglad över den. En limegrön Jelly Bean-skål. En sådan som åkte i golvet/på min tå under min andra praktik i 8:an. Men glad blev jag.

dag 18 - min favoritfödelsedag

Jag har nog ingen. Faktiskt.
Jag är sådan person som fortfarande är ung och ska leva livet, men som ändå hade sådan ångest över att fylla 15 att jag inte visste hur man andades ibland. Och egentligen är det inte födelsedagarna som är bra, egentligen är det själva firandet jag har med mina kompisar.
För varje födelsedag/firande med släkten är likadant; de kommer hit och jag har bakåt min sockerbomb till tårta, vi äter och jag får lite presenter och sedan åker de and that's it. Kortfattat då alltså.
Men när jag firar med mina vänner är det helt annorlunda typ; nu när jag fyllde 17 fick jag doughnuts med tända ljus på, fru lagade sin mumsiga kinesmat, vi dansade massvis och jag tror dessutom vi tittade på lite underliga program på TV också.

Så, jag säger att firandet för min 17-årsdag med mina pompisar är min favoritfödelsedag än så länge, men givetvis kommer firandet med mina pompisar nu när jag fyller 18 bli ännu bättre med Pipes of Scotland, Bongo, Centrum och Amor osv! Även om jag kommer sakna det yngsta äcklet väldigt mycket då hon inte firas på krogen förrän en månad senare.

har stått i regnet så länge att jag börjat krympa

Julafton blev helt okej trots allt. Det var grötfrukost (skinkmacka för min del) med momo&mofa, mosterAnna, K&J och Neo. Sedan var det julklappsutdelning innan Kalle där vi åt massa julgodis också (det blir kämpigt i mellandagarna, jag är hungrig varannan timme ju!) och vid 18 dök resten av folket upp då vi åt ännu mer. Alla satte sig med TP till slut och jag klarar inte av att spela TP, jag har aldrig gjort det, men jag kan inte frågor så jag hoppar över att ens försöka vara med för jag kan inte bidra med någonting.

Jag har i alla fall suttit och fört över allting från min stationära (Dick) till slaptopen - som Kim hurrar mer över än vad jag gör... Deppigt att det första han tänker är "WEEEEEEY, GAMING" medan jag mer sörjer lite över Dicks kommande död...
Pratade med Kim nu en stund också, jag är dödstrött och hoppas på att slippa mardrömmar i natt. Det är ju inte julafton längre så tomtar borde inte mörda mig mer.

I alla fall, kakor och cola som jag fick på morgonen när jag stod och sminkade mig efter en icke-efterlängtad dusch som behövdes lite grann.

Böckerna jag fick, så nu har jag lite mer att läsa

Det välbehövliga USB-minnet.

Ett stycke Ragnar i konstig vinkel ♥

Och så underlakanet tillsammans med USB-minnet och raggsockarna.


dag 17 - mitt favoritminne

Oh my...
Nu får jag nog faktiskt skriva om när jag och Kim blev tillsammans, för jag kommer inte på något annat, haha.
Vi låg i alla fall i min säng, jag var trött och sliten och jävligt kär och tvekade inte en sekund på att gå in i ett förhållande med honom. Så, jag frågade helt enkelt: "vad ska man säga om oss?" och han svarade något i stil med "vad tycker du?". Jag avskyr det svaret och försökte tvinga ur honom vad han ville, gav honom hur många pikar som helst och det är enda gången Kim har sett mig rodna och jag försökte gömma mig under mitt täcke.
Till slut sa Kim "vad blir 1+1?". Matematik tänker jag på en gång och svarar två. "Det kan också bli ett" sa han och kysste mig, och sedan var vi tillsammans.

Efter att han åkt hem ringde jag runt till Juwlia, Låväh och Tess och berättade, och vi skrek i telefonerna och hade oss.
Härliga tider.

scraping through my head 'till I don't want to sleep anymore

Nu vill jag inte sova mer. Detta var ännu ett tecken på att jag inte borde sova på julafton.
Jag drömde (en vecka senare kommer Inception-inspirerade drömmar) att jag var liten igen och skulle sova, och då drömde jag att var en kanin som bara blev placerad någonstans helt random och skulle ta mig till en annan plats. Dock kom jag aldrig fram; varje gång så blev jag attackerad av julprydnadstomtar och trädgårdstomtar som mördade mig. Så jag vaknade ju i drömmen, somnade om och drömde om detta, flera gånger.
Till slut var det någonting om strömmen i den andra drömmen, och sen sa det klopp och strömmen i första drömmen var borta, jag vaknade ur den andra drömmen och befann mig i komplett mörker och ansåg att alla dessa tomtar fanns överallt.
Jag skulle precis börja skrika i sömnen i verkligheten också, innan jag på något sätt lyckades resonera fram i drömmen att min dator fortfarande var på. Vilket den som tur var var, annars hade mamma fått komma in till sin 17-åriga dotter klockan 4.30 på julaftonsmorgon för att hon drömt mardrömmar om alla jävla tomtar och strömavbrott, lagom pinsamt...

dag 16 - vad bjuder jag på för mat?

Det beror helt och hållet på vilken tid på dagen det är. Det är morgon för mig och jag ska göra frukost till mig och Kim gör jag för det mesta mackor och ger honom lite frukost på sängen, men i somras stekte jag bacon och gjorde äggröra.
När jag lagar mat brukar det blir någonting lite starkare, som min wok, eller ingefära/chili/lime-laxen jag gjort ett par gånger eller så steker jag kycklingbitar, kokar ris eller något och gör jordnötssås. Det är ungefär så det brukar vara.
Men givetvis kan jag laga annan mat än så, men det blir nästan aldrig någon annan mat när jag väl ska bjuda på mat...

santa, bye bye

Och med det säger jag upp mig från julen.
Jag vet att imorgon kväll kommer jag ligga i min säng på mitt rum och titta på Grey's Anatomy helt ensam, precis som förra året när jag satt och läste hela kvällen.
Jag vet att jag kommer vara tvungen att sluta äta lite i mellandagarna för att komma i min nyårsklänning på nyår.
Jag vet att jag kommer spy av allt jävla julgodis jag inte längre vill ha.
Men jag vet fan inte hur jag ska göra med en annan grej som jag fick rådet om att "sova på saken".
Nej, jag fortsätter gömma mig för världen under mitt täcke med Kims tröjjacka nära till hands och Grey's Anatomy som bedövningsmedel.

Julen är fan inte bra för människans psykiska mående.

dag 15 - mina drömmar

Det är tur att jag har systers blogg att läsa på ifall jag inte riktigt förstår vad det menas, för idag fick jag ju för mig att det skulle vara drömmar man drömmer om nätterna, medan syster hade skrivit om "livs-drömmar" och det lät helt plötsligt mer logiskt än min tolkning...

