this drug in us spins the earth down

Eh, jaha. Minns inte när jag sist skrev två inlägg såhär tätt inpå...
I alla fall. I fredags ringde vi och bokade om Egypten-resan. Eller, ja, Kristoffer ringde. Det blir Rhodos istället, på ett jättefint hotell utanför Faliraki. Åh, herregud vad jag längtar!

Hela helgen har varit jättelugn. Vi spelade Monopol både fredag- och lördagkväll. Tydligen har jag världens sämsta förlorare till pojkvän som var jättearg i lördags när han förlorade - redan innan jag vunnit för att "det inte fanns några gator kvar att köpa". Haha! Jag som vann blev sur för att han var arg och inte ansträngde sig tillräckligt enligt mig. Så det var inte alls bra här just då.
Igår låg vi mest i sängen och tog det lugnt hela dagen. Ki var nere på Ica och köpte jordnötsringar och cola som vi åt framför Modern Family, och jag bakade kladdkaka också. När vi skulle sova på kvällen och jag tvättade bort smink passade min otroligt fina pojkvän visst på också och bytte lakan, så det blev också gjort igår.

Idag har jag varit i Värnamo i vad som kändes en evighet, men det var bara två timmar som gick åt att gå runt på "jobbet" och kolla och få en massa information. Första jag och en annan gjorde när vi skulle gå hem var att tappa bort oss lite grann på vägen ut, haha. Men det känns bra, bortsett från den djävulska huvudvärken jag fick under tiden och som bara har blivit värre och värre. Det hjälpte inte med en cola där, det hjälpte inte med mat när jag kom hem och inte heller med mer socker, och än så länge har inte huvudvärkstabletten hjälpt än heller.
Det får nog bli några avsnitt Modern Family nu innan Ki kommer hem från jobbet med lampan släckt och pyjamasbyxorna och tofflorna på.

det finns plåster som du måste riva av

Har precis jobbat min sista natt. För ungefär en timme sedan stämplade jag ut för sista gången. Men på sista rasten såg jag att jag fått mail och jag har fått en "testvecka" för ett annat jobb redan nästa vecka, som kanske kan bli ett extrajobb till hösten! Åh, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.
Måste dessutom börja planera kurser att plugga på distans nu också, och kanske även hitta något mer extrajobb.

I eftermiddag ska vi även ta en funderare på en annan resa än vi planerat. Någon som har ett bra förslag? Solsemester är vad vi planerat och sett fram emot. Vi planerar ifall resor till Egypten skulle vara inställda längre än de sagt nu...
Ikväll ska vi dessutom spela Monopol har vi tänkt, jag tänkte föreslå kinesmat också inför pojkvännen också, haha. Får se hur han nappar på det förslaget.

Nu ska jag titta klart på Top Model innan jag ska sova så mycket som möjligt idag. Vi har dessutom finaste Flisen på besök så det blir nog mycket mys med honom idag när jag inte ska iväg och jobba på kvällen och behöver sova nästan hela tiden.


cause I'll tell you everything about living free

Hoho, vad tomt det är här! Det händer inte mycket, samtidigt som det gör det.
Jag och Ki har firat en fin midsommar i Olofsbo med våra fina och fantastiska vänner, vi båda jobbar på som vi har gjort hela sommaren.
Jag och Tess var i Göteborg och besökte återigen Metaltown för att se Slipknot. Åh, det var så underbart!
För några helger sedan var jag i Hok och drack vin hela fredagen på Julles balkong. Dagen efter var det födelsedagsfirande för Julle med brunch hos hennes mamma.
Häromveckan var vi uppe i Dalarna och hälsade på Julle och John. Vi drack vin och pratade hela kvällen och nästan hela natten, fick besök av en jättefin räv och hade himlans trevligt.
Helgen som var firade vi M och besökte Gästis på fredagen. I lördags var vi utanför Rydaholm och badade med Kis kompisar och på kvällen var vi hos ännu en kompis till Ki. De drack öl och jag sov, det var det som hände innan vi gick hem och sov.

Denna veckan spenderar vi ensamma hemma med hundarna. Synd bara att Ki jobbar eftermiddag så vi knappt hinner träffas...
Har haft några timmars bra sömn idag, tills jag vaknade vid 12 och trodde jag hade "försovit" mig och att klockan var 20. Det första jag tänkte när jag vaknade var "fan, jag måste ju hinna göra mina helstekta kyckling". Och sedan dess har jag varit vaken, och rädd för att det ska hända i verkligheten så jag har diskat och satt in kycklingen i ugnen.
Nu inväntar jag åskan framför Animal Planet och lejonen som är där.


RSS 2.0