day 5

Dag 5: Gammal och ny bild på mig själv

2008 var jag blond och sjuk ett helt jullov.
2011 var (är) jag svarthårig och försökte liva upp min jul med röda läppar och snorgrönt nagellack.



day 4

Dag 4: En bild på dig och någon du umgås mycket med

Tror detta är enda bilden som finns på mig och Kim..?
Jag tycker i alla fall om den. Vet inte riktigt varför.



he told me that I'd done alright and kissed me 'til the mornin' light

Åkte till min fruga igår för att laga kyckling- och nudelsoppa, men det blev kyckling med sås, nudlar till och massa cashewnötter. But it was damn good!

Det mesta relevanta idag är väl att jag och Josse påbörjade vår resa genom vaccinationens värld. Första sprutan är avklarad, nu återstår det två stycken. Inte så farligt, men det gjorde ont.

Imorgon fyller mamma år, och jag är hemma tidigt för att jag inte har någon historia, mhm.

day 3

Dag 3: En bild på någon i din familj

Världens bästa systeryster och finaste Neoplutt får stå för denna dag.



day 2

Dag 2: En bild på dig själv

Nästan enda bilden jag har på mig själv med håret i mittbena, Även om den inte syns på bilden.


och jag som aldrig gillat nostalgi, jag gråter nu, så släck mitt ljus

Kör på ugglefilm och korkad sentimentalitet och hoppas att morgondagen känns bättre.
Även om jag hade världens finaste kväll med världens finaste man, men jag tål inte ensamhet.
Ska leta upp min kissebäbis, hon tar bort en liten del av ensamheten i alla fall...

du var sjutton, jag var sexton och jag skolkade från allt


Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
Och när jag känner så, då tänker jag på dig

Allt är så förgängligt, allting kan brisera snart
Men du är oförstörd för mig
Du är oförstörd för mig

Men tiden har sin rätt att förändras där den går
Och den är hos dig nu, hos dig och din vän
Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
Och aldrig älska dig igen

Aldrig älska dig igen

Men nya dagar väntar med nya tidfördriv
Och allting liksom kräver mera nu
Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
Älskade, älskade du
Älskade, älskade du

första gången som du är hopplöst kär

Hittade en lista på en blogg när jag satt och kollade runt nu för en liten stund sedan.
Har blivit kind of bored det senaste och letat efter någon lista att göra, och nu hittade jag en.

Så:
Dag 1: Din facebook-profilbild.

Tycker egentligen inte om det där med att högerklicka och trycka på "spara som", men eftersom det är en bild Julle har lagt upp på sin Facebook och jag sedan satt som min profilbild hade jag inte mycket att välja på... Hoppas ändå att detta är okej ;D



hälsa till satan "vi hörs!"

Har inte hänt något speciellt alls de senaste dagarna. Förutom att jag använt tredje kärleken nu; Fly. Och även beställt hem Metallic 4 Life idag, som jag får i födelsedagspresent av min finaste man ♥.
Betalade räkningar som satan idag, planerade ekonomi för fulla muggar och hade mig. Har även hittat flera olika alternativ till studentklänning (hade flera gallringar för att minska antalet från drygt 10 stycken till knappt 9 stycken), OCH halsband, armband, ring/ringar (vet inte vilket ännu), väska, lösögonfransar och massa annat till balen. Nästa lördag åker jag och köper förhoppningsvis tyg till klänningen, mhm.
Måste börja bestämma mig lite grann för Kims utstyrsel också...

Imorgon blir det förhoppningsvis matlagning och mys med min man för att typ fira lite att vi har 20 månader. Hänger på om jag ska jobba eller inte, och i så fall hur länge...
Lördag blir bara att ta det lugnt och plugga. Skulle egentligen ut, men det bara trasslade till sig så hoppar över det.

Där är min kommande älskling som hamnar på ICA nästa vecka! I looove it.


mm, what you say? mm, that you only meant well?

