a million reasons to quit the show

Lyckas ändå slänga in ett andra blogginlägg innan januari är över, se där!

Men alltså vilken start på året? Jobbat väldigt mycket som vanligt, men så mycket som hänt vid sidan av samtidigt! Önskar att jag kunde berätta allt, men det blir för långt. Men vi har i alla fall haft ännu en personalfest, otroligt kul! Började med mousserande vin från Nutbourne och kanapéer innan vi satt ner för en, vad jag vill minnas, femrättersmiddag och ännu mer vin från Nutbourne. Och efter det blev det ännu mer vin och musik och dans och helt plötsligt var klockan 2 på morgonen, och helt plötsligt var den 4:45 någonting och det blev dags för taxijakt.
Lite snurrigt dagen efter och jag tror inte jag riktigt lämnade min säng innan 20-tiden, så trött alltså!

Idag har dessutom denna tjej varit på äventyr - i West Sussex! Med en av ägarna till restauranten och tre andra inom företaget rullade vi iväg från Battersea klockan 10 på morgonen. Drack kanske lite för mycket öl igårkväll också så fortfarande lite snurrigt i huvudet, men det gick bra!
Vi började på vingården Nutbourne där "vi" gör vårt eget vin. Tittade på alla sorters vinrankor och hälsade på alpackorna innan vi gick igenom hela vinpressningsprosecessen (vet inte ens om det är ett ord?) och allt smått och gått som händer innan korken och etiketten är på. Såklart fick vi också prova vin som fortfarande var i tankarna; våra Nutty Wild, Nutty Brut och Nutbourne Bacchus.
Efteråt blev det dags för en snabb lunch innan vi rullade iväg till farmen.
300 acres mark, och så hängde vi med kossorna och hundarna och vägde en höbal, pratade om traktorer och andra maskiner, vad kossorna äter och massa annat.
När det blev dags att åka hem slocknade jag på en gång i stort sett, och vaknade när vi var i London igen.
Men vilken dag! Och så mycket frisk luft, och det luktade som somrarna hemma - trots att det är januari och det var mulet och lite dimmigt.

Nu är i alla fall skorna rena igen, och jag har nudlar i magen så det är dags att städa lite grann innan jag ska krypa ner i sängen och titta på Impractical Jokers och sova.


du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot

Sådär, nytt år och yadayada. Allt det där som alla säger hela tiden.
Tillbaka till jobbet igår, kääämpigt att gå upp mellan 7-7:30 på morgonen. Avslutade i alla fall dagen/kvällen med några glas vin efter stängning och sedan några drinkar på utestället rakt över gatan från jobbet. Kom hem i städad tid och vaknade 45 minuter innan mitt alarm idag. Alarm på lediga dagar behövs trots allt, annars sover jag ju lätt till 15-tiden - vilket leder till inget sovande på natten innan den där tuffa delen av veckan som kommer nu. Tre dubbla skift och en söndag.
 
Nej, ska fortsätta dagen nu och få något gjort. Har ju trots allt en att-göra-lista och satsar på att försöka komma iväg någonstans sen eftermiddag/tidig kväll för att komma ut från lägenheten lite grann.
Börjar med frukost; mannagrynsgröt.

Inlägg som detta fick mig att inse igen varför jag inte är aktiv här... Och med det sagt har jag ändå gjort ett inlägg den här månaden.

RSS 2.0