någonting hotar kväva mig

Vad jag inte tycker om att ha hela lägenheten för mig själv.. Även om det kan vara skönt att inte behöva "trängas" i en tvåa. För vi trängs ju inte, det finns gott om utrymme. Men vi är ju nästan alltid två här så karln försvinner för inflyttningsfest någon annanstans känns det så tomt...

Saker och ting rullar på som vanligt i alla fall. Jag jobbar mest hela tiden, på måndag börjar jag plugga igen också och nu känns det verkligen bara som att jag varken vill eller orkar. Fast det ska nog gå, jag måste bara börja planera hur jag få tid; jag har nästan alltid bara en ledig dag i veckan och den vill jag ju helst lägga på enbart Koffe, på torsdagar lär jag mig baren och sen åker jag direkt till nästa jobb. Men det ska nog gå. Om inte annat måste det gå.
Något annat som måste är vår detox vi börjar med på måndag. Tre veckor utan socker, gluten, laktos, rött kött, koffein och nikotin i största möjliga mån. Känner inte alls för det längre egentligen, men nu när jag fått med karln på det har jag nog inte mycket annat att välja på.

Förra fredagen fyllde jag 21 också. Kändes väl lite konstigt sådär, men aja. På lördagen hängde jag och Koffe hos syster och försökte få Neo att kalla Koffe för Kristopher, varpå hans svar blev "men han är ju inte här". Annars byggde jag och Neo en koja och trängdes i den, och "sov" på köksgolvet tillsammans med Alvin. Åh, älskade små hjärtegryn! Fick en fin bild på Koffe och Alvin också, men den har jag ju inte på paddan såklart.

Nu ska jag titta på Gossip Girl och måla om naglarna inför jobbet ikväll.

RSS 2.0