Jisses vad dagarna har gått!
Hade i alla fall en fet utgång i fredags med Julle och Sture. Bongo i några timmar, ett varv inne på Sliver/Harrys innan vi gick till Centrum istället och stannade där resten av kvällen. Kom dock knappt in på Centrum först för att det var lite smuts på fotot i mitt pass så drog fram mitt utgångna leg och sedan kom jag in. Dummer, det var ju bara lite smuts!
Julle och jag åkte hem till Hok med någon hon kände, jag däckade i bilen som vanligt efter att jag druckit. Ramlade ihop av skratt innanför dörren sen, minns knappt vad vi skrattade åt dock...

Lördagen spenderade vi med pizza, massor av film och drev om Kevin Bacon konstant genom X-men: First Class. Det har fortsatt sedan det, haha.
Kim kom och hämtade mig framåt nattetid, åkte hem till honom och sov.

Vaknade med början till en fet förkylning på söndagen. Kim åkte ut och jagade och jag sov i soffan nästan hela dagen. Åkte hem på kvällen och tittade på Wallander.

Tänkte att jag skulle sköta varje lektion denna veckan, men idag spenderade jag hela historian vid textilen med Hanna och ritade mönster till min balklänning. Herregud, tog ungefär två timmar att hitta rätt mönster, rita och klippa ut! Men jävligt värt det, och väldigt mycket bättre än att sitta och lyssna på massa crap om Gustav Vasa.

Nu ska jag hänga upp min halsduk jag slängde i tvätten innan, göra jag naturkunskap och sedan köra 50 minuter yoga.

Bilder på två av mina tre kärlekar jag fick hem förra veckan; Pink Friday och Save Me.
Det nedre är målat över ett svart lack, sedan kom det på ännu ett lager glitter och sedan ett genomskinligt. Allt för att få det så bra som möjligt, men tog ingen bild när det var helt klart...
Det går ju att bortse från hur mycket jag målar utanför också när jag är trött och vill sova.



there are wounds that are not meant to heal at all in venere veritas

Märkte precis hur mycket jag älskar när PappaJan skriver till mig på Facebook, jag hör hans röst exakt som den låter och hur han säger det, haha!

I alla fall, NO-nörden inom mig har varit lycklig hela eftermiddagen efter mitt betygssamtal i naturkunskap och hemmafrun inom mig började byta lakan direkt när jag kom hem. Kände mig lycklig över att min önskade karriär som hemmafru kanske kunde gå i uppfyllelse ändå, men de krossades rätt snabbt...
Nu ska jag prova morgondagens kläder för att se om det duger lika bra som i mitt huvud och sedan ska jag göra min yoga, mhm.
Sovmorgon imorgon, Hok någon timme och sedan partyh!

kärlek som blev såld, vi föll för neonljusens ultravåld

Stop motion-filmmaking hela dagen lång på foto. Alla bilder är fixade, nu gäller det bara att få till resten bra...
Har knappt sovit någonting i natt, känns som det kommer bli likadant ikväll. Har precis tagit 35 minuter till yoga, och jag blev lite nyfiken på om yoga verkligen är så bra som jag fått för mig och hittade denna artikeln och blev faktiskt lite förvånad; det är tydligen bättre än jag trodde!
Så nu ska jag aldrig mer ha dåligt samvete för att jag "bara" gör yoga. Tack och hej med det.

Ooooch, big news för mig idag; mina OPI-nagellack ur Nicki Minaj-kollektionen jag beställde häromdagen hamnade på ICA idag. Lycklig brud eller? Så jag satt och målade på Pink Friday för glatta livet här innan, har helt fått dille på det bubbelgumsrosa lacket ♥.
Beställde även Fly och Save me, blev dock grymt ledsen när det sistnämnda inte alls var som jag trodde... Det var egentligen bara ett genomskinligt lack med massor av silvrigt och grönt glitter i (jag trodde det skulle vara mer "regnbågigt" och med en basfärg i), men damn vad snyggt det kommer med svart under!

