sharing different heartbeats in one night

Ont.
Ont som fan.
Det botar jag genom att spendera natten bredvid min fru.
Imorgon så krigar jag mig genom dagen igen.

Funderar nästan på att ta sådär lite semester från skolan som jag gjorde i våras när jag inte kunde förmå mig att gå ut från mitt rum och bara låg i sängen i några dagar och slapp världen. Svarade inte på sms om vart jag var, bara till en person vad jag kan minnas. Svarade bara de gånger under dagarna jag vaknade till och sedan låg jag vaken hela nätterna och försökte klura på saker det inte finns nägot svar för.
Jag ska ta den där lilla pausen. Jag måste bara få ner min frånvaro först och klara av lite mer skoluppgifter... För jag förtjänar väl det? I alla fall om allting fortsätter göra ont.

så om jag blir ett spöke så ska jag bli fotomodell

Oiji board gick inte så bra igår, det fanns inga andar som ville prata med oss. Men det var spännande att prova på det i alla fall. Tror det skulle bli något mer försök och sedan skulle det vara något mer.
Men det var kul i alla fall; vi pratade massvis om allt möjligt typ hela kvällen. Anton kom någon gång innan 2 och skulle hämta mig och Låväh, vi lämnade brädan tillsammans med en lapp, så om någon har sett den så är det en present från oss till er. Haha.

Det blev i alla fall inget sovandes hos Kim, istället så snodde jag till mig en sovplats hemma hos Anton. När vi stod och rökte utanför hans hus mitt i natten med lät någonting i hans bil och han sa "andarna kanske har bosatt sig i Rågi... NEJ!".
Vid 3.30 satt vi med varsin toast och tittade på Family Guy. Somnade sent som tusan (eller tidigt om man föredrar det) och ah... Nu ska jag iväg.

we're just two lost souls swimming in a fish bowl year after year

Igår handlade vi, jag lagade mat och försökte mig på mammas brunsås för första gången. Det gick inget vidare bra; hittade ingen färgsoja eller köttbuljong och fick ta jättelite kalvfond istället, så såsen blev blek och ganska smaklös... Fast nu vet jag hur jag ska göra så det lär ju bli fler försök!
Sedan blev det några timmars slöande framför TV:n, Kim med sin Captain Morgan och jag med cider och Corona. Kim fixade tacos senare på kvällen, stark tacos, haha! Lite mer slöande framför TV:n innan vi gick och la oss.

Upp tidigt idag, duschade, sminkade mig, målade naglarna och allt sådant där och sedan åkte jag till Värnamo för Lundells vernissage med mamma och Peter. Åhå, någon gång i mitt liv ska jag bli tillräckligt rik för att fylla ett helt hus med Lundells tavlor, ungefär så känns det nu. Hittade en stooor, jättefin som jag skulle kunna slänga upp på väggen i köket. Antagligen var den jättedyr också, men åh, så vacker!
Ikväll blir det Vaggeryd, hem till Monika med Låväh och testa på det där med oiji board inför deras projektarbete. Kommer bli spännande!
Sedan sover jag hos Kim efter det.


there's still time for us to grow up

Har precis ätit god mat med Kim; ingefära/kanelkyckling, pommes och någon mangosås, och så tittar vi på The wedding crashers.

Gårdagen var bar väldigt fail; försov mig väldigt mycket och gick inte på någon lektion.
Idag kom jag upp någorlunda i tid, tvingade Micha att åka tåg med mig, bjöd på frukost och var snäll som tack.
Somnade lite grann på filmkunskapen, och sedan sov jag ungefär hela engelskan. Kändes lagom bra.
Delade pizza med Monika till lunch, var nere på stan med Anna och köpte ett nytt nagellack. På vägen tillbaka till skolan gick vi förbi Monki och jag såg en väska som såg ut att vara hur bra som helst; jag behövde ju ändå en ny väska. 300 kronor lades ut på den, otroligt värt det!
Sedan har jag bara varit med Kim, handlat lite och sedan åkt ut till hans syster för att vara hundvakt.
Nu ska jag röka en cigarett och sedan fortsätta njuta av min underbara Corona.

tänd eld på dina tankar med dina svarta tysta tårar

Spenderade ju dagen som vanligt i skolan. Sov igenom halva engelskan; jag gav upp med mitt försök om att inte somna till filmen vi skulle se. Svenskan var rätt rolig, skulle göra några "talövningar" typ osv. Fick ett litet nerdrage också när jag tydligen kom underfund med att vi har fått en ny uppgift där jag inte kan få mer än godkänt; det var bara att välja mellan två böcker, den ena var endast G-uppgift och den andra högre. Jag hade, och har fortfarande inte, något som helst jävla intresse av att läsa den där svåra boken och berättade för min lärare hur otroligt jävla dumt det var att göra som hon gjort inför denna uppgiften. Fick dåliga motargument som "men du läste Dracula". Ja, jag läste Dracula, men jag ville läsa Dracula. Och jag har alltid velat läsa Dracula. Enligt henne skulle även den här "nya" boken vara lika svår som Dracula, som om det spelar någon jävla roll eller? Och tydligen går det inte att ge alla en och samma jävla bok och sedan ge betyget efter hur man skrivit uppgiften för "det går inte". Patetiskt.
Sedan kom den där otroligt icke-oväntade IG-varningen i samhällskunskap. Den var väntad, men jag sa som det var med en inlämning att jag inte har lämnat in den för att jag inte hade skrivit helt två sidor och senaste lektionen vi höll på med den var tydligen väldigt viktigt att den blev två sidor lång, men fick idag höra att det var okej att lämna in den trots allt, sedan är det något prov jag inte gjort som jag ska fixa osv. Jag löser detta!

