av sprit och musik blir man dubbelt så glad

Har sovit så extremt dåligt inatt; ungefär tre timmar sammanlagt, vaknat två gånger och bara stirrat rakt fram tills jag orkat sätta igång HIMYM igen, och strax efter 4 vaknade jag för tredje gången och kunde inte somna om hur mycket jag än försökte. So I gave up.
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan packa ner det sista. Om två timmar sitter jag i bilen ner till stationen för att åka tåg till Hok och sedan bil till Borlänge.

Så, en (just nu) väldigt otaggad brud säger farväl till Småland och försöker hälsa Dalarna välkommen in i livet.

I can't destroy what isn't there

Det har varit tyst här. Väldigt tyst.
Men jag har spenderat tid med Kim, firade midsommar ute hos honom med människor, tacos och massa vin. Tror nog det är typ allt jag har gjort. Sov hemma mellan tisdag och torsdag, och nu i natt, that's it.
Idag står tvättning och packning inför P&L på schemat. Får även besök av Kim senare för sista gången innan jag åker.

Just nu känner jag mig extremt otagg på P&L. Jag orkar inte tvätta, jag orkar inte packa, jag hatar att sova i tält, en veckas bakfylla och here we go again på kvällen känns inte så pepp heller, det kommer gå åt alldeles för många cigaretter, glömmer jag någonting hemma är det kört. Sedan det största av allt; jag lyssnar inte på någon jäkla pop nu.
Tänkte igår att jag skulle lyssna igenom all möjligt musik idag, men vad är det första jag vaknar och har på hjärnan? Jo, Slipknot. Vad är det första jag sätter mig och lyssnar på? Jo, Slipknot.
Skärpning, ska göra en egen P&L-lista i Spotify nu och sedan dunka den hela dagen.

she's like heroin

Metaltown. Metal-fucking-town. Om man bortser från allt dåligt med hur scenerna var placerade, hur de hade "skapat" busskön på fredagen och lite grann med vädret så var det the time of my life.
Khoma var inte bra live.
System var kungliga, men kunde varit så jääävla mycket bättre.
BMTH var hur jävla bra som helst; moshpits överallt, en Wall of death, gitarristen klättrade tio meter upp i ljusriggen och fortsatte spela där, Oliver fick hela publiken att slänga sig framåt och nästan slåss för en high five (jag försökte, men gav upp rätt fort). Och jag har fått höra "Diamonds aren't forever" och "Chelsea smile" live. Fyfan vad bra!
Korn. Det finns inga ord. Från början till slut - helt underbart. Det bästa jag någonsin sett.
Volbeat var dock sjukt bra live, men jag hade hellre velat ha Korn på den där scenen med deras speltid.

Det förtärdes alkohol, några armbågar sattes i huvudet på några och ett knä for upp i hopp om en pungspark under System (elakt, ja, men det gjorde lika ont på mig när han hoppade på mina fötter), under Korn hoppade jag att en liten grabb skulle få min armbåge i tinningen och tuppa av för att han hade så mycket plats framåt med envisades med att stå på mig (jag hämnades lite mer genom att ha handen på hans axel och lägga halva min tyngd på honom när jag hoppade), regnet under Korn var hur underbart som helst och sminket bara rann, mina ben gav upp efter Korn och nu kan jag inte gå normalt, ännu mindre gå i trappor. Tar mig nästan fem minuter att gå ner för trappan och genom köket till toaletten här borta. Dessutom har jag sammanlagt tre blåmärken på fötterna, och minst tre på vaderna/smalbenen efter Metaltown + ett blåmärke jag fick dagen innan.

Jag var duktig och glömde kompaktkameran hemma och mobilbilder är ju så underbara, så det finns inte.
Bring me the horizon på första bilden och den andra bilden är från innan Korn börjat spela.



the little boy smiled, it'll all be well

Sitter i Göteborg nu och lyssnar på System Of A Down och taggar Khoma och SOAD ikväll på Metaltown.
Bussresan gick bra igår, och vi hittade hem till Fjants faster och tillbaka in till stan. Fjant såg Serj Tankian sitta och äta på en uteservering, så vi satt på en parkbänk och väntade på honom, sedan fick hans autograf och en bild tillsammans med honom, dessutom pratade vi ju med honom och skakade hand med honom. Måste också säga att hans livvakt var hur trevlig som helst, haha. Vi "firade" med hamburgare för 150 kronor på O'learys och Smirnoff Ice (öl för Fjant och Tess).



