when it cuts you up this deep it's hard to find a way to breathe

Det går verkligen upp och ner nu för tiden. För någon vecka sedan var hela min värld upp och ner, förra veckan var bra och denna veckan har precis börjat ungefär och mitt gamla "jobb" har kursat och blivit uppköpt, mitt andra gamla jobb räknar med att hälften av alla anställda (130 stycken) ska få gå och idag hämtade jag och Kis mamma honom på akuten med ett uttänjt ledband. Så nu har jag sängen för mig själv medan han sover på soffan och jag får titta på Grey's huuuuuur mycket jag vill när jag ska sova. Det sistnämnda är det enda bra, det första är väldigt ovant... Åh, typiskt också. Tur att det inte var så illa som värnamo.nu skrev och att foten var bruten.

I lördags hade vi besök av en vän till Ki och M här. Vi grillade och drack och hade trevligt. Jag gick dock och la mig tidigt medan de andra satt uppe och fortsatte.
Och i söndags när min pojkvän fortfarande hade en frisk fot var vi ute och spelade golf med hans föräldrar och två vänner till dem också. Efter att vi legat bakfulla på altanen hos Kis farföräldrar åkte ut lite smått spontant sådär. Två poäng på en 18 poängs-runda, det var vad både jag och Ki skrapade ihop!
Och i måndags drog Tess med mig på äventyr. Det började med att jag bara skulle med henne till Lindex, slutade med att vi åt på Max, åkte till Hok och sen drack jag och Julle en massa vin medan Tess drack saft på Julles balkong. Vi lyssnade också på musik och pratade högt om allt och inget, skrek av lycka och Julle spelade gitarr för oss. Sent begav jag och Tess oss hemåt, var nära att köra över en katt i Vaggeryd (försökte schasa bort den från vägen, men den sprang tillbaka efter att vi åkt) och sedan kom jag hem och kröp ner i sängen.


RSS 2.0