Efter skolan satt jag på Claras i flera timmar med Lambi, hans kompis dök senare upp också. Vi pratade om bland annat bilar och bröst, och jag kände mig väldigt manlig.

Jag stötte även på Christopher på stationen i Värnamo sedan. Pratade lite gamla tider; hur jag tvingade honom att titta på Grey's med mig, hur jag en morgon hade sprungit ut i hans mjukisbyxor och skor och bara en t-shirt på överkroppen och suttit och rökt med solen i ögonen och varit helt överlycklig över solen och lite sådana saker.
Blir man överlycklig över något sådant så är det nog som så att jag uppskattar småsaker trots allt.

Imorgon ska jag och Jessiica fota våra ansiktsbilder, jag ska tydligen stå modell åt henne inför modebilden vi ska ha tagit också, så jag slänger väl ner en klänning i väskan också.
Nu ska jag slänga in lite kläder i tvättmaskinen så jag slipper stressa över det imorgon och sedan måla om naglarna och sedan sova så jag är redo inför en lång skoldag imorgon.

och alla känslor slog och sprängde hela vardagen full med hål

Det känns inte alls som det var i natt jag satt och skrev ett deprimerande inlägg; det känns som det var åtminstone en vecka sedan.
Jag somnade till Pay it forward, en av de bästa filmer jag någonsin sett. Råkade försova mig en kvart på morgonen med, dundrade in i duschen för en snabbdusch 5.15 och halvt sprang till bussen en halvtimme senare.

Fotolektionen var bara... dryg. Men att äta på Chilli Thai med frugan efteråt muntrade upp mig väldigt mycket. Hon var även med lite grann på teatern, som för övrigt var den bästa teaterlektionen någonsin. Pratade massvis med människor (egentligen en människa, men ah) och jag fick även sällskap av denna människa när jag skulle röka. Sedan skrattade jag så jag grät, sträckte upp ett träsvärd i luften och sa "I've got the power" och även sträckte fram svärdet till denna sociala person och sa "wanna have the power?".
Jag är stolt över mig själv att jag har pratat så mycket med människor jag inte känner.

På bussen till Hok greps jag återigen av panik - över framtiden. Jag konstaterade att jag inte tycker om att inte veta hur framtiden kommer se ut; kommer jag vara den där ensamma personen? Kommer jag någonsin komma iväg från små städer med människor som jag inte klarar av; kommer jag någonsin komma iväg till Stockholm? Kommer jag hamna i New York någon gång? Vad kommer jag jobba med?
Sedan började jag faktiskt fundera över mitt utseende. Hårfärg, smink, kläder, stil och allt det där.
Men jag vet någonstans att det inte ens är värt att fundera på allt sådant här. Jag kommer ingenstans ändå.

Nu har vi precis varit och handlat, wienerbröd, kakor och red bull. Även baguetter och en kyckling-curry-röra. Nu kan jag vara lycklig.

"truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for"

Det är bara nattliga tankar och gammal nostalgi med en släng av sentimentalitet som spökar mitt i natten i blandade dofter av nagellacksborttagning och nagellack. Och jag vet inte riktigt vart mina tankar leder mig.
Ena stunden är det bara ångest över allt jag behöver göra i skolan.
Andra stunden är jag bara arg och ledsen över hur osams man kan vara hela tiden. Där kommer en släng av hjälplöshet, förvirring och värdelöshet också.
Sedan blir jag fortfarande ledsen när jag tänker på hur snabbt man kan förstöra en kortvarig vänskap som ändå betydde mer än jag trodde.
Ännu fler tankar går till min Soffpotatis, jag undrar mer och mer för varje dag hur allting går för henne och hur hon mår; om hon mår något bättre eller om allting känns likadant som förr.

Men att nattlig nostalgi och jobbiga tankar besöker mig är ju inte så ovanligt. Det som däremot är ovanligt är hur jag hanterar dem.
Jag ligger inte nerbäddad under tre filtar och två täcken med lamporna släckta och stirrar rakt ut i luften med någon serie eller film på som jag alltid tittar på när jag är deppig och fäller en jävla massa tårar. Jag sitter upp med taklampan tänd, ingen deppig serie/film på utan något så glatt som K-on och försöker att förstå och få mig själv att orka. Orka gå till skolan imorgon, orka plugga lite mer och lite bättre. Orka börja bry mig.
Få mig själv att förstå hur jag kan försöka låta bli att bli arg eller ledsen över hur jag känner mig behandlad, och framför allt låta bli att gråta inför någon annan när det kommer på tal.
Det första är lätt; försätta som jag gjort de senaste nio-tio månaderna; äta och sova som jag ska och hålla min energi uppe.
Det andra tror jag är nästintill omöjligt. Den enda lösningen jag kan komma på är att spränga bort varenda liten cell av min kropp som har en känsla. Men det är ännu mer omöjligt än att komma på en lösning.

Fast jag tackar inte nej till att leva utan känslor. Jag hade sparat så mycket energi om jag slapp känslor, bara fick gå runt som en robot. Med givetvis ska jag vara överkänslig mot precis allt, ta åt mig av precis allt, även ironi och känna hur tårarna bränner bakom ögonlocken och sedan få höra hur dum jag är som gråter.
Jag hade inte tackat nej till att leva utan känslor.

