saknar dig fast du står här mitt framför mig

Idag såg jag repetitionen inför en pjäs vi ska se nästa vecka med teatern. Fuck, nu vet jag hela pjäsen and it sucks.
Om två veckor slutar jag vid 12 för jag har ingen teater.

Idag åt jag faktiskt min första riktiga meny på Mc Donald's på länge.
Och jag införskaffade mig ett nytt nagellack; H&M's Spending cash with Carl är äntligen i mina ägo efter alla dessa månaders åtrå.

Idag har jag även konstaterat att det var för mycket vitlök i tsatzikin jag gjorde igår.
Och den var dessutom inte god att äta med gurka till.

Jag vet heller inte om jag har engelska imorgon, jag har en känsla av att den är inställd, men ingen jävel kan ju svara på en enkel fråga.
Och jag är trött. Så så fort mitt nagellack har torkat helt nu ska jag tvätta bort mitt smink och sedan lägga mig och sova.
Ska nog även stänga av datorn och titta på något på TV:n och se om jag sover bättre utan att vakna hela tiden och undra vart jag är, ett litet experiment jag borde kommit på för längesedan kan man tycka.

the crying walls of sliding architecture

Vilket jävla år 2011 kommer bli; Håkan Hellström den 25 mars, Popadelica den 7 maj med bl.a. Daniel Adams-Ray. Sedan blir det Metaltown 17-18 juni med System Of A Down ♥. Peace & Love 28 juni - 2 juli; Daniel Adams-Ray again, Oskar Linnros, The Sounds, Kapten Röd, Asta Kask och Maskinen.
Alla skriva artister är dock de som är klara än så länge. Och egentligen finns inte någon av biljetterna i mina händer än, men det kommer, det kommer.
Hoppas dessutom så jag känner någon liten ångest på att Manson, Slipknot, Rammstein, Nine Inch Nails eller något annat underbart ska dyka upp på Metaltown.
Kent och/eller Winnerbäck får gärna dyka upp på Peace & Love också.

Så, nu ska jag göra varm chokladmjölk och sedan ska jag fortsätta titta på Grey's Anatomy och äta pepparkakor också.

för snart så går jag fram och tar din hand utan att fråga

Åt julbord med släkten igår och sedan hem till momo&mofa och äta ännu mer innan jag äntligen fick åka hem till Kim. Spenderade kvällen framför TV:n med Frida och Kenny.
När vi skulle gå och lägga oss sedan fick jag den här fina buketten med en älskvärd post it-lapp på. Första gången jag fått blommor av en pojkvän, och dessutom har jag påpekat för Kim en gång att jag vill ha blommor/rosor någon gång, så jag var väääldigt glad, ähä.


vems lilla hjärta flyger långt ifrån perfekt?

Har just nu ett halvår tillsammans med Kimsan.
Och om ett dygn spenderar jag tid med honom och har gjort några timmar.
Pusssss.

Blev för övrigt väckt av ett telefonsamtal av fru. Vi pratade i typ 20 minuter och efter det blev jag helt kärleksfull och äcklig, så ja... Jag borde typ lägga mig och sova igen. Faktiskt.


hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär

Jag och Låväh drog oss ner på stan sen till slut och köpte hårfärg innan vi åkte upp till DH. Stod ute och frös tills Tom dök upp och efter en liten stund kom han på att vi kunde gå in till själva entrén då vi slapp betala för att stå där, vilket vi gjorde. Sprang mellan entrén och ute, tvingade ut Samuel och träffade lite andra människor. Sebbe dök upp också och hälsade på mig och Låväh, sedan visade det sig att han skulle förbi June så vi fick åka med honom dit i en jättevarm och skön bil, inte helt fel.
Köpte även Marabou Sensation Cookie Cream för första gången. Jag kommer dö för varje tugga jag tar, dog lite på tåget hem när jag och Låväh provade varsin bit. Det var lite mer, typ "mycket mer mmm i livet"!

Nu sitter jag dock i min säng igen, ganska lycklig över det. Med min Marabou, en powerade, en påse chips, ett finalavsnitt av cycle 15 av Top Model och en skvallertidning. Denna fredagen kan verkligen inte bli bättre. Jo, med mina pyjamasbyxor, så de åker på nu också med ett par raggsockar till!



