sleeping sickness

Och allting finns som nyskurna och blödande sår i mitt huvud..

sövande narkotika och vaken stimulans

om du repar upp historien
fast den är så dum
om att klia tills det blöder
på en och samma punkt

det där var nån annan
det där var inte jag
förlåt tusen felsteg
det enda som jag kunde vara

it feels so fine to see you breaking down girl

Eto.. Japp, helgen.
Äh, ja, tåg till skolan med Låväh i fredags. Filmkunskap och sedan kortspel och mat med Låväh, Monika och Rasmus innan jag åkte till Kim. Vi spelade Sims 3 och lyssnade på musik innan vi åkte till Skillingaryd. Åkte bort till Edding och hämtade honom och Michaela och åkte och åt pizza. Hemköp efter det, hem till Edding och lämna av honom och Michaela igen och sedan hem till Kim innan vi åkte hem till mig. Tittade på film och var i Värnamo en sväng innan vi la oss och tittade på Grey's Anatomy och sov.

Igår var det Liseberg som gällde. Så vid 9.30 pussade jag Kim hejdå innan jag åkte iväg. Kanonen x2, Balder, Uppskjutet, Uppswinget x2, Virvelvinden, Shanghai, Kållerado x2, Flumride x2, Juke box, Ben & Jerrys-glasscafé, vegetarisk Texmex-tallrik and nothing more I think..
Blev en lite bättre dag än jag hade förväntat mig, men jag var fortfarande på dåligt humör när vi kom hem.

Idag har jag tittat klart på cycle 13 av Top Model, och precis som förra gången jag såg den blev jag lika glad när min älskade Nicole vann. Ähä. Sedan blev det Grey's Antomy och snart ska jag nog sätta mig i mitt fönster och läsa medan jag lyssnar på musik innan jag ska gå och lägga mig. Morgondagen är ju lagom mysig med mediakommunikation, svenska, idrott och samhällskunskap innan man slytar vid 16.30. Antar väl att min dag får lysas upp lite grann när jag åker buss med Krabban på morgonen.

det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt med dig

Gief Winnerbäck-konsert nununu!
Jag drömde nämligen att jag såg Winnerbäck live igen. Han stod där och sjöng och var vacker som vanligt på taket till ett tåg. Bara det att Winnerbäcks låtar var verklighetens Kent-låtar.. Och jag tycker om Kent, det gör jag, men Winnerbäck är Winnerbäck, Kent är Kent. Simple.
I alla fall, hans andra sång under konserten var "Utan dina andetag" och det var bland det vackraste jag någonsin har hört. Sedan gick han ut i publiken, så satte han sig på huk bredvid mig och sjöng, och jag sjöng med som alltid på konserter. Och så pratade han med mig! Ähä. Jag skulle ta kort på honom också, men bara för att allting var så perfekt ville inte kameran ta kort på honom..

Dessutom hade jag en otroligt vacker klänning på mig i drömmen, men jag kommer inte ihåg hur den ser ut.. Kommer bara ihåg att det var typ vinröd..

Antar väl dessutom att jag får ta och blogga lite om mina senaste dagar också. Det kommer väl antagligen idag, eller inte alls, vi får se.
Det har i alla fall varit bra dagar med skola, parmiddag och Liseberg.

det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt

Kom precis hem från Liseberg, på väldigt dåligt humör, för att mötas av ett underbart sött papper från Kimsan liggandes på min säng.
Så nu är jag sådär underbart kärlekspirrig i hela kroppen ♥



we are the insane as we ignore the mirror's truth

Härmed har jag friskförklarat mig själv från min lilla tur av förkylningar, hosta och ont i kroppen.
Nu ska jag städa mitt rum till tonerna av In Flames. Metalsidan har kommit fram igen ♥
Men först; en cigarett och några sidor i Så länge vi båda andas.

