livet i Hok

Första gången ever jag har en random rubrik på ett blogginlägg...
Anyway, fick precis den bästa kommentaren någonsin på Facebook av Annypanny herself när jag tyckte att livet på Manhattan verkar underbart med goda luncher, drinkar, krönikor om sex och allt det där;
Anna: ja tycker mitt liv är ganska roligt här. ja menar ja vaknar upp, går ner till nedervåning, går lite fram och tillbaka, äter en kaka eller två om det finns hemma. sen går ja upp och sitter här och lever livet framför fejjan, sen går ja lite till på nedervåningen, kanske tar en titt utanför fönstret om ja känner för att lyxa till det lite. sen går ja och lägger mig i min ensamt kalla säng, och somnar!! ^^

Ja, jag vet inte hur mycket jag och fru skrattade åt det när nu när vi sitter vid varsin dator i samma rum. Hon tittar på anime, jag lyssnar på det och sitter vid Facebook. Life's good. Börjar bli dags för en ny cigarett snart tycker jag, ähä.

and everyone must breathe until their dying breath

Nu äntligen har jag tillåtelse att säga det; farväl all jävla målarfärg, som har gjort mig till en missfärgad zebra, förstört nymålade naglar och tagit ifrån mig mina felvända dygn.
Så, nu gäller det bara att hålla humöret uppe och sen klirrar det ordentligt i kassan!

I alla fall, idag blir det ju som sagt frugans hus som gäller. And as far as I know, så lär hon vara bakfull så jag får väl ta hand om henne, som den bra fru jag är.

Men nu ska jag titta på ett avsnitt SATC innan jag hoppar in i duschen och sedan börjar göra mig i ordning för att spendera tid på tåg och sedan i Hok.

you spent half of your life trying to fall behind

Äntligen, äntligen är jag hemma! Med en huvudvärk så det känns som huvudet ska sprängas, linser som skaver och en kropp som gör lika ont som när jag inte sovit på några veckor, så min säng kallar på mig. Well, Sex and the city också...

I alla fall, tänkte att jag kunde köra en liten genomgång om min dag;
Jag åkte upp till stan för att fika med Jessi och Sanne. Det blev lite struligt med allt när Jessi skulle in till stan, men det löste sig till slut. Jag hittade ett styck Sanne på June efter att ha träffat på frugan, Tess och Lejla. Jag och Sanne vandrade till Claras där Jessi väntade och vi fikade och pratade i ungefär en timme innan jag var tvungen att dra mig bort mot mitt tåg. Kimsan var även i stan då så han kom och plockade upp mig och körde bort till June och umgicks med mig i ungefär tio minuter. När jag kom på tåget försökte jag hitta någon bra plats att sitta på, det blev bredvid Phu och någon mer. Och efter att de hade nått sin hemstad så funderade jag på att impulsivt gå av tåget i Klevshult och vandra hem till Kim. Jag har svurit många gånger över mig själv att jag inte gjorde det under denna kvällen.
Jag hade sluppit hamna på fel buss och hamna i Gnosjö av alla jävla ställen i världen, jag hade sluppit stå där och vänta i flera timmar, jag hade sluppit springa iväg och gömma mig vid järnvägsspåret för att kissa och jag hade sluppit komma in på ett 40-årskalas och höra att min mor och hennes väninna har planerat att jag ska gifta mig med väninnans son.

Så, ja, bra dag, crappy night.
Imorgon blir bättre.
Over and out.

storstadskvinnor faller ner och dör

Regina Spektor spelas högt, min väska är packad, jag är sminkad och färdig för avfärd mot stan för att fika med Jessi, Sanne och senare kommer nog även frugan och Tess och joinar oss.

Så, för att vara väldigt generös lägger jag upp några bilder.
En är även ett litet bildbevis för mig själv att mina ben är oerhört vackra när jag målat två dagar i rad.


can't go a minute without your love

Min mage skriker efter mat just nu. Och på tal om mat tror jag min mat precis kom innanför ytterdörren.
Jo, när jag skulle måla för sista gången ikväll möttes jag av ett stycke mor som skrek "vi ska fira!". Tydligen har de tapetserat klart i hallen nu ikväll och de börjar väl lägga golv imorgon. Jag märkte dessutom att det är en del småsaker som ska målas vid trappan också, men det är sånt jag hinner med innan jag far till min fru, den saken är säker.

