underneath every word somebody's heart been broken.

Jag har massa olika låtar med Train på hjärnan - samtidigt. Något irriterande, ja.
Men jag har i alla fall möblerat om rummet nu med mycket hjälp av Peter. TV:n står där den alltid stått ungefär, bokhyllan är tillbaka på nästan samma plats som för några år sedan, bara att den står mot den röda väggen istället för den grå, datorn står bredvid och tätt inpå sängen, som också nästan är tillbaka på sin gamla plats. Känns både som gammalt och nytt.
Jag har dock inte dammsugit än och alla mina konsertbiljetter ligger i bokhyllan än så länge, men det fixar jag på fredag eller nästa vecka.

I alla fall, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig.
God natt.

your point of view is pretty screwed to me.


Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras


Jo, för det första kom jag upp någorlunda i tid idag så jag missade inte mitt nationella prov i engelskan. Tro det eller ej känns det dessutom som det gick bra! Yay.
Sen flöt dagen på med lite svenskan och sedan engelska, och efter det var jag på stödtiden för svenskan&engelskan. Ähähä. Efter det gick jag till June, mötte Simon och kirrade cigg, väntade på Kim och bussen. Så var det en väldigt osocial bussresa.
När jag kom hem städade jag mitt rum, sedan satt jag i köket och pratade en hel del, bl.a. om det att jag ringde till Soc idag och sa att jag inte går med på FFT längre, och mycket annat. Hon sa att det märks att jag sover nu och mår mycket bättre eftersom jag orkar en hel del. Jag stod till och med ut med att Felicia klängde på mig och allt det där, vilket jag aldrig har orkat med innan utan att bli arg. Förbättringar så det bara smäller om det!

Imorgon blir en bra dag. Jag har hittat mina papper till musiken nu så jag kan vara med och allting, jag ska gå på matten och jobba hur bra som helst och på idrotten ska jag vara bra och spela så mycket badminton eller någonting jag bara orkar/klarar av, ska gå upp för 91 trappsteg till Sven på pedagogisk träffpunkt och jobba lite på mina ekologi-uppsatser, sen ska jag på datorkunskapen och vara bra.
På tal om datorkunskap, jag måste maila bilder från Halmstad i somras till mig själv så jag har dem imorgon. Det löser jag, asbra!

Nej, ska kirra bilderna nu och sen ska jag be Peter om hjälp att möblera om på mitt rum och sen ska jag sova.

cancerkropp.

Sitter och pratar med Låväh i telefon. Väldigt trevligt.
Pratar om allt möjligt, lite om fredag och lördag.

Orkar dock inte skriva mycket, ska fortsätta prata med Låväh osv.
Imorgon är det nationellt prov i engelska, och lite längre skoldag eftersom jag ska på pedagogisk träffpunkt för naturkunskapen, och sen Soc.
På torsdag blir det att leka med Jessica efter skolan innan jag åker vidare till Skillingaryd.
På fredag är det stan en liten vända på morgonen, och sen ska jag hem till mor min och på kvällen blir det cirkus och allt det där, och kanske Skillingaryd på kvällen igen.
Lördag - POPADELICA!!!!11111oneoneone

och jag säger ta vad du vill.

Bara ge mig torsdag nu. Och en väldigt försenad fredag..

Helt okej studiedag. Hade planerat att sola och plugga, men när jag vaknar och kliver ut i solen inser jag att det är för kallt för att sola. Så jag kirrade duschen, skickade iväg ett sms till Kim, åkte upp till stan, kirrade cigg och åkte hem med Kim igen.
Precis utanför Skillingaryd dog min buss dessutom. Woho, verkligen. Men ersättningsbussen från Vaggeryd kom efter en stund så det var rätt chill. Kom hem senare än väntat, men det spelade inte så stor roll när det ändå tog tid innan maten var klar.

Imorgon kommer en söt liten Neo hit och stannar hela eftermiddagen, och jag ska fixa maten. Ähähä.
Känner verkligen hur jag inte orkar skolan längre, och nu börjar jag ännu en gång fundera på att hoppa av. Kanske borde ta ett sabbatsår trots allt? Men då hamnar jag med alla jävla 95:or som jag inte klarar av, plus att jag kommer vara 20-21 när jag tar studenten då. Nej, jag går nog fan i mig kvar och tar ett sabbatsår efter skolhelvetet istället!

give it to me.