Jag har alltid velat ha människor i min närhet som är värda att lida för. Det tog mig bara väldigt många år att hitta dem. De som står ut med mig och som jag kan prata med; inte bara över en sommar eller under ett halvår, nej, under flera år.
Men jag är fortfarande lika rädd för framtiden; kommer jag ha kvar dem? Om inte; vem ska kunna ersätta dem?

Jag slänger iväg alla mina idiotiska tankar, rakt ut i ingenstans och hoppas att de inte kommer tillbaka på ett bra tag. Jag tror nog jag går tillbaka till min gamla taktik och tittar på Girl, Interrupted eller någonting annat med taklampan släckt och nerbäddad bland alla täcken och filtar och bara ligger där tills jag somnar eller det är dags att gå upp.

this shaky feeling feels like happy fluffy puffy marshmallow to me

Typ såhär jag spenderar min måndagskväll. Och ett avsnitt K-on i väntan på Top Model.

Ringarna är även något jag köpte förra veckan, tror en är från New Yorker och en från Gina.


late night heartbroken blues

Bra dagar hos Kim. Varsin dator, försöka titta på någon film på kvällen, han somnar, jag är vaken någon timme till. Sammanfattat.
Sjukanmälde mig idag. Någon som är förvånad över att jag inte kom upp? Ingen borde vara det.

Jag skulle åka hem från Kim idag, gick av tåget i Värnamo precis efter att de hade sagt "tåg mot Jönköping". Så, jag ringde Juwlia, hon svarade inte, ringde Tess som inte heller svarade, men hoppade på tåget igen och åkte upp till stan. På vägen ringde Juwlia och frågade vad jag ville och jag sa att jag var på väg upp och tänkte om hon och jag kunde fikat, men hon var visst hemma, så det gick inte.
Skulle i alla fall skriva på om mina val idag; men tro fan att de inte kan ha öppet lika länge som elverna går i skolan för de stänger därvid vid 16 märkte jag idag. Jag kom dit 16.08. Dumma värld (citerar Juwlia; "det är rågis fel". Eller? Eller?).
Efter det gick jag till Apoteket och köpte en ny flaska Corsodyl, den förra är typ slut... Kanske råkat använda lite för mycket av det, ähä. Sedan tröstade jag mig själv med en macka från Subway som jag åt på June med datorn i knät med ett avsnitt K-on på. Visade sig att jag kom med samma tåg jag skulle åkt med även om jag varit i skolan...
Pratade med Juwlia på tåget och tittade på massa K-on, mhm.

På bussen hem önskade jag en människa döden typ. Ingenting som jag brukar ägna så mycket tid åt, men att sitta stuppackad på en buss, skrika "jävla svartskalle, ta det lugnt" till busschauffören och vara lika dryg som en uttorkad gnu, då kan man kan lika väl ligga ten feet under ground istället för att fortsätta skämma ut sig (kom på att ten feet är nog mer när amerikanare pratar om att hänga sig? Doh).
Jag var i alla fall nästan lika arg som i somras när jag skickade iväg en annan jävel på bussen hem från stan.
Och nu är jag nästan bara argare.

I dance around this empty house

Återigen blir någonting relaterat till K-on nu; det såg så oerhört mysigt ut när de var på klassresa och de skulle sova, och madrasserna låg i en klunga på govlet och det var kuddar och täcken lite här och var och de själva låg huller om buller och låtsades sova för läraren.
Så, jag fick en vision i mitt huvud; jag och mina favoritflickor med ett pyjamasparty. Typ, massa fin och god mat, snacks, cola i mängder, mysiga filmer, cigaretter och kaffe/te.
Oh, jag måste förverkliga detta! Frågan är bara när... De kommande helgerna är i stort sett helt uppbokade; studentfest med Juwlia på Twin City på fredag, Norrköping nästa helg och helgen efter det utgång för att fira Låväh.
Det får bli i slutet av mars helt enkelt!

du var nog bäst nittonhundra-när-som-helst

Ligger i Kims säng och tittar på K-on med Familjens Socker på repeat i huvudet och en mage som pratar medan Kim är iväg på sin jägarexamengrej. Lovade att diska också, kanske borde göra det snart...
Konstaterade även innan att jag också vill vara en sådan naturbegåvning som Yui på gitarr, typ bara höra om "mute" och lite sådant, se en gång när någon annan spelar det och sedan kunna det. Man kan nog även ta bort det där med att glömma gamla saker när hon lär sig nya, då hade det var perfekt!

I alla fall, vi tittade på Little Fockers igår. Helt okej film, men jag har alltid så höga förväntningar när fler än två av mina favoritskådespelare är med, så jag var inte helt nöjd... Men det var rätt rolig ändå, även om Kim snarkade mig i örat genom ungefär halva filmen. Fast den är nog värd att se igen skulle jag tro...

Men nu ska jag diska och sedan krypa ner i sängen igen och fortsätta titta på K-on!

let you say goodbye with lips like dynamite

Det blev Värnamo senare ändå. Peter körde mig strax innan 20.30 och en kvart senare stod jag utanför Jockes lägenhet där även Fidde befann sig. Vi tittade på film as usual typ. Sedan somnade Jocke och Fidde också nästan, haha. Strax innan 1.30 så sprang jag iväg till sjukhuset för att åka med bussen hem.
Nu sitter jag här och ska snart skjuta iväg allting på golvet bort till fönstret (krav från mannen min, yes) och titta på K-on medan jag inväntar att han ska komma hit.

