this time baby, I'll be bulletproof

Rätt knäpp vecka. Vet inte riktigt varför, det är fortfarande kaos i huvudet med de få namn jag lyckats hitta. Försöker dock alltid döpa om någon till Eskil i mitt huvud av någon anledning? Lär aldrig nämna människan vid namn till honom med risk för att säga fel...

Helgen blir galet lugn. Ikväll har jag och Oskar suttit i källaren och spelat. Spelade Fear för första gången sedan i somras, dock 3:an den här gången. Gaaaaaalet läskigt! Både jag och Oskar skrek, jag slängde av mig hörlurarna, tog cigaretterna och gick ut och rökte med Oskar som sällskap. Fortsatte dock spela sen, bara tills det sparades så jag kunde stänga av.
Imorgon blir det en jävla massa Marvel-filmer med massa onyttigheter. Kanoners.

it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off

Kanonbra helg blev det.
Fredagen bjöd på Sex and the city, vin, kakor, cigaretter och mat på mitt rum med frugan. Vi gick och la oss tidigt och vaknade vid 9 på lördagen.
Åt frukost, bakade scones och gjorde några scones rosa och formade de som hjärtan. Hur fina som helst!
Framåt kvällen hoppade vi på tåget till Hok för att äta god mat och tittade på film med resten av Winbladarna.
Söndagen bjöd på ännu mer god mat, och vi gjorde även dumplings. Slängde i mig maten innan jag skulle gå till tåget.

Körde en första dag på praktiken idag hos min gamle musiklärare. 7:or hela dagen, kaos i huvudet. Har försökt få kläm på några namn här hemma sen med hjälp av Oskar, det blev bara ännu mer kaos.
Men att se folk som är fem år yngre än en själv, det får en att undra lite "var jag verkligen sådär liten?!". Öh, jag hoppas att jag inte var det.
Imorgon blir det bildlektioner all day long verkar det som.

we're lying, we're cheating. we're only repeating.

Har försovit mig varannan dag denna veckan, och drömt konstiga drömmar. Bland annat om Peace & Love. Festivalen startade aldrig så jag och alla andra i drömmen söp satan hos okända människor, tappade bort varandra och höll på. Winnerbäck ställde in sin spelning, men spelade några låtar på en grusplan mitt inne i Borlänge. It was crazy.

Träffade Tess igår för andra gången denna veckan. Skulle handla på Coop, skippade det, åkte och åt pizza istället och sedan började min lektion.
I måndags när vi träffades körde vi en roadtrip upp till Gränna genom Kaxholmen alla andra tattarställen i krokarna. Hamnade till slut i Östergötlands län, hittade E4:an och vände tillbaka mot stan.

Idag försov jag mig igen, skulle fundera på om det var värt att åka in för en halv lektion, och innan jag fattade vad som hände vaknade jag och klockan var strax innan 11.
Tittade på Big Brother, somnade, vaknade vid 13 och då var det nog. Momo&mofa var på besök en liten stund, och sedan har jag suttit och pluggat lite.
Lockade nyss hit frugan min med vin. Så medan jag inväntar hennes sällskap ska jag göra min yoga.

Och jag saknar ju att lyssna på Spotify i mobilen emellanåt, och jag var bergsäker på att jag bara hade ett års garanti på min Xperia, men kollade nu för säkerhets skull. 24 månader! Så det är värt ett försök att få den fixad.

hey, remember that time we decided to kiss anywhere except the mouth?


så be aldrig om ursäkt igen, äntligen

Ännu en icke-produktiv dag i skolan avverkades.
Provade balklänningen ännu en gång idag, och den var minsann inte för liten. Bara dragkedjan som var dum.
Pratat om praktiken idag igen, verkar bli tre tuffa veckor lät det som.
Sitter och lyssnar på Kent, ska snart äta, röka, titta på Sex and the city och måla om naglarna medan jag släpper något som känns som en miljon andra saker.

får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna ändras?

