free fallin'

Sätter ihop någon deppig playlist i Spotify.
Placerar om högtalarna så de står precis vid sängen.
Gömmer mig under täcket ett tag.
Kanske ett dygn.
I alla fall som det känns nu.

detvardåsjälvastefanfördethärjävlakukfanskapshelvetetMUDJIrövhål

sätt på hörlurarna, du slipper skrik

Trots sjukdom och allt det där (har tydligen börjat hosta nu med, lagom trevligt) så skaffar jag mig nya matlagningsskills; potatis- och köttfärssoppa. Utan paprikakrydda dock, men ändå.
Det är första dagen jag är hemma från praktiken och jag har varit så jäkla uttråkad typ hela dagen! Hur ska jag klara mig imorgon? Men nej, imorgon är också en stanna-hemma-dag, jag vill inte smitta någon och sedan går jag rätt strängt efter det där med att stanna hemma 48 timmar efter att man kräktes sist, så det är bara att stanna hemma imorgon med.
Nu hoppas jag att min soppa blir klart väldigt snart, för jag är jättehungrig efter 46 timmar utan riktig mat; 24 timmar utan någonting i magen.

lustigt telefonsamtal, yes, indeed

Jag ringde ju till praktiken, och jag är inget vidare på att prata i telefon.
"Ja, hej, det var Linn, jag ville bara säga att jag inte kommer varken idag eller imorgon för jag har råkat bli kräksjuk! Eller något... Men vi får se på onsdag!"
Jag vet sedan tidigare att jag inte är nåon höjdare på att prata i telefon, att jag blir helt röd i ansiktet, stammar, går fram och tillbaka, pillar på saker och ting och koncentrerar mig så hårt på att lyssna på personen och komma ihåg vad personen säger att jag bara glömmer bort det och inte riktigt vet vilken planet jag befinner mig på. Och innan har jag ju klarat mig rätt bra sådär när jag har kommit in på praktiken och pratat med dem, men i telefon fungerar ju ingenting för mig!
Det var till och med så jag fick ett "hahaha 8D" som svar av Kim när jag sms:ade honom och berättade vad jag sagt när jag ringt.

Men en kopp te satt inte helt fel, men magen kurrar fortfarande så jag kaaanske ska våga mig på och göra en fransk omelett ändå... Snällt mot magen sa mor min att det skulle vara, så atté.

a broken promise is as good as a lie

Hamnade mitt i något jävla kräkstadie igår. Mysigt. Fick inte behålla någonting som jag drack; vatten, cola, juice, kunde inte sitta mig upp i sängen för att jag låg över hinken två minuter senare och kräktes osv. Grät och ropade på mamma, sms:ade med Kim och frågade alla hur fan jag skulle kunna sova. Somnade vid 22.30 ungefär och vaknade supertidigt och somnade om och vaknade av att mamma ringde och väckte mig för att påminna mig om att ringa till praktiken och säga att jag inte kommer, än så länge varken idag eller imorgon.

Men nu ska jag göra en kopp te, öppna mitt fönster lite grann och sedan ringa praktiken och sedan lägga mig i sängen och hoppas på att få behålla allt jag dricker idag! Jag tänker inte äta något så länge mamma jobbar.

maybe you're a joker, maybe you deserve to die

Jag tycker inte om min gamla dator. Men det är väl ingen nyhet för någon? Den är seg och bara allmänt irriterande.
Ragnar. Är. Död.
Död som i full av virus............ Någon som har varit vänlig och påmint mig om antivirus? Nope. (Någon som påmint mig om hur jobbigt mitt gamla tangentbord är? Nope.)

Ja, i fredags skulle jag ju se Dementiah igen. Fidde och jag var på Hemköp innan vi gick hem till honom. Jag handlade chips och godis och powerking för 50 kronor... Somnade en stund på soffan också och när jag vaknade så mådde jag jävligt illa. När vi kom till Navet trodde jag att jag skulle kräkas, sedan gick det en liten stund och jag ringde mamma så hon fick komma in till Värnamo och hämta mig. Jag och Fidde skulle gå hem till honom igen och hämta mina saker. Halvvägs någonstans stannade jag mitt på gatan och kräktes som en jävla gris.
Kom hem, la mig i sängen, ropade på mamma om vatten och ett tredje tecke, tittade på Despicable Me, somnade, gnydde hela natten i hopp om att någon skulle ta min kropp ifrån mig så jag slapp må illa och ha ont överallt.

Sov i tretton timmar och mådde betydligt mycket bättre. Jag hade ont lite här och var, men det fick funka. Kim kom på eftermiddagen (jag kommer nog få lite skäll när han läser detta för att jag inte berättade att jag kräktes, ähä) och sedan åkte vi till Bambu med mamma och Peter och åt massa mat. Eller, mamma åt massa mat, Peter och Kim åt lite lite mat och jag åt typ ingenting tack vare min mage.
Kom hem och tittade på TV, gick och la oss sen och jag vet inte riktigt vad mina drömmar har handlat om. Det har varit någon konstig sörja av att nagellacket på mina tår försvann, Kim dumpade mig på Facebook, Tess och Låväh "slutade vara" gifta på Facebook... What to do, what to do.

