all those fairytales are full of shit, one more fuckin' lovesong I'll be sick

Sitter fortfarande utan bilder från balen, vilket suger ganska mycket.

Har i alla fall legat i sängen nästintill hela tiden sedan sist. Badade med Felicia uppe på badet i lördags innan det var dags för Robins konfirmation. Skippade dock kyrkan denna gången och gick bara och åt smörgåstårta och efterrätt sedan. Brandlarmet gick igång för fullt någon gång också, och medan vi stod ute kom en liten unge fram och puttade mig. Eh, ja..
Någon gång på natten kom Kim. Tittade på Vänner och sov typ.
Igår var vi uppe på badet och badade med Felicia igen. När Kim hade åkt hem på kvällen var det dags att sätta sig och plugga igen. Håller fortfarande på och jag kommer inte få sova på hela veckan om jag ska hinna klart.

Måla lakanen till flaket imorgon, skriva prov, göra klart så många andra uppgifter som möjligt.
Åh, när all den här jävla skiten är över ska jag sova så jääävla mycket! Och bara leva under mitt täcke. För jag har klarat tre helvetes år.

folk säger hiphopen har blivit våldtagen, ändå spelas NorlieKKV långt efter tolvslaget

Världens bästa bal. Bilder dyker upp någon gång. Världens bästa Norlie & KKV dök upp också. Helt fucking amazing! Hes som satan nu efter deras spelning, och efterfesten bidrog nog en del till det också.

Balfrisyren fixades i Värnamo, åt hos momo&mofa, sminkade mig, fixade lösnaglar och målade dem, Kim var iväg och köpte skjorta, klänningen fixades och sådant och det var kaos precis innan vi skulle åka, men vi var framme i tid och sedan var det bara att ge.
Vattenblåsor på hälarna, barfotapromenader från Stora hotellet till Cigarren och senare till Sliver, dansa loss barfota där och sedan gå till Peset. Bästa Kim bar mig upp för trappan på Stora hotellet också en gång, haha!

Nä, det var världsbäst och jag kan inte klaga på någonting! Skulle vilja göra om detta flera gånger.

Så länge bjuder jag väl på Jnytt's bild på mig och Kim.


I don't need your help, I just need myself and my gun in my hand

Senaste tiden har bara rasat förbi. Gick hemma hela förra veckan, pluggade en hel del och sådant.
I lördags var det konfirmation för kusinen. Blev smörgåstårta och roliga samtal efter det innan vi åkte hem.

Efter en sömnlös natt låg jag hemma i min säng igår också.
Idag åkte jag dock till skolan. Fick veta på vägen dit att vi hade prov, gjorde det på 1 minut och 36 sekunder, ett fel, 18/20 poäng. Åkte hem efter det eftersom historian var inställd.

Imorgon är det freakin' balen. Allting är nedpackat, klänningen hänger på galgen på min garderobsdörr igen efter ett äventyr i ångbastun. Det enda som ska fixas nu är frisyren, naglarna, skjorta och att jag lyckas samla mig själv.

someone come fix the broken child


du är vackrast här, du är vackrast var som helst

Åh, praktiken är över nu. I alla fall för min del. Nu kommande dagarna blir det att plugga satan, planera inför studenten och sådana småskitsaker inför balen.

Spenderade hela helgen hos Kims mamma. Åt, tittade på TV och umgicks typ.
Igår satt jag hemma hela dagen, pluggade lite och åt en massa mat. Tyra tappade sitt bandage och stödskena när jag skulle ut med henne också.. Hon fick bli trattwald fram till idag när hon ska ta bort stygnen.

Idag har det varit full rulle hela dagen typ. Vaknade och såg att jag hade skrivit "klart du är lousy lover om du är en groda.. :c" i Facebook-chatten i sömnen.
Var inne i Värnamo sen. Tittade på skjorta till Kim till balen, fixade med studentklänningen hos momo&mofa och även konfirmationspresent till kusinen, pratade om balen och studenten och allt sådant. Sedan kom mofa och vi gick till Lilla Krogen (som inte alls heter så längre) och åt med mamma.
Var inne hos frisören och pratade om balfrisyren och annat igen innan mamma och jag åkte hem.

Nu ska jag sätta mig och plugga igen till bra musik. Skulle hellre vilja lägga mig och sova en stund, men icke.

ja, hur fan känns det egentligen?

Jag försvagar dig, för det gör mig stark
Du är bra för mig, därför förstör jag allt
Jag har sönder dig, när du gör mig hel
Har alltid rätt, även när det är jag som har fel
Kanske därför som det blir så här varje gång
Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort
Å som vi letar efter, och ju mer jag tänker
Vi är inga barn längre och vi kanske borde veta bättre

Det är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra
Öga för öga tills ingen av oss ser den andra
Och jag lämnar dig nu, men inget kommer nära nog att kännas som du

För du är knark
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt


a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry

"You know, I dream sometimes about flying. It starts out like I’m running really, really fast and I’m like superhuman and the terrain starts to get really rocky and steep and then I’m running so fast that my feet aren’t even touching the ground and I’m floating and it’s like this amazing, amazing feeling… I’m free, I’m safe. Then I realise: I’m completely alone. And then I wake up."

hoppas att din utförsåkning går snabbt, att dom skriver idiot i ditt pass

Händer absolut ingenting. Är på praktiken, kommer hem och sover en stund på soffan, städar och donar lite hela tiden, la Fear på hyllan efter fyra dagars spelande, pluggade lite häromdagen. Det är väl typ det.

Har i alla fall varit en rätt lugn vecka. Ikväll blir det lugnt och jag ska tvätta lite.
Imorgon blir det umgänge och sådant med fina människor.

Fick förresten hem en hund här i tisdags. En söt liten yorkshire terrier som vi döpte till Tyra (med Y i uttalet). Dock klantade hon sig igår och bröt benet och ligger på djursjukhuset i Växjö nu... Och det är lite konstigt tomt här hemma utan henne.



RSS 2.0