Och antingen spökar det på mitt rum eller så älskar någon min dator så pass mycket så de invaderar den när jag är borta. Åh, blir så sur att den inte ska få vara ifred när den står på mitt rum!
För det första är personen dummare än dummast om den tror att jag inte märker att det är två flikar med Facebook uppe i min webbläsare (jag loggar aldrig ut från Facebook och har alltid webbläsaren uppe när jag lämnar min dator) och att ljudet är nere på noll märkte jag när jag skulle börja titta på K-on och de rörde på läpparna och det inte kom något ljud.
Sprang och skällde på de enda två personerna som kunde vara skyldiga och som dessutom var uppe och båda sa "det är inte vi" (precis som det alltid låter om allting). Så, det återstår bara min mor eller ett spöke. Felicia får inte ens upp min dörr (och om hon ens hade fått uppe den hade nog inte datorn varit på när jag kommit hem........) och Peter står längst ner på listan över misstänkta personer av någon lustig anledning som jag inte kan komma på.

Update.
Laddaren sitter i fel kontaktuttag.......

fuwa fuwa time

Okey, jag har blivit helt superkär i K-on, snart kollat igenom första säsongen och jag smälter inombords när jag ser hur söt Yui är!
Dessutom åkte mamma och Peter till Värnamo och handlade innan och jag sa till mamma att köpa cola och lite lösgodis till mig, vad hittar jag i påsen? Jo, världens sötaste godis jag någonsin sett! Kawaii!

Skulle in till Värnamo någon gång idag också, men jag har inte kommit så långt... Det typ stannade vid att Jocke inte var hemma eller något och sedan kröp jag ner i sängen framför K-on igen. Vilket jag ska göra igen. Eller om jag kanske ska köra min garderobsrensning nu. Njae, jag orkar inte...


det är bara ett av tusentals sätt att se igenom dig

Har varit uppe sedan... Strax efter 10 tror jag. Vaknade av att jag hostade så jag inte kunde andas. Gick upp och tog hostmedicin och sedan har jag tittat på Vänner, skulle börja titta på K-on, men då kom ju det där problemet som jag aldrig haft någon gång innan (förutom på Kims dator när jag skulle tvinga honom titta på Elfen Lied) att VLC inte tycker om mig och mina animeserier. Jaha, prova CC++ då, fattar ingenting av det och nu har jag helt glömt bort att prova i något annat program...

Det var två fina dagar hos Låväh med. Vi tittade på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1, brabra. Längtar tills andra delen kommer ut och förhoppningsvis ska jag ha läst boken då med så jag kommer ihåg lite mer. Lejonkungen 2 tittade vi också på, jag somnade rätt snabbt till den, vaknade efter min favoritlåt när aporna kastar kokosnötter eller något på Kovu och han förvisas och blablabla och jag sa även "fan, nu missade jag min favoritlåt!". Enligt Låväh hade jag även sjungt med några rader innan jag somnat om...
Igår gick jag upp två timmar innan henne, gjorde frukost och la mig framför TV:n och tittade på 500 days of Summer. Somnade i slutet och sov mig igenom resten av Beck-filmen som gick på en annan kanal. Låväh hade vaknat då med och så började Harry Potter och Halvblodsprinsen så vi tittade lite på den innan vi blekte hennes hår. Lagade mat också och sedan åkte jag hem.

Någon gång under det här dygnet kommer även min man hem från Malmö. Som jag har längtat. I alla fall efter honom, sedan har jag försökt klura lite på hur jag ska kunna gömma min smiley inför honom en timme eller två för att slippa hans tjat om att inte tycker om den, men jag har inte kommit på något... Doh.

Nej, leta vidare efter en mediaspelare som tycker om mig och K-on nu, asbra.

morgondagens fester är historia nu

Jag och Juwlia lagade inte den tänkta maten igår. Lite halvt som lunch gjorde vi pasta med laxsås och åt, sedan blev det choklad och sedan chips och dipp. Sedan orkade vi inte laga mat, och vi var inte hungriga heller för den delen.

Idag på morgonen gjorde vi däremot fläskytterfilé i sås och potatisgratäng. Den var en asbra frukost, och jag trodde det skulle bli mitt sista mål mat också. Sedan började jag duscha och sminka mig osv innan jag åkte bussen in till stan och mötte Låväh.
Vi började på New Yorker. Köpte lite underkläder, en ny tröja, ett armband och två ringar.
Monki: tre eller fyra tröjor och ett armband.
Gina Tricot: en tröja, två linnen, två par strumpbyxor och två ringar.
Så nu har jag massa nya kläder, helt jättebra. Något som är ännu bättre är min piercing, I love it! Jo, Mc Donald's åt vi också på innan vi gick till Tattoo Art för att jag skulle pierca mig.
Så kom ju det där med att det bara blev en. Jag skulle ju tagit både tungan och smiley. "Då börjar jag med smileyn" säger hon och jag är mest "go for it". Försökte nästan föreslå att ta tungan först eftersom jag längtat efter den mest, men sedan kom tanken på mat... Så smiley it was. Hon sa även att det var den piercingen som gjorde minst ont och lite sådant. Haha, jag måste ju säga att första gången i naveln kändes mindre! Fy fan. Jag typ halvt skrek "helvete!" och hon trodde nog nästan jag drev med henne om att det gjorde så ont, haha.
Grejen var mer att det gjorde egentligen inte ont själva hålet så, det var liksom mer när hela jävla kanylfanskapet skulle igenom, det var DET som gjorde ont som satan.
Direkt efter sa jag bara "vi väntar med tungan, jag gör det någon annan dag!". Ska köra det med Tess snart. Helt bra.
Så i helgen får jag en sur pojkvän eftersom jag inte fick göra smiley för honom, men själv är jag jävligt lycklig över att jag har den!