Har praktik nu de kommande två veckorna, känns la lagom gött eller någonting sådant. Sedan är sportlov och jag piercar mig. Tror jag och Kim kanske lite halvt bestämde mig att vi skulle titta på bio då med..? Det märker vi.

det går sönder i takt med basen i marken

ÄNTLIGEN!
Jag och Låväh ska fucking se Säkert! den 4 mars i Norrköping!
Pratade med moster nyss och hon sa att vi + mamma kunde komma upp hela den helgen, jag och Låväh se Säkert! på fredagen och sedan får vi se vad vi gör på lördagen och åka hem på söndagen. Jag är helt överlycklig!

kör mig vart du vill, för jag ramlar aldrig hit igen

Jaha, nehe, jag börjar tvivla lite på mina matlagningsskills faktiskt...
Inte för att maten blir bränd eller något sådant utan för att jag bara lagar någonting med kyckling; kycklingwok eller kyckling med couscous och creme fraiche med en jävla massa vitlök.
Skulle någon fråga mig typ vilken tid som helst på dygnet vad jag vill laga för mat hade jag svarat något av ovanstående alternativ. Förutom på morgonen då, då hade jag nog mest slagit på äggröra...

I alla fall så sitter jag och dunkar Parken as usual det senaste dygnet. Ska jobba med engelskan som jag måste göra för att få närvaro på onsdagens lektion. Dum som man är tänker man inte alls på det på tåget hem, nej, man är helt inne på att ta sig hem så fort som möjligt för att få träffa Kim - vilket inte heller blev av.

Funderar även på att göra ett nytt försök för att ringa moster, men det känns som klockan 20 är liiite sent... Tror ju dock hon är vaken, men jag tycker inte om att ringa folk efter 19-tiden om inte verkligen vet att människan är vaken. Baah. Gör nog ett försök ändå.

Jag kan förresten dela med mig av en ny livsupplevelse idag; jag har träffat en tatuerare. Wow, big deal, right? Nej, men jag och Josse följde med Jossan idag när hon skulle tatuera sig. Tatueraren var jättetrevlig och vi satt och pratade med honom en del efteråt, han berättade för Josse hur hon skulle rengöra sin piercing (stackaren hade ju gjort lite fel, haha) och vi frågade honom lite med om man kunde pierca både tungan och smiley samtidigt och han sa att det kunde jag göra, jag skulle ju ändå få svårt att äta oavsett om jag delade upp det så det kvittade.
Så, vecka sju åker jag upp till stan och drar upp pengarna och sätter mig och piercar mig! Jag är mest nervös för tungan, trycker man med naglarna är det ju där det gör mest ont... Vet inte ens vem jag ska ha med mig som stöd, men jag får la klura lite på det. Det är ju faktiskt två veckor kvar och ingen tid bokad eftersom det bara var drop in.
Jossans tatuering blev dessutom hur bra som helst! Hon tatuerade in "fly on the wings of love" mellan skulderbladen. Så denne man är även den som ska få tatuera in min fjäril som ska sitta mellan skulderbladen!

vad var det som verkade så stort? vad var det som kändes så magiskt?

Hade nästintill en heldag hos systeryster. Kom dit strax efter 14 och gick till tåget fem timmar senare. Vi tittade på TV, gjorde mat och åt, pratade, badade Neo och åt apelsin, haha. Men det var trevligt, yes, indeed.

Just nu sitter jag här med min insändare igen. Började om helt nu, märkte att min förra blev typ bara en enda stor mix av en krönika och faktauppgift som jag skulle kunnat skriva i biologi i högstadiet, så jag ändrade helt ämne och håller på att skriva om allting nu.

Nej, nu ska jag fortsätta mina msn-konversationer, dunka Parken och skriva på svenskan!

mina stora drömmar, de flög som satelliter

Det känns som jag har vinter i hjärtat
Och alla portarna är stängda för mig
Jag ville bara ha en del av det här
För alla stenar och sånt som jag bär
Och de kunde ha sett mig i ögonen
Och de kunde ha frågat

Åt helvete med himlen
Jag har inget att betala mer
Nu vill jag bara ha nånstans att flyga
Bort från er
Åt helvete med himlen
Om ni inte släpper in mig
Jag höll stadigt men jag tappade taget
Och det var långt ner


got enough guilt to start my own religion

När inte ens ett av livets klipp från Despicable Me kan muntra upp mig är det något som inte är rätt.
http://www.youtube.com/watch?v=5Y7W6BaNs_I&NR=1

Jag kom på att jag kunde skriva en insändare i svenskan om det här med självsvält, att många ser "idealet" i att vara endast skinn och ben och därmed självmant svälter sig. Har jag kommit någonstans? Nej. En mening har jag skrivit.
Gosh, jag vet inte om jag har valt rätt ämne att skriva om, jag finner ingen som helst inspiration till att skriva även om jag har suttit och tittat runt på olika sidor om Pro Ana.
Det var någon sida som hade många bilder på tjejer som knappt kunde klassas som skinn och ben ens, det var bara ben. Jag trodde jag skulle börja gråta för att alla tjejerna var så söta - och så smala!