Gör mig rik så jag kan köpa denna underbart vackra Oscar de la Renta-klänningen och dessa Michael Kors-skorna. Bland annat.
Ja, jag är besatt av allt sånt nu för tiden. Ja, jag sitter och glor på The Rachel Zoe Project hela dagarna. Och ja, jag sitter och googlar fram klänning efter klänning efter klänningen av den ene designern efter den andra och drömmer om att jag hade så pass mycket pengar att kunna köpa allt jag vill ha.
Livet skulle varit väldigt mycket bättre om man var rik nog att köpa alla dessa underbara kläder och skor!

som en skymt i varandras blickar.

Trevlig kväll/natt/dag.
Tack Tess för att vi fick vara hos dig, och för att jag fick sova hos dig med.
Vi startade kvällen med tacos och bra musik och dricka. Eller startade och startade, hela kvällen pågick så. Men det var väldigt trevligt, och bilder kommer.
Nu ska jag fortsätta döda lite tid med The Rachel Zoe Project.

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt
Men det sitter mest i skallen
Jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt
Är jag hjärtlös och förfallen?

Vi petar sönder allt och tappar allt vi nånsin kunnat nå
tills bara skulden gör oss två
Det är bara tur att hjärtat klappar, ändå

hand of blood.

Sitter och lyssnar på Bullet for my valentine. Det var längesedan jag lyssnade på dem, men dem är lika underbara som när jag upptäckte låten Hand of blood för 4-5 år sedan.

I alla fall sitter jag här halvfärdig för att åka till älskade Tess. Peter och jag pratade precis om hur vi ska göra med råttburen, och vi har kommit fram till att vi ska bygga en bur i en av mina garderober, samt möblera om mitt rum så det inte är lika kallt med tanke på att sängen stor i vägen för elementet.

Jag hade en trevlig dag igår. Var ju på expon och gjorde provet, sen var jag och Jessiica ute på stan och jobbade med fältuppgiften. Sedan kom Kim förbi skolan och var med oss en stund, sedan var det tåg/bussresa hem med honom. Senare på kvällen kom han förbi mig och vi tittade på TV och spelade NBA. Jag ledde otroligt mycket till en början, sen vann han trots allt. Sedan stack han hem till sin mor och jag satte mig och kollade på Top Model innan jag lade mig på soffan och tittade tills jag somnade.
Så upp tidigt idag, in i duschen och sminka sig osv. Nu har jag precis ätit två paprikamackor och druckit cola. Ähähä. Nu ska jag dock upp och fixa mitt början-till-tovigt-hår.

sweet bitter words.

Försov mig idag - igen. Jag som trodde jag skulle komma upp i tid och allt det där nu för tiden. Nej, istället ska jag missa engelskan och nästan hela naturkunskapen .__.

Sitter i alla fall och lyssnar på Korn och ska gå och sminka mig nu så jag är klar lagom till mamma och Peter ska åka och handla så de kan köra mig till tåget också.

Choke, choke again.
I thought my demons were my friends.
Pity me.
In the end,
They're out to get me.

Since I was young,
I tasted sorrow on my tongue.
And this sweet jerky gun,
Does not protect me.

we are the kings of wisdom, the fools as well.

Fortsätter kvällen med att dunka VNV Nation på hög volym. Underbart att känna skrivbordet pulsera i takt med musiken mot smalbenen, men tanke på att jag sitter uppkrupen i datorstolen.
Pluggandet blev det inte mycket av i alla fall. Jag har inte kommit på någon realistisk lösning till vulkanutbrott, och när jag insåg att jag aldrig skulle klara av det plockade jag fram min gamla mp3 eftersom min mobil nästan var död. Det blev Winnerbäck på väldigt hög volym i hörlurarna när jag vandrade Forshedas gator fram med solen i ögonen för att köpa pizza och cola. Nyttig dag? Knappast, speciellt inte när jag åt på Mc Donald's med Jessica efter idrotten. Ähähähä.

I alla fall är det snart dags för mig att krypa ner i sängen, titta på Cloudy with a chance of meatballs och sova. Ska ju faktiskt upp och hoppa imorgon vid 04.30 igen..

Måste bara säga att Jónsi är otroligt bra. Sitter och lyssnar på det nu med lyckokänslor i hela kroppen!

we're all stars now in the dope show.

