sweet cherry, make it awful

Igår hittade jag tillbaka till massa musik jag lyssnade på flera år sedan; Hole och Courtney Love, Within Temptation, Angelspit osv. Jisses vad bra!

I fredags hade vi avskedsfest och knytkalas hos Julle. Otroligt fin kväll må jag säga! Sa hejdå till Julle, Sture, Anna och Oscar, och med Kakans sommarprat i lurarna åkte jag hemåt igår. Spelade Sims hela kvällen, fick besök av Tess på kvällen. Snart ska jag träffa min fina resekamrat och blivande sambo för första gången på länge.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten med jobb hela veckan och lååånga timmar.

domen föll på en morgonflight till London

Förra veckan bokade vi tågbiljetter och flygbiljetter och hade oss. Igår gjorde jag sista inbetalningen. Herregud vad verkligt det börjar kännas. Efter idag har jag nio jobbdagar kvar på industrin, sedan Värnamodagarna och sedan är det tre veckor tror jag kvar tills vi åker.

Fick ganska mycket ångest när jag nyss läste Julles blogg och fick för mig att jag inte kommer kunna höra något om hur mina vänners liv (och såklart familjens liv också) kommer vara i höst och framåt, med flytt och plugg och allt annat som de kan tänkas hitta på. Tills jag kom på att så jävla svårt ska det inte vara för mig att kunna logga in på Skype eller hålla kontakt genom Facebook. "Eller annat socialt medie" vill jag ju lägga till, hjärntvättad av flera timmars public service varje dag på jobbet.
Och det är faktiskt bara ett litet jävla fjutthav emellan oss! Och en minst tolv timmars resa om lägger till all övrig tid, ähä.

Nu; borsta tänderna och traska ner till jobbet! Utan matlåda. Jävla smör till att ta slut.

RSS 2.0