But, over and out, my chinese food is calling!

och jag vill bara tänka samma tankar igen och igen

Mina kläder är här, och så fort allting är på bloggen ska jag lägga in allting i garderoben och ställa ner stövletterna på skohyllan. Ähähähä. Well, now I'm happy like a penguin in the fucking sea.
Anyway, det var två par tights (två-pack så de är likadana, haha), en topp, en tunika, min underbart vackra klänning och mina älskade stövletter. Maah.



miss Almost, miss Maybe, miss Halfway

Idag... dör man sakta av sömnbrist, efter att ha sovit lika länge som Shutter Island håller på, vaknat till Snabba Cash, skrikit på mamma för att hon kommit in och väckt mig mitt på morgonen och sedan knappt kunnat somna om och varit klarvaken innan alla andra jävlar och sedan halvsovit till 10.30 eller något sådant.

Och jag har planerat mitt målande så det blir klart imorgon innan jag åker upp till stan.
Nu ska jag dö lite till av sömnbrist och kärlek till mr. Big, bara för att jag inte har någon annan i min närhet at the moment som uppskattar min kärlek.

Owh, jo, dessutom är det ju faktiskt 27:e idag, och jag önskar jag hade haft tillåtelse att slänga upp världens vackraste bild på Kim bara för att det är två-månaders-dagen today. Men nej, det blir ingen bild för då kommer jag säkert bli hatad resten av mitt liv.

dom pratar om något underbart, jag är där jag kan berätta

Well, så fort detta blogginlägg är skrivet ska jag luta mig tillbaka mot min sovkudde och Kims tröja och börja titta på säsong 2 av Sex and the city, säsong 1 avverkades under en dag (dock bestod den ju bara av 12 avsnitt så inte så konstigt). Vilket oerhört bra liv jag lever, pendlar mellan att måla, äta, ligga i min säng och titta på serier. Men, måleriet blir klart snart, jag ska upp till stan på onsdag och träffa Jessica och Jessi och ta en fika under de två timmar jag spenderar där innan jag åker hem, och på torsdag blir det ett kärt återseende med min fru för att spendera några dagar i Hok med andra serier, mat och självklart frugan. Logen till helgen får vi väl se om den händer.. Igår kändes det inte som det, men idag känns det som en bra idé även om jag blir skyldig Tess 160 kronor.. Vi får helt enkelt se.

Mor berättade innan med (när jag påpekade hur mycket jag längtade tills min klänning skulle komma till ICA så jag kunde få hem den och prova den och njuta av att hänga in den i min garderob) att den antagligen har kommit!
So, bara för att jag verkligen vill ha den i min garderob just nu tänkte jag att jag lika väl kunde lägga upp en bild på den.

now she walks through her sunken dream to the seats with the clearest view.

Att måla ungefär hälften av det jag hade kvar under denna dagen känns rätt omöjligt.. Jag får väl hoppa upp oerhört tidigt imorgon och göra allting lite snabbare.
Men jag har dessutom ödslat tid på att laga mat. Och jag luktar ingefära om händerna. I alla fall, jag har funnit någon slags kärlek till ingefära, chili & lime, havörtsalt och lax. Ähähähä. Och så wokgrönsaker, woknudlar och kokosmjölk med någon krydda från Santa Maria och ingefära till det, blev hur bra som helst. Whoop whoop.

Nu ska jag dock lämna min säng och dator (jag kom på att jag kunde flytta min feta skärm till andra sidan skrivbordet så jag kunde ligga i min säng och nöta serier istället för att sitta med en bedövad rumpa) för att återgå till mitt målande.

mister, visa mig den maximala hastigheten!

Två och ett halvt avsnitt Kniven i hjärtat, två hela doftljus, flera timmar och många avslutade konversationer på Facebook senare känner jag att jag ska flytta min stora klumpiga datorskärm och titta på Sex and the city tills jag somnar. Dock ska jag borsta tänderna först, sedan får jag äntligen tillåtelse av mig själv att sova.
God natt.

and it wouldn't be luck if you could get out of life alive.

Nu sitter jag hemma igen efter en helg ute i skogen och i Vaggeryd.
Allt har varit trevligt osv, yes.
Dock fuckar lite om Halmstad just nu och jag kommer inte på någon plan för hur man ska lösa det, vilket jag får jobba på pretty much nu medan jag målar klart trappan osv tomorrow.