Jag har ännu en gång blivit kär i något omänskligt. Som om det förvånar mig då eller?
Nä, men jag kom upp ur sängen idag, 04.30 var jag vaken och hoppade in i en varm dusch som verkligen behövdes. Skolan rullade på, dock orkade jag inte gå på musiken, men resten av dagen var jag duktig. Förutom på datorkunskapen, men jag lägger skulden på Kim som satt bredvid och trakasserade mig.
Sen bussresa hem med Kim, kom hem och nu sitter jag och dunkar musik och pluggar i brist på annat. Woho, livet är underbart osv.

Jag har tröttnat på det nu.

there's lots of pretty, pretty ones
that want to get you high
but all the pretty, pretty ones
will leave you low
and blow your mind

there's nothing left for me to figure out.

I catch in my throat
Choke
Torn into pieces
I won't - No
I don't want to be this

Jag stannade hemma från skolan idag med. Mamma försökte väcka mig ett par gånger, men jag kunde inte orka mig upp. Andra dagen jag är hemma för att jag inte kan ta mig upp ur sängen på morgonen..
I alla fall, läkarsamtalet gick bra. Jag tyckte om läkaren, han var trevlig, frågade vänligt om han fick väga mig, varför jag inte sover, hur jag mår och pressade mig inte till att svara utan lät mig berätta allt i min egna takt och lyssnade. Han pratade till och med om Top Model med mig! Så nu ska allt med sömnen lösa sig, och hjälper inte detta ska jag dit om två veckor och då ändrar vi om en del.

Nu har jag precis som vanligt kollat på massa Top Model. Ähähä. Har snart kollat igenom cycle 8 också. Ska dessutom lägga över alla säsongerna på skivor så jag kan titta på dem på mitt rum med och dem slipper ta så mycket plats på datorn.
Funderar dessutom på att kanske ta och sova snart, men det är alldeles för tidigt för det, även om jag ska upp om 11 timmar om jag ska till skolan imorgon..

Fick dessutom veta att mor min är villig att betala en biljett till Lundell åt mig i sommar! Lycka eller vad? Vet dock inte om jag ska med till Göteborg eller Halmstad än, men jag menar, Lundell - i år också! Det kommer bara bli ännu fler bra bilder på honom då, och ännu ett tillfälle att skrika sönder halsen. Woho! 8D

things are shaping up to be pretty odd.

Jag kom precis och tänka på hur mycket jag egentligen, innerst inne, älskar allting.
Trots att jag och mamma bråkar älskar jag henne, jag älskar mina vänner, jag älskar att jag kom in på media och fick gå den linjen jag ville och inte hoppade av i höstas. Jag älskar all underlig musik jag lyssnar på och hur jag kan begränsa mig till att äta onyttigt i vissa perioder. Jag älskar våren otroligt mycket, hur solen lyser en i ögonen och man kan ha solglasögonen på och det är dags att gå i tights och tunikor utan att frysa som en liten katt utan päls i en vak.
Det jag inte älskar lika mycket är att jag slösar pengar på onödiga saker, måste plugga bara för att går i skolan, inte kan sova och slösar all min vakna tid på Top Model eller How I met your mother istället för att jobba ikapp allt i skolan, att BUP har tagit sådan jävla tid på sig att inse att jag inte orkar någonting och lite andra saker. Men i allmänhet älskar jag nästan allting.

Just nu sitter jag och lyssnar på massa musik och skriver på min uppsats i naturkunskap om vulkaner/vulkanutbrott. Ja, det var Eyjafjallajökull som inspirerade mig, och ja, jag kan namnet på vulkanen och jag är stolt över det!
Jag ska i alla fall skriva om orsaker till vulkanutbrott, effekter och vad man kan göra åt det. Det känns som detta kommer gå bra om jag bara tar tag i det på riktigt och inte gör massa annat samtidigt.

Imorgon är det äntligen dags för mitt läkarsamtal. Jag har inga förhoppningar mer än att dem kommer be mig skriva en sömndagbok osv.
Ska dessutom på pedagogisk träffpunkt i skolan på eftermiddagen för att få hjälp med ett gammal arbete i naturkunskap. Jag vet inte hur duktig jag känner mig som pluggar så mycket naturkunskap som jag gör ikväll.

Men nu ska jag ut och röka en cigarett och svara på några sms Tess har skickat nu under tiden jag skrivit här innan jag fortsätter med mitt pluggande.

ni suger tag och ristar in ett tomrum.

