suicide is painless

Min helg i Sverige var kallare än jag räknat med, men så otroligt bra. Kändes som att tiden gick alldeles för fort också. Helt plötsligt satt jag på planet hem till London igen, efter att ha myst med familj och vänner, ätit god mat, träffat mina fina från Harrys.

I fredags var jag dessutom ute och turistade med en arbetskamrat. Vi var och såg London Eye och Big Ben, drack mulled wine, gick på Oxford Street och åt i Notting Hill innan vi skildes åt. Otroligt mysig och välbehövlig dag.
Lördagen bjöd på oplanerad kväll med en annan arbetskamrat. Middag och dricka på The Shed innan vi gick vidare till andra ställen med fler personer. Lätt värt att vara otroligt seg och lite smått bakfull på jobbet igår efter en så rolig kväll ute.

Idag är en ledig dag. Vaknade efter 14, var och åt med Yvonne och nu sitter jag hemma och lyssnar på Manson och ska läsa en stund. Tvättmaskinen är igång igen och jag önskar att jag hade orken att diska och städa också, men det är bara en sådan där dag där det inte finns energi till någonting..

RSS 2.0