Jag drömmar bara om någorlunda simpla grejer:
Flytta till Stockholm, och New York-flytten ligger lite halvt på hyllan nu för tiden faktiskt.
Jag ska slippa ha ett jobb där jag träffar massa människor och måste gå upp tidigt.
Ha en man att leva med i en stor luftig och mysig lägenhet som ska ha mina drömmars kök!
Och framför allt vill jag skriva.

I know I'll miss you if I close my eyes

Oh my, vilken dag! Gjorde hemmagjord pizza som frukost, sminkade mig och sedan åkte jag till Hok, kände mig italiensk med spagetti och köttfärssås med en baguette och ett glas vin och sedan åt vi chips och dipp och drack cola och tittade på något program om massa hundraser, och nu vet jag att jag vill ha en beagle istället för en bulldog, ähä. Om jag nu skulle få för mig att skaffa hund någon gång vill säga.

När jag kom hem var det massa människor överallt i huset, massa 13-åringar som satt överallt och bara... satt och var 13-åringar som bara satt. När kaffet var färdigt hörde jag hur mitt rum, min säng och Grey's Anatomy kallade på mig. Jag har äntligen kommit igenom säsong fem och är på säsong sex nu! Whoop whoop.

Sedan har jag fått ett sådant oerhört vackert logginlägg av Kim på Facebook med, som jag bara ler av varje gång jag läser det. Haha, jag tror jag tycker om att fortfarande känna mig sådär löjlig och fånig av en person ändå. Fast det är fan inte ofta jag tycker om det...

Nej, nu ska jag i alla fall fortsätta nöta Grey's Anatomy i mitt jävligt kalla rum. Älska livet när det är såhär kallt alltså...

but inside your heart it is black and it's hollow and it's cold

Sitter hemma hos Juwlia nu och lyssnar på Nine Inch Nails medan jag väntar på att hon ska komma hem. Eto.. Skrämde hennes bror lite när jag kom hit, bara plingade på dörren och gick in och när jag stod och tog av mig skorna kom han, såg mig och hoppade till, haha.

Måste också ge beröm åt denna fantastiska tågkonduktör som verkligen avskyr mig. När jag åkte hem från Skillingaryd i oktober skällde hon på mig för att jag inte hade skrivit mitt namn på mitt fritidskort och frågade om jag fick en låna en penna av henne. Idag skällde hon på mig för att jag hade fått hjärnsläpp och stämplat fritidskortet (det funkade fan att stämpla det och det är jullov) och började på om att det bara gällde efter 16 på vardagar. Ja, det gör det, men varför i helvete gick det att stämpla det då?! Jävla fucktard.
Jag har för övrigt inte gjort någonting mot henne för att hon ska tycka illa om mig, förutom att glömt skriva mitt namn på ett jävla kort och bett om att få låna en penna.
Gaah, dessa otrevliga tågkonduktörer förtjänar inte sitt jobb. Kan man inte vara trevlig när man har ett jobb som ganska mycket kräver det borde man inse det själv och söka till arbetsförmedlingen.

dag 14 - vad hade jag på mig idag?

Just nu sitter jag i pyjamasbyxor, Kims strumpor, ett svart linne och sedan en grå "tröjjacka" jag snodde med mig hem från Kim idag (väldigt ärligt dock).
Snart blir det en Winnerbäck-tröja nu när jag ska gå och lägga mig, och jag har inte riktigt planerat vad jag ska ha på mig senare idag... Men det blir nog ett par svarta, lite tunnare strumpbyxor med ett par grå, ganska tjocka över och sedan mina svarta tights med dragkedja nedtill och ett par svarta strumpor, mina svarta shorts, ett linne och en grön långärmad tröja, med en tjock tröja över och till slut tröjjackan.

just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Köpte ju julklapp till Kim idag. Oh my, jag måste ha en väldigt kräsen pojkvän! Egentligen inte, kanske, men ändå.
Jag har frågat honom lääänge vad han önskar sig och alltid fått samma svar; "jag vet inte". Så idag var det dags, mamma och jag var i Värnamo och gick igenom varenda jävla affär, vi kollade på parfymer, gick igenom Jack&Jones på ungefär en minut där allt mamma stannade vid var "nej, ingen skjorta, inte rött, det är för mycket tryck, inte den färgen, den skulle han inte tycka om" och det fanns ett plagg och säga "det har han redan" till. Vi var till och med inne på Guldfynd och Gallerix och kollade, till sist tog jag tag i en målartavla med Hello Kitty på och sa "det här blir väl bra?". Blev inte den dock, blev något helt annat som jag och mamma bestämde att han behövde.

Inte nog med att julklappsäventyret tog mycket energi, jag slösade precis bort otroligt mycket tid på att se Paranormal Activity 2. Jag älskar första filmen, jag finner den så jäkla underhållande att jag ibland tror att jag ska skratta ihjäl mig själv lite grann. Så, varför skulle inte tvåan vara lika bra - om inte bättre? Jag har ju bara hört att den skulle vara hur läskig som helst dessutom, ännu bättre.
Nej. Nej, nej, nej, nej. Jag somnade nästan för att den var så tråkig, det tog en timme in i filmen innan någonting ens hände och inte ens det var värt att skratta åt.
Jag är glad att jag inte betalade för att se den på bio som jag ville till en början, den skulle knappast vara värd de pengarna.

Så nu ska jag titta på någonting som aldrig gör mig besviken; Grey's Anatomy. Sedan får vi se om jag lyckas hålla mig vaken till 01.40 när Dude, where's my car? ska gå på TV:n. Mitt i natten, kära nån... Och så ska man till Hok imorgon, underbart. Lär nog bli 17.30-tåget trots allt.

dag 13 - den här veckan

Måndag - var hos Kim hela dagen
Tisdag - var hos Kim, åkte till Värnamo, satt hos momo&mofa en stund innan mamma kom och fikade, köpte julklapp till Kim och en av några julklappar till Juwlia.
Ondag - åker till Hok
Torsdag - kanske åker hem från Hok, beror på lite grann hur det blir. Antar att städning finns på schemat med.
Fredag - julafton. Grötfrukost, julklappar, Kalle Anka och julmat som vanligt.
Lördag - kalkonmiddag hos momo&mofa.
Söndag - Sova, thank someone!

Funderar lite på när jag ska träffa mannen för att byta julklappar med... Gissar väl lite smått på någon mellandag eller någonting. Det löser sig!