Jag går när ni kommer
Jag lovar ingenting till er
Jag gör aldrig om det
Ni sårade min akilleshäl
Jag går när ni kommer
Förlåter inte er nåt mer
Jag gör aldrig om det
Det pågår i oändlighet
Så slå inte mitt nummer
Jag lägger på när ni ringer

Jag kan inte gå närmare
Och låta ådrorna kallna
Ni får inte besvära mig
Jag vill höra nålarna falla


I tremble like a leaf near you.

Jag tror vissa bitar börjar falla lite på plats.
Men hur vet jag säkert?

Melankolisk natt.
Det är precis det det är.
Med Top Model, mindre huvudvärk, några paprika-mackor och ett glas Oboy i magen.

låt mig bli din melankoliska vemodskavaljer.

Visst, jag vill inte ha ett mögelskadat hus, men det vore fan värt det för att slippa dessa jävla kräk som kallar sig själv för spindlar.
Som tur var hade mamma och Peter precis kommit hem när jag upptäckte denna gigantiska och enormt äckliga varelse med åtta ben och åtta ögon på väggen bakom datorskärmen, så jag kunde skrika och springa uppför trappan och stå där och hyperventilera och gråta tills Peter dödat den istället för att stå där och halvt dö tills dem kom hem och hittade mig på hallgolvet. Så, snart är det farväl källare, för du blir invaderad av spindlar och andra äckliga kryp!
I alla fall sitter jag med Robins ena sko i knät och jag skakar som fan, samtidigt som Winnerbäcks vackra röst finns till för att lugna mina nerver ikväll.

Och för den som bryr sig mår jag inte alls bra för tillfället. Fysiskt alltså; huvudvärk, illamående och allmänt slut i kroppen. Funderar på att vara hemma imorgon och vila upp mig inför onsdagen. Vi får se hur det blir med det..

För att helt byta ämne och pigga upp allting med; jag ska träffa min Soffpotatis på torsdag! Älskade Ida som jag inte träffat på hur länge som helst, och denna underbara människa som hjälpt mig otroligt mycket i väldigt många stunder.

294 dagar kvar nu med, sen gäller det!


Det är nojor och normer, neuros och rosa neon,
och tomma tal i telefon.

Du säger att jag har en liten värld.
Men den är snygg och full av flärd!


ihålig hjärntoastgrillkock.

Tänkte att några få bilder från lördagen @ Bekim's place kunde få ta plats här.
So, here they come!













and fuckloads of diamonds.

Fick solen i ögonen när jag klev ut i hallen innan. Lovely!
Nu sitter jag med håret i en turban på huvudet efter min dusch, lyssnar på Lilly Allen och ska precis göra mig i ordning.
Tightsen jag fick av Låväh är på och min nya, randiga och underbara over size-tröja. Taggar en bra dag, så jag måste gå iväg nu för att inte missa bussen om jag ska fortsätta vara såhär seg.

gitarrer & bas, trummor & hat.

Nu taggar jag som fan till Popadelica! Dock är det två veckor och en dag kvar tills vi får se Hästpojken, Timo Räisänen och The Sounds.
Tonight blir en bra natt med Skillingaryd och bra sällskap.
Imorgon blir det Vaggeryd med Låväh, Tess och Juwlia hos Bekim med lite dricka osv.
Dagen är bra i allmänhet; fint väder, vind i håret, solglasögonen på, lite kortare expo ("leta efter ett skyltfönster till fältpojektet") och gå till tåget, vackra sms, roliga skämt, bra på naturkunskapen och skrev något vettigt och roliga sms.
Nej, nu ska jag trakassera Robin med mitt prat tills jag orkar pallra mig upp och packa till helgen!

citat 8D

Måste dock skriva dagens citat med.

Det första kommer från Låväh när hon, jag och Rasmus vandrade till Mc Donalds:
Potatisland låter som ett påhittat land när det egentligen är ett grönsaksland.

Och det andra kommer dels från mig själv, på bussen hem, då vi diskuterar strypgrepp efter att Kim kommit på att jag får panik när någon sätter handen på strupen på mig. Dock vet jag inte riktigt hur man ska skriva ner det utan att det blir helt fel hit och dit, så jag tror jag hoppar över det faktiskt.. Men vi har fortfarande väldigt roligt åt det.