Jag tror faktiskt jag ska gråta en skvätt för deras skull, dricka extra mycket cola och några extra godisbitar under kvällen och hela tiden tänka "den här är för dem. Och den här också. Den här med." för varje bit som jag äter.

kom, kom atombomb

Världens bästa konsertår är på G! Fullständigt, fucking, freaking på G!
Då ska vi se här, sammanfattat.
Popadelica: Daniel Adams-Ray, Tove Styrke och Little Marbles. This far.
Metaltown: KoRn, System Of A Down och Khoma. This far.
Peace & Love: Håkan, Säkert!, Daniel Adams-Ray, Maskinen Oskar Linnros, Asta Kask, Kapten Röd, Kings Of Leon, Journey. This far.
I övrigt har vi både Håkan och Säkert! vid sidan av alltihop.
Ska dock ringa moster nu och kolla om det kan bli en helhelg i Norrköping i början av mars.

too fast for love

Älska måndag.
Älska migrän.
Hata mat.

Fast nej.

Hata måndag.
Hata migrän.
Älska mat.

vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut



Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra?
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

igen, lurar jag mig själv med huvudet i sanden

Jag tror ingen blir förvånad när jag säger att söndagen inte blev som planerad. Istället sitter jag nu och pluggar; skriver av en powerpoint från svenskan och har nästan kommit på en tes till min insändare jag ska skriva i svenskan, sedan blir det att påbörja lite på samhällskunskapen, kolla lite på teatern och lite sådant.
Och så lyssnar jag på Håkan, självklart.

Fick precis ett sms av Låväh också där hon frågade vad jag önskade mig i födelsedagspresent, haha! Mina pompisar är underbara, så nu har jag någonting mer att underhålla med mig denna söndagen, nämligen att fundera ut någonting jag kan önska mig av Låväh.
Owh, det är 15 dagar kvar tills jag fyller år.
Då äter även jag och mamma sushi till lunch i Värnamo som det är planerat.
En vecka till i skolan innan jag har praktik.
Om 19 dagar är jag på krogen med alla människor.
Vecka sju piercar jag mig hade jag tänkt.
Jag ska till systeryster på onsdag och umgås.
På fredag ser jag DementiaH igen och kör på filmkväll med lite människor i Värnamo.
På lördag äter jag mat från Bambu för första gången sedan i somras.
Icke att förglömma att jag och Kim har åtta månader på torsdag.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Känns som det var evigheter sedan jag orkade ta tag i någonting som har med skolan att göra, men jag är på G nu igen känns det som. Ska dessutom vara med på idrotten imorgon för första gången på evigheter. Tror det blir typ min sjätte idrottslektion jag är med på... That's bad för jag vill inte ha idrott nästa år också.

jag hade barnsliga tankar, men vi är inga barn längre eller hur?

Och så var det jag, mina täcken och kuddar och Vänner igen. I några timmar i alla fall och sedan blir det umgänge med Gabrijela ser det ut som.

Men helgen var bra; har ätit massvis med mat och bastat, spelat Playstation och... ja, det var väl mestadels allt skulle jag tro. Kommer inte på något mer i alla fall, haha.

Märkte att "eller hur" är bland det fulaste som finns att säga. Inte som ett fult ord då, men det låter så otroligt dumt när man börjar tänka på det så det blir fult.
I och med detta så fortsätter jag titta på Vänner nu.

I close my eyes for a second and meet a fragile soul

Har ätit mat så jag är mätt och glad igen. Stackars Kim fick äta curry, men jag försvarar mig med att han inte sagt någonting om att han inte tycker om det.
Sitter i alla fall och myser framför P3 Guldgala 2011. Oh, det är helt vackert att Håkan inledde det och Säkert! uppträdde sedan, och jag ser antagligen båda två i mars ♥ lycklig_tjej_93.nu
När jag såg This Is Head också sa jag "han är helt fluffig!" om killen med skägget. Påstod precis också att ett av de nominerade till årets rock/metal såg helt mysiga ut och att de påminde om Slipknot.
Jag borde titta på mer sådant här, det är helt vackert att se mina favoritartister stå där och sjunga.

Har i alla fall känt mig lite som en grinig och nördig hemmafru idag när jag fått nerd rage när jag och Kim spelade NBA och jag inte fattade någonting. Spelade dock ut honom lite grann på Guitarr Hero efteråt, haha!

Snart plockar jag fram chips och dipp också. Jag kommer snart rulla fram känns det som, haha.

it's so fluffy I'm gonna die!