det blir nog en till kaffe och en cigarett

Grey's Anatomy och Good will hunting medan jag halvsovit mig igenom hela natten, de första timmarna med Luna bredvid mig.
Strömmen gick vid 11 idag med. Jag drömde dessutom att jag skulle skriva sms och att allting slocknade och när jag vaknade var min dator avstängd och lampan släckt, så får att det skulle vara tillräckligt ljust för att jag inte skulle vara rädd la jag mig på soffan i köket.
Nu tänker jag dock fortsätta titta på Grey's Antomy eftersom jag inte har något bättre för mig förrän imorgon.

his passion is a kiss and I can not resist

Jag dör sakta av allt ont i kroppen jag har, men jag dör lite mer av all brist på konkret socialt sällskap. Och jag vill äta, men vet inte vad. This sucks.
Det som suger ännu mer är att momo&mofa och morbror ännu inte har varit här och lämnat möbler, så jag har fortfarande inte fått min hostmedicin som mofa skulle ge mig. så jag hostar fortfarande.
Funderar på att vara hemma från skolan imorgon också och åka upp de tre timmar jag har lektion på fredag innan jag ska umgås med min man, han som tar all cred för mat jag har lärt honom laga..
Anyway, nu ska jag titta på Grey's Anatomy och försöka att inte somna igen.
Bye.

utan dina andetag

Jag vet att du sover Känner värmen från din hud Bara lukten gör mig svag Men jag vågar inte väcka dig nu Jag skulle ge dig Allting du pekar på Men bara när du inte hör Vågar jag säga så Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor Jag kan inte ens stå När du inte ser på Och genomskinlig grå blir jag Utan dina andetag Och utan ett ljud Mitt hjärta i din hand Har jag tappat bort mitt språk Det fastnar i ditt hår

du säger ingenting det säger allt

Min choklad och cola är slut och jag råkade somna ifrån Top Model på TV:n (även om cycle fem är den tråkigaste säsongen). Dessutom var jag nyss inne och tittade på schemat. De har tagit ifrån mig 30 minuter av mitt liv på torsdagar. Istället för att börja 09.10 börjar jag 08.40. Japp, älskar ju verkligen detta, att jag istället för att ta det lugnt från June till skolan på torsdagar får jag istället springa om jag inte ska gå upp vid 04.45 och vara där en timme innan jag börjar..
This day really sucks now.

you think you're loving but you don't love me

Första dagen i skolan var helt okej. Samlades i Brahesalen, lyssnade på några band som spelade och någon som pratade, hostade och pratade med Jessiica, fick till en perfekt synkning när båda började hosta samtidigt innan vi gick därifrån och satte oss och rökte. Sedan samlades vi i något klassrum, fick våra busskort och scheman and so on. Efter det åt jag på Jensens med Juwlia, Låväh, Anny, Pet och Rasmus, otroligt gott även om man åt så man mådde illa och nästan ville dö efteråt. Vandrade ner på stan och jag köpte ett block till årets skolgång. Låväh och jag åkte bil med Kim hem, lämnade av Låväh och sedan var jag hos Kim ett par timmar innan jag åkte hem. Stannade till på gummi för att få låna ett par skor av mamma, gick med henne och Peter hem, åt och gick och la mig och tittade på Grey's Anatomy.

Idag mådde jag bara allmänt dåligt när mamma kom och väckte mig så jag fick stanna hemma, och jag ska vara hemma imorgon med sa hon innan hon gick till jobbet. Good.
Så, för att få dagen att gå nötar jag Grey's Anatomy och Peter har varit så snäll och köpt Gorby's piroger, cola och choklad till mig. Ähä. Väldigt glad över att jag blev sjuk första veckan av skolan, väldigt mycket bättre då jag inte missar någonting.
Och nu ska jag återgå till att leva mig in i världen av sjukhus, operationer, kärleksproblem och allt det där.

changes

Just nu är jag dörkär i min skola.
De har ändrat mitt schema.
Så, istället för att sluta 16.50 på fredagar slutar jag nu 12.20!
Owh, äntligen har den där feta multimedialektionen jag hade på eftermiddagen försvunnit och ersatts av mat och tåg.
Detta gjorde min natt så otroligt mycket bättre så nu ska jag luta mig bakåt och fortsätta på Grey's Anatomy.