I wish I was special. you're so fucking special

Sitter och lyssnar på Radiohead hemma hos Kim medan han är ute och hämtar ved eller något. Speltimmen är över; Wow är nere och mina böcker lagda åt sidan, whoop whoop. Borde göra fronter-provet i samhäll snart med, kanske ska börja med det typ nu... Ja, jo, så får det blir. Med min Spotify, inte Kims, ähä.

dag 12 - i min handväska

Ja, herregud vad man kan hitta saker i min väska! Jag rensar den typ aldrig, sånt orkar man ju inte med.
Just nu har jag i alla fall ett par tumvantar, en mössa, två deos, en parfym, mitt smink, tamponger, "nya" tågtidtabellen, min kompaktkamera, locket till en parfym, hårvax, larmsaken till momo&mofa, nässpray, en kortlek, en penna, en nagelfil, näsdukar, två gamla tändare, lite gammalt godispapper och tomma ciggpaket. Ska ligga en bok där i med, men den ligger på Kims golv, och handkrämen ligger på nattduksbordet, och där ligger även mina glasögon och glasögonfodralet.
Sen bär jag ju typ alltid runt på en till väska också där jag har skolböcker och "vanliga" böcker att läsa också. Där förvaras även ansiktsvattnet och bomullspadsen at the moment. Och min halsduk. Brukar åka ner lite kläder där med om jag ska iväg med.

dag 11 - mina syskon

Detta är lätt.
Jag har en halvsyster, Karro. Hon är sju år äldre än mig, och jag kunde knappast fått en bättre syster. Och, ah, hon är halvsyster på mammas sida.

Sedan finns det två andra som man aldrig hör mig prata om, också halvsystrar på pappas sida som jag inte har någon kontakt med. Har någonstans hur gamla de är om jag inte minns fel, och någon av dem (om inte båda) har barn, that's all I know.

Karro sedan har två andra halvsyskon på sin pappas sida. Den yngsta av dem, som är två år yngre än mig, och jag brukar säga ibland att vi är halvhalvsyskon, även vi egentligen inte är syskon på något sätt. Kind of komplicerad historia.

vi svek oss själva och dig igen

Vi förtjänar nog ändå
och få hitta lite tröst och så
och nånstans mellan porr och knark
tror jag att jag hittat min kant

Ibland så kan allt verka dött
i ögonen på alla jag mött
och om du nånsin hittar mig
lyft mig från mitt dvala ändå
det funkar nog ändå

Caligula väntar nog ändå
för nånting har stannat för oss två
jag trycker tillbaks så gott jag kan
jag håller mig upprätt i din famn

Pop
Hästpojken

you have all the tender sweetness of a seasick crocodile, mr. Grinch

Tittade precis på The Grinch. Precis som alltid vid jul då jag sitter bänkad framför TV:n två gånger vid före jul för att se på The Grinch de två gångerna den går på TV. Even though jag bara kunde se att den gick en gång i år, doh...
I alla fall, så fick jag en konstig idé om att titta på Rudolf med röda mulen också, så får väl titta på den också snart. Tänkte dock läsa lite om Ulf Lundell med en kopp kaffe innan jag gör något annat ikväll.


dag 10 - mitt hem

Och vad är det tänkt att man ska säga om ens hem då?
En vit villa med några sovrum här och där, ett kök som det alltid är någon i och samma med gillerstugan där den andra datorn står och som är ockuperad 24/7.
Mitt hem i det här huset är i alla fall mitt rum - tre grå väggar och en röd fondvägg (dock syster som målat, inte jag) och min härliga 140 cm breda säng, som jag i stort sett bor i emellanåt, med skrivbordet nere vid fötterna och tjockiskärmen vriden så jag kan ligga i min säng och titta på Grey's Anatomy, något jag kom på i somras efter att ha fått ont i rumpan av att sitta på en trästol och titta på Kniven i hjärtat. Euhm, ja, vad ska man mer säga... Mitt rum pryds vackert av massa foton från Halmstad förra året och andra saker jag har gjort med mina vänner på garderobsdörrarna, på den röda fondväggen hänger en stor Popadelica-plansch, konsertbiljetter, ett papper med "bob hund merchandise säljs ikväll i rotundan. välkomna dit, där finns massa smått och gott, och dessutom örngott!" som jag plockade med mig från Bob Hund den 9 oktober förra året, foton jag tagit på artister jag sett och kramat (dock bara Oliver Ackermann, men så jävla vacker han var när han stod där och rökte bredvid mig!) och sen pappret Kim lämnade till mig i somras när han varit här själv ett tag under en dag medan jag var på Liseberg. "Diplomet" jag fick på vår sex månaders dag kommer också hamna på den väggen när blommorna har vissnat helt.

What more can I say?
Mer än att jag gärna hade flyttat till en egen lägenhet i Jönköpings-trakterna ganska snart, men måste hitta jobb osv först. Dessutom vet jag ganska väl vilka färger som ska finnas i huset, vilken typ av möbler jag vill ha och vilka tallrikar, bestick osv som ska finnas... Oh my, jag måste skaffa mig ett liv typ!

dag 09 - min tro

Jag anser att religion borde avskaffas eftersom det bara är totalt jävla meningslöst. Det enda positiva i det är att när man inte tycker om någonting i världen så kan man lägga skulden på en grupp människor med en viss tro, men tro fan att de blir arga då och så är man tillbaka på ruta ett ungefär.

Jag är i alla fall inte troende någonstans, jag är med i Svenska kyrkan, men vad är bland det första jag ska göra när jag fyller 18? Jo, skriva ur mig ur den där jävla kyrkan.
Jag tror på dinosaurierna och att människan härstammar från aporna.
Jag tror på återfödelse och karma och har många gånger fått höra att jag då tillhör antingen hinduismen eller buddismen, men nej, jag sätter mig inte inom någon religion.
Jag tror på återfödelse för jag anser inte att det finns någon himmel eller något helvete eftersom jag inte tror på bibeln, och att man bara lever en gång känns helt meningslöst. På tal om återfödelse fick jag ett otroligt bra svar från en väldigt vis man i somras när jag frågade hur gammal han var; "i själen är jag över 2000 år gammal, men i den här kroppen har jag levt 22 år". Det är det bästa svaret jag någonsin har fått när jag frågat efter någons ålder. Det var även också en person som tror på återfödelse som sa det.
Jag kan utveckla min tro på återfödelse lite mer; jag tror inte att man bara återföds som kvinna eller man beroende på vilket kön man har i detta livet, jag tror att man någon gång har varit det andra könet också eller ett djur och liknande. Med andra ord anser jag att jag har varit man i ett tidigare liv.
Karma låter otroligt logiskt, och det stämmer jävligt bra tycker jag. Gör du bra saker får du bra saker "tillbaka", gör du dåliga saker it'll hit you right back, /slap in your face.
That's it.

it's heartache every moment with you

Jag var på A6 med Juwlia igår efter skolan. Skulle köpa julklappar, men det blev inte riktigt så... Sedan åkte jag med till Hok och sov där, och jag ska dit ikväll igen och baka julgodis och sova där en natt till.

Just nu sitter jag i skolan, kom hit ungefär 1,5 timme innan jag börjar, så för att få tiden att gå blir det HIM och att skriva av svenskapowerpoints, som jag egentligen borde gjort tidigare i veckan eftersom jag har prov i det på måndag, men multimedian har tagit varje håltimme ungefär...