I alla fall, det första jag gjorde när jag kom hem var att omorganisera lite i mina garderober. Jeansen flyttades till lådan där jag har kjolar och jeansshorts, alla tjocka tröjor, klänningar, tunikor och Peters skjortor hängdes upp i en garderob, samt jackor osv, och jag ordnade dessutom bland alla mina sänglakan. Så nu är det ordning och reda i garderoberna igen och jag slipper ha ångest över att mina nytvättade kläder skulle hamnat på mitt ännu icke-dammsugade golv inatt för att jag inte tog tag i att lägga in alla kläder i garderoberna på en gång när jag såg det så jag skulle bli tvungen att spendera yttligare 2-3 dagar med att tvätta. Good for me!

Nu ska jag dock titta klart på Kniven i hjärtat (som jag faktiskt hade otroligt kul åt i fredags medan jag väntade på att få anlända till skogen), sedan är planerna O.C eller Sex and the city all night long.
Livet hade varit otroligt mycket finare med en stor jävla skål chokladmousse eller chokladpudding nu med... Well, jag får be Peter köpa chokladpudding och grädde till mig imorgon som jag kan äta mig fet på. Yay. Den stora sortens förpackning med så det blir extra mycket till mig...

hard loved man.

Jag åkte till Kim igår efter att ha målat ungefär hälften av det jag hade kvar. Vi var hos Edding en stund för att han skulle bränna ut filmer till Kim, sedan var det skogen och film som gällde ungefär hela kvällen. Vi åt väldigt goda hamburgare också, om någon bryr sig.
Idag var det i stort sett bara att vakna, samtala lite i telefon med Låväh och sedan med Tess, Kim duschade och sedan körde han mig till Tess och åkte iväg på annat håll. Det blev massor av nikotin på Tess' altan innan jag fick låna duschen.
Nu sitter jag i Tess' rum och väntar på att hon ska duscha klart, sedan ska jag sminka mig och ikväll blir det Vaggeryd och sen sömna hos Kim. Känns som kvällen kommer bli pretty good after all.

Dagen i ära drar vi till med en bild på Tess.


glitter in the air.

En cigarett, ett avsnitt O.C och ett fyllesamtal från Jacob senare ropar min säng på mig.
Jag har fångat en geting. Kanske två egentligen.. Eller, nej, detta måste vara samma geting som första gången. I alla fall; den är fångad i ett glas med en gammal skolkatalog och min kamera över bara för att jag ska slippa den nu när jag sover. Jag släppte ut den första gången, men den kom tillbaka. Med andra ord får den skylla sig själv att den är fångad.

Well, over and out, the bed is calling!

swing low sweet cherry.

Metal-sidan var bara på ett kort besök. Nu sitter jag med popparhelvete och lyssnar på all underbar pop jag har där.
Och om 13 dagar ser jag Winnerbäck igen. Och Melissa Horn, Love Antell och Laleh.. Oh, det kommer bli så underbart! Ge mig 5 augusti nu typ.

Eh, ja, när jag bytte till min popparmusik kom dessutom en liten fotoidé upp i huvudet med. Ja, den är ganska.. Old-fashion, men jag vet inte vad det är med mig och att fota läppar, någonting är det i alla fall.


screamed until my veins collapsed.

Jag sitter och njuter av min underbara metal-sida - med hjälp av Slipknot. Blev så frustrerad när jag inte kunde hitta någon annan rapartist än Eminem att lyssna på, så jag bestämde mig för att lyssna på Slipknot. Så nu är nog metal-sidan framme igen tror jag.. Två månader sedan ungefär, jag har saknat den litegrann to be honest!

Min choklad är slut, cigaretterna lockar men jag orkar inte, att duscha går inte (dörrposten tror jag det var, är nymålad så man kan inte stänga) så jag sitter och längtar efter en dusch. Och jag är full av målarfärg - högra handleden, armen och överarmen och översidan av handen, vänstra handflatan, vänstra översidan av foten och högra fotsulan, och så lite färg på låren också. Ja, och så har mina leopardmönstrade sidenkalsonger fått lite färg på sig och även en gammal Uffe-tröja jag hade på mig igår..
Och jag har inga som helst fotoidéer och jag vill fota. Och mitt rum är bara varmt och ickeskönt och jag börjar må illa av all choklad jag tryckte i mig.
Om ändå allting kunde bli typ 1000 gånger bättre.
Jo, planerna inför helgen kaaanske blir ändrade då Lovisa återigen skulle bli sjuk. Japp, så det blir väl att fortsätta måla hela helgen och sakta sluta hoppas på ett bättre liv.