Dock lovade jag Robin att bara sitta vid datorn en liten stund, så nu tänker jag tvätta bort mitt smink, plocka ner böcker och allt sånt till imorgon.

when the violence causes silence.

Just nu har jag en underbart liten söt Neo hemma hos mig. Ååh! Dock har han kräkts på min tröja och min mobil, och bilderna jag tog på honom blev jättedåliga eftersom han inte kunde ligga still. Dagen kan knappast bli bättre!
För att ännu en gång bara berätta om min dag så sammanfattar jag den med några få ord; glass, donut, kanalen, pussankorna + Kalle och Kurt (andra ankor), utan jacka, solglasögonen på, cigg, trevliga människor, krig på tåget/bussen hem som vanligt osv.

vanilla smile and a gorgeous strawberry kiss.

Vår.
Äntligen denna efterlängtade vår.
Det märkte jag redan klockan 7 på morgonen när jag rusade ut ur huset med solglasögonen på och morgonciggen i käften för att hinna med bussen till Värnamo, eftersom jag försov idag med. Dock failade jag oerhört med bussarna idag, hoppade på bussen till Nässjö i Värnamo, skulle byta buss i Vaggeryd och hoppar på fel buss till Jönköping. Woho, så jag fick sitta själv hela tiden idag, när det visade sig att jag egentligen inte skulle behöva åka själv. Dock kompenserades det upp genom att åka tåg med både Låväh och Kim hem.
Nu är mitt cv färdigt för att lämnas in, ska bara kika runt efter lite andra också, ifall jag inte får detta. Ähähä.
Nej, men nu ska jag väl.. Jag vet inte. Kanske borde gå och lägga mig nu egentligen, men vem kan sova när solen lyser rakt in i ens rum? Måste dessutom bädda sängen.. Sysselsättning ett par timmar? Ringa Låväh kanske och bara tjata? Det låter som en bra idé tycker jag, så jag ska sms:a och förvarna henne straaax.

the pieces are only as good as the whole.

So save your breath, I will not hear.
I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love.
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint…
My own was banished long ago
It took the Death of Hope to let you go


Jag försov mig idag. Lyckat. Så jag missade svenskan. Nu finns det tydligen en ny mattelärare till vår klass med och någon gång under tagen tänkte jag "hm, varför inte säga till att jag inte vill vara med specialläraren?" men sedan kom jag på att jag inte kan vara i mattesalen. Dessutom har jag kämpat sedan skolan började för att få vara med specialläraren, om inte annat dem senaste fyra månaderna. Nu har jag fått som jag vill, men är jag nöjd? Halvt om halvt.

I alla fall avslutade jag dagen med en bussresa med Kim (igen). Eftersom tågen går annorlunda nu hann jag inte med tåget vid 15 eftersom det var när jag slutade, så fick ta bussen idag med. Efter skillingaryd somnade jag på bussen, sen hämtade mamma mig, kom hem, började plocka ihop all tvätt på mitt rum och sen åkte jag med Peter ner till Ica, och direkt när jag kom hem plockade jag ihop all tvätt, bäddade ur sängen och började tvätta. För en gångs skulle sätter jag mig inte vid datorn och tänker "jag gör det senare, jag gör det senare" och sen blir det aldrig av och jag får ångra mig dagen efter.
Fast nu tänker jag göra någonting annat än att blogga.. Dock ingen aning om vad än.

jag har fått liv i mina rostiga nerver.

Sitter just nu hemma hos momo&mofa. Väntar på att det ska bli dags att gå bort till Soc för möte med någon annan konstig filur.

För övrigt väldigt bra dag. Försov mig en liten stund, men hann med bussen och allting så det var inte så farligt. Vårkänslor och poparhumöret var på topp, så det var Andreas Grega och Winnerbäck som gällde som musik idag. Lovely. Och skolan rullade på med mediakunskap och expo, dock var ju expon tråkig som vanligt, men Jessica och jag fick gå ner på stan och leta efter ett skyltfönster att ta kort på och sen behövde vi inte komma tillbaka så vi satte hos nere vid June med varsin cigg i ena handen och solglasögonen på. Åh, jag verkligen älskar våren!
Sen åkte jag buss med Kim hem. Ähähähähä. Jo, vi satt där och pratade osv, tills jag ignorerade honom och det blev krig mellan oss.
Och nu tänker jag dissa bloggen för att sätta mig på balkongen med Snabba Cash och Winnerbäck.

smile like you mean it.