This is no more.

inhale, exhale.

Jag hostar mer än innan and I can't take it.
Inte fan kan jag sova heller för att göra första skoldagen mycket bättre då mina alarm börjar ringa runt 04.30 och jag återigen ska cykla till bussen i stövletter med klackar på 9,5 centimeter, betala för bussen in till Värnamo för att undvika problem och missa bussen till Jönköping - bussen som jag garanterat kommer vara tvungen att betala för också för att det är just mig vi talar om.
Fan för mitt liv-moment? Eto, I don't really know.

Jag hade i alla fall en bra lördag och söndag.
Kim förbi en liten stund innan jag åkte som sagt. När jag kom till Skillingaryd vandrade jag till Hemköp, tog ut lite pengar och hälsade på Lena innan Låväh hittade mig och vi gick in och handlade med hennes mor. När vi anlänt till skogen kom Tess efter ungefär en timme. Vi tog en cigarett innan vi gjorde tacos och åt och senare bänkade vi oss framför TV:n med massor av godis och film. Tess lämnade oss rätt tidigt, och sammanlagt åt jag och Låväh upp typ allt godis (som var för tre personer enligt oss) och tittade på tre Bring it on-filmer, Klassfesten och Fucking Åmål. Vid 07.30 tog vi vår sista cigarett, slängde på några avsnitt Top Model och somnade.
Idag (egentligen igår, men jag har inte sovit så det räknas fortfarande som söndag än så länge) tittade vi på Top model och sov någon timme - precis som alla andra söndagar vi spenderar tillsammans.

Och sedan jag kom hem har jag målat mina naglar guldiga igen, pratat i flera timmar med mamma och det bjöds på massa konstiga saker. Till exempel "toalettrum" och "fridlyst älg".
Sedan skulle jag sova och givetvis ligger jag här sömnlös och uttråkad, sms:ar med Kim och tittar på Grey's Anatomy emellanåt och konverserar med Låväh på Facebook. Galet trevlig natt.

cannonball.

Nu sitter jag hemma hos Låväh, efter att ha träffat mannen en liten stund och sedan åkt tåg och handlat inför kvällen som ska spenderas med tacos, godis, cola och Låväh och Tess. Detta blir bra och nu ska vi fortsätta lyssna på Damien Rice medan vi inväntar Tess som lämnar sin skog nu.


this is not a love song.

Rammstein dunkas på hög volym i högtalarna, håret i en turban på huvudet och med sådan mensvärk så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Ikväll blir det i alla fall mjukisbyxor, tacos, chips, cola, förhoppningsvis nikotin och umgänge ute i skogen med Låväh och Tess. Yep, det blir bra. 

Pratade med fru innan, uppdaterade henne lite om några saker och hon berättade för mig hur de hade haft det och vad de gjort på Ayia Napa. Känns bra att höra att hon lever, och jag som mentalt satt och bad henne att komma hem igår så jag kunde få ringa henne. Dock dröjer det ända till måndag innan jag får se henne, även om det bara är två dagar.. Eto, jag får hoppas tiden går fort!

Nej, nu fortsätter jag lyssna på Rammstein och göra mig i ordning och packa och vänta på att mannen ska dyka upp här en liten sväng innan jag åker.

always in this twilight

Vaknade precis från någonting som kan vara den värsta mardrömmen i mitt liv.
Dessutom ska jag aldrig mer bada i Värnamo Simhall och försöka undvika sjöar så gott som möjligt, och jag är gladare än någonsin att jag inte går mina tre år på ett gymnasium i Värnamo.

lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har

Jag har refrängen av Winnerbäcks "Om tiden vill ifatt på hjärnan", så den cirkulerar runt där om och om igen. Tills jag kan komma och tänka på något annat som inte distraherar mig så.