get on your fucking knees and cry me a fucking river

Jotack, jag har fått något ordentligt att tänka på. Gör jag det? Nej, jag sysselsätter mig själv med att springa upp och ner i trappan för att tvätta, diskmaskinen har varit i full gång och jag har diskat för hand också, sängen är urbäddad för att jag inte haft någonting att göra, jag har rensat garderober igen, färgat håret, klippt luggen igen och plockat upp allt skräp jag kan hitta på mitt golv (även om jag gjorde det senast förra veckan och det egentligen inte fanns något). Icke att förglömma har jag läst flera sidor i min bok, rökt många cigaretter, kännt rastlösheten när jag inte vet vilken musik jag vill lyssna på och ångesten inför att packa till Metaltown.

Förutom att sparka bort tankar och fördriva tid med städning osv idag har jag varit på rättegång. Oh, herregud, jag trodde jag skulle freaka ur totalt efteråt, extremt obehagligt. Visst att jag var nervös innan jag skulle in och vittna, men efteråt var värre... Som tur är slipper jag det nu, och som mamma sa; nu är jag en erfarenhet rikare.

Tror jag ska bli en lite gladare nu genom att lägga mig på golvet ute på altanen med ett stort glas vatten, cigaretter, min bok och musik nu en liten stund innan jag går och lägger mig.
Givetvis ska jag känna mig lite för gammal när jag går och lägger mig överdrivet tidigt om kvällarna och går upp vid 9 på morgonarna när jag har sommarlov... Att vara vaken hela nätterna utan anledning är inte min grej längre må jag då påstå.

du stack ett hål i min kevlarsjäl

Jag kommer snart bli världens lyckligaste människa trots ord som slår fram och tillbaka i huvudet och kroppen fylld av rastlösthet. Beställde biljetten till Göteborg på torsdag för en liten stund sedan. Nu börjar det kännas verkligt, men fortfarande så otroligt jävla overkligt. Jag ska få se SOAD, Korn, BMTH, Volbeat och Khoma. Jag ska få se dem! Trodde aldrig det skulle hända... Fyra ynka dagar kvar. Det känns som tiden har gått lite för fort; nyss var det ju 8 februari och jag beställde min biljett?
Nej, jag ska kolla hur lång tid det är kvar tills min tvätt i torkrumlaren är klar så jag kan få mina shorts och sedan kan fly från mitt rum, huset och Forsheda och krypa ner någon annanstans och titta på film och stirra rakt ut i luften...

Jag vill ha tillbaka mina lappar. Min vägg är tom utan dem...

du har en kjol som sitter snett och läser dikter på fel sätt, så kan jag lova allt är annorlunda i ett annat land

Och jag följer med dig till en fest jag aldrig annars hade gått på
Jag märker ganska snabbt att hon ej känner mig så väl
Om hon hade gjort, så hade hon varit mer försiktig
Jag märker ganska snabbt för hon skrev brev till mig igår
Och jag hatar mig för jag vet att jag, jag kommer svika

Mina pusselbitar faller över hennes golv
Och det är någonting jag inte har berättat
Hon sätter sig på golvet och ser över det jag har
Och hon börjar fast jag vet att det är hopplöst
Jag sätter mig i fönstret som så många gånger förr
För att vänta på att hon ska inse det är lönlöst

Hon måste fått en flisa i sitt öga eller nåt
Dom är våta och skär mig in i märgen
Hon syftar till mig tyst att "detta kommer aldrig gå"
Och jag småler när jag nickar i förståelse


världens mest långsamma kollaps


Faller isär
Lalalalalalala
jag föll isär idag:
hundra små ledsna bitar över golvet,
det var en gång jag
Jag höll dig när du föll på nyår, skulle du göra samma sak?
Du är med mig för det är så lätt
men det är inte lätt att vara jag och veta att du är med mig för att jag inte är svår

Faller isär
Lalalalalalala
jag föll isär idag
jag går fortfarande upprätt,
men det är någon annan jag
Ringde sedan ett nummer det var längesedan jag slog
Ja, jag blev också chockad, men när något händer vet man plötsligt
vad man känner, vem som räknas
allt står klart när allt är fel,
så lätt att se rätt