Eto, jo, snickerlatten igår med. Det var ett litet äventyr bara att hitta dit, vilket vi gjorde efter en stund, men när vi kom dit visade det sig att de hade bytt ägare och inte hade snickerslatten kvar. Men vi fick vanlig caffe latte och varsin julmuffins med pepparkakesmak, ähä.
På A6 köpte jag dessutom en latte med, så jag drack två latte och en kopp kaffe igår, doh.

dag 08 - ett ögonblick

Oh my, vad svårt! Jag hade velat skriva om när jag och Kim tillsammans, men det har varit så jäkla mycket "Kim, Kim, Kim" på min blogg det senaste, så... Jag skriver om en annan man jag älskar; Lars Winnerbäck.

Det är nog inte många som har missat hur mycket jag älskar Winnerbäck, och den 5 augusti såg jag honom live för tredje gången. Det var typ en av de bästa stunderna i mitt liv. Jag grät nästan när han kom upp på scen, jag skrek för full hals till alla låtar, jag skrek "JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG!" när han sjöng Hjärter Dams sista sång, och det blev tydligt bevisat att jag inte kan sjunga och klappa händerna i takt... I just failed all night long. Men jag var överlycklig, och ville prata med Winnerbäck efteråt även om min eyeliner hade suddats ut på vissa ställen i mitten och smetats ut över typ hela ögonlocken och jag var helt svettig och äcklig.
Men owh, he is so pretty! Det hade varit helt underbart om man bara kunde plocka med honom hem och sätta honom på en stol med en gitarr så han kan sitta där dygnet runt och sjunga för en...


we kill the light

Borde börja springa maratonlopp på morgonen. Fast nej. Fick springa som fan till bussen idag för att hinna.

Nu är multimedian slut och jag och Jessiica ska gå och fika med varsin snickerslatte och muffins, mums!

långa nätter

Nyårsklänningen kom idag. Invigs kanske på lördag med, jag kan inte hålla mig tills jag får använda den ju!
Och jag är inte så brun som bilden säger, jag har helt enkelt bara ljusat upp klänningen lite grann i Photoshop för att man skulle se rynkdetaljerna lite mer (misslyckade nog en del) och sedan mörkade jag ner bakgrunden lite också. Dessutom kan man ju försöka ignorera min otroligt stela hand, den blev sån på alla bilder jag tog...

dag 07 - min bästa vän

Jag har tre bästa vänner, och jag kunde inte bestämma vem av dem jag endast skulle skriva om, så jag skriker om alla.

Juwlia - 16 mars 2011 är det exakt fyra år sedan vi träffades första gången, och hon presenterade sig som "Julia med W mellan u:et och l:et" och efter det har det varit Juwlia; jag lärde känna henne Juwlia och hon försvinner (vilket jag verkligen hoppas inte kommer hända) från mig som Juwlia. Punkt slut med det.
Hon är även min fru, vi gifte oss 9 december 2009 till Dunkla rum under hennes första Winnerbäck-konsert. Egentligen skulle vi ha gift oss till tredje låten eller Om du lämnade mig nu, men det blev fjärde och det var som sagt Dunkla rum. Innan vi gifte oss förlovade vi oss den 8 december 2008, och vi blev "tillsammans" 12 oktober 2007.
Hon har i alla fall alltid funnits här för mig; hon har tröstat mig och fått mig att skratta, skällt på mig när jag gjort dåliga saker, låtit mig bo hos henne då och då, lagat så jävla mycket god mat åt mig flera gånger om och presenterat mig för en av mina favoritserier; Elfen Lied. Det var även Juwlia som lärde mig titta på Grey's Anatomy då det var det enda som gick på TV:n där borta i Hok förra vintern, haha!
Inte nog med att hon har introducerat mig för serier och filmer som jag älskar, hon har även introducerat mig för bra musik, bl.a. Angelspit.
Förresten har hon världens bästa pappa som är lite som en pappa för alla i vår umgängeskrets, och han går alltid under namnet PappaJan, till och med Kim som inte ens har träffat PappaJan än säger PappaJan, haha!
Fru, jag älskar dig, du är bland de bästa människorna jag någonsin haft i mitt liv ♥

Låväh - well, det är ganska precis två år sedan jag träffade dig första gången, 8 december 2008. Haha, jag minns bara att du var blond och att jag av någon anledning bestämde mig för att inte tycka om dig. Varför minns jag inte, men det kan ju ha haft sina förklaringar med tanke på hur du mådde den dagen osv. Men när vi träffades ett halvår senare hade jag inga som helst problem med dig, det sa bara klick och sedan var du min bästa vän typ. Haha, först älskade jag dig för att du var snygg, och helt plötsligt visade det sig att du lyssnar på samma musik som mig, sådan musik som ingen annan jag träffat lyssnat på innan! Då blev det bara extra pluspoäng, och sedan skulle vi se Winnerbäck tillsammans med Juwlia, och när vi skulle hämta biljetterna i stan upptäcktes party-glasögonen (vad hände med dem förresten) och jag ville först egentligen inte åka upp till stan den dagen, för jag trodde det skulle bli awkward att åka med dig och ditt ex... Jag ber hemskt mycket om ursäkt för den där bekännelsen! Men skolan började och vi började umgås mer och mer. Jag tror aldrig jag har lärt känna någon på så kort tid och sedan hållit kvar vid den personen så länge och låtit den verkligen bli en del av mitt liv på det sättet som du har blivit.
Du har gjort precis som Juwlia; alltid funnits där, stöttat mig och tröstat mig otaliga gånger (vi har våra garage och tomma ladugårdar eller någonting i minnet, haha!).
Jag älskar dig ♥

Tess - valborg 2008 var första gången jag träffade dig, och vi umgicks den kvällen eftersom alla andra försvann iväg någonstans nere vid Hjortsjön så det blev vi den kvällen. Sedan var det det där gamla klassiska; man hör av sig då och då, säger att man måste träffas för att det var så längesedan men det blir aldrig av.
Och helt plötsligt förra hösten när jag skulle gå till tåget såg jag Ple nere vid June, och bredvid honom stod en människa jag kände igen... Det var bara till att skrika "TEEEEEEESS" och springa fram och typ strypa varandra med så många kramar. Efter det träffades vi mer och mer, det blev lite chillkvällar hemma hos Ple där vi träffades och sedan rullade det på. Och du är precis som Juwlia och Låväh när det gäller det här med att komma mig otroligt nära på nolltid, och du finns också alltid här för mig.
Jag älskar dig ♥

Lite kul också att den högra sidan är min sida på bilderna...

livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Älvorna har bjudit dig till vals
Men din salta dagg syns tydligt mot din ögonfrans ändå
Du dansar tyst en kärleksvals från ingen alls