Anyway, jag hade det bra hos Kim som vanligt. Yeah, I don't really know what to say..
Idag var även första gången jag såg Monsters vs. Aliens också, ähä. Jag blev väldigt kär i BOB, den genmanipulerade tomaten med "någonting" vispgrädde och grillkrydda. Damn it, jag kommer inte riktigt ihåg!
I alla fall, chips och cola till det, hur bra som helst.
Nu ska jag även titta på Sex and the city-filmerna. Tittade det sista av säsong sex hos Kim inatt/idag. Senare blir det nog även Natural Born Killers också.

Imorgon blir det bara att ta det lugnt, ska försöka vara så pass bra att jag städar mitt rum också, och troligtvis kommer systeryster och Neo förbi också.
På lördag blir det umgänge med Tess och Låväh.

det var evigheter sen nånting brann, i alla fall nära mig

Ryggen gör ont, jag har ett blåmärke och är svullen på benet sedan jag ramlade baklänges med Kims datorstol igår.
Update, yes.
Nu ska jag titta på Pokemon-filmer medan mannen fortfarande sover och gnisslar tänder.

tjugo kilo bly har jag runt min ena fot

Efter en natt bestående av väldigt konstiga drömmar, lite sömn och lite ångest-liknande känslor upptäckte jag att min förkylning är värre och att röksuget tar överhand då och då, men att jag egentligen bara sitter där med cigaretten och inte klarar av att röka med min förkylning.
Efter en varm dusch insåg jag också att min mage kurrar. Mycket. Och att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig.

Jag ska i alla fall åka till Kim idag. Ähä.
Så det är bara att packa ner nässpray, ipren och hostmedicin och allt annat och gå ner till stationen i allt detta regn vid 13.
Och nu ska jag göra mitt tappraste försök sedan i natt att hitta kläder.

jag håller upp handen för att gömma mitt liv

Nu lämnar jag drömmen om en jävla räddare i nöden.
Istället ska jag titta på mina sista 11 avsnitt av Sex and the city, hoppas på sömn och kanske börja läsa.
Japp, jag tänker spendera mina kommande dagar i sängen, oavsett vad andra säger. Har jag tur kanske jag orkar fixa mitt rum.
Förresten hoppas jag att min förkylning blir värre just nu. Så det så.

feel this, unless you kill it

Jag önskar mig en räddare i nöden nu.
Som tar bort mig från min tristess.
Och förhoppningsvis kan bota min täppta näsa.


Dessutom har jag planerat att titta på cycle 13 av Top Model någon gång idag tror jag.
Ska bara kolla så mycket som möjligt av min sista säsong av Sex and the city.

Nicole, vinnare av cycle 13.

even the song I love that cuts the cold, I cannot sing

At the moment mår jag sämre än jag gjorde efter några timmars sömn igår.
Och jag har tittat på massa Sex and the city, saknat mannen oerhört mycket och nu, till tonerna av Kanon Wakeshima ska jag läsa ut Ljudet av ditt hjärta. Medan jag jobbar på det väntar jag på att min mor ska komma hem från jobbet med Pringles och choklad till mig.
Och jag hade inte haft något emot att få migrän-tabletter heller just nu, allt för att min huvudvärk (som jag vet inte är migrän) ska gå bort. En täppt näsa och att jag hostar kan jag stå ut med, men fan inte att ha ont i huvudet.

Och bara för att muntra upp min blogg lite grann så lägger jag faktiskt upp en bild på Kanon Wakeshima.

men vi är bara instinkt, bara djur och allt är lögn

Nu är jag hemma från Halmstad.
Och just nu vill jag fan inte åka dit igen.
Jag är förkyld, har ont i huvudet och nacken och för en stund sedan hade jag såna kramper i magen så jag inte ens kunde gå och bara låg och skrek.