Flydde ju till Hok efter skolan. Hann inte ens ta av mig jackan innan vi började laga mat. Vi kokade ris, lät det svalna och sedan gjorde vi det till onigiri-formade things, skar upp fläskkotletter i bitar och blandade med wokgrönsaker och massa annat, och kycklingen blev det en jävla massa curry i, och så kokade vi nudlar. Till de där onigiri-sakerna blandade jag även japansk soja med en jävla massa chili, lite vitpeppar och så lime. Ähä, det blev hur gott som helst! Laxen vi gjorde tyckte dock Juwlia var helt oätlig och slängde, doh.
Mätta och glada som vi var sedan sprang vi vidare till Hoks lilla lanthandel för cigaretter. Planen gick dock inte så bra då det var stängt. Det blev en biltur till Vaggeryd med Anton, med cigaretter och energidricka stod vi utanför ICA och sa "här kan man va, här kan man va, här kan man va" hela tiden. Jisses, helt sjukt underhållande. Anton tyckte till och med Juwlia skulle hoppa in i en bil och sätta sig i någons knä och säga "här kan man va!" and we all lol'd.
Tillbaka till Hok, besökte FarmorWinblad en liten stund innan snurrade omkring i bilen och Juwlia och jag skuttade iväg och bosatte oss på Juwlias rum.

Så, taggad som man är känner man verkligen för att vara i skolan en och en halv timme innan man börjar imorgon, men vad har jag för val? Har man lovat sig själv att vara duktig så har man, och peppar man sig själv så gott man kan så gör man.
Jag viiiiiiiiill iiiiiiiiiiiiiiiinteeeeeeeeeeeeeeeeeee.

du läser mig som en öppen bok, men ju mer du läser desto mindre vill du veta

Klappkass uppdatering, I know.
Jag var i alla fall i Hok fredag-tisdag.
Lördagen var bra, det kom massa folk och det var kul osv. Fick även tillåtelse att slå Anton på näsan, vilket jag gjorde, oturligt nog. Han fick näsblod, stackarn! Jag fick dåligt samvete.
Vi stannade hemma på måndagen för vi kom aldrig upp. Sov i tolv timmar, gick upp vid 13.30 ungefär och gjorde äggröra, bacon och stekte rostbröd i stekpannan (är det det som är fattiga riddare?) och satt vid TV:n hela dagen. Anton kom förbi också och hämtade oss så vi kunde ta oss till Vaggeryd och handla också, haha.
I tisdags åkte jag till skolan. Tydligen hade jag ingen teater på eftermiddagen, vilket jag inte visste. Åkte med Låväh hem osv, somnade på soffan och kunde inte sova sen på kvällen så sov typ två och en halv timme och tittade på Vänner hela natten. Sms:ade i sömnen också, skrev "owh, jag får användning av mina ljus i helgen!" till Kim, han frågade vad jag skulle ha ljus till och jag skrev "lampan funkar ju inte där!" som om det var helt uppenbart. Han fick veta sen på morgonen att lampan i bastun inte fungerar.

I natt skrev jag också sms i sömnen. Fick ett sms "hej, vad gör du?" och några timmar senare svarade jag "men säg, eller nej :( <3". Sms:ade senare under natten och bad om ursäkt för sms:et.

Idag blir det tillbaka till Hok och äta japansk mat. Underbart!
Och nu ger jag upp detta, ska i alla fall sköta skolan bra de kommande veckorna, GG!
Ska dessutom umgås med Kimsan i helgen, brabra. Känns ju ensamt bara när han på praktik och nu har han varit och åkt skidor i Sälen sedan i söndags, och det har känts typ extra ensamt då. Tydligen märker man av sådant där avstånd även om man inte träffas speciellt ofta längre.

sleep with one eye open

Dunkar musik som satan och tar en paus i allt städande här i Hok efter en fullständigt galen dag på A6 med Juwlia och hennes kusin Anton. Efter skolan då såklart. Eller min engelskalektion, bara för att JLT älskar mig så mycket så jag missade mitt tåg osv till skolan och fick ta ett senare. Vilket bra intryck jag gör första dagen med min nya lärare i filmkunskap - som inte blev Krull trots allt. Doh.
I alla fall, vi gick i affärer och åt på Soya och Juwlia och Anton körde penis-leken. Sedan var det en galen biltur också.
Och nu ska vi fortsätta städa!

soffan är silvertejpad men drömmen kommer att hålla

Jag har ännu en gång konstaterat att jag aldrig kommer lära mig att sova om nätterna, och inte ensam heller. Inte än på ett jävla bra tag i alla fall. Jag har en man som är alldeles för mysig att sova bredvid, även om han lägger sig med ryggen mot mig och sedan gosar ner sitt huvud över mitt huvud mitt i natten och börjar gnissla tänder i örat på mig och som ibland har blivit jävligt sur i sömnen för att jag blivit sur och hållit fast hans käke.
Sedan har jag en fru som alltid låter mig somna på hennes axel och som inte gnisslar tänder och lägger armar och ben över mig mitt i nätterna och hmm:ar när man rör på sig eller säger något och som vaknar samtidigt som mig mitt i nätterna eller tidigt på morgonen och vi pratar igenom vad vi drömt och sedan somnar vi igen.