Faller isär
Lalalalalalala
Jag föll isär igår
Jag är fortfarande trasig
men ingen ser ens sår om man bara går fort

gick in i din hjärtkammare, rörde vid varenda cell

Har umgåtts med människor hela dagen; Låväh, Julia, Tess och hennes dejt (som startade ett team för tuffa människor och jag joinade på en gång) och sedan K hela eftermiddagen.
Jag fick mat lagat av K himself, hur gott som helst och jag åt upp allt även om det var tre gånger så mycket än vad jag skulle ätit i vanliga fall.
Lagade mat till hela huset här hemma sen när jag kom hem framåt kvällen.
Fixade min fotouppgift som var till idag.
Har fotat massa annat och redigerat massvis.
Suttit ihopkrupen och varit rädd för åskan.
Upptäckt att mitt golv är bäst.
Fått panik över att jag inte kunde hitta min biljett till Metaltown på datorn. Lyckades lösa det, tack vare att jag tydligen var medlem på någon sida och kunde hitta biljetten där.
Gett min ångest en enorm pungspark och bestämt mig för att ändra på allting.
Plockat ihop alla kläder på mitt rum och slängt in i tvätten (det vill säga hela garderoberna).
Bestämt mig för en sista natt med skolarbete innan sommarlovet.
Upptäckt The Vaccines.
Lärt mig ett nytt ord; pandemi.
Bestämt med systeryster att jag ska till henne imorgon för att umgås.
Ska plocka ur hela jävla skåpet imorgon; slänga allting, ta med saker hem, lämna in böcker.
Hittat ett myggbett på benet som sitter precis över ett ärr.


you can have my everything

Galna lediga dagar som sagt. Lördagen var fin, äventyr på alla möjliga håll och kanter, en ny bekantskap, världens godaste kebabrulle, ännu ett brännmärke på armen, promenad till statiol mitt i natten och trasiga strumpbyxor på köpet när vi skulle klättra över staketet tillbaka till Eddings hus.
Igår badades och solades det ute i Linneryd ett par timmar, sedan lite basket och tillbaka ut till skogen.
Idag var det bara chill och sedan åkte jag till Värnamo för att försöka lära K att titta på skräckfilm. Valde den mesigaste jag visste; Dark Water. Herregud, jag får väl erkänna att K verkligen tillhör Team Tirrefirre; så fort jag sa "nu händer det någonting!" tittade han bort, haha.
Fick skjuts till stationen, fick frågan av någon random person ifall jag hade några öl på mig för att han var så bakis (fick även höra sedan att han suttit i fyllecell) vid bussen och när jag kom hem jagade jag lite efter min bankdosa, utan resultat.

Och nu kan världen sneknulla sig själv och jag ska titta på How I met your mother till gryningen.

vi skrattade och drack vin direkt ut flaskan, som sig bör, när det är vår och fest och man har tappat kollen

Har haft massor av fina lediga dagar nu.
I onsdags var det förfest i Ljungarum (även om vi kom fram till sen att det inte var "riktiga" Ljungarum) och sedan en livad krogrunda med en käftsmäll och massor av dansande, jäger blandat med öl, matkrig på Mc Donald's och var tillbaka i Bankeryd någon gång mellan 7-7.30 på morgonen.
I torsdags var det raka vägen till Hok och dricka vin och få K att prata som mig och mina fina vänner. Allt var en fin kväll med 21:an någon gång mitt i natten, massa alkohol och lite för många cigaretter.
Igår åkte jag och K hem till honom och åt hans mammas goda mat och sedan åkte vi hem till mig. Åt tacos och tittade på film och somnade någorlunda tidigt.
Idag tittade vi klart på filmen och sedan fick jag honom att lägga sig ute i solen med mig, även om han klagade på att det var varmt, haha. Sedan pratade jag med Kim och helt plötsligt blev det bestämt att jag skulle till Skillingaryd och umgås med människor. Så nu är jag nyduschad, har precis sminkat mig och ska nu bege mig till tåget och störa Eddings lugn han trodde han skulle få ha tills ikväll.

ta min ungdom, jag vill inte ha den. gör vad du vill, bara jag slipper ha den och känna

Dumma drömmar hela natten, idiotiskt samtal för att bre på sömnbristen och drömmarna ännu mer. Little Marbles Ta min ungdom går på repeat och jag funderar nästan på att lägga mig och sova bort halva dagen istället för att åka till skolan. Dum tanke, jag ska åka, och sysselsätta hela huvudet med musik och böcker och prat, skratt och fina sms och alkohol.
Good god vad otaggad man kan bli på allt på en gång...

RSS 2.0