Fick bli Kayla på bild, bara för att hon helt enkelt är bäst.

if there is a hell I'll see you there

Jag har träningsvärk. Som fan.
Inte nog med det är jag så mätt efter Pallas Athena att jag knappt kan gå. Dock åt jag först chips på tåget och bussen till stan och sedan en pizzabit i skolan innan vi åt på Pallas Athena, kanske inte det bästa jag gjort i mitt liv så att säga.
Drar väl upp till DH med Låväh en stund lite senare, men man orkar ju inte betala för att komma in så folket vi ska träffa får komma ut. Så det så.
Robot Unicorn Attack nu och sedan får vi la se när man orkar förflytta sig.

när hela världen är radiostyrd

Det gjorde ondare än jag trodde...
Men jag hoppas att det är det bästa för dig Soffpotatis ♥

I wish I could eat your cancer when you turn black

Sakta men säkert smälter jag mer och mer inför denna man medan jag spelar hans versioner av Black Jesus och Heart-shaped box om och om igen, ähä.
Nästan så jag inte alls vill gå och lägga mig längre, för jag vill stanna upp och lyssna på Jay. Detta blir ju bara ganska deppigt. Inte nog med förra anledningen, jag framställer mig själv som någon som följer Idol som en slav och kommer hata hela Sverige om Jay inte vinner (jag hoppas faktiskt att han inte vinner för det går ju rätt klappkasst för alla som vinner Idol), vilket inte stämmer. Jag kommer bara dunka hans musik som en hyllning och sedan går livet vidare tills han förhoppningsvis släpper ett album. Så det så.


världen ser bättre ut genom smutsigt glas


Jag har lämnat mina rader
så länge jag minns
men jag tvivelaktigt mår

För att du syns överallt
är det inte säkert att du finns
Det är en konst att bara fylla hål

Jag minns vad jag minns
och jag har glömt vad jag glömt
Det behöver inte ens ha hänt

Det kan ha varit länge sen
men jag kan också ha drömt
Det är en känsla som jag alltid känt

Jag tror de lugnar sig nu
Alla tvära kast
Det lilla hjärtat, det pulserar än

man måste krossa hjärtan och starta krig

Vet inte riktigt vart jag ska göra av min natt...
Jag orkar inte sova, men kan ändå inte riktigt bestämma mig för om jag ska sova eller inte.
Tror det blir sova ändå. Bara för att slippa allting.

Annars, var dagen väldigt bra. Klarade fotoprovet galant, satt och chillade typ resten av fotolektionen. Teatern samma sak, sprang omkring och lekte drogade hippies, hade låg/hög status, hoppade som grodor, startade krig två gånger om osvosv. Sådant där som man bara har tillåtelse att göra på teaterlektioner.
Åkte tåg hem med Kimsan, råkade slå till hans muterade finger, ähä.
Kom hem till momo&mofa, gjorde en "sallad" med bara tomat och gurka och mofa gjorde jättegod entrecote som jag åt innan jag gick upp till stationen och umgås med Fidde och Vedran och någon mer någon timme och sedan hamnade jag här...
Så, nu ska jag ringa Kim för att fördriva tid och sedan sova.

jag vet hur man dövar ensamheten

Spenderade min lediga dag på högstadiet hos Johanna. Träffade Pål, Andreas och Janne igen, tittade på filmerna vi spelade in till våra egna danser/idrottsgrejer i 9:an och var med på Johannas kemilektion.
Kom hem och somnade på soffan, precis som förr när jag gick i högstadiet. Nu väntar jag på ett sms och Top Model som börjar om en timme, lyssnar på musik och funderar på att äta något nu igen.
Eller om jag bara sätter mig och leker i Photoshop en liten stund...

hela själen var bruten

Bilder från de två senaste helgerna, de översta från Tess förra helgen, de sista från när jag var hos Tess och sedan hos Kim. Det blev inga bilder i lördag, man orkar ju inte riktigt ibland även om kameran ligger på bordet en meter ifrån en.



du är bäst nu men du var bättre förr

Slutade ungefär en timme tidigare i fredags; engelskaprovet gick klappkasst och jag väntar mig ingenting typ. Somnade ju bara på bussen när jag skulle plugga också... Men, ah, åkte till Klevshult med Låväh och Tess, hamnade hemma hos Tess och skrev filmkunskap som är slav ungefär, så den är klar. På kvällen åkte vi till Kim och chillade galet och... Ja, det var la allt jag orkar nämna om fredagen... Sov hos Kim med, ähä.

