you don't have to be cool to rule my world

Tror jag helt plötsligt förstår varför det inte står någonting på mitt stjärntecken på min horoskop-gadget jag laddade ner till datorn idag; det finns inget att säga om idag. Inte ett jävla helvetes piss.
Just för att jag beställde kläder innan nyårsdagen som har varit målet i över en månad.
Tog flera timmar på mig att göra en ynklig liten jävla uppgift i religionen (dessutom märkte jag att jag glömt ta bort frågan i mitt textdokument där jag svarat på alla frågor och glömt ändra radavståndet).
Tänker att jag inte alls behöver göra en uppgift i arl "för jag har ju faktiskt redan gjort en skoluppgift idag".
Blivit äcklad tusen gånger om av hur tunna mina handleder är och därav suttit och vräkt i mig godis hela dagen - och inte ätit någon riktig mat.
Köpt tre färdigrätter att ha på jobbet och en Billy's jag tänkte äta ikväll, en cola och cigaretter. När jag gick ut från ICA ville jag gå tillbaka och lämna tillbaka allt.
Förbannat varenda jävla såkallad högtid som finns. Och årsdagar också för den delen. För de suger ju också rövkuk.
Enligt kaffebryggaren har jag druckit nästan sex koppar kaffe, enligt mina koppar har jag druckit tre. Enligt min kropp har jag inte druckit något.
Icke att förglömma har jag svurit över människor jag visat måttligt intresse för det senaste och som inte fattar det utan fortsätter tro att jag vill prata med dem.

Nej, jag skippar nog yogan och sätter mig i ett hörn på mitt rum och lipar.
Eller så tar jag bara min jävla cola jag köpte utan anledning och sätter mig ute på altanen och läser och kedjeröker. Dagen har ju redan varit jättedålig, så om jag vaknar imorgon med en förkylning kan jag ju säga att jag vaknade med den idag. Och är jobbigt på jobbet imorgon så skyller vi på denna dagen också.
Sådär, nu har jag löst morgondagens problem.

Nu blev jag nästan lite sugen på att åka och träffa massa främmande människor på nyår ändå. Men nej, det skulle kännas dumt. Faaaaaaaaaaaaan.

she's got the fakest of smiles, I have seen it

Okej, tre dagar för tidigt är inte så farligt. Faktiskt!
Detta är en del av det jag beställde idag (både blusen och byxorna på tredje bilden och den rostbruna tröjan beställde jag hem i svart också pga. bestlutsångest och att det faktiskt går att skicka tillbaka). Tyckte att jag kunde unna mig lite idag när jag ändå ska plugga, tvätta och förhoppningsvis hinna med lite yoga.
Beställde förresten hem tre böcker igår. Varför? Jag fick ju nya böcker för knappt en vecka sedan!

Mamma har fått en affärsidé. Hon ska bli rik.
Genom mig.
Hon ansåg att jag var shopaholic och att man borde skriva böcker om mig.


when you love someone but it goes to waste

Det slår mig bara allt oftare nu för tiden hur undanknuffad jag kan känna mig. Och hur mycket jag försöker tänka bort det för att slippa bli ledsen. För det är ju ändå något jag alltid är beredd på när det kommer till människor, så jag borde inte vara förvånad över hur jag känner...

Blev i alla fall kallad ängel idag på jobbet. Och "gullig", men det är jag nästan van vid nu.
Men det känns ändå som att varje gång jag får de där komplimangerna skulle jag kunna sätta mig på golvet och böla av glädje.
Det var längesedan fina ord fick mig att känna så. Kanske för att de aldrig nämns och när de väl gör det vänder det sig i magen på mig. Förutom efter några drinkar, då kan jag uppskatta dem. Men då blir det hej-jag-sätter-mig-här-och-bölar-scenariot. Inte alltid, men många gånger.
Sedan blev jag bjuden på nyårspartaj idag också. Men att åka någonstans där det finns ungefär 50 (nu börjar jag ju tveka om jag verkligen hörde rätt) okända människor, varav en jag känner lite halvt när jag egentligen bara vill kräkas på människor och inte veta vart jag ska sova känns inte som en bra idé alls.
Nej, det får nog bli Buffy hela nyår ändå. Jag blir ensam, men vem fan bryr sig om det?

Vet i alla fall inte hur min lediga dag ska spenderas imorgon. Har en svag tanke om att Paganinikontraktet måste in i bokhyllan - men den får inte plats. Så jag måste ändra om den.
Och tvätta.
Och plugga.
Och rensa skrivbordet.
Och rensa garderoben med kartonger.
Och rensa nattduksbordet.
Kanske rentav städa överlag.
Men jag spikar inga planer, för det brukar för det mesta inte bli av när jag gör det... Bättre att låta tristessen ta överhand, då händer det lite.

du är riktigt duktig, du är ambitiös, jag är bara snurrig och aldrig seriös

Sitter och lyssnar på Timbuktu hemma hos min man och har precis skrivit två skoluppgifter, ska snart börja på en tredje. Känns bra. Dock är bara en av dem inlämnade, försöker fortfarande lösa hur jag ska få bara en sida på hinduism-inlämningen och ändå få plats med mitt namn, det gååår inte, namnet hamnar bara på en egen sida. Och så kan jag ju inte lämna in det, ser ju jättedumt ut!