Det blir dåliga cambilder för att jag inte orkar sitta med kameran och hålla på, ähä. Där med syns det inte så bra på bilderna heller, men bättre bilder lär väl komma någon gång.


och ingen jävel når mig nånsin mera

Hoppar alldeles strax in i duschen efter att ännu en gång ha fått uppleva den där besvikelsen man kan få av att titta på kläder. Hittade en jättesnygg tröja på Nelly som jag tänkte titta lite närmre på, tittade på priset; 1795. Aldrig! Hittade dock en liknande sedan för 595, lite mer överkomligt kanske. I alla fall så tänker jag inte köpa något därifrån förrän i så fall efter imorgon när jag ändå ska köpa nya kläder. Ska även göra en storrensning i garderoberna sedan. Hittade en skjorttunika jag inte använt på snart ett år och en tröja jag köpte på rea förra vintern som jag använt typ tre gånger (kostade dock 30 kronor så vem fan bryr sig?).

Förde över pengar från mitt sparkonto till mitt vanliga konto innan med för första gången med hjälp av internetbanken. Jag fattar ju ingenting, blir helt förvirrad av allt som finns där! Inte nog med att jag alltid trycker in "appli 2" istället för 1 varje gång också, speciellt nu när jag tänkte "hon sa appli 2 för att föra över pengar, så då trycker jag det! Fast det gick ju inte... Just det, det var ju faktiskt appli 1 för att logga in".
Jag lyckades i alla fall och det är huvudsaken, nu är jag fit for fight för allt imorgon!

Och nu hoppar jag in i duschen och sedan börjar jag packa ner Ragnar och kläder och åker vidare till Hok. Hoppas jag får mat snabbt där för jag är hungrig och orkar inte laga något här hemma. Fast jo, det gör jag, wok ♥. Frågan är mer; hinner jag?

ett långfinger åt döden

Okej, sämst kvalité på bilden, print screen ♥
I alla fall så dör mitt hopp om en normal mänslighet lite när Justin Fucking Bieber är på Letsingit's topp 10-lista över alla hjärtans dag-låtar... (Varför låter alla hjärtans dag så helvetes fult på svenska för?!).


Jag är i alla fall ganska precis hemkommen. Gick till Kims mor igår kväll för att pussa på honom, slutade med att jag sov där och hoppade upp klockan 5 precis som alla andra, klädde på mig och tog en cigg och sedan fick jag skjuts hem till mig och nu ska jag snart krypa ner under alla mina täcken, äta chips och dipp och titta på någonting, men vet inte vad än så länge...
Idag åker jag till Hok för att "fira" Valentines Day med frugan min, eftersom min man åker till Malmö idag för att jobba. Oh god, det är nästan så jag typ... Gråter lite? Fast nej, det gör jag inte.

vad var det som kändes så magiskt?

Åt chips idag för första gången på... Två veckor tror jag det är. Alltså, jag mår inte sådär jättebra just nu bara för det. Tror inte det är något sådant där bakis-illamående heller för jag har inte känt av något innan idag. Förhoppningsvis är det ingen fara, så atté.

Annars har jag bara legat och tittat på Vänner hela dagen. Typ smälter lite av trötthet och vill egentligen bara ta en powernap, men vet att det kommer bli typ tre timmars sömn och sedan sover jag inte i natt och allt det där.

Nääästan hela veckan är planerad också; åker till Hok imorgon och firar alla hjärtans dag tillsammans med fru och mat och film. På tisdag ska jag hoppa upp tidigt och åka in till stan och möta Tess. Det blir shopping och piercing, whoop whoop. Sedan tror jag det blir hem till henne, men vi har egentligen inte planerat så långt. På onsdag ska jag träffa Låväh också. Så lär väl vara tillbaka hemma igen på torsdagen ungefär verkar det lite som...

Märkte precis att Låväh dessutom har citerat Lundell på sin blogg. Haha! Mysigt, absolut. Speciellt när det är det bästa citatet ever av den mannen; vill du ha din frihet får du ta den. Love it!

Nu ska jag fortsätta drömma mig vidare in i världen av Vänner och hoppas på att mitt liv kanske kan bli så någon gång.

party 'til you pass out

Krogen igår var hur bra som helst. I alla Bongo ♥. Centrum var väl lite sådär när man fick höra att man har dåligt tålamod av någon jävla brud som tog jääävligt lång tid på sig inne på toaletten och vi var fem stycken som började sparka på dörren. Dessutom fick jag världens äckligaste p2 och mådde dåligt i nyktert tillstånd. Pappajan kom i alla fall och hämtade oss någon gång, tog med Subway-mackor hem till Hok och skjutsade hem Ola som låg över mig, Anton och Mikael i baksätet.