I desperat jakt på en vän
kan du förnedras om igen
Du skänker mer än nån kan ta
för en sekund av nånting bra
Natten har sin sång om vilsenhet en trappa ner
Där blinkar lamporna till komp av en maskin
Ett trött och vilset barn av trasig värld är allt jag ser
när du felfritt stampar takt till hysterin
Men nu syns daggen tydlig mot din ögonfrans igen
Du vinglar bakfull hem till väggar utan svar
Ditt glamourösa hopp om lyckovärld i skymningen
blev en bitter vandring hem i singular


Du har sett drömmar rasa ner
och du vet hur munnar ler
Dom älskar gärna det dom ser
men dom skräms bort om det finns mer

Men du är van vid folks manér
och från din vagga till din grav
är du den vilsna världens slav

du är en tår i svarta hav

I try to call your name but I'm silenced by feeling of dying in your heart once again

Ska lägga mig med huvudet ungefär en meter ner från huvudändan av sängen, med tre kuddar staplade på varandra på mitt speciella vis, två olika lakan lagda lite slarvigt över varandra (känns ganska... orientaliskt på något sätt måste jag nog säga), min favorit-fleecefilt och mitt täcke, titta på Vampire Knight: Guilty (som för övrigt är fucking freakin' awesome nu!) och sniffa på någon kudde som förhoppningsvis luktar Kim.

Och jag har sovmorgon imorgon, mhm. Extra pluspoäng till att praktikanten vi hade på engelskan är borta nu, tack någon/något för det!

Owh, jag är så mesig som säkert inte kommer kunna sova i natt för att jag får sova själv igen nu... Igår kunde jag inte sova för att Kim var här, idag ville jag inte gå upp (efter att jag insett att jag försovit mig) för att Kim var här och nu vill jag inte sova för att han inte är här. Oh, come on, ge mig lite rättvisa!

dag 06 - min dag

Oh, jag som har hunnit med så mycket idag! Jag har hunnit sova (natten och på tåget både till och från skolan), bli väckt på tåget av att Kims klasskompis ringde till honom och jag låg och sov på hans mobil. Jag har skippat att göra en uppgift i foto för första gången (man är fantasilös klockan 9 på morgonen), istället satt jag och spelade Robot Unicorn Attack... På vägen till skolan träffade jag på Rasmus också som jag inte sett på evigheter.
Jag slutade egentligen vid 12 idag eftersom min teater var inställd, men jag satt kvar i skolan och var social och var på webbdesignen och jobbade med mitt multimedia-projekt en stund innan jag skulle till IKEA med Kim och handla julklappar. På tal om julklappar har jag inhandlat två stycken - bara idag. Nu gäller det bara att hitta något till Kim & compani också.
Och på tal om multimedia-projektet - jag trodde jag skulle halvt om halvt dö lite idag när min sida för diskografin från Lundell fakkade ur totalt. Alltså, ja, det blev helt fel mellan rubriken och underrubriken och första albumet. Igår när jag sparade var det jättebra och såg ut precis som det skulle göra, och det gjorde det till en början idag med, sen ville det inte längre.
Jag trodde dessutom att jag hade tappat bort hela den där busskortsaken jag har alla mina kort i; skolkortet, fritidskortet, bankkortet, legitimationen, bibliotekskortet, csn-kortet, patientbrickan osvosv. Det visade sig sen att jag hade glömt ta ur den ur min tröja jag hade under jackan där jag lagt allt efter att jag köpt min julklapp till mamma.
När jag hoppade av bussen i Forsheda med så hörde jag någon säga mitt namn och vände mig om och där stod Gabbi. Så vi tog sällskap hem och pratade massvis och sedan stannade vi en stund och pratade ännu mer. Jag har faktiskt glömt att människor i min ålder från Forsheda är trevliga - och jag är seriös.
Nu ska jag äta nuggets och pommes och titta på Vampire Knight: Guilty innan jag ska gå och lägga mig och ta igen några timmars sömn.

dag 05 - vad är kärlek?

Haha, ja, vad ska man säga...
Något "officiellt" svar finns väl inte, det är väl upp till var och en.

Kärlek för mig är i alla fall min underbara mamma och min syster, och givetvis släkten jag har på mammas sida. Självklart också min älskade systerson Neo!
Mina vänner är kärlek för mig också, framför allt de som står mig närmst; Juwlia, Låväh och Tess.
Kim är också kärlek för mig, givetvis.
Med andra ord är det personer som alltid finns där för mig och som jag älskar. Och musik, ähä.
Och givetvis är kärlek att bli älskad.

dag 04 - det här åt jag idag

Nu har jag förhoppningsvis ätit allt jag ska idag, äter jag något mer så blir det de två kakorna jag har kvar.
I alla fall så har jag varit hur onyttig som helst idag. Först åt jag kakor innan jag ens åt frukost som bestod av mannagrynsgröt, mjölk och jordgubbssylt. Kim plockade fram sin jäkla choklad med som jag givetvis kände mig tvingad att äta av (och som jag senare råkade äta upp när jag drack kaffe...) och Kims hallonsoda har jag druckit av också.
Sedan var det ju mat med, stek och potatis och sås.
För en liten stund sedan åt jag våfflor med jordgubbssylt och grädde.
Euk, nej, nu ska jag lägga mig och titta på någon film och sova. Kom på för en liten stund sedan att det är ny tistabell för bussar och tåg imorgon så kollade jlt.se och då går min första buss 06.01 istället för 06.05. Inte bra alls, för jag brukar komma hemifrån vid 05.54 och vara vid stationen 06.05 precis och nu måste jag gå tidigare, vilket också innebär att jag måste gå upp ur min säng tidigare.

I put a spell on you

how the fuck are we supposed to know
when I'm a monster with the way
you refuse to die?
how the fuck are we supposed to know
if we're in love or if we're in pain


along came a choo-choo and knocked my monkey coo-coo and now my monkey's dead

Jag ska egentligen städa nu, och jag ska börja med det snart. Jag ska bara finna lite ork till det. Så länge lyssnar jag på Manson (as usual nu för tiden).