Igår tog vi det bara lugnt, åt frukost, Kim spelade och jag blev illa tvungen att plugga till fotoprovet till på tisdag och läste lite i Den långa vägen ut ur Helvetet (för den som missat det har jag läst ut The Dirt nu och den nådde inte upp till mina förväntningar) och sedan duschade jag osv. Skulle laga mat också; kycklingfilé med wokgrönsaker. Ja, jag fick krydda så stark jag ville eftersom det bara var jag som skulle äta kyckling, men jävlar var cayennepeppar jag hade! Ögonen rann typ och näsan var som en jävla vattenkran och jag drack tre glas oboy till, fy fan. Och medan jag lagade mat fick jag springa mellan spisen och spegeln för att hinna sminka mig innan jag skulle åka också, whoop whoop.
Stod och väntade på tåget med Kim - tåget som aldrig kom. Så började vi gå mot bilen och då kom ersättningsbussen som jag inte hann med för att vi var för långt ifrån. Så allt slutade med att Kimsan fick skjutsa mig till Fidde där Vedran mötte mig i dörren. Vi tittade på American Team, hade lite allsång till låtarna, började titta på The Exorcism of Emily Rose innan vi gick till Sten Stures för att Vedran skulle äta, sedan tittade vi på lite andra filmer som gick på TV, när Vedran hade somnat tittade jag och Fidde på Slumdog Millionaire innan vi tittade på Never Back Down. Sedan satte Fidde på Transformers och då somnade jag efter typ fem minuter, haha.
Idag var det i stort sett bara barnprogram som gällde; Vedran hade stuckit hem och Fidde satt och spelade Wow så jag satt och tittade på Disney Channel, Disney XD, Cartoon Network och Svampbob Fyrkant, ähähähä. Fidde och jag gjorde nudlar också efter att jag varit hungrig i minst en timme.
Sedan kom mamma och Peter och hämtade mig, jag gjorde chokladpudding och grädde till mig och mamma och sedan fick jag henne att titta på Eraserhead med mig. En riktigt stor besvikelse var det, jag var inte taggad på att titta på Twin Peaks: fire walks with me efteråt. Där satt jag och hoppades på en underbar film av David Lynch, men nej, den var svartvit (det kunde jag leva med) och i stort sett utan repliker, knäpp och osammanhängande handling och saker som såg ut som väldigt korta tarmar som flög omkring lite hur som helst och en bebis som såg ut som en alien och hade ett hjärta som en vuxen människa och spottade lite blöd och dränktes i något konstigt som bubblade upp ur hand inälvor och ja... Vet inte riktigt hur många gånger jag och mamma undrade vad David Lynch egentligen hade gått på och aldrig kom fram till någonting.
Trots att Eraserhead var klappkass ska jag ge Twin Peaks: fire walks with me och Mulholland Drive en chans.

Nu ska jag dock fortsätta leva i min besvikelse av Eraserhead och finalisterna i Top Model cycle 15 och titta på Grey's Anatomy och måla naglarna.
Bilder från både förra helgen och denna helgen kommer.

blev du stärkt av allt eller sårad och öm?

Familjen, Slagsmålsklubben och Winnerbäck blir nog mina vänner inför kvällen när jag ska plugga engelska som är jävla lama och skriva filmkunskap som aldrig förr, och om det tar mig hela natten är det nog värt det skulle jag tro.
Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade Soffpotatis med.
Och nu ser jag inte längre fram emot att plugga och ser mer fram emot chokladpuddingen som står i kylskåpet och ser god ut. Damn it, nu ska jag vara produktiv!

jag var så ung och dumdristig och tårarna rann ner för min kind

Äntligen, äntligen min egna säng och min egna dator.
Söndagen spenderade jag framför Top Model hemma hos Kim, samma med måndagen för att jag har vägrade gå till skolan för jag kom fan inte längre än till datorstolen och tillbaka till sängen på morgonen för att jag hade så ont i huvudet. På kvällen blev det fika osv också. Konstaterade även att jag aldrig någonsin kommer förstå poängen med fars dag. Inte mors dag heller för den delen.
Igår kom jag upp till skolan i alla fall, men tydligen skulle vi måla hela fotolektionen, vilket var väldigt trevligt att jag inte fått den informationen och fick ett sms av läraren där det stod "målarkläder" klockan 7 på morgonen när jag precis satt mig på bussen från Skillingaryd upp till skolan. Så, jag spenderade ungefär fyra timmar med att äta brownie, sitta vid facebook, ta kort på de som målade, prata med Micha och Låväh och få ett litet besök av fru. Teatern... Ja, jag lyckades... Somna...