Jobbade förresten i torsdags och i fredags. Var hemma vid 22.30 i fredags, fuuun... Speciellt när jag var hur trött som helst och ville gå och lägga mig, men var tvungen att färga håret.
Mamma väckte mig strax innan 9 på julafton för att vi skulle äta chips och titta på Polarexpressen. Sedan blev det dusch och fix och sådant och jag försökte muntra upp mig själv i juletider med snorgrönt nagellack (I'm not a kiwi, by H&M) och röda läppar hela dagen. Ville bara gråta för allt kaos med julklapparna efter grötlunchen, och inte blir det bättre av att jag har börjat tänka på alla människor som sitter ensamma vid jul, alla hemlösa och andra liknande saker...
Tittade på Kalle och sov en liten stund, vid 18 åkte vi till K&J, lagade mer mat och åt, spelade massa spel och Neo var hur glad som helst och körde omkring i sin fina bil och satt och skrattade hela tiden.
Precis när Kim kom var det dags att åka hem.

På söndagen (juldagen) åkte vi uppåt stan med Victor och Sandra, tog in på hotell, gick och åt på Pipes och sedan började vi dricka lite. Fick lite mer sällskap under kvällen, och för första gången fick jag komma in på O'learys - trots den där jävla 20-årsgränsen. Det är bra när andra människor känner någon som bara ringer och sedan står man på listan, och jag blev så jäkla lättad över det, för jag trodde nästan att det skulle bli jag som gick och la sig tidigt och tittade på TV medan de andra var ute, men nej.
Somnade på två röda när jag och Kim krypt ner i sängen framåt 2.30.

Igår åt vi en snabb på frukost på hotellet och sedan packade vi ihop våra saker och begav oss hemåt. Tittade på Harry Potter hemma hos Kim en stund innan vi åkte till momo&mofa för den årliga kalkonmiddagen som hade blivit flyttad i år. Det var lika gott som alltid och det var ju första året Kim var med (och första gången jag haft sällskap överhuvudtaget).
Åkte hem och hämtade saker och sedan åkte vi hem till Kim igen.

Idag hade jag räknat med att vara ledig, men tre minuter efter att jag vaknat ringde det från jobbet och de ville att jag skulle jobba. Fick dock säga nej eftersom jag är mitt ute i skogen och inte hade någon skjuts till tåget. Vad jag trodde - när jag kom ner för att äta frukost satt Kims pappa och tittade på TV. Jag fick dåligt samvete och försökte trösta mig med att jag inte visste om det och att jag faktiskt jobbar imorgon istället.
Därav pluggandet typ. Ska försöka skriva den sista religionsuppgiften nu och sedan ska jag prova på lite yoga. Det känns som en "sport" jag kan utöva. I alla fall när jag blivit lite vigare, men någon gång måste man börja.

vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Spenderade en stund som enda elev på naturkunskapen idag. Vad fan hände där? Fick dock lite sällskap senare, men då hade jag ju redan haft hela min lektion så fick ju höra samma sak två gånger.
Gick till jobbet sen för att lämna in anställningspapper osv, sedan mötte jag upp Julle, åkte upp till A6, åt mat, letade efter Anna på Systemet och sedan begav vi oss för att Julle skulle köpa julklappar. Det enda jag la pengar på var irish cream coffe-kaffepulver så nu har jag det hemma äntligen! Och en ischai innan vi begav oss inåt stan för Julle körlektion. Jag försökte till och med sova en liten stund där i baksätet, ähä.
Sedan köpte i Pocky i kinesaffären på Torpa, mhm. Luffade omkring på June, dissade tåget 16.20 för att det var ett sådant där gammalt och sletet tåg och tog 16.50 istället. Fick dessutom sällskap av Julle på tåget till Vaggeryd, fint som satan!

Tittat på TV sedan jag kom hem, läst tre sidor i Men vi knullar ju ändå inte som är nya läsprojektet. Scar Tissue går ju liksom inte så bra med den där minimala texten, jag avskyr böcker som man bara läser och läser och läser och aldrig vänder blad i. Dessutom måste man ha boken en decimeter från nyllet för att kunna se något känns det som.
Planerade dessutom vad vi ska göra för julgodis här hemma imorgon.
Och imorgon ska jag dessutom åka in till Värnamo och köpa ett värdekort att ha till jobbet och faktiskt konfrontera två av de bästa människorna i mitt liv. Det känns rätt tufft faktiskt, men jag måste göra det känns det som. Speciellt när det var en helt annan sak för tre år sedan av någon lustig anledning... Och säger jag inget kommer det inte bli någon ändring på det.

