jag går och väntar på att detonera, det måste finnas andra sätt och leva

Imorgon är min sista dag på jobbet. Åh, jag kommer verkligen sakna människorna!
Men inte orkar jag vara ledsen över det, jag har ju faktiskt kommande veckan planerad och färdig. Det är ju faktiskt kombinerat födelsedagskalas och utflyttningsfest på fredag, Stockholm lördag-måndag, på tisdag ska jag till Arbetsförmedlingen och kolla en utbildning, och sedan blir det pyjamasparty med syster på onsdag. Jag ska nog ta en vecka till att njuuuuutaaaaa, jag får ändå inte mer pengar på kontot i slutet av månaden.

När solen går ner - AKI, Kapten Röd

I'm breathing in the chemicals

Nu är det snart ännu en sådan där dum jävla vecka där jag får veta sista dagen om jag har jobb eller inte.Men för första gången på länge känner jag inte redan nu ångest över det hela. Det enda jag tänker på är att jag om en vecka är i Stockholm...

Förra veckan träffade jag Ki på fredagen. Kommer inte riktigt ihåg, men det var väl kebab, TV och film hela kvällen som vanligt.
På lördagskvällen plockade Cornelia upp mig i Jönköping och sedan åkte vi hem till Jessiica. Det bjöds på mat och två sorters kladdkakor och vi drack vin och skrattade hela kvällen. Någon gång vid 4-tiden på morgonen kröp jag ner i soffan och somnade gott.

På söndagen åkte jag hem till Ki efter frukost, kladdkaka och massor av prat. Vi cyklade och köpte kinesmat och åt framför TV:n och myste sedan framför en film innan jag åkte hem.

Som vanligt har jag jobbat hela veckan. Tränade lite några dagar och städade någon dag. I fredags somnade jag på soffan någon timme också, såååå jävla trött efter jobbet.
Igår åkte jag först in till Värnamo och köpte handkräm och rakhyvel efter att den jag köpte för några veckor sedan gick sönder när jag tappade den i duschen, och sprang in på Systembolaget och köpte vin till nästa helg. Fick sedan sitta på stationen och läsa en bra stund innan tåget hem gick. Duschade och sminkade mig innan Ki och hans familj kom och plockade upp mig här hemma.
Egentligen skulle Ki lagat mat till mig igår, men det blev kinesmat istället. Medan vi väntade på att maten skulle bli klar gick vi och köpte biljetter till Croodarna, så åkte ner och såg den efter maten. Åh, herrejisses vad vi skrattade! Satt senare på kvällen och sa "vill se den igeeeeen nuuuu".

Blev sovdags framför Harry Potter sen, och idag var jag mer vid liv när Ki skulle på match än jag var förra helgen. Vi har sedan spenderat hela dagen i sängen med flera avsnitt av Morgonpasset, Lejonkungen och godis och spelat mobilspel. Social much? Yes, indeed. Och planerat lite för nästa helg. Raw blev ju inställt, så vi tar nog en hela lördagen till att titta på fiskar och Cosmonova. Oavsett vad blir det mysigt!


now all your love is wasted? then who the hell was?

Det är ganska svårt att tänka positivt nu för tiden faktiskt. Jag är arg och förtvivlad och nära inpå gråtfärdig dagarna igenom och vill egentligen bara be folk dra åt helvete och lägga mig under täcket och aldrig mer gå upp.

Trots det hade jag en fin fikadejt med flickorna från gymnasiet i fredags. Även om den inte varade så länge på grund av att Jessiica mådde dåligt och mitt tåg till Värnamo gick efter två timmar. Men det var kul att träffa dem igen! Det behövdes verkligen.
Resten av helgen spenderade jag hos Ki. Det blev mest film och TV-tittande som vanligt. Vi tittade på en dokumentär om späckhuggare på lördagsmorgonen, och på kvällen tittade vi på Melodifestivalen med hans syster efter att vi samarbetat fram en kladdkaka där en gjorde smeten, den andra höll kolll på den i ugnen och jag åkte på diskandet. Så det var min helg.

