brukar svälja dina lögner mest för att få känna något

Snabb update dåva.
Jag lever efter en vecka i Hok och allt vad det har att bjuda på.
I tisdags var vi ute på Herrgården och drack vin och myste.
Onsdagen bjöd på bakispizza och en jävla massa Wallander-filmer. Torsdagen bestod också av Wallander-filmer och hemmalagad kinesmat.
I fredags skulle vi egentligen ut och äta, men varken jag eller Julle orkade det. Det blev pizza igen och återigen film. På kvällen kom Anna förbi snabbt på en cigg och pratade lite.

Igår begav vi oss mot Liseberg. Jävligt kul med lite felkörningar och sådant där innan vi hittade fram för att spendera hela dagen med karusellåkande, Ben & Jerry's-milkshake, sockervadd och mat. När vi skulle åka hem körde vi fel igen och hamnade på en gång- och cykelväg.. Hur det nu skedde, haha. Kom hem mitt i natten typ och fick tillbringa en stund till att leta efter min laddare till datorn som jag råkade lägga under en kudde.

Idag var vi ute i Grimsås och hämtade hem fina Alice. Så ännu en yorkshireterrier har flyttat hem till oss nu.
Sedan har min dag bara gått åt att maila sex familjer om att jag vill vara au pair hos dem. Sökte även tio jobb, har två andra jag ska söka till helgen har jag tänkt.

Nu ska jag sova så jag är redo för att återigen kämpa imorgon när jag börjar jobba igen efter en veckas ledighet.

I order one bottle, then I fuck one model, then I order more bottles, now I got more models

Det blev inte alls tidigt i fredags. Stod för maten här hemma och gjorde sparris- och bladspenatrisotto med kött och gremolata. Gick upp till Anna senare för sällskap, öl, chips, kex och ost och sådant. Kanonbra kväll.

Igår firade vi momo och sedan åkte jag till Bredaryd för att titta på massa filmer och somna ordentligt vid 6.30 på morgonen och sova till 15.30 idag för att sedan fortsätta filmtittandet.

Nu har jag precis beställt hem nya nagellack. Blev väldigt färgglatt med ett jättegult och ett väldigt blått lack från HOT, och två neoner från China Glaze. Och ett grönglittrigt China Glaze. Synd bara att jag inte är hemma i veckan när jag får hem paketet...
Nu ska jag laga mat och titta på Grey's, imorgon ska jag tvätta och städa och på tisdag åker jag till min fina fru. Som inte kommer vara tonåring då längre, för det är bara drygt en timme kvar till hon fyller 20!

en kedjereaktion av att behandlas som skit

Har haft det lugnt och sådant på jobbet hela veckan och idag bröt helvetet ut. Fy fan alltså! Knäckte fyra naglar också...
Har gått och lagt mig mellan klockan 19-20 hela veckan, förutom igår. Blir nog samma visa idag också... Har känts lite deppigt att ens 7-åriga styvsyster varit uppe längre än en själv.

Well, London blir mer och mer planerat och närmar sig. På måndag är det en månad kvar till planerad avresa. Åh, vad jag längtar! Tack vare att syster med familj åker till Italien nu fick jag även veta att det finns EU-kort här i livet och sådant är också på väg hem.
Något som inte känns lika kul är att efter nästa vecka jobbar jag bara tre veckor till, sedan är det slut mellan fabriken och mig och jag är arbetslös.

när det är vår och fest och man har tappat kollen

Blev inget städande innan jag begav mig mot Skillingaryd igår. Men det var väldans trevligt! Satt hos Emma och drack med henne och Timmy, Bulle kom senare och annat folk var förbi emellanåt också. Timmy och jag gick därifrån vid 3-tiden och många timmar spenderades med lekparkshäng, skogspromenad och att vi välte fotbollsmål och la oss i nätet, fortsatte dricka och pratade.
Väl hemma hos Timmy satt vi uppe med Anna en stund och pratade, åt pizza, rökte och tittade på Vänner innan vi gick och la oss vid klockan 9 eller något på morgonen. Lagom trött då alltså.

Idag har varit ganska händelselös. Tittade på Into the wild, åt pommestallrik, pratade massor och så. Blev även lite planerat inför en London-resa till hösten också. Fiiint!

Nu ska jag ut och röka och sedan ska jag gå och lägga mig. Fortfarande bakis och jävligt seg..

och jag grät mig till sömns efter alla dar

Blev väckt för ungefär en timme sedan. Sovit 11 timmar i natt. Fy fan...
Var dock välbehövligt efter kaosdagen igår. Tog fem timmar vi ens kunde göra något, varav det vi gjorde tog en timme. Var dessutom någon stjärna som hade vänt på artikelnumrena för artiklarna som låg i samma pall, så det fick fixas också. Sedan la maskinen av när vi bytte in för att köra något annat. Jävla skitdag. Slutade med att vi packade service kit istället.

Lagom trött och med huvudvärken from hell satte jag mig i soffan ganska länge efter att jag kommit hem. Somnade runt 1.30 tror jag och vaknade av att mamma ringa 12.30 och väckte mig.
Idag ska jag städa huset snabbt, gå ner till ICA och hämta ut paket och ikväll beger jag mig iväg någonstans i världen.

RSS 2.0