när allting går emot ska jag hålla kvar

Oh, well.. Trodde det skulle bli som jag ville, men tydligen inte. Får hoppas att det ändras på måndag i alla fall. Jävla skit annars.
Men går i alla fall tillbaka till skift, det känns bra.

Hade i alla fall nästan en heldag i Värnamo idag med mamma. Skulle köpa en till gardin men det blev även en bok, femte säsongen av Vänner och en mjölkskummare.
Det fick också följa med en iPhone hem från Telia. Hann knappt ta farväl av min gamla telefon med sprucken skärm.. Men äntligen kan jag lyssna på Spotify i mobilen igen!
Sedan var det bara crap som ett nytt headset, mobilskal och ett flak energidryck.

Hämtade ut ett paket på Ica innan med, mina nya nagellack jag beställde häromdagen hade dykt upp <3. Och min duschtvål som luktar kokos, nomnom.

OPI Pirouette my whistle och OPI Gone gonzo! på första bilden.
Maybelline New York Colorama Blackout på andra.
China Glaze Moonlight och OPI Just spotted the lizard på sista.


kick me 'til I drop

Var inte arbetslös speciellt länge och var tillbaka på fabriken redan söndagkväll för att jobba nattskiftet.
Pratade dock med min chef idag och det verkade som jag kan få gå över till skift igen från och med nästa vecka, natt fungerar inte för mig.

Har i alla fall haft det satans bra de senaste dagarna. Träffade Bingo Rimér på Centrum i lördags. Har haft huvudet högt uppe i himlen senaste dagarna på grund av det. Speciellt när jag hade jobbat, knappt kunnat tänka på annat.

Nu ska jag läsa ikapp bloggar jag missat på grund av min trasiga dator och sedan ska jag lägga mig i sängen och titta på Vänner igen.

med insidan på utsidan och väntar tills någon skjuter en

Inleder livet som arbetslös med Anton Kristiansson och Songpop.
Åtta veckor har bara flugit förbi. Hoppas att jag är tillbaka snart, A-tjänst väntar på måndag och sedan får vi se. Får hoppas på det bästa också; denna gruppen jag varit i senaste tre veckorna eller natten.

Hoppas även på att bli antagen som au pair snart också. Nu vill jag iväg. Just nu vill jag inte ens vänta till vintern med det, vill skippa fabriksjobbet och bara dra.
Får se om det blir någon ordning på tankarna med en utgång imorgon.

Finns inget vettigt att säga nu för tiden, därför det är så jävla tyst här. Har som sagt bara varit jobb, någon liten fest då och då och massa kaos.

RSS 2.0