för man saknar sånt som man inte har

Igår blev en lugn dag. Kim åkte hem, mamma och jag dansade Zumba och sedan körde hon mig till Karro och Neo. Vi åt vattenmelon och varma mackor, och när Neo hade somnat åt vi ostbågar och drack vin. Sedan körde Johan hem mig.
Jag och Robin satt och pratade som alltid en stund innan jag gick och la mig.
Idag har jag ätit varma mackor igen, tittat på How to train your dragon med mamma och Felicia. Ska packa lite grann nu innan jag beger mig mot skogen, men först ska jag och mamma in till Värnamo och köpa födelsedagspresenter till Peter. Tror jag får skryta lite över att jag kom på vad vi skulle köpa till honom med, ähä.

vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände förrän allt var slut

Jag är återigen hemma från Skara Sommarland. Dock med en öm smiley och och en sträckning i nacken och axeln. Damn it.
Anyway, jag har för första gången i mitt liv kört gokart (jag kom sist och blev varvad av alla, men jag körde hur fint som helst! Efteråt sa jag till mamma att jag skulle bli asbra på att köra bil. Åkte två andra saker också, dock sög den ena, medan den andra var roligare än den såg ut.
Sedan kom allt badande. Hoppade "trampolin" två gånger innan det blev någon rutschkana som slutade som ett "avlopp" eller vad man ska säga. Och Fritt Fall! Åhå, 84 meter nästan rakt ner, ungefär 100 km/h ♥. Vi kan ju ignorera den rena paniken när jag tappade greppet om fötterna (benen skulle vara korsade, och armarna korsade över bröstet) och sedan tappade jag armarna också och drog i armbågarna. Mitt i allt togs det tydligen kort och jag skulle hålla uppe huvudet lite grann för att slippa dunka i det hela tiden. Jisses, allt på en gång! Jo, bikiniöverdelen åkte upp baktill och underdelen åkte in i rumpen typ. Skrika gick inte, helt jävligt omöjligt. But I loved it.
Något jag inte älskade var Surfing Hill. Den där satans jävla åkmattan man ska ha... Trodde jag spräckte den där "strängen" under överläppen först. Råkade slå i överläppen i kanten. Mentalt sa jag hejdå till min smiley, lämnade mattan, gick till mamma och alla andra och sa "det var den jävla piercingen" innan jag märkte att den inte ens blödde! Så den sitter kvar, men är öm. Kändes som jag fick en liten fläskläpp också, men den försvann rätt snabbt. Helt plötsligt märkte jag hur ont jag hade i nacken och axeln, självklart. Kunde inte röra mig, mamma masserade, Kim pussade på den och jag knep ihop ögonen av smärta. Två Ipren senare kunde jag i alla fall gå utan att det gjorde ont, och vrida huvudet lite och använda armen, men innan dess gick jag som Quasimodo.

Nu, ska jag njuta av Serj Tankian's musik och bara... Jag vet inte, njuta av att vara hemma.

och när hon gråter mot min kind, så gråter hon inte av sorg utan av perfektion

Jag älskar P3 mer än någonsin faktiskt. Förra året gav de mig Ludwig Bell, i år fick jag Oskar Gyllenhammar. Båda två fick varsin plats i mitt liv i Kims bil under kvällstid när vi åkte runt. Tror dock vi åkte från hans mamma hem till mig förra sommaren när jag fick höra Ludwig Bell för första gången, men ändå.
Om någon bara kunde sluta byta till Mix Megapol eller Rix FM i duschen också så skulle det vara ännu bättre, jag har inte tid att stå och byta till P3 varenda gång jag ska duscha. Bara för att jag inte kommer ihåg hur man sparar en radiokanal i listan...

Annars så är det som vanligt. Förutom att jag har tröttnat på varenda spel jag spelat. Fastnade helt i Fear häromdagen och efter det gav jag upp helt. Började spela Silent Hill igår, sprang omkring i fem minuter ungefär och sedan ansåg jag att spelet var klappkasst überdåligt och stängde av.
Fick något sådant där konstigt snedsteg i huvudet häromdagen också och tyckte att jag skulle kolla på massa dokumentärer också, allt från Kurt & Courtney och en om The Doors (ingen aning om varför egentligen, jag lyssnar inte ens på The Doors och har nog aldrig gjort för den delen) till Nostradamus, några om 11 september och jo, även Stefan Jarls Dom kallar oss mods och båda efterföljarna fick hamna på listan.