Hela veckan har det bara varit jobb. Sitter just nu och försöker ställa mig in på ett dåligt besked imorgon. Det går ta mig fan inte och allra helst vill jag ligga kvar i sängen under täcket imorgon och inte gå ner dit och jobba. Fast jag har inget val, och det lär ju knappast bli bättre av att ligga hemma hela dagen.

Jag hoppas i alla fall på en bra helg. Förhoppnigsvis blir det alkohol och mys i Bankeryd med Jessiica och Cornelia på fredag, och på lördagen blir det att träffa Ki.

Åh, nu längtar jag mer än någonsin till påskhelgen också. Vi bokade biljetter till Raw förra veckan också, så någon sysselsättning har vi nu medan vi är i Stockholm. Men det känns som två veckor aldrig kommer gå vidare snabbt, utan mer snigla sig fram.

Nej, nu ska jag googla runt och se om jag hittar något jag kan om jag blir arbetslös.

kolla framåt, släng allting som drar dig bakåt

Åh herregud, tiden flyter nästan samman helt och håller nu för tiden... Jag fick två veckors förlängning förra veckan, vilket innebär att nästa vecka kan bli min sista på jobbet. Funderar lite smått på att gå och söka ett annat jobb, även om jag tvivlar på att jag skulle kunna få det.
Men, ah, jobb förra veckan ju, på torsdagen kom Ki och hämtade mig efter jobbet och när vi kom hem till mig dushade jag medan han stod i köket och gjorde pannkakor till oss. Hur gott som helst! Efter det packade jag snabbt och sedan åkte vi hem till honom, tittade på film och sov. På fredagen låg vi mest i soffan och tittade på TV och sedan åt vi kebab och tittade på Masterchef med Kis syster. Någon gång på kvällen skjutsade han hem mig också.

I lördagskväll kom Ki hit igen efter sin match, vi slog på stort och tittade på Captain America med ett kilo godis, chips och dipp, cola och en flaska vin. Och en öl också som jag snällt gav bort till Ki. Vi började titta på Iron Man efteråt också, men vi gick och la oss istället, haha.
På söndagen åkte han härifrån tidigt som tusan och jag somnade om och sov hela förmiddagen. Sedan var det kalas här hemma.
På kvällen satt jag och kollade lite på att flyga över till London över påskhelgen, men flygbiljetterna var så dyra så jag började kolla hotell i Stockholm istället. Helt plötsligt hade jag och Ki pratat ihop oss snabbt över sms och Facebook, hittat en mysig hotellhytt på en båt på Södermalm och bokat det och bokat buss upp och hem. Åh, herregud vad jag längtar tills vi åker!

Denna veckan är det som vanligt jobb. I måndags gick tiden otroligt fort på eftermiddagen och då hade jag bara varit på Ica och lämnat in ett paket, målat om naglarna och suttit i soffan och glott, helt plötsligt var klockan 19. Blev en liten stund framför Just Dance innan jag gick och la mig.
Igår stressade jag här efter jobbet och duschade och sminkade mig snabbt innan jag och några till från jobbet skulle hälsa på M som blev mamma för en månad sedan. Blev en flera timmars lång fika med otroligt mycket prat om allt och inget och väldigt mycket skratt. När jag kom hem slängde jag bara i mig lite mat innan jag gick och la mig.

Idag stressade jag ännu mer efter jobbet, skulle in till Värnamo och förlänga naglarna. It looks tacky as hell på mig och jag är inte jättenöjd... Funderar på om det går att fila ner dem lite själv, men jag vågar inte utifall det blir jättedåligt... Nej, men nu har jag i alla fall provat detta, får se om jag gör om det.
Blev en stund framför Just Dance idag igen efter att jag ätit och nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag sover bättre i natt än jag gjorde natten till idag.

RSS 2.0