Det har varit tyst ett tag...
Öh, har inte hänt mycket alls, projektarbetet är ute ur världen efter två nätter med alldeles för lite sömn som ska tas igen ikväll, satt upp ett mål att minst ett skolarbete ska bli gjort varje vecka, praktikplatsen är fixad och ska ringa imorgon och kolla lite tider osv.

Jag skulle vilja säga att "allting är helt okej", men det är det inte. Det var det, efter konstiga drömmar på tåget, provskrivande som gick åt skogen och sedan barnvaktande till Neoplutt där vi tittade på samma Pippi-film två gånger och ungen inte ville sova när jag ville att både han och jag skulle det. Sedan fick jag se en ny, jätteliten krabat!
Men, när Neo hade åkt hem sen och jag precis hade satt mig i soffan för att titta på Big Brother ringde det på dörren - balklänningen.
Skulle prova den för säkerhets skull, trots att den är sydd enligt mina mått. Men något måste ha hänt sedan den knappa månaden jag och mamma tog mina mått, för jag kunde inte dra igen dragkedjan.
Så, nu sitter jag och undrar hur fan jag ska göra... Satte mig i soffan och grät en skvätt innan jag somnade någon timme. Och sova ska jag fortsätta med nu. Har fått ont i huvudet och är helt tung i hela kroppen. Tackar ju inte nej till sömn dåva.

jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde

Helgen blev inte riktigt som planerad, men den blev jävligt bra ändå!
I fredags började vi dricka vin i vardagsrummet med Anna innan vi helt impulsivt skaffade skjuts till stan och drog till Sliver. Jisses, kändes som halva Sverige var där. Det var i alla fall galet, Anna lyckades lura mig efter att vi lyckats få varsin drink av någon random, trodde Julle ringde på riktigt och sa att hon spydde, haha! Hamnade på rygg mitt på dansgolvet någon gång också?
Anna och Julle tog i alla fall hem priset för hela kvällen efter att vi varit på Subway medan vi väntade på Thomas; Anna gick rakt in i en hög med kullerstenar och stod där på alla fyra medan jag knappt kunde stå upp av skratt. Några hundra meter efter det ramlade Julle på rygg, nästan rätt in i Harry's uteservering, höll upp sin macka och skrek "min macka klarade sig i alla fall!".

Igår blev det lunch hos Julles mamma. Jag stekte prinskorvar och köttbullar och fick även min bästa klyftpotatis snodd från min tallrik. Sedan blev det en kopp kaffe innan jag och Tizzy bäddade ner oss i hennes säng framför Harry Potter och somnade.
Åkte till Vaggeryd och letade efter nudlar med PappaJan också. Ica var stängt så det blev Konsum (eller är det Coop därvid?) och sprang runt och letade efter nudlar. Hittade dem till slut och åkte hem till Hok och lagade nudlar till mig och min kvinna som låg i sängen och var ynklig i sin bakfylla. Spenderade resten av dagen/kvällen i sängen med massor av Community och sömn.

Idag tittade vi på film osv, sedan blev det 1,5 kilo oxfilé, klyftpotatis, sparris och rödvinsreduktion. Mhm, trodde jag skulle svimma lite när jag åt. Och av någon konstig anledning är jag fortfarande mätt?
Åkte i alla fall hem ungefär helt rätt tid kände jag när jag kom hem, ont i huvudet, seg och känner mig lite smått febrig... Ska ta några Ipren och krypa ner i sängen och hoppas att det går över.

my friends are in the bathroom getting higher than the empire state

Finns återigen inte mycket att säga. Skitvecka rakt igenom, mobilen behövs stängas av nattetid, är bara extremt orklös och undrar hur jag ska klara de kommande dagarna.
Åker till Hok idag för att dricka äggtoddy och vin, morgondagen bjuder på oxfilé och antagligen ännu mer vin. Tycker dock inte riktigt om att min kamera ligger i skåpet i skolan, hade velat ha den kommande dagarna.

RSS 2.0