Nu återgår jag till Slipknot och att bara... Sitta och glo på Facebook. Jag hör nu hur min bok viskar mitt namn så jag slänger mig väl på sängen med fötterna mot väggen och läser en stund.
Farväl.

I'll cut your little heart out cause you made me cry.

Well... Nu börjar årets Halmstad-resa bli planerad.
Vi har hittat en stuga. Vi är nästan ett komplett crew som åker. Och ah, det mesta är planerat.
Frågan är bara hur i helvete jag ska få ihop alla pengarna... Men det löser sig väl på något jävla sätt. Det är bara att börja slita med att klippa gräset, ta bort ogräs på garageuppfarten, måla som aldrig förr, städa hela huset, hjälpa till att göra i ordning hallen och allting. Det löser sig nog. Och jag får väl förhandla lite med min mor för att få ihop alla pengarna.
Asbra, jag är taggad som bara den och vill att allt ska hända nununu!

sometimes I feel like saying "Lord I just don't care".



A falling star fell from your heart and landed in my eyes

I screamed aloud, as it tore through them, and now it's left me blind


The stars, the moon, they have all been blown out

You left me in the dark

No dawn, no day, I'm always in this twilight

In the shadow of your heart


And in the dark, I can hear your heartbeat

I tried to find the sound

But then it stopped, and I was in the darkness

So darkness I became


Cosmic Love - Florence + The Machine


and dust yourself off.

Känns rätt lustigt att jag som bojkottade O.C förr i tiden nötar det nu för tiden. Jag som aldrig skulle erkänna för någon att jag tittade på det, look at me now..
So, yes, min kväll/natt består av O.C at the moment. Jag har nötat igenom hela cycle 14 av Top Model - tog ett dygn ungefär. Med pauser för att sova, äta, måla och slipa, japp.
Tidigare ikväll var det ett telefonsamtal med min dotter Låväh. Dock spårade det ur fullständigt när vi inte ens kom ihåg vad det var vi pratade om emellanåt och retade varandra hela tiden. Jag har saknat att prata med någon av mina äckliga vänner.

Återigen har jag Shakiras låt Waka waka (this time for Africa) på hjärnan. Damn it all.
Nu ska jag hämta ett glas sojamjölk och fortsätta titta på O.C bitches.

du stod suckande och iakttog min dans för något som egentligen inte fanns.

Hela min kropp vibrerar, och jag får allmänt konstiga ryck emellanåt. Det är en konstig biverkning av att använda en slipmaskin för att slipa bort gammal lack från trappräcket.
Just nu har jag tagit en paus för min rygg dödade mig nästan där ute.
Så dagen spenderas till att slipa, eventuellt måla och titta på Top Model. Det blir duschen senare när jag är klar med allting, för det känns inte lönt att duscha när man ändå blir lika ofräsch på en gång. Får se om jag kanske städar mitt rum också today, annars blir det imorgon. Känns duktigt allt det här, bra mig!

tinnitus i hjärtat.

Jag är nöjd med min helg.
Fredagen bestod ju som sagt av bilåkande och Lundell. Inte lika bra som man hade hoppats på - saknades på tok för många låtar. Men för jävla gött tryck när mannen kom ut och inledde sin turné med "Folket som bygger landet", kärlek. "Omaha" var också gött tryck i, och "Chans".
Bilderna har inte kommit upp än, men det kommer några snart, promise.

I lördags var vi och firade momo. Det blev presentöppning och sedan fika innan det blev mat. Omvänd ordning gillas.
Någon gång vid 22 kom Kimsan och plockade upp mig och vi åkte hem till honom. Eto.. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, var la mest film as usual.

Igår tog vi det lugnt mest hela dagen. Sov middag osv med. Vi lagade mat, kyckling och potatisklyftor och åt. Sedan åkte vi till Rasta och köpte godis och tittade på film innan vi gick och la oss.