Imorgon åker vi till Skara Sommarland alla i huset och även Kimsan.
Så, nu innan jag går och lägger mig ska jag läsa lite i min bok med Oskar Gyllenhammar på Spotify. Tack att man inte har Spotify Free längre, hade aldrig fått lyssna på den musiken jag vill lyssna på i så fall!

förvirrad av allt virrvarr går du runt i citysmeten och tror att du är lycklig men känner tårarna rinna

Du är som du är
Men jag blir tragisk i ditt sällskap
Men det får stå för mig
För hela världen verkar älska dig

Du och jag, vi har krossat varandra
Vi talar inte längre samma språk
Vi följt vägarna tillbaka i olika spår

Våra viljor är mer än bara ord
Och orden är starkare än betydelsen
Våra tankar skiftar i olika färger igen

Allting blir åter grått
Men i din värld lever regnbågens färger
Jag har tagit stegen tillbaka
Och du har hittat mod att bli hel

Livet likt en parodi
Av en melankolisk, sorglig konstnärssjäl

Tur att sanningen är större än så
Man blir mörkrädd när man ser sig om

Krossat varandra - Oskar Gyllenhammar



I'm still the same as when you loved me

Har varit hos Kim sedan i onsdags tror jag (sämst tidsuppfattning) och jag är fortfarande kvar. Dagarna har spenderats med lite sömn, Vänner och några andra filmer. Förutom ikväll då. Kim är borta och festar och jag har spenderat kvällen med Kims pappa och Lena, mat och jag har lärt mig dricka rött vin! Behövde dock inte lära mig det speciellt mycket, men jag trodde aldrig jag skulle dricka rött vin och tycka det var gott. Berättade det för mamma i telefon också när jag såg att hon hade ringt osv, och jag fick ett "blähk" till svar och kan bara se hennes min framför mig, haha!
Gick precis upp på Kims rum för att äta chips, dipp, choklad och dricka cola, men vet inte om jag ska kolla på någon film eller spela... Är dock väldigt trött efter de senaste nätternas dåliga sömn så skulle tippa på att jag råkar somna istället om jag tittar på film. Kanske borde göra det ändå, och stänga av vibrationen och ljudet på mobilen ifall någon skulle få för sig att ringa och väcka mig...

so you want the world to stop

Kommer aldrig förstå mig på människor, ännu mindre när de inte förstår sig på sig själva. Vissa blir bara dummare och dummare för varje dag som går, det bevisas jämnt och ständigt.
Tackar någon gammal människa för böcker, System Of A Down för kvällens musik och ännu några andra människorför många olika spel; Shrek blir det kommande nu, igår klarade jag ut andra Harry Potter-spelet efter några timmar.
Sådär, Shrek är installerat och jag tänker sysselsätta mig med det ett tag, annars blir det nog Fear..

try not to fuck with your feelings

Eh, ojdå, glömmer bort bloggen jämnt och ständigt... Dock händer inte ett skit i livet nu; jag ligger hemma ett par dagar och tittar på serier och filmer, röker, äter, dricker red bull eller cola och äter onyttigheter, sitter uppe om nätterna och pratar med min bra styvbror om allt mellan himmel och jord, innan jag umgås med Kim ett par dagar, åker hem och är tillbaka till att vara vaken om nätterna osv.

I fredags var det dock ett ynkligt försök till att gå på bio, men givetvis skulle surtanten i kassan bli arg för att jag sa att det var lustigt att jag inte hade några biljetter när jag hade kunnat se bokningen och blablabla. Ingen bio där inte. Åkte hem och tjurade och somnade framåt 4.30 ungefär.
Igår gick jag upp tidigt; 10.40. Det är det tidigaste jag har gått upp ifall det inte har varit dags att bege sig mot en festival eller befunnit mig på en festival. Åkte in till Värnamo med mamma; hade kul på systemet, köpte en present till Julle som fyllde år igår (en stav till hennes meduza med en vanlig kula och en kula med en blå sten på) och strumpbyxor. Åkte hem, duschade, fixade mig och packade, glömde mina Converse på trappan ute när jag blev upplockad av Kim och åkte till momo&mofa för att fira momo som fyllde 71 i torsdags.
Kim körde mig till tåget sen och jag begav mig till Hok för att fira JulleBulle. Sanning och konsekvens med massa knäppa saker, manlighetstest bland pojkarna med en spark som straff, 13, jag-har-aldrig och nudelmiddag mitt i alltihop. Kimsan kom snällt och hämtade mig under natten och körde hem Julle och sedan sov vi.
Idag var det nytt försök med bion; och det lyckades. Så, alla Harry Potter-filmerna är avverkade och jag fällde en tur i slutet, och var nära väldigt många fler under hela filmen. Det är ju nästan så denna slog tredje filmen (även om filmen inte är vidare bra, men boken är bäst och därav blir filmen det också på något konstigt sätt). Mc Donald's efteråt, pussa mannen hejdå och sedan åka hemåt.