Idag våldgästade jag och Juwlias Antons hus och säng. Han skjutsade hem Mikael och jag och Juwlia låg kvar i sängen och lyssnade på Winnerbäck och sjöng. Sedan kom Anton, han skjutsade oss till Juwlia, jag gick och duschade och började göra mig i ordning för att åka till Värnamo.
Satt på stationen i en timme innan Jocke kom och plockade upp mig, gick hem till honom och plockade hem lite mat på vägen också. Fidde kom senare, och sedan lite mer folk och det var bara att ge. Corona och Smirnoff Ice hela kvällen typ. Blev inknuffad i en vägg och träffade lite nya trevliga människor. Fick skjuts hem av Hannes sedan och nu sitter jag och är tyst i Skype bara för att Kim inte kan säga något. Bra, bra, bra.

Nu är det dock snart over and out, min mage kurrar och jag är trött.

this sweet jerky gun does not protect me

Har nog aldrig känt mig mer som en zombie än jag gjort idag. Fy fan säger jag bara. Satt de timmarna innan lunch och fortsatte skriva adresser till studenter; skrev till varenda jävla jävel som går i trean på Fenix (förutom barn och fritid) och tre klasser ifrån Gislaved också. Jag vill inte se en enda adress till någonsin - men imorgon ska man skicka ut till folk som har fått barn med. Doh.
Efter lunch var det bara prat om tyger osv. Fattade typ ingenting, var så himla trött. Gick strax efter 15 idag, åkte hem och nu sitter jag här och funderar på vilket nagellack jag ska ha imorgon, väntar på att min tvätt ska bli klar och lite sådant. Borde börja packa ner lite inför imorgon med så jag slipper ta allt det på morgonen.

Jag hickar som en jävla galning med. Sådan där hicka som aldrig går över och som gör ont i bröstkorgen.

Dessutom slänger jag väl upp en bild på alla nagellacken jag har köpt den här veckan.
(En parantes till Låväh det första är Moody Model och det sista är Hunt me down).


Och en bild på den otroligt schletne praktikanten.

och kanske kan han stjäla några hjärtan

Hela dagen har flutit på! Satt och skrev adresser till studenter heeela dagen med Ellen, och på lunchen gick vi till närmaste pizzeria och köpte varsin kebabtallrik och gick tillbaka till praktiken och åt. Tydligen ska jag äta pizza hemma nu ikväll igen, haha!

Måste även bara klaga ännu mer på Värnamos klappkassa utbud av kläder! Det finns ingenting, absolut ingenting. Skulle försöka hitta någonting att ha på krogen på fredag, men det fanns ingenting. Dessutom hittade jag ingenting som jag kunde ha som vardagskläder heller, vilket sög ännu mer typ. Men, ja, på tisdag ska jag ändå upp till stan med Tess, tror jag tar några små slantar och ger mig ut på vild jakt där uppe, där finns det i alla fall någonting att köpa!
I alla fall så köpte jag lite nya nagellack idag; två i olika gröna nyanser och ett grafitti-nagellack som jag velat ha länge - mamma också. Sedan köpa jag hårfärg och ska fixa det nu ikväll och en ny mascara också.

Nej, nu ska jag titta på I rymden finns inga känslor, vänta på att Peter ska spela klart sin instance så vi kan köpa pizza och sedan färga mitt hår och måla om naglarna i något av mina nya snygga nagellack. Bra.

kom gör ett hål i min kevlarsjäl

Nu är min biljett till Metaltown bokad, woho! Tydligen kunde jag köpa via nätet även om jag inte hade Visa till mitt kort. Så nu är jag lycklig som faen!

Praktiken gick bra idag med. Fått skriva massa adresser till människor som antingen fått barn eller tar studenten och tittat på en fotografering av en tre månads-bäbis som var så jäkla söt och hur glad som helst! Jag och den andra praktikanten gjorde även upp en kupp sedan att strejka målningen imorgon och fortsätta skriva adresser till studenter, det var faktiskt väldigt mycket roligare.
Sedan gick jag till Apoteket och köpte nytt ansiktsvatten som bestämt, kom även på imorse att jag behöver en ny deo som köpte det med och hittade en handkräm som är hur bra som helst. Dessutom stod jag och tittade på nagellack på Åhléns innan jag bara "njae, jag kan unna mig ett nästa vecka efter att jag piercat mig istället" och sedan gick jag. Bra, bra, bra!

Nu ska jag äta något, sedan ska jag och Peter ner till ICA och sedan ska jag baka tårta.

sweet 18

Nu är jag 18.
Det känns... Fritt.
Jag har blivit skrattad åt i kassan på Hemköp när jag köpte cigaretter; hon tänkte nästan inte låta mig köpa först.
Jag har ätit på Lilla krogen med mamma och momo&mofa. Mamma gav mig onda ögat när jag berättade om Hemköp-händelsen.
Jag har fått tårta på praktiken.
Jag har varit på banken och skaffat internetbank och fört över pengar för första gången. Fick dessutom ett grattis av tjejen jag pratade med, vilket var trevligt.
Jag har lagat spagetti och köttfärssås för första gången själv. Mycket chili blev det, men helt okej ändå.
Jag har blivit skrämd av Thomas Di Leva.
Jag har blivit grattad av nästan 170 personer; varav 155 på Facebook. Än så länge.

Fick ju en sådan där liten apa som ska blåsa naglarna på en när man målat dem av syster. Provade den idag, och det är lite synd att man måste trycka ner plattan. Jag är ju helt van vid att bara låta naglarna "lufttorka" så jag målar ju alla och kommer sedan på "fan, apan måste ju användas!" och då måste jag sitta här och försöka att inte stöta emot naglarna och trycka ner den där plattan. Det går inget vidare faktiskt... Men antagligen lär jag mig väl det efter ett tag, det är bara att öva!

