but I got a couple of tricks up my sleeve, I no longer need your attention

Sääämst update här va..
Nä, men jobbar hela veckorna, ska försöka klämma in lite övertid på helgerna nu i framtiden också. Helgerna spenderas med vännerna.

Förra fredagen var Julle, Sture och Anna här. Vi beställde kinesmat och sedan blev det vin och bastun sattes igång. Vi sjöng "Tänd ett ljus" med finfint komp bestående av att alla utom jag klappade med händerna mot låren, haha! Fick även en väldigt fin film med mina vänner, haha!
Lördagen blev lugn, jag satt hemma och tittade på film och TV och tog ett glas vin på kvällen. Det var det typ.

Denna helgen har varit full rulle hela tiden ungefär. Tess kom och hämtade upp mig i fredags och vi åkte till Max och köpte mat och sedan satt vi i bilen och åt. Efter det åkte vi och träffade Ki, stod ute i kylan och pratade ett ganska bra tag. Sedan åkte jag och Tess hem till mig och pratade om allt möjligt innan hon åkte hem.

Igår började jag dagen med att vara med på minisimmet med Neo och Johan. Åh, så himla kul och alla ungarna är ju så himla gulliga med!
Sedan var det bara att duscha och packa direkt när jag kom hem och sedan åkte jag till Vaggeryd där Julle och PappaJan plockade upp mig. Julle och jag sminkade oss och sådant, sedan kom Ple och vi åkte till Bongo. Satt där ett par timmar med massa människor och sedan drog vi till Olles och dansade hela kvällen.
Avslutade natten med Max-mat och Det Okända i Julles soffa innan jag och Julle somnade.

Idag åt vi pizza och tittade på The Dictator och sedan låg vi i sängen och tittade på New Girl resten av dagen.
Nu väntar jag på att mitt nagellack ska torka och tittar på America's Next Top Model och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det jobb igen som vanligt.


but he never could get drunk enough to get her off his mind

Det blev minsann inte mycket film och chips hos Ple i lördags. Vi var ute med hundarna och lyssnade på massa musik innan Alex kom och vi plockade upp Julle och åkte hem till Anna och Stefan för att förfesta innan vi gick till Sliver och fortsatte drickandet. Eh, minns inte allt för mycket, men vi sjöng med till Roger Pontare och drog till Pipes med Alex och Joel. Anna och jag shottade, tog väldigt roliga egobilder på toaletten och klagade på hur äckliga shots vi fick andra omgången. Fullständigt galet!
Köpte sen mat och åkte hem till Ple, lyssnade på musik med Julle och sen blev det Trassel och mys med hundarna. Somnade dock ett par gånger och sen somnade jag ifrån musiken också.. Gick och la oss vid 7.30 på morgonen.

Igår köpte vi pizza när vi var ute med hundarna och sedan tittade vi på Donnie Darko, spelade Wordfeud not varandra och mobbade Spike.

Idag var det dags för jobb igen och jag längtar till fredag och helg nu, haha!


and I will always be a sucker for your lips

Veckan har i stort sett flugit förbi. Gick hem från jobbet i måndags för att jag mådde kasst och stannade hemma i tisdags också.
Var tillbaka i onsdags, ringde min chef för att meddela det när jag kom hem och får höra "du får gärna komma in och skriva på ett nytt kontrakt. Du får ett halvårskontrakt nu". Sprang nästan till bussen och nu har jag garanterat jobb till mitten/slutet av februari!

I torsdags hände inte mycket alls. Jobbade, åt, sov på soffan, målade om naglarna med ett av mina nya nagellack som jag beställde medan jag var sjuk och åt bananpaj. Typ.

Igår var jag i stan och åt lunch på Jensen's och drack vin med Julle och Tess. Blev stan sen och det enda "onödiga" som följde med mig hem var två nagellack; Make Up Store's Siw (tror jag det heter, underbart holografiskt lack i alla fall) och OPI's German-icure by OPI. Annars var det bara vantar, hårinpackning eftersom mitt hår är uppsatt veckorna igenom om jag inte gör något på helgerna och det märks hur risigt det blivit av det, hårfärg, bas- och topplack och pads. Kanonbra.
Jag och Tess gick på bio senare också. Vi tittade på Modig som var jättebra, jätterolig och jättehemsk. Jag grät och sa "detta är ju fan ingen barnfilm!" ett par gånger. Bakom mig och Tess satt en kvinna med två barn och jag grät och ville hålla för ögonen, men barnen verkade ganska oberörda..

Idag blir det Hok och massa filmer med chips och dipp och cola och bra sällskap.
Nu ska jag röka och sedan krypa ner i sängen.

Syns inte jättebra på bilden, men helt underbara regnbågar blir det på naglarna! Är lite rädd för att de försvinner med överlack, tydligen försvinner den duokroma färgeffekten på OPI's Just Spotted The Lizard med överlack..


cause the hardest part of this is leaving you

Helgen är förbi och precis som vilken annan helg kommer sömnlösheten ikapp mig. Sov 2,5 timme, det var vad jag fick i natt.
Tittar därför på "PS I love you" och diskuterar om "dipp" i plural heter "dipper" eller "dippar" med Ple, haha.

Har inte ens börjat jobbveckan än, men jag vill så jävla gärna ha fredag redan nu. Som tur är blir det en kort vecka tack vare utbildningen i fredag; fyra jobbdagar.
Får väl trösta mig med att tiden går fort och snart är det just fredag och det blir nog mest väldigt mycket film hela helgen. Men det blir bra. Någon gång...

Äh, ett sista försök att sova den sista timmen nu. Annars kommer jag vara en lipsill på jobbet imorgon.

I don't love you like I did yesterday

Helt okej vecka med alldeles för lite sömn. Beställde hem lite från Style by Tyra någon natt när jag inte kunde sova. Minns inte riktigt vad dock, så ska bli spännande att se det.
Jobbade igår också medan alla andra var på utbildning. Trots kaos och levande över knäppa idéer gick det mesta bra och jag hade faktiskt väldigt roligt största delen av tiden.

Idag längtar jag till London och Edinburgh. Om två månader är vi där!
Blev så jävla sugen på att boka en bussbiljett till Stockholm eller Göteborg idag med. Bara åka själv och vara själv en hel helg. Och absolut inte ha någon jävla kontakt med korkade människor.
Men jag stannar nog hemma. Tror det är mest matvänligt mot min kropp och bäst för min plånbok... Tyvärr.

Lyssnar i alla fall på musik och läser ikväll för första gången på månader. Åh, vad jag har saknat det. Vill egentligen bara banka in skallen på varenda människa. Lite som i Spartacus.
Fitta.


RSS 2.0