Jag har spenderat hela min helg med Kim, från det att han hämtade mig i skolan strax efter 12 i fredags till att han åkte hem för ungefär en timme sedan.
Först var vi hos Sandra och Tommy för Kim skulle fixa någonting som har med rörmokerier att göra. Medan vi var där ute ringde polisen för förhöret. Sandra kom hem någon gång på eftermiddagen också och det bjöds på kaffe.
Kim och jag åkte hem till honom först och sedan hem till mig sedan, tittade på Idol och åt tacos innan vi gick och la oss och tittade på Made of Honor (det skulle ju vara en "gay" helg med kärleksfilmer). Somnade dock ifrån den.
Igår tittade vi på I love you Phillip Morris, och den var väl helt okej, men jag hade sådana förväntningar på den som den inte nådde upp till. Vi spelade Monopol på kvällen med mamma, Peter och Oskar. Det slutade med att jag och Kim satt och bokstavligt talat bytte pengar med varandra för det var bara vi kvar. Sedan tog alla stora pengar slut i banken och då lade vi ner och sa att det blev oavgjort. Vi gick och lade oss och tittade på The Proposal - som jag också somnade ifrån. Satte dock på Grey's Anatomy någon gång, men tror det var vid typ 9.30 på morgonen.
Sedan var det bara vakna, upp, äta frukost, säga hejdå till Kim och sedan börja förbereda sig för att städa. Trevlig helg osv, yes, indeed.

dag 03 - mina föräldrar

Man är ju lite dålig och skrev inget igår, men, ah, det är väl bara att ta det idag istället.

Jag har i alla fall världens bästa mamma. Faktiskt. Och jag är dålig på att visa det och jag har gråtit jävligt mycket på grund av det och gör det fortfarande ibland.
Vi har våra stunder då vi bara sitter och skrattar, och nu i veckan var första gången sedan jag var 12 som hon hjälpte mig att plugga.
Hon finns alltid där, även om jag är ganska mycket som henne och pratar inte om mycket som bekymrar mig.
Men jag vet att hon älskar mig och jag älskar henne också.

blood-stained sheets in the shape of your heart

Multimedian går ju typ rakt åt helvete ungefär, det går segt som satan och sista lektionen var idag och det ska redovisas nästa vecka. Man taggar ju att sitta där varenda jäkla håltimma och jobba som faen. Men, what to do? Har man försovit sig så man bara kan vara med en timme på en lektion, varit sjuk någon gång och en annan gång inte jobbat av väldigt personliga anledningar så är detta konsekvenserna man får ta.
Psykologiprovet gick rätt bra, trodde dock att det skulle vara lite lättare, men jag gav. Och sprang till högskolan för att hinna med bussen med också, fortfarande mätt som fan och känslan av att man rullar fram är ingen bra kombination när man springer, haha!

Jag och fru firade i alla fall ett år som gifta idag och det firade vi med att äta lunch på Jensen's. Först skulle PappaJan också med, men det blev ändrat så fru kom ensam till skolan och hämtade mig och vi gick. Seriöst, jag skulle typ kunna leva på deras lunchsteak med potatis och favoritsås och sedan Jensen's belgiska chokladkaka med glass ♥. Vi satt också och höll på att kvävas av skratt när vi sa "halal" till precis allting och jag "halalade" en servett från bordet bredvid för att min hade försvunnit och jag skrattade så mycket så det nästan bokstavligen talat flög chokladkaka och glass ut munnen på mig.
Nu är halal dessutom mitt och frus nya ord, vi sa det innan vi "bye" till varandra i telefon för en liten stund sedan och vi skriver det i sms helt random också. Och, ja, vi vet vad halal är för något, och allting började som ett lite elakt skämt och sedan fortsatte det.

Efter skolan stannade jag i Värnamo några timmar. Fidde, Danne och Bettan plockade upp mig på stationen, vi åkte hem till Danne och tittade på Sagan Om Ringen innan de skulle åka någonstans och jag gick upp till stationen för att åka hem.

Nu, typ en och en halv månad senare, tar polisen också kontakt med mig för att jag ska vittna om en misshandel. Måste ju ge lite cred då det är ungefär fem veckor sedan de andra var där och mitt förhör kommer nu. Bättre sent än aldrig though, och mamma som trodde att jag skulle slippa det, men så blev det inte.

Jag är i alla fall taggad inför en helg full av massa äckliga romantiska filmer med Kimsan. Skulle dock inte förvåna mig om vi började titta på Grey's Anatomy eller något annat istället... But still, det blir bra hur som helst.



dag 02 - min första kärlek

Baah, ja, jo, denna blir väl rätt lätt.

Min första kärlek var en två år äldre kille, snäll osv. Fanns dock en extrem nackdel; han avskydde alla mina kompisar och ville inte att jag skulle umgås med dem. Jag är jag, och drog iväg till Hok och Vaggeryd och överallt dit jag ville ändå.
Vi var tillsammans i lite mer än ett år, även om vi gjorde slut ett litet tag efter bara lite drygt två månader. Efter att vi gjort slut andra och sista gången var vi vänner. Eller, ja, typ en vecka eller något. Av misstag råkade jag (jag vet inte hur jag lyckades) få upp en oerhört trevlig msn-konversation som jag blev jävligt arg över, så klockan 5 eller något på morgonen gick in till Bredaryd och satte mig vid busshållplatsen vid Bambu och väntade på bussen. Överallt var det asiater som sa "god mååååårgon" och jag blängde och muttrade något om god morgon tillbaka.
Efter det tappade vi kontakten helt och hållet, även om vi pratade lite för någon månad sedan och träffades en gång efter det har vi inte haft någon kontakt igen.

Men det fanns ju givetvis bra saker också, många olika lan där jag spelade Zoo Tycoon och andra spel och nötade Family Guy och Elfen Lied flera gånger om, och en gång låg jag på golvet med en laptop och tittade på Duke Tales till klockan sju på morgonen och jag somnade på golvet medan de spelade World of warcraft.
I slutet av vårt förhållande var jag hos honom väldigt mycket för att slippa allting hemma, och jag är fortfarande tacksam för det, och även om det var svårt för mig att prata med honom om hur jag mådde så visste jag att han fanns där för mig.

if I was your vampire.

Jag har Marilyn Manson's "If I was your vampire" på hjärnan. Passande nog ska jag titta på Vampire Knight: Guilty nu när jag ska sova också. Nej, det blir Grey's Anatomy för USB-minnet ligger i jackan på golvet och jag orkar inte hämta det.

Engelskaprovet gick sådär; har jag rätt på allt som skrev på (vilket jag är rätt säker på att jag inte har) har jag 56 poäng. G är 50 poäng.

Jag var ju hos systeryster och hälsade på med, vilket alltid är lika trevligt. Vi pratade om julen, försökte klura ut lite saker med hennes jäkla Canon-kamera (jag är inget stort fan av Canon's systemkamerar, förutom EOS D7000, tacka någon för Nikon!) och lekte med Neo. Neo som dessutom spydde ner hela sig själv efter att han ätit gröt, haha. Lilla söta plutten.
Åkte hem efter ganska precis två timmar där borta.
Haha, jo, jag måste ju få säga det med att jag är väldigt punktlig ibland; sa igår att jag skulle komma vid 17-tiden ungefär. Prick 17.00 öppnade jag dörren hos K&J och stod i deras hall.

Köpte med mig en Redbull och en påse Marianne (tror godiset heter så?) hem, sedan förhörde mamma mig på psykologin medan vi tittade på Bonde söker fru, åt mitt godis och jag drack min Redbull.
Fobéer blev dessutom kvällens nya ord då min mor tydligen inte kunde säga fobier, haha!