I övrigt var Halmstad trevligt.
Vi dunkade Kent och Winnerbäck i bilen dit och hem, satte upp och tog ner tältet, "inredde", jag och Låväh badade (doppade oss en gång) igår, vi var på Eurostop och jag har köpt en ny jättesöt klänning och senare var vi i stan och letade efter ett ställe att se första Chelsea-matchen på, men hittade inget så det blev Nudelbar och sedan tillbaka till tältet.
Yeah, jag orkar typ inte skriva något... De få bilder jag har kommer upp senare, nu ska jag titta på SATC tills Tess ringer mig igen.

vi hade kanske orkat mera, om vi sluppit deras skådespel

Vi gömmer våra lögner
i ursäkter och glömska
Vi ränner runt i mönstret
av en kvadratisk ruta
Vi låser in oss i rutor
vi inte vågar gå ut ifrån
Då kommer rädslan och tar oss
Då kommer rädslan

jag minns detaljer i alla farväl

Jag har en stark känsla av att jag kanske kan ha skrikit i sömnen precis innan jag vaknade.. Drömde en helt sjuk dröm.

I alla fall, jag sitter med irriterad hud på benen (vi älskar att vara utan raklödder!) och är nyduschad.
Jag har packat i stort sett allt inför Halmstad och vi åkte om några timmar! Whoop whoop.
Och jag åkte hemifrån om en halvtimme ungefär, plockar upp Mattias i Klevshult och sedan åker vi till Låväh och är hos henne några timmar innan vi åker. This is gonna be gooooood.
Frugan åker dessutom till Ayia Napa idag.. Vet inte hur länge hon kommer vara borta, men jag kommer sakna henne i alla fall! Även om jag träffade henne senast igår en stund..

Meeeen, packning osv som gäller nu!
Jag hade slängt upp någon bild från Halmstad förra året - om de inte hade legat på den externa hårddisken som jag inte orkar koppla i, ähähähä.
Over and out.

I think I'm a little bit in love with you

Har i stort sett precis kommit hem från stan. Jag har fikat på Claras med Tess och Låväh, varit på banken och hämtat pengar, varit på A6 och inhandlat en ny bh och armband.

Nu ska jag lyssna på bra musik, packa och försöka att inte glömma något innan jag kryper ner i min säng för att tittaa på Sex and the city och sova innan vi drar till Halmstad. Whoop whoop, gogogo osv!

there are wounds that are not meant to heal

Jag tror jag kommer uppskatta förra årets schema mycket mer nu..
Fördelen detta året är alla härliga håltimmar.
Tror jag flyttar till momo&mofa igen efter sommaren, då behöver jag inte gå upp sådär äckligt tidigt.
Märkte också att bilden blev väldigt liten nu när jag hade den i "lagom" stort format, sådär så den inte är utanför "kanten" osv..
Måndag; 08.00 - 16.30
Tisdag; 08.00 - 15.55
Onsdag; 08.00 - 14.00/14.20
Torsdag; 09.10 - 16.35
Fredag; 09.30 - 16.50

du håller om mig och jag vågar hålla kvar

Efter en dag som mestadels har bestått av olika olyckor (råkat klia mig i ögat med fingrar fulla av ingefära, bränt tungan på en potatis och rivit upp fingret på Kims jacka när jag skulle ta av den), telefonsamtal, Sex and the city och städning har jag äntligen orkat fixa bilderna från Winnerbäck.

Och jag är fortfarande alltför lat för att skriva om mina senaste dagar, så det får helt enkelt bli bilder som gäller nu. Borde tvätta nu med, ska nog göra det very soon.

Love Antell. Vacker man med underbar röst I say.
Melissa Horn. Mhm!
"Vi älskar Lasse!" Ähä, hell yeah ♥

och ingen hör något, ingen ser, dom läser Metro som narkomaner

Såg precis en snusdosa i min papperskorg som Kim måste ha slängt under helgen, som jag inte har märkt förrän nu.
Irrelevant information, yes yes.