Nu ska jag röka en sista cigg, imorgon är det lång dag i skolan, sedan hämta ut mitt pass och sen hem och byta lakan, dammsuga och kanske ge mig på 50-minutersyogan.

det kallas tvivel, det där som stör. det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

Händelselös helg. Mannen var här i lördags, åkte i söndags, that's it typ. Låg och kämpade lite för att behålla min livslust i söndags också när jag helt utan anledning eller förkylning eller något annat knäpp låg i högst 38.9 graders feber.
Med andra ord blev det ingen skola igår, även om jag inte hade någon feber på hela dagen. Och inte idag heller, var inte alls på topp på morgonen så tänkte snart bygga upp ett berg av kuddar i min säng och slänga mig där och plugga naturkunskap för glatta livet.

Och två dagar hemma från skolan har tagit ut sin rätt, sover inte på nätterna och vaknar framåt 13.
Känns lite som gamla tider; sängen var min bästa vän och jag spenderade hela skoldagar där, med alldeles för lite plugg och alldeles för mycket tänkande.

här ligger ångest och prylar i drivor

Försov mig idag också. Under ungefär två månader har jag försovit mig så jag kommit sent till någonting en gång. Fram tills nu när skolan började vill säga, ähä.
I alla fall, jag tyckte igår att det var en jättebra idé att ha Kapten Röd som alarmsignal idag. Det var det, jag vaknade och allting. Tills jag råkade stänga av alarmet i sömnen och försov mig. Poängen är i alla fall att på grund av att jag hade Kapten Röd som alarmsignal så drömde jag att jag hade en dektetivbyrå med honom. Och han grät. Lagom manligt...

Skolan gick i alla fall bra, har ju som sagt bara en lektion på fredagar nu för tiden, så jäkla gött. Och jag har inte insett förrän idag hur mycket jag saknat religionen (med vissa undantag) också!
Jobbet gick bra, larmade och städade på som vanligt. Skitbra. Precis när vi stängde klockan 19 small det till i huvudet och jag fick ont i huvudet. När jag hade kommit till resecentrum för att vänta på tåget blev det värre, så köpte en latte och chokladboll för att jag tänkte att det skulle hjälpa.
Vilket det inte gjorde så när jag kom hem hade jag migrän och mådde illa. Tänkte att Buffy och systers hemmagjorda sushi skulle hjälpa, vilket det inte gjorde. Mådde nästan bättre på fastande mage än jag gör nu, doh.

Ska lägga mig och fortsätta titta på Buffy nu. Imorgon har jag planerat att plugga och sedan kommer min karl hit efter att han jagat.

"väntar du på nån eller vill du bli min?", du sa "vad svarar man på sånt?", jag sa "man svarar nog ingenting"

Försov mig igår, åkte hem till Kim efter skolan, var i skolan idag och hade nästan glömt bort hur mycket jag njuter av filosofilektionerna. Även om jag inte fattar så mycket längre.
Har även fått veta att jag har en fin sovmorgon på fredagar nu för tiden! Har dubbel naturkunskap på torsdag, lycklig brud här! Dock hade jag varit lyckligare om inte religionen verkar vara flyttad så den börjar 10.55 istället för 11.50. Jag ville ju ha sovmorgon till 8, inte 6.30.

Anyway, föll offer för en ear cuff idag. Skulle egentligen köpt örhängen med fjädrar, men det fanns inga som föll mig i smaken...
Och nagellacket på bilderna var ett av nagellacksinköpen i fredags. Jag är typ kär i det. Och ännu mer i det röda, glittriga jag köpte samtidigt.




jag letar desperat med stetoskopet efter orytmiska slag på din nivå

Oh, vilken mat det var i söndags. Entrecôte, sötpotatispuré och rödvinssås, och cheesecake till efterrätt. Jag, Julle och Tizzy spelade spel efteråt och sedan var det sängen.
Igår var Julle och jag i Vaggeryd hos hennes kusin, åt ännu mer god mat och var barnvakt till Julles kusinbarn. Vilken härlig unge, så jäkla söt! Avslutade kvällen där med att åka ut till stallet och klappa hästarna. Märkte idag att Julles kusin också fick mina fingervantar av misstag, jag hade lagt dem i byxorna jag lånade...
Tittade på Dracula hemma hos Julle, sedan blev det pizza och mer film. Anton kom förbi någon timme på kvällen och vi pratade och rökte ett par cigaretter.
Idag gjorde vi så jäkla god frukost också. Julle gjorde pannkakor och friterade kycklingvingar, och jag stekte ägg för första gången i mitt liv typ. De blev typ gummi i konsistensen så jag lyckades inte alls...
Åkte hem på eftermiddagen, tittade lite på TV och sedan tänkte jag att det är väl lika bra att sätta igång med yogan igen, har legat på latsidan med det lite drygt en vecka. Det hela blev 35 minuter yoga och sedan 50 minuter pilates.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Buffy och sova så skönt i min säng.