Idag sov jag mig igenom engelskan och svenskan, whoop whoop. Skrek lite grann på svenskaläraren också, ähähä, man älskar ju dåligt humör på grund av sömnbrist. Samhällskunskapen var helt okej, tåg till Värnamo för att börja bege mig hemåt. Vilket slutade med att jag hoppade av bussen vid Sveaplan i Värnamo, gick ner till stationen och mötte Fidde och slutade upp hemma hos Jocke. Tittade på Shutter Island (som sög mer kameltunga än Avatar någonsin gjort) och jag somnade. Till slut satt jag och Fidde själva och tittade på Prince of Persia - överraskning; jag tyckte den var bra. Även om vi inte såg klart hela och jag var jävligt skeptisk till en början.
Vandrade bort till bussen med Fidde sedan och nu sitter jag i min egna säng, ska snart tvätta bort sminket, dra på ett avsnitt Grey's Anatomy (I've missed you!) och måla naglarna. Taggar inte alls multimedia och all crap imorgon, hade ju tagit en sovmorgon imorgon, men måste gå på multimedian, fuck it.

if you look for freedom you will fly

Mitt i allt såntdär vackert Top Model-tittande blir man ju helt salig av lycka när man får se alla underbara fotografer och designers som Patrick Demarchelier, Zac Posen, Vera Wang och John Galliano och många andra, och sen hamnar man på deras hemsidor med alla deras foton och klänningar, skor, väskor och allt annat möjligt. Hamnade precis på John Galliano's hemsida där allt börjar med en fashionshow med klassisk musik och modeller som är så jävla vackra, går som gudar och har kläder som man bara dreglar över. Not literally though, but still.
Satt dessutom innan och kollade igenom allt möjligt från Vera Wang, och då måste jag bara påpeka att hennes bröllopsklänningar är ju helt underbara, och om man leker med tanken, hur mycket skulle hon ta betalt för att designa ens bröllopsklänning?
Jag blev dessutom förvånad över att Alexander McQueen's skor var relativt billiga. Har alltid tänkt mig typ flera tusentals dollar för ett par skor, men kollade lite och i majoritet ligger de på runt 1500-2000 dollar, så inte alls så dyrt som jag alltid har tänkt mig.

Back to reality; jag kommer nog aldrig ha så mycket pengar så jag har råd med allt jag vill ha av dessa designer och jag kommer aldrig orka mer än att önska att jag kunde stå modell och gå runways som Tyra Banks, Vlada Roslyakova och Paulina Porizkova och jag ska muntra upp mig själv med ännu mer Top Model och äta chips.

om du älskar mig kommer jag lämna dig

Allt var bra igår, maten var god, musiken var bra, människorna var bra. En del andra människor kom förbi också; Kim, Jacob, Timmy, Ida, Ple, Linus och Tobbe. Tror det var alla... Anyway, vi lyssnade på musik, pratade, spelade sanning eller konsekvens i stort sett hela kvällen där jag fick slicka på dörrhandtaget, springa runt huset, bli slickade från ankeln upp till låret av Kim och slicka honom från hakan upp till hårfästet, Låväh fick sitta utan sina tights och även (tillsammans med Juwlia) trycka tuttarna mot köksfönstret och massa annat.
Skulle ju egentligen sovit hos Tess med, men jag sov hos Kim sen ändå. Kom hem till honom vid 4 ungefär, whoopa.
Nu har jag ett par timmar att fördriva och som vanligt hemma hos Kim kan jag inte bestämma vad jag ska göra. Blir väl Top Model again I suppose, ähä.

här kommer jag med hjärtat i handen

Åkte till skolan igår. Man orkar ju inte riktigt filmkunskap längre... Aja, jag får visa min kämparsida och kämpa på i ungefär ett halvår till. Produktiv engelska som faen till sist.
På eftermiddagen var jag i Värnamo, mötte Fidde och gick hem till honom. Tittade på TV en stund innan vi gick och mötte Vedran och gick till Jocke där Natta redan var. Tittade på Alpha Dog, lyssnade på musik och pratade bort några timmar innan jag, Fidde och Vedran vandrade genom hela jävla Värnamo hem till Vedran. Träffade Ian och Stoffe och några fler på Hemköp också. Åt mat och tittade på Kenny Begins, Nattbuss 807 och Svullo tills vi somnade.
Idag var det frukost och 41 year old virgin innan vi vandrade till min buss. Kom hem, tittade på någon film med Oscar innan jag började göra mig i ordning. Duschade och nu har jag precis sminkat mig.
Kvällen bjuder på tacos, lite vin och antagligen massor av musik och dans med tjejerna hemma hos Tess. Jag, Juwlia och Tess ska även bada i bubbelbadkaret (utan bubblor) mitt i natten, whoop whoop.