Men jag somnade tre timmar igår kväll, vaknade vid 21.30 och somnade strax för 00.30 igen efter mat och lite annat. Vaknade dock prick 00.30 för att PS. I love you var slut och satte igång en annan film innan jag kröp ner i sängen bredvid Kim igen. Sedan sov jag... Länge. 12 timmar för att vara exakt. Ähä, fick lite ångest när jag vaknade över att jag inte var i skolan... Jag måste skärpa mig nu, detta är sista terminen med detta slavschema innan jag får ett nytt, bra schema! Fast det är klart, jag kommer ju inte hem någon jävla gång om jag slutar sådär supertidigt någon dag för det går ju inga bussfanskap från Värnamo vid den tiden på dagarna. Nej, jag får helt enkelt... Satsa på ett körkort jävligt snabbt nu snart och sedan får jag väl betala en jävla massa bensin upp till skolan osv. Fast det har jag ju inte råd med. God damn it, ibland hatar jag att jag envisades med att jag skulle plugga så jävla långt bort med JLT's klappkassa tåg/bussförbindelser som knappt fungerar så man får sitta där i Värnamo ett bra tag emellanåt och vänta på nästa jävla buss och då tar övergången på skolkortet slut och man får punga upp med 21 kronor för att ta sig hem om man inte har fritidskortet som kostar 670 kronor, och inget av det har man råd med.
Fuck this, jag börjar bli grinig, jag tror jag lägger mig med något avsnitt Private Practive och fördriver lite tid. Eller så tittar jag på Two and a half men som jag gjort de senaste timmarna. Eller High School Of The Dead... Clannad vore mysigt också för den delen... Fan att jag ska titta på så många serier då!

du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot

Har varit hemma hos Kim från igår till idag. Åkte med hans pappa till Värnamo på kvällen också och åkte buss hem därifrån.
Jag packar lite smått för helgen, kom på idag att jag måste ha med mig idrottskläder till på måndag med, så jag kanske får skippa pyjamasbyxorna i helgen och bo i mina obekväma joggingbyxor istället... Kommer i alla fall vara i Hok hela helgen; städa imorgon och på lördag kommer det folk dit, brabra.
Ska i alla fall packa klart nu så jag kan hämta en tallrik mat och titta på någonting och sedan sova några timmar. Sov ju tre timmar igår kväll och sedan ungefär 12 timmar i natt/idag, inte bra alls må jag säga. Vore väldigt bra om det fanns som i Vampire Knight och det fanns night class som man kunde gå på (även om man var tvungen att vara vampyr för att gå där)...

att drunkna är inte så illa om det får en att drömma och hoppas

Har precis pratat med Tess, även om jag mest satt och bölade som en barnunge.
Tack baby! ♥

Åkte i alla fall hem från skolan, mådde så jäkla illa att jag trodde jag skulle kräkas emellanåt. Kom hem, åt lite grann för att se om det hjälpte, sedan somnade jag till en kvart ungefär på soffan och vaknade att mamma sa hejdå.

Nu ska jag i alla fall tvätta bort det lilla sminket som är kvar, börja tvätta massa kläder och sedan lägga mig i min säng under två täcken och titta på High School Of The Dead och ställa ett alarm ifall jag skulle somna till så min tvätt inte blir liggandes i tvättmaskinen hela dagen/natten.
So, over and out.

Folk som vill ha tag på mig kan ju försöka klura ut hur, jag kommer inte vara inne på msn, jag kommer kanske stänga av mobilen snart och Facebook stängs nog också ner om en stund.

faller jag nu går jag sönder

...............

hatala hatala hatala hey

Sitter hemma hos Juwlia och dunkar Dr. Bombay. Underbart.
Väldigt ickeproduktiv dag har det varit kan jag ju lätt säga, åt pizza till lunch, typ dog flera gånger om av skratt osv. Sedan kom Kim och Kelb, och som liten hämnd gifte jag mig med Kelb, doh.
Nu blir det Cougar Town, sedan får vi väl se vad som händer ikväll. Sover i alla fall i Hok, awesome. Jag kommer dock inte palla trycket av att lära mig sova ensam senare i mitt liv...

man behöver inte alltid ha koll på saker som är fint

Gött att man vaknade vid 2 i natt och inte kunde somna om, så jag har varit vaken sedan dess. Tittat på Monsters Inc och sedan High School Of The Dead innan jag hamnade i Skype med Kim, Kelb, Sture och någon mer.
Nu har jag duschat och målat naglarna och ska snart börja sminka mig hade jag tänkt.
Och jag pallar inte skolan idag, jag vill inte gå i skolan, jag vill ligga hemma hela dagarna.
Over and out, jag ska sminka mig nu.

everybody were laughing and we were listening to our favorite songs

Läste precis ut årets första bok, Egoboost!. Jag har nog helt ändrat uppfattning om Blondinbella, haha.
Men jag har lyssnat igenom nästan åtta album med APTBS, Raymond & Maria, Säkert!, Hello Saferide och Oskar Linnros, suttit med täcket om mig, alltid med ett glas cola och mitt snus nära till hands. Oh, jag trivs så bra med sådana här nätter! Det är så jag vill spendera mina nätter under loven, även om jag mest har spenderat de senaste loven framför datorn med serier eller sovandes bredvid Kim och någon gång ibland Låväh, Juwlia eller Tess.
Detta känns så bra!

