jag vill ha dig här på riktigt i natt

Det är lite underligt det där att de åtta timmarna på jobbet kändes längre än de timmarna idag... Körde i och för sig robot nästan hela dagen idag. Hade varit kul att ha en stegräknare för att se hur mycket man sprang runt hela roboten för att fylla på magasinen och fixa fel hit och dit och packa.
Men hela veckan har gått någorlunda bra i alla fall. Sovit skitdåligt och jättelite, drömt konstiga drömmar och sådant. Men nu väntar en efterlängtad eftermiddagsvecka, och nu är det bara två veckor kvar tills jag får min "semester"!
Är dessutom själv hemma hela veckan som kommer nu, så jävla gött! Även om jag nästintill är ensam hemma under de veckorna, men ändå.

Har sökt jobb i Solna och Uppsala nu i veckan med. Upptäckte häromdagen att jag tydligen sökt ett jobb i Kalmar också. Har inget minne av det dock...
Såg Limitless för första gången nu i veckan också. Förstår inte varför jag inte lyssnat på andra och sett den tidigare...

Nä, nu ska jag sova! Ta igen all sömn under veckan och sådant.

if you can't handle my worst, you ain't getting my best

Nu hoppas jag. Så sjukt jävla mycket hoppas jag.
ÅÅÅÅÅH!

Skitdag på jobbet de första timmarna, allt var kaos. Nattskiftet hade packat en halv pall i fel pall så fick packa om, dämparna tog slut till en maskin så vi stod tre stycken vid en och samma maskin för att ha något att göra... Vid 12-tiden fick vi in metallerna till en annan maskin som vi körde fullt på i två timmar.
Jag har knappt sovit i natt, mitt underhåll kom inte idag och ah... Jävla skit. Enda bra idag var pizzabullarna mamma hade gjort igår och att det låg tre Red Bull på min säng när jag kom hem.

Vill inte riktigt vara med denna veckan. Inte alls. Pissväder när man går till jobbet, pissväder när man jobbar, pissväder när man går hem, pissväder när man är hemma.
Och till råga på allt är bara idiotiskt jävla korkat och jag orkar inte vara envis längre. Jag ger ta mig fan upp.

Ska nog söka lite jobb långt bort så jag mår lite bättre sen...

kan inte nån ta med mig ut ikväll? jag vill ut ikväll

Stundentlistan på Spotify spelas högt för att få mig själv på bättre humör. Precis ätit, pratat med mamma om alla på jobbet, duschat och halvt klätt på mig. Hostar som en jävla gnu gör jag också.

Känns inte alls som det är en vecka sedan man tog studenten. Känns mer som flera år. Speciellt med tanke på hur långsamt dagarna gått och hur de flyter samman; vakna, göra mat, jobba, hem, äta, sova hela veckan.
Ser dock inte fram emot nästa vecka med förmiddagsskift... Fast kan nog börja med yoga igen då, vilket känns bra. Mitt sockerberoende tar över mig om dagarna och kvartrasterna går till att trycka i sig kakor och röka ungefär...

Ikväll väntar dock Hok med grillning och trevligt sällskap! Måste bara hinna klart allting också och absolut inte glömma mitt kött och fetaosten.

för om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Hej, hallå.
Hade totalt glömt bort att jag hade en blogg...
Så snabb update!

Student, kalasbra. Champangefrukost, ingen röst, visselpipa, flak, fika, förfest, krogen, sova.
Studentfirande, kanoners. Trött, exotisk planka, sova, efterrätt.

Började jobba i måndags. Går skitbra, hamnade nog i den bästa gruppen på hela fabriken känns det som. Eftermiddagsskiftet är lagom gött. Imorgon kvar, sen är första jobbveckan slut och då är det bara tre veckor kvar tills jag får ledig en vecka.

Nu ska jag sova som en gris som jag gjort sedan i måndagsnatt! Helt galet hur trött man kan bli av att stå och vänta på dämpare halva dagarna...

en prostituerad soluppgång där jag blickar ut. jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Har på något sätt lyckats hitta tillbaka till Daniel Adams-Ray nu mitt i natten. Efter ett igelkottsslagsmål i en kvart fick jag lite nog och skulle gå och lägga mig. Blev inte alls så tydligen...
Hittade nyss Daniel Adams-Ray's Gryningspyromanen live från P&L. Åååh...