Men innan allt det där dyker upp ska jag krypa ner i sängen och titta på Family Guy, njuta av att det luktar irish cream coffe och näsan på mig och sova.

do it for the monsters under your bed

Vaknade med ett ton snor i näsan idag, men åkte till skolan ändå. Enda nyttan som gjordes var att äntligen förstå uppgifterna för religionen.
Fick även ett telefonsamtal med jobbtider så jobbar torsdag och fredag denna veckan. Gött! Börjar vid 15 på fredag med, whoop whoop!
Slängde ihop all tvätt när jag kom hem från skolan också och slängde in den i tvättmaskinen, slet bort de gamla lakanen i sängen och slängde nya på sängen och längre än så har jag inte kommit med bäddningen.

Snart är det Halv åtta hos mig. Som jag ser för första gången på nästan fyra veckan. Ska ta med datorn ut och skriva lite på religionen samtidigt så den blir klar någon gång. Har massor att göra i skolan egentligen, men eftersom jag skippar julavslutningen i vanlig ordning på onsdag tror jag att jag pluggar massor då.

Har lyssnat på musiken från Juno hela dagen också. I love it.

Ska leta reda på mitt nässpray nu, leta reda på något mjukt att lägga på min hårda stol och hitta en tröja innan religionsuppgiften och Halv åtta hos mig kallar. Och titta till tvätten också.

vilken jävla lögn att det ska va' ens bästa tid

Jag tycker inte om sådana här dagar.
Jag vill ge dem en käftsmäll, ett knytnäveslag över näsan och strypa dem. Långsamt.

dödittäckligajävlafanskapsrektangulärarektumsslyna

once you'd gone there was never, never an honest word. and that was when I ruled the world

Jag tar på dig, jag rör vid dig
men ändå når jag inte fram

Du säger att du älskar mig, säger att jag är din man
Hatar den här ovisheten, orkar inte kämpa mer
Jag börjar mista kärleken, du tar mig bara längre ner

Allting har ett slut, men jag vill inte att vi slutar här
Du säger att du älskar mig, säger att du har mig kär
Ord är bara ord och prata inom något du kan
Jag hör vad du säger, men jag undrar om du är sann

Någon gång, någonstans
är jag över dig

är jag över dig
Har glömt allt, att du fanns
Kommer att glömma
Jag ska sluta drömma

Kan du se, det jag ser?
Kan du se, att jag har mycket mer, än vad jag ger?
Kan du se, hur jag ber om hopp?
Min sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler


your love doesn't interest me anymore



jag önskar att jag kunde se vad jag är om 10 år, kunde veta om jag skulle le eller om jag kanske skulle spara mig en heldel sår

Förra veckan när jag skulle köpa en julklapp fick jag frågan om det var till pappa. När jag inte svarade ändrade hon i kassan sig och frågade istället om det var till pojkvännen.
Idag slog det mig. Fy fan vad skönt att jag har folk omkring mig dagligen nu som inte är under skinnet på mig, som inte vet någonting och inte heller frågar.
Jag har nog hamnat i ännu en av mina perioder där jag inte tycker om människor, bara blir irriterad om jag får ett sms eller Facebook-meddelande från någon som inte tillhör mina närmsta, då blir jag bara glad. Vem som helst annars och jag vill slänga mobilen i golvet och gå därifrån.
Sedan märkte jag innan när jag satt på altanen och rökte att det hade varit så jävla skönt att komma hem till ett nedsläckt och tyst hus. Utan någon annan där. Nu längtar jag inte längre efter att flytta ihop med någon - jag längtar efter en egen lägenhet. Som är min, min, min, bara min.
För vart jag än tar vägen nu för tiden är det människor omkring mig, spelar ingen roll vart jag än åker eller sätter mig. På morgonen söker jag upp ett sällskap att röka, dricka Power King och äta min frukostmacka med, men när jag kommer hem vill jag inte ha någon människa där längre...

Magnus Weideskog har fått börja sjunga sanningar i mina öronen igen, fyra timmar per dag. Även om jag önskar lite att han hade kunnat vara lika arg som jag och bett folk dra åt helvete istället för att be om förlåtelse och be om att bli älskad... Men det är sanningar, kanske mer än någonsin.

Men nu är det inte långt kvar till nyår. Första januari får jag klicka hem saker från H&M igen.
Och jag tänker köpa en klocka inom en snar framtid, det ska jag ta mig fan göra. Jag vill ha en klocka, det är smidigt. Om jag kommer ihåg att ta av den varje kväll så jag inte duschar med den på vill säga.