Nu är frågan om jag ska ge mig på nästa bok, kanske ta första porträttfotot till fotoläxan vi hade innan jul (bättre sent än aldrig, right?) eller spela lite Sims... Tror jag tar itu med porträttfoto först, sedan får vi se.

I've lived my life to stand in the shadow of your heart

Vet inte riktigt, men min hjärna har försatt sig i viloläge nu efter några avsnitt Elfen Lied och det senaste avsnittet Grey's. Jag kan inte koncentrera mig på High School Of The Dead, som verkar helt okej nu efter halva första avsnittet även om det är väldigt mycket närbilder på trosor och gigantiska tuttar som guppar... Eto, jag kanske borde ge mig på Night Head Genesis istället. Eller bara gå och lägga mig, men nattmänniska som man är har man varit knäppt trött hela dagen och vaknat till nu istället.

Nej, jag hämtar en bok istället och lyssnar på A Place To Bury Strangers för det var längesedan någonting med böcker och musik hände i mitt liv, rättare sagt ungefär tre veckor sedan.

Slänger till en bild med Oliver Ackermann också. Bara för att han är vacker och jag ska lyssna på hans musik nu.

cry, baby, cry

Ja, jag kommer antagligen gråta en skvätt varje torsdag under vårterminen nu. Enligt mitt schema har jag en ny psykologilärare.
Att jag har bytt engelskalärare och (om det blev ändrat) filmkunskapslärare kan jag leva med, för jag gav faktiskt Sonja en kram (första läraren som får en frivillig kram av mig) sista engelskalektionen innan jul, och jag får ju världens bästa lärare i filmkunskap. Men att byta ut "Farmo" för mig funkar inte. Jag vill inte ha en annan psykologilärare, jag vill ha "Farmo"...
Nu ska jag gråta. Länge. Inombords dock, jag är för trött för att pressa fram några tårar...

I fell in love last night and I was dancing the whole way home

Kim har åkt hem och jag sitter ensam för första gången på över en vecka. Hemma. Med massa styvsyskon skrikandes och hoppandes i trappor överallt. Livet är gött. Eller?
Har dock snus så jag klarar mig ungefär en vecka framåt, cola, några avsnitt av Elfen Lied och två nya serier som verkar rätt awesome. Finns nog lite godis kvar också, och chipsen finns också.

Sedan var ju vårt tak väldans bra idag. Altantaket då alltså, ähä.

dag 30 - ett sista ögonblick

Sista ögonblicket för det här då.
Jag sitter i min säng med en handduk i håret efter duschen och Ragnar framför mig, Kim ligger framför och spelar NHL på sitt Xbox han tog med sig när vi åkte till hans mor igår och som åkte med till min mor idag, och det är första gången på en vecka jag är hemma.
Kim berättade precis om en dröm han hade drömt om att han var Tarzan och svingade sig i lianer och sedan hittade han kattungar han skulle plocka upp och de bara "gick sönder" som han sa med ynklig röst. Och att det var jättetråkigt, men helt awesome att vara Tarzan och svinga sig i lianer, haha! Tok jag har till pojkvän.

dag 29 - mina ambitioner

Jadu... Att hitta en fin lägenhet jag kan bo i, senare i livet kanske ett hus, ha någon att leva med, jobba med något jag verkligen tycker om och inte vara som resten av de senaste generationerna och gå på gummi. Troligtvis vill jag också ha ett barn med, det är något jag fortfarande funderar på om jag vill ha eller inte ha i min framtid.

dag 28 - det här saknar jag

Jag måste säga Halmstad -09 med Juwlia, Låväh och Bekks. Vi var där torsdag-söndag och vi hann med en jävla massa.
- Vi råkade ta sönder två element (har för mig vi lyckades laga dem också)
- Gjorde åt 14 toalettrullar då vi använde toapapper till precis allt
- Träffade på våra grannar (två män i medelåldern) som vi hade djupa diskussioner med. En av dem hade en son som gick i Juwlia och Låvähs klass
- Ändrade om texten till En helt ny värld så den handlade om sås
- Skapade massa små kompisar; Party-potatisen, Party-gubben respektive Party-gumman och Party-ballongen
- Hittade en oöppnad (som tur var) kondom i Juwlias säng. Blev senare en ballong hon satt och petade på en hel kväll
- Ändrade om Finns i sjön till Fisk i sjön och till sist Harald i badkaret
- Slängde ner en sked som vi hade till tacossåsen i Juwlias dricksglas
- Råkade glömma en flaska läsk i frysen över en natt så den förstördes. Försökte öppna den dagen efter i en stor rostfriskål, jag tog en gaffel och mumsade i mig innan vi ställde ut den i solen
- Gjorde åt en jävla massa dricka och nästan två limpor bröd
- Kom på att man kunde doppa bröd i den där cheese-såsen man kan ha till tacos och att det faktiskt var gott
- Glömde en halv daimtårta i frysen, vilket vi kom på när vi satt på tåget hem och ville ha den
- Försökte handla i en "mataffär" där bara stora företag handlade. Vi fick inte handla där, fick en dålig vägbeskrivning till ICA Maxi och hittade Lidl istället
- Handlade mat för närmare 1000 kronor