Kristallglas.
För höga toner.
Jo..
Det är nog så det är.
Igen.

och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet.

Lördagen blev en lyckad dag trots allt. Jag åkte till Klevshult och umgicks med Kim. Dock finns det ju inte så mycket att göra i Klevshult förutom att hänga på Rasta och vänta på att Tess skulle bli social på sms, vilket vi gjorde ett par timmar. Vi åt glass och rökte, Kim köpte en hamburgare som visade sig vara en hamburgartallrik. Dessutom försökte hon i kassan sno hans kort, vilket vi hade ganska kul åt.

Till sist gick vi till en lekplats och framkallade barnen inom oss och lekte "inte-nudda-sand". Jag fastnade dock på någon snurrsak och kom inte därifrån. Sen hittade vi ett litet "hus", där vid rutschkanan. Till en början var det Kims hus, men jag vann det sedan genom en seger i sten, sax, påse. Vi satt där och fortsatte röka och prata och vi lyssnade även på Winnerbäck. Tess joinade oss efter ett tag och vi satt där och pratade om lite allt möjligt innan vi klämde ihop oss på Tess moppe och åkte ut till Kim, där vi spelade kort, lyssnade på musik, krigade mot Kim och hans hund och pratade.

Vid tolv ungefär började jag och Tess vår kamp mot kylan och vinden och åkte hem till henne för att sitta i Chatroulette innan vi skulle sova. Jag fick låna en crosshjälm av Kim, vilket var väldigt snällt, men jag har ett blödande vänsteröra och en töjning som gör ont som fan nu för det.  Någon gång mot natten blev Tess trött, la sig ner i sängen och somnade medan jag satt vid hennes msn och var social. Vid fyra drog jag på Cloudy With A Chance Of Meatballs och satte datorn på nattduksbordet medan jag sms:ade med Kim - som somnade vid halv fem någonting, och en liten stund senare somnade jag också.

Idag hände inte mycket. Tess och jag plockade upp Låväh på vägen till Klevshult, så satt vi vid stationen och väntade på min buss. På stationen i Värnamo blev det lite Rentrer En Soi och läsande i Snabba Cash. Väl hemma skulle jag plugga, men pallar man trycket av jättesvår naturkunskap? Absolut inte, så när jag bytte till att äntligen göra mitt jäkla reportage i svenska kunde jag inte släppa det där att jag hatade naturkunskapen för att den var så svårt så jag kunde inte koncentrera mig, så det blev inget pluggande.
Nu sitter jag istället vid datorn och lyssnar på min nya underbara playlist; crappypuppyrofl.

Men nej, nu ska jag försöka få lite ordning på saker och ting, vilket jag löser genom att titta på Top Model som vanligt.


this is the time to lose control.

Det leder ingen vart..

















Dem första bilderna är från igår/ i natt med Låväh och Tess, och dem tre sista från i lördags hos Jonathan.

sövande narkotika och vaken stimulans.

Mina flickor åkte hem för en liten stund sedan. Tråkigt, men vilket roligt dygn det var! Precis som jag hade planerat.
Vi började gårdagens eftermiddag med en cigg och sedan tacos med TV-tittande. Morfisen blev en favorit i Biggest Loser, dock åkte han ut och vi applåderade i hans ära och för hans kamp för att gå ner i vikt efter att han åkt ut.
Efter någon timme gick vi ut och bosatte oss på altanen i alla cigarettrök av vårt kedjerökande. Vi tog ut en gammal cd-spelade och alla mina gamla skivor, lyssnade på gammal musik, spelade kort och pratade om allt möjligt, bl.a. berättade Tess om Kotte.
Vi gick ner och tittade på Top model efter väldigt många timmar på altanen. Låväh somnade, jag höll på att somna och Tess satt och pratade på. Till slut gick jag och Tess ut på en cigg och gick runt kvarteret, och när vi kom tillbaka spelade vi Buzz Junior innan vi gick och la oss och somnade typ på en gång.
Idag tog vi en morgoncigg innan vi gjorde i ordning frukost som vi satt och åt på altanen. Så årets första frukost på altanen är avklarad. Så satt vi och pratade ett par timmar innan Låvähs mamma kom och hämtade dem och dem började sin resa ut mot skogen medan jag satte mig vid datorn - som vanligt.
Snart blir det nog lite Top Model (också som vanligt) för att fördriva bort en tråkig fredag. Förhoppningsvis kommer min nya rökkompis pallra sig bort till detta samhälle idag så jag har någon att ta några cigg med också. Imorgon blir det nog mys med Tess igen och det ser man alltid fram emot.