Idag var jag upp tidigt till en början - 6.20! Var dock bara uppe och tog en cigg och sa hejdå till Kimsan innan han åkte till jobbet och sedan gick jag och la mig igen. Vaknade vi 11 igen, åt frukost och gick upp och tittade på Natt på muséet. Yes, sen sov jag tills Kim kom hem och skrämde livet ur mig.
Sedan kommer allt detta bra vi gjorde; Kimsan fixade duschen och medan han duschade diskade jag. Sedan hjälpte han mig lite genom att torka all disk osv, sedan lagade vi mat innan vi åkte och handlade lite åt Kim. Efter allt det var det TV:n som gällde innan mor och Peter kom och hämtade mig.
Sedan dess har jag suttit och tittat på cycle 14 av Top Model, och det ska jag fortsätta med nu.

Vlada Roslyakova.
Vackra kvinna!




satellite heart.


You are my everything
My head and my heart, my mind, my wing
I could give all again
I'm never sure
Of anything
With you

The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I go through all with you
All good things now come from you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
To fall so hard
For you

and their kid's not back from that party yet.

En konsert, lite besvikelse, 100 bilder på kameran, en nästan-älgolycka och en natts sömn senare sitter jag och dunkar Eminem. Jag är färdigfixad (förutom att platta luggen) och åker snart och firar momo som fyllde 70 i onsdags. Grattis i efterskott älskade momo!

Ikväll blir det nog Kimsan med.
Och nu drar jag vidare till spegeln again.
Bilder från igår kommer senare btw.

till och med kakelgolven med skit och fimpar förskjuter dig.

Ikväll gäller det.
Klockan 20.00 ungefär, Slottsruinen, Borgholm.
Ulf Lundell.
Underbart.

Jag taggar dock med helt fel musik, Rasmus Seebach. Borde byta till Lundell snart..
Är dessutom nyduschad och jättehungrig.
Drömt jättekonstiga drömmar i natt med, känns som det inte kunde bli konstigare än det var..
Meeeen, nu har jag äntligen bytt musik till Lundell, så jag ska fortsätta med att göra mig i ordning nu.


the feeling sometimes, wishing you were someone else.

Jag behöver någon nu.
Så pass mycket så jag inte kan komma på en metafor eller något sån jävla skit.
Min säng väntar på mig medan jag väntar på att det ska bli natt.

A part of your soul ties you to the next world
Or maybe to the last, but I'm still not sure But what I do know is, to us the world is different As we are to the world but I guess you would know that

en jordglob med en spricka i.

Jag har haft några dagar som varit hur bra som helst.
Kim kom och plockade upp mig och Låväh efter sitt jobb i måndags, vi åkte till Skillingaryd och lämnade Låväh och sedan åkte jag och Kim ut till Linneryd och badade. Sedan blev det Hemköp för att köpa godis och chips, träffade på Låväh och Edding. Åkte hem till Kim och tittade på Psych, åt våra onyttigheter och sedan somnade vi.

Tisdagen började helt okej, bara det att jag vaknade ensam i Kims säng och kände att jag inte orkade någonting. Tittade på Psych och Linas kvällsbok, men givetvis skulle det börja åska äckligt mycket så jag var tvungen att stänga av. Tess kom förbi en liten stund på några cigg, och precis efter att hon hade åkt och jag har lagt mig tillrätta i sängen igen så var åskan precis ovanför. Jag blev livrädd och sprang ner och satte mig utanför ytterdörren tills det drog bort. Sedan fortsatte jag titta på Linas kvällsbok och sedan Inside man och sedan kom Kim hem. Vi åt god mat med hans far och Lena på kvällen och sedan körde Kimsan hem mig.
Rätt spontant kläckte jag ur mig att jag ville följa med och åka till Tranemo och fiska idag, så efter 1,5-2 timmars sömn hoppade jag upp och duschade och åt lite innan jag, Peter och Robin åkte. Fiskade i stort sett hela dagen, men det blev ingen fisk. Jag har även en väldigt vacker bränna på ryggen/axlarna/armarna och det svider rätt gott vill jag lova.

jag är din, slit ut mitt hjärta.

Sitter nyduschad framför Låvähs dator, spelar Rasmus Seebach på hög volym, ska snart dra på mig min bikini, ta med Låvähs bok ut i solen och lägga mig och sola och läsa. Senare blir det bad med Kimsan idag igen. Det blir bra.


din livslinje är av.

Update om helgen;
På fredagen låg jag bara i sängen. Tredagars-linnet var på osv och ah.. Everything sucked ass real hard bitch. Någon gång på kvällen kom Kimsan och sov hos mig. Det blev väl mest film som vanligt.