jag lovar dig minnena, att falla tillbaka på

Har precis kommit hem till Kim igen efter att ha varit i stan med två kompisar till Kim med. Han införskaffade sitt Xbox, är efterklok för att inte frågade efter något spel han ville ha osv och håller på att koppla in det i TV:n medan jag drog på mig pyjamasbyxorna och raggsockarna igen. Mat fick jag till slut, men inte någon Xi Chuan kyckling som jag ville ha, blev Mc Donald's.
Kvällen lär väl spenderas framför TV:n och Xbox:et I suppose. Blir dock Forsheda imorgon, där jag inte har varit sedan jag åkte hemifrån i... torsdags. Tiden går fort. Kommer dock inte sova hemma förrän onsdag blir det väl då? Eller nej, torsdag. Tidsuppfattningen är på topp som vanligt.

vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuvuden

Märkte inte ens att det hade blivit mörkt ute förrän jag skulle gå ner på toaletten och kom ut i Kims andra rum och såg ingenting.
Jag har legat i sängen hela dagen och spelat CSI på Facebook och tittat på Grey's. Jag tvingade upp mig själv vid 12 idag bara för att Kim hade sagt att han skulle komma hem runt 13-tiden och sedan skulle han köpa Xbox, men så blev det ju inte. De är i alla fall hemma nu, och jag hoppas vi åker för jag kvävs lite av hunger och längtan efter Xi Chuan kyckling.

dressed for success

Kom på att jag inte har skrivit någonting om nyår eller den impulsiva söndagsfesten vi drog på hos Mattsson, så, ah...

Började i alla fall nyår hos Tess med att fixa oss, tagga med bra musik osv, vi drog till Låväh och förfestade lite. Lövdahl kom och hämtade oss och körde oss till Filip, där det var party all night long. Tror jag kom därifrån runt 4.30 på morgonen? Hamnade dock inte på Eddings soffa förrän kanske en timme senare efter "efterfest" i en trappuppgång med Desiree och Timmy.
Allt var i alla fall bra hos Filip (och Mattsson eftersom man sprang runt där lite med). Juwlia och jag taggade ordentligt när vi gapade någon jävla visa, några gick och skrek på "Det är bögarnas fel" hela tiden (var dessutom bland det första jag hörde när jag vaknade dagen efter och jag var inte lycklig), jag trillade någonstans, spenderade tolvslaget på soffan med Micha och Hellund-arna, skrek på någon och bad om ursäkt sedan och var väldigt trevlig, pratade med massa människor jag antingen bara kunde namnet på eller som jag inte visste alls vilka det var, för första gången någonsin kom någon ihåg att jag också var en Såswald och det var även en del som alltid kallade mig vid min efternamn, jag var med hos Hannah och Timmy och träffade deras gigantiska hund Hades och en av deras andra hundar som jag inte kommer ihåg namnet på.
Ja, vilken kväll, det var allt något att minnas!

I söndags var det ju som sagt en impulsiv söndagsfest som gällde. Det kom massa människor, det var massa skämt om Dritons alla snodda cyklar som han cyklade hem till Albanien, och han däckade dessutom på köksgolvet, vevade lite med benen och vi skrek "HAN CYKLAR I SÖMNEN!" och massa sådant. Juwlia spelade FIFA och skrek "slå honom!" och vi skrattade så vi knappt kunde andas under hela kvällen. När vi stod och väntade på vår skjuts vid 3.30 dansade Juwlia och Tess ute på gatan. Jag och Låväh var back in the old days och käkade nattmackor klockan 4 på morgonen innan vi gick och la oss.

Igår tittade jag och Låväh på massa filmer, var mästerkockar och lagade pasta med bacon och rhode island-sås och sedan åt vi pizza också. Kim kom och hämtade mig på kvällen och skulle köra mig till tåget, precis innan tåget körde in på stationen i Klevshult vände vi och gick tillbaka till bilen och åkte hem till Kim.

Allt har varit bra än så länge det här året, Juwlia har lagt nyårslöfte åt mig, jag har träffat massa nya människor, jag har tittat på Herkules och lite på Dumbo och allting är hur bra som helst än så länge.
Och bilder kommer när jag har kommit hem eftersom jag har använt kompaktkameran och minneskortet antagligen inte skulle funka i kortläsaren i Ragnar.

dag 27 - min favoritplats

Min säng
Jag älskar min säng; den är lagom bred och lagom mjuk och jag har lagom många kuddar, massor av filtar och två täcken. Helt underbart. Och förr stod ju den gamle sletne datorn (som dessutom går under namnet Dick) för alla filmer osv, nu står Ragnar på en stol bredvid sängen.