Antagligen kommer det komma upp lite bilder senare när jag orkat lägga in dem på datorn :3

ye can push out, sell out, die out.

Låväh ligger och sover på min soffa, Tess står och tittar och pratar med mina äckliga fiskar.
Men väldigt trevlig kväll med mat, chips, TV, morfisen, ballongisen, musik, cigaretter och kortspel tillsammans med varsin filt på altanen. Mer om dagen/kvällen/natten kommer senare.
Nu ska jag och Tess ut på en cigg och sen vet jag inte vad som händer.

i mörkret på hotellet i lappsjukans klimax.

Nu sitter jag återigen vid datorn. Blev väckt för en timme sedan, och kände mig riktigt manlig när jag bytte om i tvättstugan, tog min Powerking, lunkade uppför trappan i stooora mjukisbyxor som hängde alldeles för långt ner just då och en stor t-shirt samtidigt som jag knäppte en Powerking.
Ja, men nog med min manlighet nu - som för övrigt inte ens existerar..
Peter och jag storhandlade inför kvällen; vi kirrade en påse chips och en dipp, två sorter nachochips, 4,5 liter cola, två paket tortillabröd, den gudomliga cheddar cheese-dippen som finns till tacos osvosvosv.
Kvällen kommer bli amazing!
Nu sitter jag och lyssnar på Dropkick Murphys, ska snart fortsätta nöta lite Top Model tror jag, och sen när mamma och Peter har dragit till jobbet ska jag dammsuga här i huset, byta lakan i Robin och Oskars sängar eftersom vi ska sova där i natt och sen ska jag duscha och göra mig i ordning lagom tills Tess och Låväh anländer på stationen och jag möter dem.

Om du repar upp historien
Fast den är så dum
Om att klia tills det blöder
På en och samma punkt


Det där var nån annan
Det där var inte jag
Förlåt tusen felsteg
Det enda som jag kunde vara


trying to survive in a psycho world.

Jag är väldigt bra på att skriva vackra inlägg till folk på Facebook. Har precis (för en liten stund sedan) skrivit ett väldigt vacker inlägg till Låväh:

kära lovisa buvhammar. den dagen du behagar att börja använda Eggwald och trycka på svara-knappen på honom, ta honom mot örat och säga "tjalol, min älskade vapendragare" osvosvosv, den dagen kan du höra av dig. jag hoppas det blir idag, och innan 11.30-12 för vid den tiden åker jag och mr. peter ner till forshedas älskade ica för att inhandla allt till eftermiddagen/kvällen/natten/morgonen (där inkluderas även chips och dipp). så, farväl min älskade broder i alla väder och ta hand om dig tills imorgon. peace out biatch!



Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, byta om till en mysig UffePuffe-tröja (gaaammal sådan, då på den tiden där artister fortfarande använde andra färger än svart på sina t-shirts) och pyjamasbyxor, kanske leta upp ett par raggsockar och sätta på fötterna, dra upp håret i en bulle på huvudet innan jag går nerför trappan, sätter igång några avsnitt av Top Model season 13, vrider på skärmen och kryper ner i soffan under mitt täcke och kanske med min älskade stickade filt över och tittar på Top Model tills jag somnar. Får ju dessutom inte glömma det där med att linserna ska ut och glasögonen på, för dem tillhör ju min "sovritual" och dessutom sover jag ju alltid med dem på.

Well, för att citera Nomy; fuck you all good night.



jag bet min tunga när du log.

Det känns nästan precis som i en teckad Disney-film.
Eller som i Lejonkungen 2, därvid när Kovu ska berätta för Kiara om Ziras plan och han inte riktigt vet hur han ska säga det, och när han väl tar mod till sig och ska berätta för Kiara kommer Simba där, halvt om halvt en räddare i nöden, och säger "Kiara, jag vill inte att du ska prata med honom! Jag vill prata med honom".
Det var där telefonsvararen kom halvt om halvt som en räddare i nöden när jag väl tog mod till mig och ringde för att berätta. När kommer nästa gång?

