skrik som ni förlorat någon, dansa som ni dör imorgon

Jag önskar verkligen att jag hade ett liv utanför jobbet, men tyvärr har jag inte det. Känns mest som jag bara sover, äter och jobbar. I måndags bestämde jag mig också för att inte dricka alkohol under resten av februari, i ett försök att se om det är den största anledningen till att jag sover alldeles för mycket och hela tiden är trött. Och konstigt nog känns det redan så mycket bättre i kroppen och jag vaknar mellan klockan 12-13, trots att jag kommit hem och somnat vid 4 på morgonen. "I vanliga fall" brukar jag knappt vara vaken innan 15-tiden.

Men det hinns ju med ganska mycket ändå. I lördags åt jag lunch och drack valpolicella på The Shed med två av tjejerna från jobbet, och i söndags jobbade jag lunch och gick därefter ut med kollegor. Öl på en pub på Portobello Road innan vi hamnade på Rum Kitchen.
Helgen innan det hamnade vi i Kensal Rise på en hemmafest till klockan 5 på morgonen. Rom och cola, rött vin och cigaretter inne på toaletten för att slippa gå utanför dörren och störa grannarna, dansade till Grease och gjorde "Dirty Dancing-hoppet" och lyssnade på Lucio Battisti hela natten.
Nej, jag ska nog inte klaga ändå. Trots att alla äventyren har inkluderat alkohol så har de varit satans bra.

Mamma och Peter var dessutom på besök här för en månad sedan. Vi ägnade fredagen åt att gå från King's Cross St. Pancras till Camden och sedan äta massa underbar mat, dricka valpolicella ripasso, introducera Peter för ale och även espresso martini på The Mall Tavern. Slutade i total matkoma, såklart!
Lördagen spenderade vi åt att se London Eye, Big Ben, Buckingham Palace innan vi åt pizza på något ställe i närheten. Sedan åkte vi till Oxford Circus. Därifrån gick vi i stort sett bara runt, förbi Marble Arch och Hyde Park och slutade upp i Piccadilly Circus.
Snart är det bara en månad kvar tills jag kör en ny tre dagars-visit i Sverige när Neo fyller år. Ännu en gång har jag slagit på stort och köpt världens bästa present, haha! Men tänk att finaste Neo blir fem år nu.

Idag är min enda lediga dag denna veckan, och jag hade sååå mycket planerat. Typ. Jag skulle åka till Sheperd's Bush och köpa ny wake up-booster och handkräm, handla, diska, tvätta all tvätt, städa, prata med mamma och titta på Star Wars. Klockan är snart 21.30 och jag handlade cola, chips, tvättmedel och Daim innan, slängde in all mörk tvätt medan jag pratade med mamma och småplockade lite här i rummet. Sedan hamnade jag framför Blade Runner med kinamat. Kan ju inte säga att filmen var värd att se fram emot i tre månader innan jag äntligen såg den.. Men! Jag ska ta tag i mitt liv och titta på Grey's Anatomy nu igen.
Och vilket långt och svamligt inlägg det blev denna gången..

RSS 2.0