Oskar och jag gjorde också någon rolig grej. Eller, mest jag.
Oskar: är det skillnad på pynt och pynt?
Jag: den till höger är från Ö&B!
Egentligen felciterade han Lidl's reklam med mening och jag trodde han citerade Ö&B's reklam, så vi hade väldigt roligt åt detta.

Ja, det där med dag 02 - min första kärlek kommer imorgon. Jag är alldeles för trött för att ta det ikväll då jag sov fem timmar igår natt och ungefär en kvart idag på bussen.

och när han vakna satt en lapp i hans panna; "nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa"

Engelskaprov nu. Om tre minuter ska jag gå dit. Önska mig lycka till.
Sedan åker jag till systeryster någon timme.

dag 01 - presentera mig själv

Jag hatar detta, sånt här är så jäkla jobbigt.

Euhm, ja, Linn som sagt. Jag är 17, fyller 18 om två månader, även om jag har varit 18 i 23 timmar och 19 minuter vid den här tiden om två månader.
Jag läser mediaprogrammet med inriktning på foto på Per Brahe-gymnasiet i Jönköping, och jag pendlar varje jäkla dag och börjar min resa 06.05. Egentligen runt 05.50 då jag går hemifrån och ner till bussen, men ändå. Jag är väldigt nöjd över mitt val inför gymnasiet, till skillnad från alla andra härifrån (som jag ser det ibland) slog jag mig fri ifrån värdelösa människor, hoppade över de värdelösa skolorna med värdelösa program här omkring och började lite om på nytt.

Jag umgås mest min min underbara pojkvän Kim och mina älskade små äckel Juwlia, Låväh och Tess. AnnyPanny umgås jag också en del med, mest i skolan though.

Maaaat (kom och tänka på det nu när jag kände att min mage lite smått börjar kurra - igen) är något jag inte kan vara utan längre. Jag äter så pass mycket, och har gjort det senaste halvåret, att jag ofta får höra "du äter mig ur huset". Kim och hans gode vän Edding säger även att jag egentligen väger 400 kilo, Kim kallar mig Fatso och anser att jag behöver ta kontakt med Anna Anka och komma i formt. Allt är oseriöst och jag vet att alla tycker att det är bra att jag äter som jag gör nu.

Nagellack då (ena handen är nu målad med mitt Spending cash with Carl, har inte kommit längre än så än). Haha, Låväh är den enda som förstår sig på det här; jag kan i nödfall gå med avskrapat nagellack, MEN jag gömmer naglarna så gott jag kan; viker fingrarna inåt och sådant så ingen ska se det, och jag känner seriöst en liten svag släng av ångest ibland när jag ser folk jag inte känner som inte målar sina naglar. Ibland händer det även att jag vill känna den där skräckkänslan när jag ser killkompisar som inte har målade naglar...
Jag erkänner; det har gått liite för långt, men mest bryr jag mig om mina egna och Låvähs naglar (båda gångerna under detta läsåret som Låväh har kommit till skolan utan nagellack har jag undrat lite vad som kortslutit i hennes hjärna... (FÖRLÅT LÅVÄH!)).

Jag älskar musik och har mina popar-perioder (Winnerbäck, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros, Familjen, Håkan Hellström och mycket annat) och sedan har jag perioder där jag dunkar Manson, Slipknot, Mötley Crüe, Nine Inch Nails och liknande för fullt. Jag har även några depp-perioder där jag enbart lyssnar på Kent och känner en gråtklump i halsen hela dagarna för att jag fortfarande sörjer lite att min 15-årspresent blev lite halvt misslyckad...
Jag fick nämligen i present av min syster och hennes karl när jag fyllde 15 att vi skulle se Kent, detta var tiden innan jag började använda linser. Jag fick ingen information om vart vi skulle, vi skulle bara åka någonstans. Jag fick heller ingen information om att jag borde ha glasögon på mig och kameran med mig.
Så vi stod där i B-hallen på Elmia den 9 februari 2008 och lyssnade på Kent och tittade på Jocke Bergs skugga på vänstra väggen, för det var typ det enda jag (indirekt) kunde se av Kent utan att det skulle vara små svarta pluttar mot något färgat som jag inte kunde urskilja vad det var.

Jag bor med min mamma och hennes karl och så hans tre av fyra barn varannan vecka. De veckorna barnen är här bor jag dock hos momo&mofa för att få lugn och ro och kunna äta, plugga och sova utan att störas av massa tjat överallt. Egentligen ska jag vara hos momo&mofa denna veckan, men jag stannade hos mamma.
Det komiska var att när jag sa till mamma att jag skulle vara denna veckan (hon blev nog lite besviken verkade det som när jag sa att jag skulle börja vara hos momo&mofa varannan vecka) skrev hon i ett sms "vad roligt...". Punkt, punkt, punkt låter inte sådär "oh, vad kul!" så jag visste inte riktigt hur jag skulle tolka det, haha, även om jag vet att mamma vill ha mig hemma. Av momo fick jag ett "ha det bra. Kram".
Och jag skriver momo&mofa för att jag seriöst säger momo&mofa när jag pratar. Handlar det om andras morföräldrar både säger och skriver jag moRmoR och moRfaR, så det är inget sånt där gravt stavfel jag har där, det är bara för att "markera" att det är mina morföräldrar det handlar om.

Som en liten halv avslutning kan jag väl fjäska lite extra för min pojkvän.
Tiden går fort när man har roligt säger man ju, och jo tack, det har jag märkt, haha. Eller, ja, första månaderna gick ju segt, det kändes som vi hade varit tillsammans en hel evighet, nu bara rinner tiden förbi. Jag har alltid kul med Kim, även om jag ligger och gråter över migrän eller blir lite sur på honom emellanåt.
Jag och mina kompisar skrattar fortfarande åt hur allting slutade, från allt "vad är det mellan dig och Kim egentligen?" och liknande och jag hela tiden sa "det är ingenting, vi är bara kompisar" till att jag hade lååånga konversationer med Låväh och Tess om detta. Jag minns även att jag en eftermiddag/kväll mitt i veckan låg på Låväh soffa i hennes TV-rum och skrek att hatade att vara så nykär som jag var då.
Men nu, sex och en halv månad senare, ett papper med "älskar din fiskjeffel :'D /krabba" och en blombukett med ett vackert diplom senare går allting som jag vill och jag slipper bete mig konstigt när jag är i närheten av Kim.

