så nära får ingen gå

Tydligen en sådan där morgon där ingenting känns lika bra som när jag gick till jobbet igårkväll och jag inte alls är glad i att jag ska övningsköra i eftermiddag eller köra på körskola imorgon. Istället vill jag bara ligga och gråta framför Grey's Anatomy och aldrig mer gå till jobbet, aldrig mer övningsköra eller bry mig om allt annat som surrar omkring hit och dit varenda jävla dag.
För ju mer jag tänker på allt, desto mer stressad blir jag, och desto sämre mår jag.

Nej, det är dags att rycka upp sig. Nu har jag haft mitt "down-moment" en stund, nu slänger jag det åt sidan i några veckor.
Jag får väl helt enkelt se fram emot onsdag och helgen.

För att byta ämne hade jag en himla fin helg. I fredags var vi på Bongo och hade det mysigt i några timmar innan det var dags att bege sig.
I lördags spenderades hela dagen på soffan hos Pihlgren; vi tittade på Monsters University, åt pizza, började titta på The Conjuring som jag somnade ifrån och sedan kom det lite folk och vi tittade på ishockey. Som jag också somnade ifrån. När de hade begett sig åkte vi till Max och hämtade mat och skulle titta på Schindler's List - och jag somnade. Vid 22 vaknade jag och sa "nej, nu går vi och lägger oss!" men ångrade mig när jag såg vad klockan var med argumentet "jag ska jobba imorgon, jag kommer vakna vid 4 inatt och inte kunna somna om". Istället la jag mig på soffan och sov två timmar till...
Igår var nästan bara att äta frukost och sedan körde Pihlgren hem mig. Gick och la mig och sov fem timmar till innan jag gick upp och åt, duschade och sedan ner till jobbet.

Och som från ingenstans blev jag helt plötsligt supertrött, så det är ta mig tusan dags att sova nu. I eftermiddag ska jag som sagt övningsköra och plugga lite teori. Kanske spela Sims också om jag hinner. Köpte nya Sims-spel vid löning men har bara hunnit spela en enda gång...

ingen ska se mig gå ner mig, jag kommer tillbaka

Oj, här är det bara tyst, tyst, tyst. Jobbar nästan hela tiden, ungefär sex kvällar/nätter i veckan, springer på personalmöten och utbildningar i Värnamo, övningskör hemma och har min första körlektion på körskolan om knappt två veckor. Utöver allt detta försöker jag hinna med att läsa en bok om Harrys historia, trafikmärken och annat som kan vara bra till jobb och körkort.
Allt nu handlar om planering känns det som, det är kaos i mitt huvud med när jag ska jobba, köra, gå på upplärning i servisen, öl- vin- och whiskyprovning och annat. Hade inte klarar mig utan kalendern i telefonen känns det som ibland, haha.
Igår hade jag frisörtid också, och efter nästan tre timmar gick jag därifrån nästintill rödhårig. Tyvärr mörkare än jag ville ha det och lite för mycket av det svarta kvar, men det finns fler tillfällen att ordna det!

Nästa helg är min första hela lediga helg sedan jag var på Rhodos och då blir det utgång på fredagen. Ska försöka hitta en dag till nästa vecka som jag kan övningsköra på, men det ser ganska mörkt ut...
Äh, det löser sig! Nu ska jag titta klart på Halv åtta hos mig och läsa i alla fall!
Bilder från Rhodos kommer förresten någon dag, minneskortet sitter i datorn, men längre än så har jag inte kommit.

RSS 2.0