Gammal bild från när vi var hos Bekim i april.

ibland gör man rätt, ibland gör man fel. lev med det

Kom på att jag beställde en ny klänning i måndags (denna gång från gamla ädla H&M så jag kan lita på att jag kommer tycka om den). Kommer i mitten av december och bli klänningen som ska bäras på nyårsafton, whoop whoop.


jag hoppar och trampar på ditt hjärta

hur är det att leva
när livet är precis värt?
välj spotta eller svälj
trampar ner dig
behöver andas
du kanske tror att du är gjord
utav hårdaste betong
vad gör jag här?
jag snubblar och halkar på ditt hjärta


Jag hoppar & trampar på ditt hjärta - Little Marbles

det spelar ingen roll om du håller mig hårt

Jag har ätit två rösti och en pytteliten fiskbit, en halstablett och lite glass idag. Jag är trött, kan inte svälja och orkar inte ens hämta lite glass. I övrigt har bestämt mig för att vara hemma imorgon med och åka till skolan på fredag innan jag ska umgås med Fiddzor again. På lördag blir det äntligen en träff med tjejerna hemma hos Tess med tacos och vin and it's gonna be awesome.
Jag har kollat igenom nästan halva säsongen av Vampire Knight: Guilty, bortsett från att den emellanåt är lika tramsig som Twilight är den rätt episk, men jag tycker bättre om första säsongen. Femte säsongen av Grey's Anatomy går också då och då, fjärde säsongen avklarad. Men jag ska faktiskt sätta mig med Kent och The Dirt och lite mer glass nu. Jag vill verkligen ha kycklingsallad, men jag kan ändå inte svälja det, so what's the point?

men mot dollar och yen så blir döden lätt ett skämt

Taggar att leva på glass tills jag kan svälja mat igen, vilket kommer ta ett tag känns det som just nu. Fast jag har ingenting emot att vara sjuk, jag hade i alla fall inte det innan idag när jag och Kim låg och tittade på Grey's Anatomy, åt chips och vitlöksdipp och drack cola, mhm. Nu får jag titta på Grey's Anatomy och Vampire Knight själv. Well, I can do it.
Skulle egentligen till Värnamo idag på eftermiddagen, men det blev ju inte så. Får se om jag blir tillräckligt frisk i veckan, måste i alla fall vara frisk till på lördag när vi ska till Tess.
Nu ska jag fortsätta min kväll med de sista minuterna av I form med Anna Anka och sedan Grey's Anatomy.

if only sorrow could build a staircase, or tears could show the way

Girl, Interrupted kommer för alltid vara en av de bästa filmerna.
Som jag för övrigt ska glo på för jag har inget annat för mig när jag är vaken helt ensam.
Och jag är sjuk igen, so fuck my life. Eller något.

när jag fallit tungt på ditt minnes skrothög

Ännu en gång har jag konstaterat hur mycket jag hatar när någon rör min dörr när jag inte är hemma. Dörren ska vara stängd, inte stå på glänt för att någon i huset ligger och sover. Får jag sova på kvällarna varannan vecka om jag är hemma? Knappt, så då tycker jag inte man ska börja dra allt om andra over the edge och börja pilla på min dörr. Jag kan öppna min dörr jävligt bra själv, inte som alla andra som inte fattar hur man gör, så det blir inget jävla tack för det.

Jag sitter i alla fall och lyssnar på Håkan, vill sova, men lär ju bli alldeles för arg på Kim om han ringer och väcker mig. Så söndagen, sömnbristen, ilskan och Håkan i ära sitter jag uppe. Måste fixa min tvätt också.
Hok var underbart, precis som alltid. Mat, Paranormal Activity (som jag satt och skrattade som fan åt as usual), Tekken-liknande spel, massa vinster och en arg fru, lite spillda tårar till ett klappkasst program som jag inte ens tänker nämna namnet till med väldigt många verkliga namn and so on och en underbar man som grät lite själv, en översvämmad dusch, god brunch hos frus mamma med tre glas champagne med apelsinjuice, Vampire Knight Giulty, dunka och sjunga högt till Kent och titta igenom bilder från nyår, massa cigaretter under dagarna och sedan springa till tåget.
Väldigt detaljerat, men vad underbart allting har varit.