Var barnvakt till Neoplutt idag. Vi var på lekparken, gungade, klättrade och åkte rutschkana, tittade på postbilen och massa andra bilar. Sedan gick vi hem och tittade på Pippi och hälsade på hos Babblarna.
Karro kom hit sen för att hämta Neo och stannade en liten stund.
Hämtade ut H&M-paket när de hade åkt hem. Har beslutsångest mellan två bikinisar, Rolling Stones-linnet var för stort och byxorna jag beställt för små. Inväntar med spänning mitt paket från Gina Tricot, som antaligen kommer imorgon (idag), för att se hur den bikinin är och det andra jag beställde, vad det nu var utöver bikini och skinnjacka...

Tror dock det blir så enkelt som att jag snart lägger mig och tittar på Top Model tills jag somnar innan jag ska upp och hoppa för att åka till Värnamo med studentklänningen igen.
Längtar till onsdag, åka till finaste staden Göteborg och bara vara... Och nu är jag alldeles för taggad på studenten!

varför ska vi gå ut?

Satans vecka det har varit. Berg- och dalbana rätt igenom. Vänt på dygnet totalt; somnar någon gång mellan klockan 4-6 på morgonen och sover till 14-tiden. Fuck. Och jag ska upp 4.30 på onsdag?

Hok var som vanligt bra. Med ett inslag av LCHF, motion, kaffe och cigaretter i mängder. Träffade Anna och Ple också. Allt var bra.

Har misstänkt att det är något med sommaren; Bring Me The Horizon har börjat spelas högt och ofta nu för tiden. Och Top Model tittas på hela tiden.
Har dessutom fått för mig att jag kanske kan bota min otroligt omänskliga trötthet genom att köra på LCHF några dagar i veckan ett tag framöver. Och dra ner på kakätandet som blivit ganska mycket det senaste.

Svär varenda dag över att jag inte fått se Mötley Crüe eller kommer få se Manson nästa helg...
Jävligt mycket annat kan också bidra till att jag svär över allting.

jag får göra vad jag vill, jag är inte bara din

Inga fotouppgifter gjorda i helgen. Satt och tittade ikapp BB istället.
Igår hade jag mitt första totala breakdown över att jag aldrig gör någonting längre, bara sitter hemma, längtar efter ett glas vin på fina Bongo och tåg- eller bussresor iväg någonstans med bra musik i öronen och en bra bok uppslagen i knät... ÅÅÅÅH!
Sökte förresten jobb igår också. Eller, idag egentligen, igår satt jag mest och kollade lite vad som fanns och registrerade mig på olika butikers sidor för att kunna ha mitt CV osv där.
Hittade ett finfint jobb i Göteborg. Trodde jag. Läste att man skulle börja 25 augusti, läste om och såg "tjänsten upphör 2012-08-25". Fan.
Registrerade mig även på en au pair-sida. Måste bara skriva alla sådana småsaker om mig själv och till familjer innan jag är igång där också.

Blir i alla fall Hok och min fina fruga imorgon.
Min lilla patriotiska sida skrek även idag att vi skulle äta typsik midsommarmat på onsdag. Så blir det också. Mamma ska även bara en tårta för att det är nationaldagen.

Inga lektioner på hela veckan typ.
Veckan efter det är det Göteborg en dag.
Sedan studenten.

när jag tände av kände jag hur nåt brast inom mig

Alldeles för lite sömn hela veckan, men jag lyckades göra hela årets historiaarbeten på fem dagar. Och ett hemmaprov i mediekommunikation. I helgen ska jag försöka göra hela årets fotouppgifter.
Har lyssnat på Maskinen hela dagen och läst hur mycket som helst i Inte som andra döttrar.

Idag är det två veckor kvar till studenten.
Om två veckor och tre dagar står jag inne i en sunkig fabrik och inleder sommarens arbete med endast en veckas semester. Helt sick...
Kanske är dags också att börja söka något ordentligt jobb att gå till framåt hösten? Ska dock jävlar i mig ha en weekend i någon fin stad i augusti också. Måste bara ha någon att åka med...

Nu ska jag dock spela Sims! Jag har längtat efter det hela veckan!

RSS 2.0