det är väntan som fördärvar och förstör

Opsi, glömde bort bloggen. Igen.
Men förra veckan gick kanon. Hade utbildning i fredags och fick se vad tjänstemännen gör hela dagarna. Jag är ganska glad att jag inte har deras jobb... Ärligt talat är det nog bäst ute i produktionen. Fast jag saknar vanliga kläder.

I fredags var jag på Ikea med Kim, köpte avlastningsmöbel och lite annat smått och gott. Ska nog montera upp det nu i helgen...
I lördags var det minisim med mamma och Neo. Sedan hade vi Neo här hemma hela dagen och efter att vi lämnat tillbaka honom till K&J skjutsade Peter och mamma mig till Hok. Där drack jag vodka med Julle och var fabulous i mina tofflor.
I söndags blev det Bambu och när jag kom hem var Neo hos oss. Föööör äntligen var det dags för syster att föda! En liten pojke - Alvin. Satt och grät när jag fick höra det och skulle samtidigt lägga Neo. Men enligt Neo var det inte en bebis, inte lillebror och inte Alvin när han fick se bilder. Vid ett tillfälle var det dock Neo, haha!

Sedan var det jobb igen hela veckan. Var barnvakt i måndags och tisdags åt Neo också, annars har nästan ingenting hänt här...
Idag var jag i Värnamo och köpte böcker och lite annat smått och gott, och en resväska till London som jag kan ha i tio år sa mamma, haha.
Sedan blev det Max-mat och sedan har jag bara legat i soffan och tittat på film. Nu ska jag titta på The Tourist.
Resten av helgen kommer bestå av tvätt och packande och andra förberedelser inför England nästa vecka. Så jäkla gött att komma härifrån ett tag!

Bilden på Alvin snodde jag från syster när hon skickade den (a)


I remember when I lost my mind

Klarade alla jobbdagar förra veckan. Ett under känns det som. I onsdags hade jag möjligheten att välja mellan att få mina timmar med praktiken till truckkortet som övertid eller gå hem tre timmar tidigare. Jag valde ju övertid och spenderade därmed tolv timmar på jobbet. Men jag överlevde!

I helgen var det väldigt lugnt. Känns som det var ganska välbehövligt. Har hittat två lägenheter jag sökt också.
Jag tror det var i fredags som Tyra fick komma hem också. Benet är fortfarande gipsat i väntan på operationen på torsdag och vi hoppas på det bästa nu, alltså att hon får ha kvar det. Pluttan...
I lördags köpte jag massa filmer med Felicia och satt och tittade på och åt en massa onyttigheter hela kvällen.
Det är väl typ det enda som hänt...

Idag var det jobb igen, vilket gick bra. För första gången på länge gick måndagens förstaskift ganska snabbt.. Har dessutom fått en massa frågor om syster fött än. Känns mysigt att folk tar sig tiden att fråga, eller att de bryr sig så pass mycket kanske är mer rätt? Ingen aning, mysigt är det i alla fall!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova och hoppas att resten av veckan går lika smidigt som idag.


I'm good, I'm gone

Nu är truckutbildningen klar. Gjorde teorin igår och för 40 minuter sedan ungefär blev jag klar med praktiken. Och jag klarade allting! Så jag är ett truckkort rikare so to speak.

Nu väntar jag och min förkylning på att gå börja jobba. Får se om jag klarar hela dagen, men jag satsar på det i alla fall.


lilla baby, jag kan inte stanna kvar, jag fuckar upp ditt organiserade liv

Vilken jävla vecka. Är ju inte precis något fan av förstaskiftsveckorna.. Dock var jag i bästa gruppen i fredags och ska vara där i alla fall kommande vecka också. Ska dessutom på truckutbildning tisdag-onsdag. Snart är jag en fullständig industriarbetare känns det som..


Det blev inget övningskörande i onsdags, men jag var så jäkla trött efter jobbet så det var lugnt. Det fick bli efter mitt längsta frisörbesök någonsin i torsdags istället. Första gången jag fick tvärbromsa för ett rådjur med ett kid på vägen också. Oh, the panic..
Och det blev förresten en dip dye hos frisören.
I fredags var det tio timmar på jobbet och sedan hem och skapa drama för att mina cigaretter blivit stulna ur en låda på mitt rum för andra gången på kort tid. Och nu har det gått för långt så ska ställa mig i bostadskö på måndag.
Efter det var det en satans utgång som stod på schemat. Det var ganska galet, tror jag?
Kräktes på Max-parkeringen på vägen hem och sov i bilen hela vägen hem.

Igår kom Johan och hämtade mig och sedan var det minisim. Köpte pizza på vägen hem och satt och tryckte i mig hemma. Sedan sov jag en stund innan jag började göra mig i ordning för att åka till Karro och Johan och äta mat, titta på TV och leka med Neo. Lika mysigt som vanligt!

Idag var vi hos momo&mofa och åt brunch för att fira mofa som fyllde år igår.
Kom hem för en stund sedan och ska plocka fram min mörka choklad och en skvallertidning och mysa


även om vi inte är så får mina lungor turbulens

Tänker inte precis inleda ännu ett inlägg med att jag har sämst update. Även om det indirekt blev så nu.

Anywhore, jobb, jobb, jobb hela veckorna. Har dock lämnat bemanningsföretaget bakom mig och är numera visstidsanställd! Känns hur skönt som helst, och jag hoppas att december månad inleds med förlängd visstid. Eller fast anställning om jag kanske kan ha sådan tur, ähä. Tvivlar dock på det än så länge...

I alla fall. Förra veckan var kanonfin! Massor av mys och jobb och vänner och familj.
I fredags var jag i stan med Bulle. Vi skulle äta lunch på Vinoteket, men det öppnade inte förrän klockan 18 så blev Anna Gretas istället, gott!
Sedan blev det Hok och vi gjorde egna tapas framåt kvällen. Senare gick vi till Ple där Alex och Wilma var. Vi spelade Uno och drack, inledde en omgång Finans innan vi åkte till Max. Roligaste bilresan jag någonsin varit med om!
Tillbaka i Hok spelade vi klart finans och sedan blev det ännu mer Uno, och sedan musik och prat till klockan 7 på morgonen. Jag somnade på Ples soffa och vaknade vid 9 när han väckte mig för att jag skulle hinna med mitt tåg hem.

Så på lördagen var det dags för ännu ett minisim med Johan och Neo, därav det tidiga tåget hem, haha.
På kvällen åkte jag till Karro och Johan där det bjöds på tacos. Neo var helt tokig efter att ha ätit bara tacoschips, ananas och Dr. Pepper och var lite som den lilla flickan i Monters Inc. när han tog fram och visade den ena leksaken efter den andra. "Linn, Linn, Linn, sparka bollen, Linn, Linn, Linn, kom Linn!" lät det hela kvällen, så oerhört mysigt!
När jag kom hem somnade jag på soffan och sov där hela natten.

Söndagen blev mestadels lugn, Neo var här och lekte lite och sedan kom Karro också. Himla mysigt.

Igår var det dags för jobb igen, sedan var jag i Värnamo. Fixade MasterCard-kort och kom ut från Åhléns med en ny halsduk, ett par nya lösögonfransar och åtta nya nagellack.. Nu är det strängt körförbud på mig fram till London och det är bara fyra veckor kvar!
Idag övningskörde jag för första gången på nästan ett år och gjorde även mitt livs första omkörning - en stillastående traktor.
Imorgon blir det ännu mer övningskörande, på torsdag ska jag till frisören och färga håret, på fredag blir det utgång, lördag ingenting och söndag brunch. Fullspäckat! And I like it.

 


RSS 2.0