Igår var vi uppe och hoppade rätt tidigt. Sedan blev det att åka och fira hans... Kusiiin? I alla fall, det blev en bra kväll i alla fall med bad, femkamp, tipspromenad, stapla ölburkar mot en vägg, kvällsdopp, god mat och huvudvärk. Yep yep. Sedan hem och sova.

Idag åkte vi hem till Kim efter lite väntande och stressande med packning och ett telefonsamtal till Låväh om att vi skulle ut och bada. Så, hem till Kim, ta jeepen ut till Låväh, låna Jarmos bil, till Skillingaryd och fixa cigaretter, Vitamin Well, chips och choklad och sedan Linneryd. När vi kom dit åkte alla därifrån - bara för att det åskade typ flera tusentals mil därifrån. Okej, inte så långt, men... Kunde vart. I alla fall så badade vi som bara den, tog en liten paus med en cigarett och sedan badade vi igen. Inte badat så här mycket under en sommar sedan någon gång på 1500-talet vill jag få det till! Sedan bytte vi om och åkte till Skillingaryd och åt pizzzzzza. Satt fint som faen. Sedan åkte vi hem till Låväh och Kim åkte hem till sig.
Nu lyssnar jag på underbara Ulf Lundell medan LåvähPåväh duschar och har sig. Blir la min tur sen I guess.
Japp, tjalol!




pictures.


det känns som om någon kapat våra fötter.

Att förvänta sig någonting känns meningslöst igen. Jag har tröttnat på min säng, jag har tröttnat på att prata med människor, med undantag för några få personer. Jag har tröttnat på solen och molnen och orkar inte gå ut och sola. Jag har tröttnat på att jag inte kommer komma iväg till Stockholm över en helg i sommar - endast för att min mor inte precis kan hålla fast vid något hon sagt.
Med andra ord; mina knogar gör ont, jag är varm och äckligt äcklig i ett tredagars-linne och Winnerbäck-tröja över, jag vill inte se någon tid så jag undviker klockor och TV:n, dunkar Kent och vill ha mer jordgubbskräm.

Bilder från Kolmården ska läggas in på datorn, så de kommer nog dyka upp här på bloggen inom den närmsta timmen.

hummingbirds the size of space.

Träffade på min enda konkreta och nattliga vän innan vid min nattpromenad; en igelkott.
Som dock tittade väldigt konstigt på mig och sen försvann.

I alla fall; over and out, min säng kallar på mig trots att jag inte är trött, men tolv timmars sömn känns inte allt för dålig just nu.

isolation.

Jag somnade vid 3 i natt till Walk the line. Vaknade vid 12 och 20 minuter senare var Kim här. Han stannade några timmar, och sedan han åkt har jag spenderat dagen i sängen; sovit två timmar, tittat på TV, slagit i min vägg i brist på annat. Ringde Låväh en stund och pratade.
Peter erbjöd sig att köra mig till Hok, men egentligen orkar jag inget sällskap. Jag vill bara ha en sval natt nu så jag slipper undan människor här hemma.
Dock väntar min säng nu, till tonerna av Eminem har jag planerat att läsa ut Att älska som en porrstjärna.


I gotta hole in my heart im some kind of emotional rollercoaster.

Jag älskar min fru. Hon har fått mig på bättre humör inför ännu en natt.
Nu fortsätter mitt nötande av Eminem och att sätta upp bilder.

We touch I feel a rush
We clutch it isnt much
But its enough to make me wonder whats in store for us
Its lust it's torturous
You must be a sorceress cause you just
Did the impossible
Gained my trust don't play games it'll be dangerous
If you fuck me over
Cause if I get burnt imma show you what its like to hurt
Cause I been treated like dirt before ya
And love is evil
Spell it backwards i'll show ya

Space Bound - Eminem

I've got a plan to get us out of here.

Nu är jag äntligen hemma från Norrköping. Två dagar på Kolmården har tagit slut på all energi för min del, känns som jag ska ramla ihop vilken sekund som helst. Det som håller mig uppe är tanken på en natt med bra musik och övrig tystnad; inga barn som tjatar, gråter och skriker, inga föräldrar som bara är irriterade själva osv osv. Underbart, detta har jag längtat efter.

Alla bilder från Kolmården kommer, kaaanske i natt, annars imorgon eller något. Det märker vi.

love me hate me kiss me kill me.

