jag står med knutna nävar framför spegeln

Egentligen har ingenting hänt sen sist. Förutom att det var ljusparty här i söndags och nu väntar jag med spänning på mina ljus. Och att jag idag, för första gången sen högstadiet kunde göra klyftpotatis - i klyftor! Har inte kunnat skära potatisen i klyftor på förra år utan bara i någon konstig påhittat form. Men nu är det slut med det.

Börjar känna mig lite lagom stressad nu med.
Jobbar övertid i helgen (har i alla fall skrivit upp mig), nästa helg är det julbord? Sedan personalfest och alkoholhäng hos Tirre, snart är det Lundell och vid den tiden är jag kanske utan jobb. Och jag står utan en plan B. Det sistnämnda är mest frustrerande. Har en svag tanke på att åka som au pair, men det kan ju tid innan jag hittar en familj. Om jag ens hittar någon.
Idé! Börja plugga? Kan ju vara något att ha som sysselsättning. Ska kolla upp det nu bara för det.
Sen ska jag sova. Imorgon (idag) blir det nog en morgonpromenad innan jobbet också.


shine bright like a diamond

Får väl inleda med att det gjorde satans jävla ont med tatueringen. Men jag lyckades göra klart den med ett bestämt "jag tänker inte lägga mig här igen". Och det var värt det.

Hela veckan har bara bestått av jobb, jobb, jobb och lite sömn.
Igår var det Maskinen i Göteborg med Firren som stod på schemat. En jäkla resa där jag guidade Tess fel och helt plötsligt virrade vi omkring i Göteborg en stund tills vi hittade rätt.
Maskinen var GREAT! Övervägde risken av konflikter att dra någon i håret eller slå någon med hur värt det skulle vara. Man förväntar sig faktiskt mer av folk på konserter som är runt 25. Idioter.
Kvällen avslutades med Donken i Borås och att bankomaten i Bredaryd tog mitt kort.

Idag var det minisim, fast med mamma och Peten. Neo var dock väldigt lycklig och flöt till och med på rygg utan att göra ett ljud, vilket inte hänt innan när jag varit med. Sedan lekte vi med tåg och hängde i soffan och pusslade Mamma Mu innan han skulle hem och jag la mig i soffan framför flera avsnitt America's Next Top Model.

Imorgon är det ljusparty här hemma, nästa vecka jobb som vanligt och på fredag står en utgång på schemat. Himla bra!

Bilderna från Maskinen är dåliga, och av någon anledning blev typ alla bilder på Afasi? Öh, ah.


you're so vain

Jag saknade jobbet och rutinerna under min tid i Skottland, men att komma tillbaka till dem... So fucking boring!

Har spenderat senaste timmen till att läsa ikapp lite bloggar. Bland annat läste jag min mysiga frus blogg där hon skrev "jag är hemma och hör inte längre brittiska accenter när jag går på gatan" och insåg att det är nog ta mig fan det jag saknar mest. Med England. Med Skottland.
Jag lär nog åka dit igen framåt våren. Plocka ut lite ledighet som jag antagligen inte har (om jag ens har ett jobb) och uppleva London under våren.

Men nu ska jag sova. Om tolv timmar ligger jag under tatueringsnålen och gör min efterlängtade familjetatuering. Sedan ska jag ju faktiskt träffa Alvin för första gången imorgon!


London calling to the zombies of death

Jag hade tänkt skriva ett inlägg innan jag åkte till Storbritannien, men jag glömde bort det. Kör därför ett snabbt inlägg nu för att summera veckan lite grann.
London var mest shopping. I onsdags var vi och förfestade lite grann på Brick Lane hos B och J innan vi drog till en hemmafest där jag skulle gissa att majoriteten var gay? Världsbäst kväll var det i alla fall! Somnade på tunnelbanan hem vid 6.30 på morgonen.
Åkte till Skottland i fredags. Åt på en italiensk resturang med jättegod mat och jättegott vin.
I lördags åt vi på Witchery by the Castle. Ååh, gock som Neo hade sagt! ;) Dock lite mat för de pengarna vi betalade..
På kvällen hittade vi en pub vi hängde på hela kvällen. Träffade skottar och amerikanare som var supertrevliga. Minns knappt när jag skrattade så mycket senast. Tände jag en cigarett tog jag tre bloss innan den var slut för att jag skrattade så mycket.
Igår stannade vi på hotellet. Köpte mat från en kinaresturang runt hörnet och tog med upp på rummet och åt innan vi gick och la oss.

Nu ska jag njuta av soffan här hemma och Grey's Anatomy och vänta på att Kim kommer hit i eftermiddag. Oooh, home!


RSS 2.0