levde vi igår, lever vi idag, är det vi imorgon?

Jobb hela veckan som vanligt. Nästan. Jag var hemma onsdag-torsdag med feber och förkylning. Livnärde mig på vatten och apelsiner för att bli frisk, vilket lyckades och jag kunde jobba i fredags.

Igår hade jag knytkalas här hemma med flickorna. Massor av mat och en del alkohol gick ner, men oj så roligt vi hade! De flesta åkte hem framåt natten, Sture, Anna och Julle sov över så vi trängde ihop oss inne på mitt rum med extramadrasser och somnade till Vänner framåt 5-tiden på morgonen.

Idag satt vi i köket runt köksbordet och åt chips och dipp, cheesecake, frallor, sommarrullar och myste, pratade och drack massa cola. Syster dök upp här med Neo och Alvin också så det var fullt hus här.
Vet inte när tjejerna åkte hem, men direkt efter hoppade jag in i duschen snabbt och borstade tänderna för att känna mig lite bättre. Resten av kvällen lekte jag med bilar och tåg med Neo och myste och upplevde lite nostalgi.
Sedan betalade jag räkningar, tittade lite snabbt på Facebook och tada! Panda Da Panda till Popadelica! ♥
Behöver jag säga att jag var snabb med att köpa biljett eller?

Nu tittar jag på Taken och har tryckt i mig nästan all mat som var över från igår. En jävla massa friterade mozzarellasticks, friterade räkor och sparris med någon skinka runt. Och vitlöksbröd med tzatziki till också.

Kommande vecka är det jobb som gäller, och till helgen blir det kanske lite övertid (om jag har kvar jobbet), middag här hemma, minisim och mys.

so please, please, please, let me get what I want this time

Ja, men jisses alltså. I över ett halvår har bloggen varit lidande. Dock har jag gått i nästan ett halvår och knappt gjort någonting, men runt jul började det hända saker och ting.
Förra helgen var det ju inflyttningsfest hos Emma-Linnéa, även om det bara blev jag, Emma-Linnéa, Tess och Sture av tjejerna och Arvid var med också. Men kul hade vi! Alla blev onyktra efter allt vin som dracks och till slut shottade vi cider och sedan rödvin som smakade glögg ur shot glas av is. Mycket hamnade dock på tallriken under så det sörplade vi i oss efter varje runda, haha! Shot glasen smälte ju sedan och Tirres reaktion på det var ganska klockren; "det är ju hååål i deeeeem!!".
Vi somnade gott sent på natten/tidigt på morgonen och dagen efter åkte jag och Tess in till Jönköping och åt kinesmat innan tåget hem där vi skickade roliga sms till folk och hade otroligt roligt.

Sedan var det dags för en ny vecka med jobb. Oooooch, löneförhöjning! Tada! Dock något som alla får och skulle fått för nästan ett år sedan, but still.
I fredags jobbade jag övertid och resten av helgen bestod av massor av mys. I lördags kom syster, Neo och Alvin hit och Neo hade tydligen vägrat åka hem så han hade fått sova över här, myyyys! Igår gick han runt med min telefon och tog kort på krokodilen som Neo säger bor utanför vårt hus. Och Felicia skulle vara med på kort också, och Peten och tomtarna han hittade på bänken. Och jag också.
Pizza till lunch, framåt kvällen dansade jag mitt dans-spel och sedan gick jag ner till macken och köpte cola, chips och choklad.


Nu är det ännu en vecka med jobb igång. Jag har blivit dålig under dagen idag och känner mig febrig, har ont i halsen och känner mig tung i huvudet. Ska ta Ibumetin nu och sedan krypa ner under min snugrug och täcket och hoppas jag mår bättre imorgon. Och givetsvis resten av veckan! På lördag kommer ju tjejerna hit och äter mat, men innan dess är det minisim igen.

home is wherever I'm with you

Nyår var jävligt fint. Och ganska galet. Det dracks mycket vin, spelades lite "jag har aldrig" som vi snabbt glömde bort, smällde raketer, röktes väääldigt mycket cigaretter och sådant. Bästa nyårsfirandet någonsin. Än så länge, ähä.

Annars har det inte hänt mycket. Jag har jobbat, både "vanligt" och övertid, och imorgon är det dags för 10 timmarspasset.
Bokade flygbiljetter till London den 8 februari igår med. Ååh, jag längtar! Tycker det blir en fin födelsedagspresent till mig själv faktiskt.
Annars är det väldigt uppbokat den kommande månaden. Det är inflyttningsfest på lördag, och de kommande helgerna är det fest, knytkalas, födelsedagsfirande, London och helgen efter det räknar jag med att Tess och Julle genomför sin omtalade överraskning för mig 20-årsdag. Hear that girls?!
Nu ska jag i alla fall sova. Lång dag med jobb som sagt.

RSS 2.0