and I'mma still be humble when I scream "fuck you"

Nej, som vanligt händer det inte mycket här. Eller, det händer mycket, men inget nytt.
Har blivit superförkyld och hade liiiite feber igår när jag kom hem från min körlektion och frisören. Och jag gick och la mig någon timme innan jag gick till jobbet. Det är nästsista veckan, känns onödigt att vara sjuk nu.
Tack vare omplanerade planer för idag och imorgon har jag sovit omkring 13 timmar idag och är feberfri! Grekiska mediciner gör dessutom susen för halsen och det är bara näsan kvar nu.

Den senaste veckan har dessutom kantats av ångest. Inte för min del så mycket, mest för andras; mamma, Peter, syster. Men det gick bra för alla! Jag själv däremot blir ingen inhyrd personal efter nästa vecka, så det blir pluggande för min del. Urgh, det känns inte superroligt att läsa matte igen, men jag måste. Och till slut löser det sig. Jag kan vara i Vaggeryd mycket mer, andas ut, börja träna och sova mer än jag kunnat de senaste månaderna. Jag behöver inte känna att jag tappar andan och bara vill säga upp mig från båda jobben för att jag inte orkar mer. Det ska bli så skönt att slippa pussla i schemat för att hinna träffa en människa! Men, det ska bli så jävla jobbigt att inte ha en miljon måsten längre. Speciellt när körkortet snart är klart också, då försvinner mer sysselsättning där. Det känns konstigt att tänka att jag kan slappna av mer i framtiden.

I just can't crack your code

Same old, same old; jobb, teori, övningsköra. Skillnaden nu är att jag numera har sett Betnér och Soran live, tagit bild med Soran och har sovit på hotell i Halmstad för första gången. Icke att förglömma fick jag ju en önskelåt önskad till mig i Morgonpasset förra måndagen!
Fick dessutom ett brev på posten idag som jag väntat på hela veckan, och när jag öppnade kuvertet låg där ett handskrivet brev också. Oväntat och väldigt roligt.

Vaknade 5.40 i lördags och kunde inte somna om så jag var uppe och pluggade teori, tog bort mitt nagellack, åt pizza från dagen innan, tittade på Morgonpasset och funderade på att gå och köpa våfflor, grädde och sylt innan Pihlgren vaknade. Våfflorna hann jag inte med, men våffelfrukost blev det minsann - både lördag och söndag!
På lördagen var vi och åt middag med Pihlgrens pappa och bröder, efteråt gick vi till Bongo och träffade flickorna och Oscar. Somnade till framför The Ring 2 hemma sen, vaknade och vågade inte av någon underlig anledning tvätta bort mitt smink ensam.

I söndags hade jag personalmöte och vinprovning på ena jobbet innan det var dags för ännu mer jobb. Måndag och onsdag har bjudit på körlektioner. Igår bjöd dessutom på vidrigaste natten på evigheter. Försov mig och blev väckt 22.34, börjar jobba 22.48, fick köra silver, dunkade huvudet i en metallställning när jag lämnat en pallkrage, ena skrivaren fungerade inte och sedan hade jag målat allt under natten i onödan. Oblästrade metaller i färdighyllan, man tackar! Nej, sista natten denna veckan nu och imorgon blir det Vaggeryd och tacosmys. Jobb på lördag och sedan börjar det om igen.

 
 
 

stora trygga vargen

Varvar jobb och teoriplugg med att hänga med Pihlgren och övningsköra; det är det som händer nu för tiden.
Fick hem ett paket med sju nya nagellack i veckan, och ett annat paket med kläder.
Ikväll är det jobb igen och jag har sovit typ fyra-fem timmar. Känns bra att vara disken ikväll istället för entrén..
Imorgon är det kalas för Alvin igen, min plan är att övningsköra hem från Lanna efteråt. Sedan blir det Vaggeryd på kvällen.

Åker dessutom till Halmstad på onsdag, äntligen dags för En skam för Sverige! Jag har längtat i tre månader nu. Exakt på dagen faktiskt.


Nej, nu ska jag göra mig färdig för jobbet, måla klart naglarna, packa och äta.

RSS 2.0