jag letar fel hos dig med förstoringsglas och kam, sen ger du igen på mig

Var vaken alldeles för länge i natt och sov alldeles för länge idag.
Började dagen med Redbull istället för kaffe och en cigarett, en film med Felicia och målade om naglarna på både mig och henne.
Nu har jag precis duschat och lyssnar på Ludwig Bell på högsta volym och njuter av att jag om två timmar sitter på tåget till min kvinna för att mysa och äta god mat.

Drömde sådana jättekonstiga drömmar i natt. Bl.a. att momo&mofa var här och jag och Kim satte oss på altantrappan och rökte. Det lustiga var att momo&mofa blev glada över att jag rökte.
Sedan skulle jag och Kim åka till Thailand med en bloggare jag följer nästintill slaviskt och dennes pojkvän. Resan var dock att man klev in i en torktumlare, ställde in ett program och sedan var man där man ville.

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning för en natt i Hokalandet!

you're just too sweet till you get on my nerves and hurt like cavity

"De var bara ord, ljudlösa, som bokstäver på ett papper. Bara ord, men de slet upp hålet
i bröstet. /../ Och, om smärtan någonsin skulle lindras så mycket, skulle jag säkert
känna mig tacksam för all den tid han gav mig. Mer än jag bett om, mer än jag
förtjänade. Kanske skulle jag en vacker dag kunna se det så. Men tänk om det aldrig blev
bättre? Om det blödande såret aldrig läkte? Om skadorna var permanenta,
oåterkalleliga?"

see how my hands shake, I was raised on it like a drug

Det var en bra dag i stan. Satt på Jensen's mestadels av tiden dock, utan att vi märkte det... Så det blev en racershopping uppe på A6 sen. Två nagellack, en eyeliner och ett hårspray fick följa med mig hem.

Hämtade ut mina kläder innan jag åkte till stan också, mhm, I'm in love. Den långa blusen i chiffong är min nya förälskelse och jag hade svårt att ta av mig den nu när jag skulle byta till sovtröjan...
Börjar dessutom undra lite om det är okej att ha två likadana tröjor men i olika färger? Jag är helt såld och den rostbruna var självklar att jag skulle ha (dessutom hade jag den på mig idag), men den svarta är ju liksom... Svart, jag och svarta kläder fungerar ju.

Anyway, rumpen värker efter flera timmars sittande hos Anna och Micke efter en timme på tåg och en timme på stationen i Värnamo, så nu ska jag titta på Buffy, invänta avsnittet där Spike dyker upp och sedan sova.
Funderar på att storstäda imorgon. Verkligen röja, så jag får in alla böcker i bokhyllan någon gång.
Kanske tvinga upp mor och Peter till IKEA på söndag? Tycker jag låter bra, så kan jag köpa ny bokhylla!

jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans

Har diskat två gånger de senaste dagarna. Var uppe både igår och idag och gjorde mackor till Kim innan han åkte till jobbet. Idag bar vi in ved, och det måste ha varit en syn att se mig bära den där stora IKEA-kassen full med ved; först fick jag inte upp den över axeln så Kim fick hjälpa mig, sen kunde jag inte ens gå med den! Han som äger huset var där vid det tillfället och skrattade gjorde han, haha. Jag vacklade omkring där i lera och snö och försökte hålla balansen. Slutade med att jag satte ner den och Kim fick bära sin kasse med ved och hjälpa mig med min, ähä. Så han lärde mig att elda också (att jag inte kommer ihåg ett smack är en annan femma).
Sedan diskade jag medan Kim dammsög, och sedan duschade jag och sådant för att jag skulle bege mig hem.
Var överlycklig över att jag äntligen skulle få hämta ut mitt H&M-paket. Kom till ICA - stängt. Jaha, är detta välkomnandet man får för att äntligen ha pallrat sig hem?
Springer dock ner dit imorgon och hämtar det innan mamma kör in mig till Värnamo; det blir stan med Låväh imorgon! Jensens och A6 är planerna, mhm.
Okej, nu blev jag sugen på mat. Och godis...
Får nog förresten igen för allt sovande den här veckan, för jag kan inte sova nu. Okej, jag sov till typ 14 idag med några vakna minuter emellanåt, och har sovit till runt 12-13 varje dag (dvs sammanlagt ungefär 11-12 timmar varje natt), but still...