Mina pompisar då; Juwlia, Låväh, Tess och Anna mestadels.
Juwlia och jag träffades för snart fyra år sedan, hon är den jag känt längst och som stått mig närmst under lååånga perioder och många gånger vetat precis hur jag känt mig och mått och hon har alltid ställt upp för mig och jag älskar henne så jäkla mycket.
Låväh finns också alltid här för mig, och hon har tröstat mig många gånger av många olika anledningar och jag skulle kunna offra mina nagellack för henne (egentligen mer, men hon kommer fatta hur mycket hon betyder för mig genom den meningen, haha).
Tess... Ja, lilla Tess. 18 år och säger fortfarande "jag är bara ett barn!", haha. Antingen skrattar vi tillsammans eller så går vi djupt ner och ska analysera varför en person gör som den gör, vad som går genom huvudet på honom/henne osv. 
Anna är alltid lika rolig, speciellt när hon ska gissa namn på folk. Hon fick Kelb till att heta allt från Karl till Nerma eller vad det nu var! Förvirrad också, men det är bara en del av Annas charm. Dock säger jag fortfarande samma sak som jag Låväh sa i våras; hade vi inte känt Anna hade vi avskytt henne för att hon alltid är lika snygg!

Det blev en fy i helvetes lång presentation till slut... Och jag som ska upp vid 5 imorgon, haha!

I've got something you can never eat

Kommer faktiskt härma systeryster nu ett tag framöver med.
Hade egentligen tänkt börja med detta i typ, januari, men jag är otålig och behöver sysselsättning dagarna i ända och det är faktiskt ganska långtråkigt att bara skriva om sina jävla dagar hit och dit, så, jag börjar med den här listan. Imorgon. Tror jag. Eller så börjar jag bara ikväll, dagen i ära då det är två månader kvar tills jag fyller år, får gå på krogen (två månader och fyra dagar kvar till Pipes of Scotland, Bongo, Amor och Centrum).

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Mitt hem
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

grey would be the color if I had a heart

They'll just cut out wrists like cheap coupons
And say that death was on sale today



you make me perfect

Fartfyllda dagar sedan sist.
I lördags var det filmmys osv med mat, chips, cola och godis med fru och Låväh hos Anna. Vi tittade på A nightmare on Elm Street, och gamla klappklassa filmeffekter är det bästa som finns så denna filmen hamnar också i kategorin skräckfilmer-Linn-bara-skrattar-åt. Sedan tittade vi på Just like heaven och givetvis somnade vi allihop. När jag, Juwlia och Låväh vandrade hem till Juwlia mitt i natten hittade vi hennes borttappade ris på vägen, haha!

I söndags åt vi pizza till frukost, jag blekte Låvähs hår igen (nääästan så jag borde börja ta lite betalt för det, ähähä) och sedan åkte Juwlia och jag med Juwlias mamma, hennes man och Tizzy till julskyltningen i Vaggeryd. Juwlia och jag köpte sockervadd och dansade vals på gatorna i Vaggeryd. Åkte tillbaka till Hok och åt mat hos Juwlias mamma, sedan lyssna vi på gammal musik och dansade omkring. Underbara tider i Hok, nästan så jag vill flytta dit bara för att sitta i Pappajans stora hus hela dagarna och nöta serier och filmer, laga massa mat och äta det och dansa till bra musik hela dagarna med Juwlia, life would be so easy.
Åkte ju hem någon gång på kvällen också dåva.

Igår var jag i skolan, åkte hem till Kim med en helvetes migrän som aldrig gick över. Krigade mig genom tårarna med Nine Inch Nails på väldigt låg volym och pluggande av engelska och psykologi.

Idag försov vi oss, så tog 8-tåget till skolan. Hade foto och var nere vid Vättern och fotade lite, sedan satt vi vid Facebook innan vi kollade igenom bilderna vi hade tagit och Ulf pratade om dem. Umgicks med Micha i flera timmar och tvingade även upp Kim till skolan en liten stund.
Tittade sedan på en teater som teater-tvåorna gjort. Jag hade rätt kul och sedan gick jag så fort den var slut och gick till tåget. Kom hem, åt, städade lite grann på mitt rum och sedan tittade jag på I form med Anna Anka och åt kakor.

Imorgon blir det ett besök hos systeryster efter skolan med, och helgen blir väl min planerade gayhelg med Kim bestående av massa äckliga kärleksfilmer osv.

Fika med Tesselitess.


Filmmys hos AnnyPanny.



hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Sitter hemma hos Kim nu återigen. Eller, ah, jag har varit här ett par timmar.
Jlt är helt underbara nu under vintertid med; bussen till Gislaved var en kvart försenad idag på morgonen och nästa buss väntade ju inte, gött att sitta i Gislaved 45 minuter till nästa jävla buss gick så jag missade mitt prov i filmkunskap också. Inte mig emot att missa provet, men frånvaron är inte allt för go. Åt lunch med Anna och sedan kom Tess till skolan. Vi lämnade in min mobil och sedan satte vi oss på Claras (bild kommer när jag är hemma igen efter hela helgen). Gick till June för mitt tåg, fick lite halvt springa sista biten med två väskor och en kameraväska, ähähähä. Kom hem till Kim, har tittat på TV och lagat mat, asbra.

Det var till och med dags för lite minkjakt innan också, även om det inte gick så bra. Dumma mink, man hörde ju hur rädd den var med två skällande hundar på sig...

whatever doesn't kill you is gonna leave a scar

Lyssnar på Manson (har förresten snart läst ut hans bok igen) och skriver instuderingsuppgifter till filmkunskapen. Tror dock jag skiter i detta snart, jag måste få sova snart efter en natt av en jävla massa gnisslande tänder och ett jävla bett i Kimsans finger (man får skylla sig själv om man ska jävlas med mig i sömnen och pilla på min läpp när jag är nyvaken och någonstans mitt emellan sovande och vaken) och att få upp honom på morgonen är faktiskt en kraftansträngning bara det, sen att missa en buss och ett tåg till skolan och få åka bil upp tar också lite på krafterna.
Kom dock igång med mitt multimediaarbete och skrev av en och en halv powerpoint på lunchen. Tror allt detta kan ha varit en orsak till att jag somnade på mediekommunikationen sedan... Blev dock en powerking och en choklad sen, socker och koffein lagom till psykologin och jag kunde hålla mig vaken hela lektionen och båda bussarna hem! Nu håller jag dock på att somna framför datorn... Så, Manson får vara tills imorgon, och filmkunskapen gör jag imorgon på bussarna.
Ska fika imorgon med Tessebabe också och efter det åker jag till Kimsan igen. På lördag blir det Hok också, underbart.

Förresten har min "älskade" HTC gett upp sitt liv helt och håller så ska lämna in den imorgon. Varit helt utan mobil idag då den tydligen var lika anti skolan som jag var och dog när jag klev ur bilen utanför skolan på morgonen. Älska livet alltså, och imorgon kommer Telia säkert fakka aset och säga att jag inte får en ny mobil och skit för det. Eller så kommer den fungera. Tur då att det finns två andra fel med den!

RSS 2.0