I'm a space bound rocketship and your heart's the moon

Har legat på soffan med migrän hela dagen, och lyckats sova en hel del. Vilket behövdes. Märkte nyss att jag på något lustigt sätt har fått en jäkla blåmärke på låret, men en fin bula?
Fingrarna går att räta ut nu, men inte att böja helt och hållet.
Har inte rökt idag, bara ätit två knäckebröd och druckit en mugg med o'boy.
Ska återgå till soffan och täcket nu och titta på Top Model innan mannen kommer hem en snabbis innan han ska iväg igen.

han ljuger för dig och han sårar sig, så lämna honom nu

Ja, men jisses så tyst och tomt jag har det här! Känns som jag inte har någon tid till någonting längre...

Praktik hela veckan som sagt. Sista veckan börjar imorgon, skööönt. Kommer dock sakna det rätt mycket sen tror jag... Men jag längtar lite efter skolan, och bara två skoldagar och en julavslutning är ju helt okej innan det är dags för jullov och att plugga igen all jävla skit jag har efter mig. En termin, och hur många bilder i foto har jag lämnat in? Noll. Zero. Cero. Ähä, känns bra jobbat... Och projektarbetet har jag inte kommit någonstans med, känns som jag borde byta inriknting på det och skippa låttexterna kanske, jag kommer ju för fan inte på fler bilder...

Var på julbord igår. Två stycken. Ett med släkten och ett med Kims jobb.
Det första bjöds det på luciatåg på, och det med Kims jobb bjöd på Micke Syd och Tommy Ekman, så det blev sång och dans efter maten. Som jag knappt rörde, aaalldeles för mätt.

Jag har tröttnat på nästan allt; vill inte gå till pratiken, vill hoppa av skolan för tusende jävla gången de senaste 2,5 åren och jag vill inte jobba ett piss i framtiden... Åh vad bra allt kommer bli. Jag vill bara bli den där arbetslösa jäveln som lever på sin karl, sitter på café med en latte och cigaretter, Magnus Weideskog i öronen och en bok dagarna i ända. Och på onsdagar, fredagar och lördagar ändrar på det och beger mig mot Bongo och dricker vin bland fulla människor med mina böcker. Dessutom ska böckera vara sådana tjocka jävlar som Dostojevskij eller Bram Stoker, så blir det hela lite annorlunda.
Jag kanske borde bli en sådan människa på mina helger. Fast med en kopp kaffe fastklistrad i handen och en cigarett i mungipan vareviga stund. Istället för att ränna runt skitförbannad på allt och inget och ta ut på människor som gör fel. Även om det är så helvetes jävla fittigt fel att jag vill slå sönder en vägg.

Nej, jag ger fan i denna söndagen, slänger in några avsnitt Vänner i TV:n, skiter i att äta, vägrar sätta igång kaffekokaren så jag kan få kaffe även om jag vill ha det, skiter i att borsta tänderna eller dra på mig en ordentlig tröja istället för en hoodtröja.
Snälla, ge mig herravdelningen på praktiken imorgon, jag orkar inte städa någon annan avdelning för miljonte gången... Eller sätt mig med någon rolig människa. Och helst någonstans där jag slipper gå omkring mycket, jag har inga andra skor än mina klackar tomorrow...
FAN!

drogerna ett hjärta tål, som en spruta rakt i hjärtat så att det ska slå

Praktiserat hela veckan, precis som det ska. Varit massa hos Kim också. Var på Movits! och Kapten Röd i fredags med Peter efter praktiken. Mådde skitdåligt och såg bara några låtar med Movits!, resten av tiden stod jag ute och pratade med Coffe. Träffade Fjant också och gav honom historiens längsta kram. Under Kaptenen sprang jag in och ut hela tiden typ, till slut kräktes jag bakom ett träd och efter det mådde jag bra igen.

Igår var jag ensam barnvakt till Neo för första gången. Vi lekte med grodorna och andra leksaker, borstade tänderna med Bamse-tandkräm och tittade på Ringaren i Notre Dame. Filmen var ett försök att få honom att sova lite middag eftersom han började gny när jag skulle lägga honom i mamma och Peters säng, men det fungerade inte.
Egentligen skulle vi gått ut och gungat också, men han blev lite arg när jag skulle byta om, sedan ville han borsta tänderna och efter det såg jag att det bara regnade.
Somnade på soffan en timme med mamma efter att Neo åkt hem, sedan fixade vi mat osv. Sedan började jag fixa lite och Kim kom och hämtade mig.

Idag har vi köpt pepparkaksdeg och ska titta på Grinchen senare, och jag ska även plugga filosofi för fulla muggar efter filmen. Måste bara hitta något som gör mig tillräckligt taggad på det...

RSS 2.0