Hade ett förvirrat ögonblick för en stund sedan också. Här kör vi på traditioner - jag och Låväh spelar alltid kort när vi åker tåg, vilket vi ska göra imorgon också. Fick ett sms där hon frågade om jag hade en kortlek, sa att jag skulle kolla osv och hittade en i ett skåp i köket. Räknade och det fattades ett kort. Gick ner till Oskar och han hade en halv kortlek som jag kunde ta av. Sorterade alla korten - två saknades. Fixade det och räknade korten igen. Men helt plötsligt hade jag fem tvåor? Wtf?!
Tur att sådant är så lättfixat som att bara skratta åt det och sedan lägga undan en av tvåorna.

I've had you so many times but somehow I want more

Har myst hemma hos Kim de senaste dagarna.
Igår skulle jag egentligen åkt hem, och vi åt på Max innan vi var hos Kims mor en sväng, sedan körde han hem mig, vi gick in för att han skulle få tillbaka en matlåda jag haft i ungefär en månad och sedan packade jag om lite och så var vi åter på väg till skogen.
Mamma berättade att vi möjligtvis har besök av pedofiler i samhället. Känns tryggt...

Har i alla fall legat isolerad i skogen, rädd för att de ska ringa från jobbet och be mig jobba så jag måste springa ner till Klevshult för att hinna med första bästa tåg efter en snabbdusch och sådant. De har dock inte ringt så det har varit lugnt.
Och imorgon är tågen inställda så jag hade inte kunnat ta mig till jobbet även om jag sovit hemma. Nu börjar till och med jag tröttna på klass 2-varningar och snökaos hit och dit. Vad är det än så länge, fyra stormar, kommande Emil inräknat? A little bit too much for me. Speciellt när allt jag lever på här i skogen är just elektricitet och internet. Tänk om allt dör under natten? Eller om jag får akut hemlängtan imorgon och vill ta mig hem och tågen inte går framåt kvällen, även om de säger än så länge att de ska gå?
Jag får väl helt enkelt leva med det... Doh.

we kill the lights and put on a show. it's all a lie

Önskar jag kunde säga "härmed avsäger jag mig rätten att fira nyår som alla andra i min ålder", men jag lovar inget. Men jag önskar att jag kunde bli en sådan människa som lagar mat, sätter på någon bra film och myser hela jävla nyår istället för att vara ute och supa. Det blir ju bara kaos av hela jävla skiten ändå, att folk inte inser det.

Inledde i alla fall 2012 på soffan hemma hos Kim efter lite häng hos Edding, sedan hos någon annan kompis till Kim och till sist ett annat ställe där Kim spydde, det blev drama och vi var hemma i skogen någon gång efter 23 tror jag.
00.30 sov Kim och jag sov lite till och från fram till 3.30-4 på morgonen, då somnade jag ordentligt någon timme innan Kim väckte mig.
Har bara tittat på den ena TV-filmen efter den andra hela jäkla dagen, var inne i Skillingaryd för någon timme sedan och hämtade mina saker hos Edding. Skulle göra min yoga, men hade inte tillräckligt med plats så tänkte att jag kör dubbelt imorgon istället. Borde väl fungera?

Nu ska jag i alla fall börja göra mig i ordning för att krypa ner i Kims nybäddade säng och försöka sova lite. Sovit jättedåligt de senaste nätterna och går alltid över min "nu kan jag sova-gräns" och kommer i säng försent och somnade inte förrän någon gång runt 1-2 på natten...

RSS 2.0