I alla fall en trevligt dag. Försov mig så jag fick duscha och fixa mig snabbt innan mamma och jag åkte till syster och träffade Neo. Äntligen! Han är en vecka gammal idag och helt underbart söt. Mamma åkte efter en timme eftersom hon skulle jobba, Neo somnade och jag och syster bänkade oss framför TV:n och beslutade oss för att titta på Fjorton Suger, med tanke på att det var den enda filmen som dög som gick på TV. Efter lite mer än en timme gick jag till bussen, Soc nästa osv. Det sög, men jag kom iväg därifrån tidigt så jag kunde åka till Skillingaryd och J tidigare. Vi tittade på I love you, man. Dock hann vi inte se klart hela förrän jag skulle åka hem igen.
Så nu sitter jag här framför datorn, mätt och halvt belåten, med huvudvärk och lyssnar på Sigur Ros.
Imorgon kommer några av mina favoritflickor hit; Låväh och Tess. Det blir tacos, chips och massa läsk, jag ska sätta mig och leta fram någon film vi kan kolla på med.
Men morgondagen blir awesome, jag får ju trots allt tillbringa den med bra people, god mat, mys och skvaller!
Nu ska jag dock ringa min fru och prata.
Peace.

ta dina minnen och försvinn ur mitt liv.

Det har varit gött drag hela helgen, till och med i torsdags även om jag var så jävla otaggad till en början. Peter kom och hämtade mig på kvällen - pretty drunk. Inte planerat.
På fredagen drog jag iväg mot Nässjö för att sedan åka till Jönköping och umgås med Jesper och Niclas. Senare på eftermiddagen åkte vi ut till Amanda och chillade där.
Lördagen försov vi oss så vi kom in till stan senare. Jag hoppade av vid June och dem andra fortsatte vidare iväg. Så satt jag på tåget på väg till Skillingaryd. Låväh, Juwlia, Tess och Bekks mötte mig på stationen och vi vandrade bort mot Jonathan. Jag duschade snabbt, och sen började lite folk droppa in medan jag stod ute och rökte med håret i en turban på huvudet. Och kvällen flöt på fram till någon gång då det tydligen skulle vara dags för en snefylla. Alltid lika trevligt, verkligen.
Tess och jag drog hem till henne när allt började gå över styr där vi satte oss vid Chatroulette. Dessutom tappade jag min mobil i mitt vin när vi befann oss hemma hos Tess, och spillde massa på hennes täcke. Men mobilen överlevde och fläcken/fläckarna på täcket försvann! Så det löste sig.
Igår åkte jag hem och chillade hela dagen. Somnade lite framför datorn när jag halvt låg ner i fåtöljen med fötterna på datorstolen med ett täcke över mig och tittade på Hair.
Idag var jag borta hos Jonathan igen för att hämta min kamera med tanke på att jag glömde den hos honom i lördags. Så åkte jag hem på kvällen och åt massa mat och sen fastnade jag framför datorn och ska snart sova. Jag ska ju faktiskt få träffa lille Neo imorgon!

Jag har inget att be om ursäkt för. I alla fall inte till dig.
Idiot.

let the bodies hit the floor.

I gave you all but you just kept me burning
You just kept me burning on and on
And now it feels so fine to see you breaking down girl
To see you falling further down from here

Sitter och är egentligen fett otaggad för ikväll, men jag ska göra mitt bästa för att ändra
på det.
Lyssnar på allmänt bra musik; Korn, System Of A Down, Children of Bodom och allt möjligt
liknande. Ska snart
sätta mig och måla naglarna blåa igen, eller så ska jag duscha först.
Töjningen är i alla fall igenom nu, gick snabbare än jag trodde, och smärtsammare än jag
hade tänkt också. Men nu sitter den där den ska, så jag ska bara beställa dem andra från
nätet så blir andra örat och 6 mm. Asbra osv.

Jag försov mig dock idag också. Så jag kom 40 minuter för sent till musiken. Dessutom fick
jag sätta mig och spela gitarr, vilket jag inte kan. Sen kom jag på någonting väldigt bra; jag
ska lära mig spela gitarr. Själv dessutom. Eftersom jag har papper med ackorden och Robin
har en gitarr så kan jag nog lyckas! Ska bara lyckas memorera ackord och allt det där.

Nej, nu ska jag gå och duscha till all min bra musik och sen ska jag göra mig i ordning tills
jag åker iväg ikväll.

RSS 2.0