Skulle ju köpa min biljett till Metaltown idag med. Tro fan att jag inte har tänkt ett dugg på att skaffa Visa till mitt bankkort, så jag kunde då inte köpa den idag. Ska dock skicka över pengar till mamma ikväll (får be Peter om hjälp) och sedan får hon beställa den imorgon eller något.

Köpte för övrigt lite nya saker idag. Mitt nagellacksborttagning var helt slut och jag hade börjat skrapa bort nagellacket på naglarna idag så jag behövde det. Samma med mitt puder typ. Och min eyeliner börjar lite smått ta slut så jag köpte en ny sådan också.
Dessutom har jag gått i flera dagar och saknat ett svart nagellack så det blev det också! Och ett rött, så nu kan jag slänga mitt 2,5 år gamla röda - som det nästan inte finns någonting kvar av heller. Sedan blev jag ju bestulen på mitt hårspray på nyår så det blev ett nytt hårspray också.
Med andra ord har jag bara köpt saker som jag, enligt mig själv, behöver. Vilket känns bra. Imorgon blir det ett nytt ansiktsvatten, kanske en ansiktsmask och sedan tänkte jag köpa en ny rakhyvel, typ prova någon av de där Gillette Venus, för de verkar ju bra och min är klappkass.

Så, nu ska jag måla ett sista lager nagellack och föra över lite från den externa hårddisken till Ragnar (som jag fick tillbaka igår, woho).

I need you. I don't need you. now I need you

Kents engelska texter ekar i hjärnan, men jag har fullt upp med Vänner.
Har i alla fall tittat klart på första säsongen Hell's Kitchen idag. Sedan gett mig på andra säsongen Vänner och sett nästan halva den. Jag har inte orkat städa idag heller. Gosh, jag måste ta tag i det snart, jag orkar nästan inte ha det såhär rörigt, men det är jobbigt med träningsvärk i nästan hela kroppen så jag knappt kan gå, och ännu värre knappt kan ta mig ur sängen utan måste rulla bort till kanten innan jag på något sätt lyckas ta mig upp.
Jag ska slänga mig tillbaka i sängen och fortsätta titta på Vänner nu.



well you might say I'm losing focus

Bowlingen gick bra. Jag vann. Över alla. Bildbevis kommer.
Sedan släpptes jag av vid Swedbank, mötte Jocke, tog ut pengar, gick och köpte varsin kebabtallrik och gick hem till honom för att äta och titta på film. Och som vi har nötat filmer! Först tittade vi på I rymden finns inga känslor, och jag säger bara Bill Skarsgård♥. Jag skrattade så jag började hosta så mycket att jag inte fick någon luft, så fick lite av den där lustiga Cocilolilol-hostmedicinen av Jocke. Ähä, tog hur lite som helst och det hjälpte och min kropp kändes lite lustig efteråt så jag skrattade lite extra åt det... Haha. Sedan tittade vi på Old dogs och halvt kvävdes av skratt igen innan vi tittade på Grown ups (tror den heter så?). Jag somnade en stund, men den där lilla powernapen satt inte helt fel alltså!
Bussen hem var typ tolv minuter försenad också. Jävligt lustigt alltså. Men hem kom jag, med fötter jag inte kände, och nu sitter jag i pyjamas och allt det där, pratar lite med Anton på Facebook och lär väl slänga mig ner i sängen snart, jag varah tröööttis!

Vid den här tiden på måndag har jag varit 18 i tre timmar och fem minuter.
Vid den här tiden om en vecka har jag varit på krogen.
Vid den här tiden om två veckor är jag piercad i käften x2.

let me show you were it hurts

Jag tror jag såg världens lyckligaste människa idag.
Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att hon skulle gifta sig idag.
Och det enda jag gjorde var att titta på när hon och hennes blivande (nu för tiden man) man fotograferades och vigdes. Jag fick stå längst bak i kyrkan med och fota lite också. Så atte, nu har jag inte bara målat, tittat på fotograferingar, druckit kaffe, blåst såpbubblor och tittat på lite annat på praktiken utan jag har fått fota.

Jag skulle rensa min mejl med när jag kom hem.
6000 mejl försvann.
Drygt 8000, nästan 9000 är kvar.
Jag gav upp för att jag inte orkade.

Jag inväntar en timmes bowling med alla också. Jag såg fram emot det. Men mor är jävligt bra på att skippa ironin, så atte.

åt helvete med himlen

Det är ju jävla typiskt att man ska bli frisk och sedan sjuk på en gång. Jag med min låga kroppstemperatur har 37.3 grader i feber. Mysigt! Och hostar som fan. Men hindrar det mig från att åka till praktiken imorgon? Skulle inte tro det. Jag ska kriga!

Praktiken idag var annars hur bra som helst. Målade och hade två fotograferingar med barn. Åt lunch hos momo&mofa och en pratstund med momo. Så atté, det blir nog en och en halv bra vecka. Det som är kvar.

Nu ska jag försöka sova bort min jävla feber. Sovmorgon imorgon med, mhm.

jag skrek med målbrottsröst "jag hatar er"

Ungefär såhär det ser ut nu.
Såg ut.
För en halvtimme sedan.
Känner mig på ett väldigt sådant där Kent-humör.
Slänger in Kent i mp3:n nu innan jag går och lägger mig så jag är fit for fight imorgon.