Kom precis hem nu mitt i natten efter att ha varit hos Kim (inklusive två rundor ute hos Tess med Kim och Låväh, prat och nikotin) och sedan hos Mattias för att titta på serier, som istället blev massor av prat, god mat och TV-tittande.
Mer om helgen och allt lär väl komma senare under dygnet (ska dessutom rensa alla bilder från Winnerbäck i torsdags så att några kan hamna på bloggen och Låväh kan få dem).

Nu ska jag i alla fall svara på ett sms och sedan titta på Sex and the city och sova.
Bye.

bli kvar här med mig, bli kvar här med mig

Kim ligger bredvid mig i min säng och sover, vilket känns som en bra idé så jag ska snart slänga på några avsnitt Sex and the city, krypa ner bredvid mannen och sova.

Kvällen/natten med Låväh, Mattias och Coffe var bra. Vi tittade på P.S I love you, drack cider och pratade massvis. Jag somnade någon gång runt 6.30 på torsdagsmorgonen efter att ha samtalat i flera timmar med Mattias och tittat på Fyll frys.
Igår körde de mig och Låväh till henne och satt i köket och väntade på oss medan vi duschade, åt och gjorde oss i ordning i omgångar. Jag åt, Låväh duschade. Låväh åt, jag duschade. Teamwork som faen as usual. Sedan bar det av mot Hok och Love Antell, Melissa Horn, Laleh och Lars Winnerbäck. Det blev en underbar kväll med massor av bra musik, frugan och Låväh, sol, nikotin och massor av bilder.
När Winnerbäck sjöng "jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår, och aldrig älska dig igen. Aldrig älska dig igen" skrek jag "jag kommer älska dig föralltid!". Yep, så nu vet han om det.
Efter all bra musik gick vi till en av alla barerna för att hitta Pappajan. Vi hittade honom, drack läsk medan fru drack drinkar och senare blev det en liten GT även för mig. Jag dansade även med Pappajan, vilket var oerhört skoj. Sedan kom Låvähs mor och hämtade mig och Låväh, vi körde även hem Juwlia också. Väl tillbaka i skogen blev det mackor och sedan Top Model och sängen.

Idag har Låväh och jag mest bara tittat på Top Model, även ätit frukost och mat. På kvällen kom Kimsan och hämtade mig och sedan åkte vi hem till mig. Tittade på Lilla Kycklingen och sedan somnade han. Nu ska jag också sova, so over and out.
Bilder kommer imorgon skulle jag tro.

det lilla hjärtat, det pulserar än

Snart beger jag mig till Hillerstorp och tillbringar natten där med Låväh, Coffe och Mattias. I'm ready to go, min väska är nästintill överfull och jag börjar bli lite rastlös av att sitta still och vänta.

Jag sitter på ett tåg
i en ödslig vagn
och det luktar lite dig och mig

Jag har en ambition
att jag ska bort någonstans
till samma syfte
som jag haft med dig

Jag blev trött på mig själv
jag blev så destruktiv
och du fick inte följa med

En stannfågel ger sig av - Lars Winnerbäck

"what comes first? the chicken or the sex?"

Ingen blir förvånad om jag säger att jag tittar på Sex and the city. Dock har jag tagit en paus för att prata med min vän Jessica. Owh, jag älskar våra vackra kommentarer!

Jag:
Oj, det låter ansträngande! till och med så ansträngande så jag inte ens vill prova det :3
Jessica:
Eller: ja, men de funkar ju säkert hela livet ;)
Jag:
Eller så kommer man med något som verkligen inte har med saken att göra.. Typ.. "What comes first? The chicken or the sex?"
Jessica:
Hahahha, ja då får hon sig en tanke ställare xd
Jessica:
Haha brukar inte ligga o garva för mig själv men de gjorde ja alldelles nyss x) är nog lite för trött med xd
Jag:
Hahahaha, haru fått lite pengar av mamsen och papsen så lilla jessica är trötter? Naw ;>
Jessica:
Hahaha ja de är så synd om mig för ja har suttit på akuten i 2timmar de är fan inget -.- och nu förstår ja varför ja har ont i ryggen..... Hittade mitt paraply under täcket hur fan kom de dit xd haha
eller så kommer man med något som verkligen inte har med saken att göra..