kulhål tvärs genom bröstet, lungorna fyllda med vatten

Till en början tackar jag alla för kvällen/natten och ett extra tack till Erik för sovplats ännu en natt.
Jag träffade nya människor, jag har lyckats få någon att bli arg på mig (whoopa, I like it!) och det är rätt fucked up på annat håll. Jag har även fått höra att jag pratar väldigt pedagogisk med människor ibland, pratat oerhört mycket med människor och allt och inget.
För första gången på en helg har jag vaknat fem minuter innan alarmet skulle gått, och för första gången har jag smugit upp och dragit på mig mina kläder för att smyga iväg. Dock misslyckades jag, väckte Ian och han väckte Erik, men de höll mig sällskap ner till stationen och väntade på mitt tåg med mig, men jag hatar att väcka människor.
Jag har också, för första gången på länge, krigat mellan vanliga känslor och någon känsla av att ha tappat bort något, med Winnerbäck i öronen, solen i motljus och regn mot ansiktet.

Nu ska jag tvätta allt som ligger på mitt golv, bädda rent i min säng, äta mig själv ur huset, kanske duscha om jag känner för att orka det senare och titta på Grey's Anatomy innan jag åker iväg till min fru för första gången på väldigt länge. Prata sönder timmar och äta mat och titta på film blir det nog som vanligt. Jag har saknat det.


Ignorera röda ögon (och att jag ser yngre ut än jag är), jag orkar inte öppna photoshop och redigera.

och hon stänger sin mun för att skydda alla orden

I stort sett nyvaken och nyduschad, lyssnar på Kent och ska börja fixa mig inför kvällen.
Gårdagen blev också bra, vi slutade upp på VF för film and so on med Erik och de andra. Nattbuss på vardagar? Hell no. Jag fick även spendera natten på soffan på VF. Vaknade väldigt tidigt idag och jag minns dessutom inte när jag var utan mat så länge sist. Åt alldeles för snabbt när jag kom hem och mår fortfarande illa av det, whoopa. Och jag hostar värre än en gnu at the moment, men det finns ingenting kvällen inte kan lösa. Eller, jo, nej, jo, nej, I don't know.
I alla fall, nu fortsätter jag med Kent till allting, jag ska hinna sminka mig och fixa håret och måla om naglarna innan jag ska åka in till Värnamo, möta Låväh på stationen, gå upp till Willys och sedan hem till Jocke.

Jag skrek med målbrottsröst "jag hatar er"
Som barn var jag grym
Den här känslan som jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du…

den kvällen i paris när jag tatuera in ditt namn

Igår var bra. Fidde kom och mötte mig vid stationen, vi gick till Danne och stod där och pratade lite innan vi gick till Jack & Jones och mötte Erik och de andra, stod utanför Danne väääldigt länge innan vi gick hem till Erik. Tittade på Det, yes, älska clowner osv. Sedan gick alla ut och rökte och jag och Fidde satt och skrattade åt något program på SVT1. Sedan började vi titta på Pirates Of The Caribbean. Hann dock inte titta klart på hela innan jag skulle åka hem.

Nu ska jag snart duscha and so on innan jag åker in till Värnamo idag med. Jag har inte hört något från Tess än så länge dock... Well, idag blir nog bra också hoppas jag.

let's forget about death, he is smoking by our bed

Det är underbart att hosta och ha en hals som känns lite som sandpapper.
Fast att starta dagen med kladdkaka och grädde är nog bäst. Och så lite Grey's Anatomy till det, mhm.
Resten av dagen blir också bra; Värnamo och Fiddzor väntar. Dock åker inte jag förrän vid 15 typ så jag har ett par timmar att spendera... More Grey's Anatomy!

i en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar.
Jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,

känt om hjärtat sitter kvar.

I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå.
Sätt mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.



här kommer lyckan för hundar som oss

Håkan spelas, vackra underbara Håkan, medan jag väntar på att mannen ska dyka upp så vi kan åka till systeryster och hälsa på.

Resten av veckan är helt uppbokad; Värnamo imorgon, Tess på torsdag, Värnamo med Låväh på fredag, fruwald på lördag till söndag då det även blir brunch hos henne mor.
Samtidigt ska jag ha lite tid att plugga och läsa, men det fixar sig alltid.

Värdelöst inlägg, yes, indeed.

man måste dö några gånger innan man kan leva


I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost, in the sounds

I hear in my mind
All of these voices
I hear in my mind
All of these words
I hear in my mind
All of this music
And it breaks my heart
And it breaks my heart

RSS 2.0