Jag förlorade för övrigt auktionen på "mina" väldigt fina skor. Fuck my life. Svarta kilklackar med ett avtagbart sidenband runt ankeln... Loved them. Dör lite för att de inte blev mina.

jag orkar inte förklara, försök och se det ändå. det gnager mitt sinne, det är som overklighet

Händelserik och händelselös dag, verkligen.
Solade lite, gick upp till badet med mamma och Felicia, träffade Gabbe och pratade en stund. Åkte till systeryster ett par timmar innan det blev att stressa hem för att den ena kissemissen födde sin tredje dödfödda unge den här veckan. Åh, kom innanför dörren och där låg den lilla saken bland en massa blod...
Handlade med mamma och lagade tacos efter allt städande efter kissen för att sedan hamna framför datorn med en gnagande rastlöshet. FredrikFrumf ringde i och för sig två gånger under dagen och underhöll mig en stund, det pratades om Ibiza och lite smått om Småland för hans del i sommar, och det blev en massa prat om hans onda katt, haha.
Men Meshuggah och mina böcker får väl bli mitt sällskap en stund till innan jag går och lägger mig I suppose.

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Har varit med världens finaste man i stort sett hela veckan. Han kom hit i söndags och åkte i måndags, sedan jag åkte till skogen i onsdags och åkte hem idag, med hans studenttröja som luktar Armani Code.
Sovit hur mycket som helst sedan P&L, bortsett från i natt/idag då. Bara drömt en massa mardrömmar hela tiden. Det lustigaste måste ha varit att jag tidigare i veckan drömde att jag och Kim hittade ett jättefint, stort hus vid en hamn som vi köpte tillsammans, och idag drömde jag att vi hade en dotter tillsammans, att Kim var alkoholiserad och slog både mig och barnet och jag lämnade honom med ungen i famnen en kväll... Eh, ja, väldigt lustiga drömmar var det i natt som sagt.

Kom hem från systeryster för ett tag sedan. Det har varit altanbygge och fixande med Neos nya säng, sedan åt vi ju kebab också.
Tänkte sysselsätta mig kommande dagar med att storstäda mitt rum, och faktiskt dammsuga och allt sådant också. Ska läsa som satan också; jag vill komma igenom alla Twilight-böckerna snart så jag läsa En flickfotografs bekännelser.

för det är peace & love, 2011

Rubriken är faktiskt en låt som två personer kom och sjöng för oss en dag under P&L. Haha, världens bästa låt där vi satt och skrattade hur mycket som helst eftersom han sjöng om att töja sin anal och sprida HIV.

I övrigt var P&L helt underbart. Fick en "fin" solbränna under tisdagen, träffade massa nya människor som var helt underbara, åt massvis med mat, tittade på massa fina artister, jag lärde mig att dansa österrikisk folkdans en natt, mina andra par solglasögon gick sönder någon natt också när jag råkade sätta mig på dem (beställde precis nya, likadana som Kim trampade sönder vid öltältet) och jag får inte heller glömma att berätta om Götenepojken som vi sminkade fint när han däckade i en solstol.
Allting var fint och nu slänger jag upp några bilder från nästan allting.

Julle somnade i bilden på väg till Borlänge. Hon nös i sömnen dessutom, haha.


Bagen från Clas Ohlson gick sönder så den tejpades fast på Antons mage.


Detta var måndagmorgon utanför Julles hus och hennes och Låvähs packning tillkom. Bilen var full bara av min och Antons packning.


Lykke Li.


Oskar Linnros.


Deadmau5.


Sminkad Göteneojk.


Bob hund.


The Sounds.


Henrik Berggren.


Säkert!


Armand Mirpour.


Miss Li.


Håkan.


RSS 2.0