Ny tröja och nya strumpbyxor visas även upp på bilden.


en gammal sång får en helt ny text. en äcklig röst som billigt sex

Lyssnar på Kent i min nya farfarströja och nya leopardmönstrade svarta strumpbyxor. Jag är två par strumpbyxor rikare (det andra paret är zebrarandiga), en farfartröja rikare och två par trosor rikare.
Och en dator fattigare. Frågade Johan om han ville ha en present; att formatera om Ragnar.
Jag har planerat nästan hela veckan, det är bara lördag kvar. Om jag inte bara stannar hemma och gör i ordning på mitt rum eftersom det inte blev gjort idag. Men i alla fall, jag ska ut och gå imorgon! Sedan tror jag faktiskt jag ska få någon att hänga upp boxningspåsen (heter det så?) och sedan stå där en liten stund. Inte lika intensivt som på idrotten förra året för jag vill kunna röra mig efteråt och inte darra i tre dagar som jag gjorde och sedan kana på rumpan ner för trappor, haha. Får väl se om Gabrijela följer med mig ut på en promenad.
På torsdag är det ju fika med Ian.
På fredag ska jag av någon anledning bowla. Sedan blir det nog filmkväll hemma hos Jocke. Det blev ju inte av i fredags dåva.
På söndag firar vi mig och mamma.

På måndag är jag 18.
= freedom?

it won't hurt when the killing is done by a friend

Jag gjorde nog något som var bland det bästa jag gjort på länge efter att jag hade duschat. Jag kände inte alls för att gå ut och ställa mig i det kalla badrummet utanför duschkabinen, så jag satte mig på golvet därinne, med armarna om benen och hakan mot knäna. Och bara satt. Funderade på när jag skulle börja orka träna, när jag skulle orka ta tag i skolarbeten och bli den bra mig igen, när jag skulle orka städa mitt rum, när jag ska börja orka bry mig om vissa saker igen osv. Allt handlade om ork, för egentligen existerar det ingen ork längre; jag klamrar mig bara fast vid sådant jag ser fram emot för att inbilla mig själv och andra att jag orkar.
Jävla idioti.

Jag ger mig själv en klapp på axeln för att jag i alla fall kan ta mig ur sängen på morgonen och har påbörjat en fjärde bok idag. Måste lära mig att läsa ut böcker! Nu läser jag om Nikki Sixx igen, jag ska läsa ut den, skriva upp små citat i mitt block jag har i skolan, sedan ska jag läsa klart om Guns n' Roses innan jag tar tag i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och sedan Vill du ha din frihet får du ta den.

Börjar förresten undra när mina kläder jag beställde förra veckan kommer dyka upp. Ska kolla upp det nu, för jag beställde sådana mysiga farfarströjor som jag vill ha nu, nu, nu. Från herravdelningen, ja. I en storlek större än jag egentligen har. Tyckte det kunde vara rätt lagom av någon anledning...
Så jävla mycket mig med att de rear ut i alla fall en (orkar inte kolla på resten) tröja jag beställde förra veckan med. Jag beställde den för 149 kronor, nu kostar den 70 kronor.

var jag verkligen så dum?

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat

Jag ska fatta mig kort
Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont
Jag har skrikit färdigt
och bröstkorgen är tom...
Såg du, jag sprack sönder
Kan du få mina armar på plats?
Hallå, hallå
Har du blivit stum?


you say I'm not worthy to break your heart and I agree

Är i stort sett nyvaken, med Ola Joyce på hjärnan och en hals som jag inte ens vågar prata med, jag hör bara hur min hosta låter. Får väl sitta med fisherman's friend och te hela dagen för att försöka få det bättre tills imorgon. Inte precis att jag tänker vara borta från halva min praktik, nej, nej! Två dagar får vara nog.
Har även hunnit med att prata lite med Tess sedan jag vaknade. Trevligt as usual.
Nu ska jag återgå till mina kuddar och Hell's Kitchen som har stått på hela natten, innan jag ska duscha, äta något, borsta tänderna och ta mig fan städa lite i mitt rum.

över allt som vintern gömt. över allt som hjärtat glömt

Jag fick nog av mina tovor och drog borsten genom håret. Ont? Knappast.

Däremot fick jag någon sådan där längtan efter en människa jag vet att jag kan prata djupt med, så jag slängde iväg ett sms till Ian, och honom ska jag nu träffa på en fika på torsdag. Jag ser fram emot det, trots en ekonomi som knappt tillåter en kopp kaffe på något av Värnamos dyra caféer. De borde ha något jävligt mysigt och jävligt billigt Här-lever-vi-på-tusenfemtio-kronor-i-månaden-café. Men köper jag skor för 600 och slänger iväg nästan 300 på ingenting kan jag fan unna mig en kopp dyrt kaffe tillsammans med en bra människa och några cigaretter i vinterkylan! Jag kan ju garantera att jag kommer komma ihåg vad jag lagt de pengarna på, och framför allt tyckt de varit värda det.

Nu har jag i alla fall fått nog för ikväll. Slänger upp håret i en äcklig, flötig bulle igen (duschas måste innan Karro och Neo kommer imorgon) och sedan lägger jag mig och tittar på Hell's Kitchen, det känns så jävla meningslöst att sitta uppe till deppig musik med en kurrande mage (min soppa blev förresten god).

Over and fucking out.

RSS 2.0