2010

Vilket jävla år. Jag hoppas att 2011 blir ett så jävla mycket bättre år, även om man började året med fest, tjafs, lite sömn osv.
Men liten sammanfattning av 2010.
  • Jag lyckades gå ut första året av gymnasiet efter mååånga tankar om att hoppa av.
  • Jag fick bra kontakt med några nya personer, som jag sedan tappat kontakten med.
  • Haft den knäppaste påsken någonsin.
  • Fått några nya älsklingar; Ragnar och kameran.
  • Gråtit mer än någonsin.
  • Haft en jävligt dryg midsommar som egentligen knappt var värd den tiden.
  • Varit med och besiktat en bil för första gången.
  • Känt mig jävligt förvirrad flera gånger om.
  • Gjort en del misstag.
  • Bråkat en hel del.
  • Börjat känna ångest över min skolgång.
  • Trott att jag går tredje och inte andra året på gymnasiet.
  • Fått höra från minst fyra (har jag för mig) personer (tror dessutom alla var tjejer) på en kväll att jag är jävligt snygg.
  • Ångrat hur mycket som helst.
  • Undrat vart jag gör av mitt liv.
  • Varit på väldigt många fester.
  • Varit i Halmstad och tältat med Låväh och Mattias.
  • Jämfört personer med Edward och Jacob.
  • Drömt att min pojkvän är en vampyr och vaknat och varit förvirrad för att han inte var iskall.
  • Blivit moster.
  • Fyllt 17 och firat med de allra bästa.
  • Bakat en otroligt god (även om den såg ut som spya) kladdkaka och gett bort.
  • Gett bort en icke-uppskattad julklapp.
  • Gråtit jävligt mycket på grund av en människa.
  • Slängt iväg fler saker än någonsin när jag varit arg.
  • Sparkat sönder hur många glas som helst i sömnen.
  • Vänt på min sömnrytm flera gånger.
  • Pendlat väldigt mycket med typ allt.
  • Sett alla säsonger av Sex and the city, och sex säsonger av Grey's Anatomy.
  • Sovit hos Låväh hur många gånger som helst.
  • Festat med otroligt många okända personer.
  • Hängt vid spökhuset flera dagar med Låväh, Tess och Kim.
  • Impulsivt lagat mat som har blivit jävligt gott.
  • Nästan krockat med en älg.
  • Varit med på älgjakt för första gången.
  • Umgåtts med personer en hel del ett litet tag och sedan slutat umgås med dem.
  • Sett Lars Winnerbäck för tredje gången.
  • Kramat Oliver Ackermann på Popadelica.
  • Sett Melissa Horn, Love Antell och Laleh samma kväll som LW's tredje konsert.

dag 26 - mina rädslor

Haha, det blir en hel del med tanke på hur mycket jag är rädd för.
Jag hatar spindlar, ormar, skorpioner, getingar och bin och ibland ödlor (Tomic är ett undantag).
Jag tycker inte om mörker när jag är ensam och måste typ alltid titta på film för att kunna sova.
Jag är inte speciellt glad i att sova själv, även om jag tycker det kan vara skönt ibland.
Jag är alltid rädd för att drömma mardrömmar om nätterna. Jag har fortfarande kvar en viss rädsla för att återigen börja vakna om nätterna och inte veta vart jag är och stirra mig blind på någonting i mitt rum.
Jag är alltid jävligt rädd för att någon jag älskar ska lämna mig, och i och med det är jag rädd för att bråka med dem jag älskar.
Jag klarar inte av att se mupparna och liknande och jag är rädd för clowner (även om jag plågade mig själv med att titta på Det på VF med Värnamo-människorna på höstlovet), jag är livrädd för ballonger, speciellt när de smäller. Jag är rädd för raketer och smällare och bosatte mig därmed i soffan hos Filip vid tolvslaget på nyår med Micha och Hellund-arna och åt chips och tog fula egobilder.
Jag är alltid rädd för våldtäktsmän och mördare när jag är ute och går själv och det är mörkt.
Ibland kan jag få för mig att det finns någonting under min säng och vågar inte sätta ner fötterna/ha fötterna utanför sängen, och då jag sover med huvudet ungefär en meter ovanför fotändan av sängen är det lite svårt att inte ha fötterna utanför sängen.
Jag vet inte riktigt om det är en rädsla eller något, men jag klarar typ inte av att vara någonstans där jag inte känner någon, jag måste vara med någon jag känner då eller så bara väntar jag på att någon random/halvt random person ska dyka upp och vara trevlig mot mig så jag kan börja tycka om dem.
Jag är ganska rädd för främmande hundar också. Och kor.

dag 25 - en första

Är man tråkig om man inte har någon första att skriva om?
För jag har ingen.

RSS 2.0