du kommer gå långt

Nu har jag lagt in massor av bilder på bloggen; Lundell och Vätterstranden och även någon bild från när jag, Låväh och Kim var ute i Linneryd. Så nu kommer det ett längre inlägg med bilder.

I can hear your heartbeat

Vaknade för 35 minuter sedan av ett telefonsamtal från min dotter. Dock förstod jag ingenting, jag fattade bara att jag skulle hitta något nummer...
Och så drömde jag en jättekonstig dröm när Låväh ringde och väckte mig.

Nu lyssnar jag på Florence Valentin och taggar för fullt inför imorgon; Winnerbäck, Laleh, Melissa Horn och Love Antell på Hooks Herrgård!
Äntligen, så som man har längtat till det.

Bilder från Winnerbäck 9 december 2009 på Kinnarps.

du skriver ord som mord i handen

Jag är flera tovor och sex stora hårtussar fattigare, och en öm hårbotten rikare.
Jag är även en säsong Sex and the city fattigare.
Jag är också lite nikotin i kroppen rikare snart.



Du kör händerna djupt ner i jackan
och gör dej klar för ännu en dag av grubbel
Det blir vin hos nån vän
och en massa snack
och bitter längtan och trubbel

Chans - Ulf Lundell

när jag faller, ta mej iland

Jag spenderar tid med Florence + The Machine och Florence Valentin. Jag har precis duschat, ska snart sätta i linser, föna håret och borsta tänderna innan jag sminkar mig lite och sedan åker jag till Hok för att hämta mina saker. Det blir en lång och tyst tågresa eftersom både min mp3 och bok är där borta.


Och jag vet hur det kan träffa som skott i hjärtat av en M16
Och jag förstår de som blir sjuka i huvet av alltihop

För jag är hellre blind, jag är hellre blind, jag är hellre blind
Än ser mitt liv utan dig
För jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig
Än ser mitt liv utan dig
Än ser mitt liv utan dig


du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är

Jag vill egentligen inte lägga mig och försöka sova, men jag tror att jag måste. Jag har inget annat bättre för mig, jag ska fly tillbaka till Hok några timmar imorgon och hämta mina saker jag har kvar från förra veckan. Ah, nej, nu ska jag släcka lampan och titta på lite Sex and the city tills jag somnar.

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund.

you can't carry it with you if you want to survive

Happiness hit her like a train on a track
Coming towards her stuck still no turning back
She hid around corners and she hid under beds
She killed it with kisses and from it she fled
With every bubble she sank with her drink
And washed it away down the kitchen sink

The dog days are over
The dog days are done
The horses are coming
So you better run



and I never wanted anything from you except everything you had

Eto..
Dagarna i Hok var underbara. Serier, mat, umgänge med frugan, Pappajan, Oscar och Tizzy är aldrig fel.
I lördags drog vi till Vaggeryd. Var hos Lejla ett par timmar med andra människor innan vi vandrade genom hela Vaggeryd för att komma till någon annan dude. Jag fick även försöka guida Kim dit, vilket jag lyckades rätt bra med I might say. Var där ett par timmar innan jag och Kim åkte hem till honom, skjutsade Tess någonstans också.

Igår låg vi bara och tittade på Entourage, var i Skillingaryd och åt pizza också.

Idag ropar Sex and the city mitt namn för fullt då jag har ungefär åtta timmar att spendera själv i skogen. Dessutom har jag sovit ungefär tre timmar i natt så jag ska nog satsa på att sova större delen av dagen, vilket jag antagligen inte kommer lyckas med känns det som.


RSS 2.0