Min Krabba åkte hem för några timmar sedan.
Vi har varit hos hans mor idag, pratade lite osv. Sedan åkte vi hem till mig. Tittade på TV och allt det där. Man orkar ju inte precis göra så mycket i den här värmen.

Imorgon blir det Norrköping, Kolmården tisdag och onsdag och hem på onsdagkvällen.
Det blir nog bra.
Nu ska jag underhålla mig med South Park.


there's panic in the spotlight.

Jag saknar mig Krabba.
Dock kommer han hit om en liten stund.
Jag borde duscha då med..
Jo, duschen blir det nu.
Bye.

designer drugs.

Rolig konversation med Låväh. Ha.
Skadeglädje ♥

I alla fall har jag legat ute i solen, läst, druckit tusentals klunkar vatten och ätit glass. Mums!
Med Kims gamla badbyxor och bikiniöverdel sitter jag ihopkrupen framför datorn och längtar efter mina chips som ligger i sängen. Ääääääähh.

Somnade vid 6.30 eller något idag med. Gogogo. Sms:ade med Kimsan och Edding medan jag läste och lyssnade på Jefferson Airplane, Hole och Nince Inch Nails. Jag satte även upp foton på den grå väggen ovanför sängen. Nu är det bara en bunt foton kvar som ska upp på ena garderobsdörren - för att dölja systerysters mästerverk av en galge. 

Men nu ska jag fortsätta reta Låväh och hämta min chips.

empty hearts and empty places.

Fick precis ett helt random telefonsamtal från FredrikFrumf, och troligtvis kommer han och hans kompisar ner hit om några veckor, och jag hoppas verkligen att det blir av så jag får träffa Frumf nu efter detta 1,5 år vi har pratat om att träffas.
Men det känns bra att det i alla fall är prat om det igen. Detta gjorde min dag otroligt mycket bättre nu.

Nu väntar Top Model och snart blir det pizza.

in my mind you´re all retards anyhow.

Minst fem vattenblåsor och en död gräsklippare senare fick jag äntligen duscha och sätta mig vid datorn för att titta på OC. Detta var första och, som det ser ut nu, sista gången jag klipper gräset för i sommar. Jag har en vattenblåsa på vänstra tummen, en på högra, en på vänstra lilltån och hälen och en på högra hälen. Gogogo, dö, fredag.
Med andra ord är jag inte alls på humör för att städa huset, jag lämnar det åt morgondagen istället.

Nu ska jag deppa framför OC.
Farväl.

wave your hands in the air like you don't care.

Till en början med kan jag gratulera min lilla krabba som fick sitt körkort i onsdags.
Congratulations!

Gårdagen var helt underbar. Trots tjafs osv på tåget till stan och bussen hem. Ähähähä.
Men först var det ett evigt virr på June efter cigaretter, toalettbesök och Winnerbäck-biljetter. Allt fixades och vi tog bussen bort till Vätterstranden. Där umgicks vi allihop; Tess, Låväh, fruwald, Fjanton, Pet and me. Senare kom några fler människor jag inte kommer ihåg namnen på.
Vi satt där och pratade, tog massa bilder, drack alkohol, åt jordgubbar, spelade boll and so on. Riktigt värd kväll med andra ord!
Sedan blev till fyllekäk på Mc Donald's. Underbart, även om det bara var en muffins för min del.
Det blev buss till Skillingaryd, därifrån blev det bilresa med Tess' syster. De släppte av mig hos Kimsan.

Idag var det bara upp och hoppa vid 8 på morgonen. Tänkte mest på att det kunde vara nyttigt för mig att gå upp tidigt med, plus att Kim hade pratat om Mc Donald's mat efter besiktningen, så det var väl lite för maten med.. Stressade iväg till Värnamo och fixade allting, och när vi befann oss i Klevshult ringde vi först Låväh, som vägrade träffa oss, och sedan Tess som gick med på det efter lite om och med.
Sedan åkte jag och Kim hem till honom igen och sov och åt innan vi tog moppen ut till spökhuset och umgicks med Tess och Låväh.
Moppe hem till Kim, bil till Tess, plocka upp henne, Mc Donald's again, mat, cigaretter, hem och lämna av mig.
Trevliga dagar med andra ord.

Bilder och allt det där kommer någon dag när jag orkat lägga in dem på datorn, känner att det är lite sent nu ikväll då jag ska upp rätt tidigt imorgon igen. Well, på lördag och söndag får jag i alla fall sova!

RSS 2.0