when you hold me

Mycket, mycket jobb nu igen. December månad, urgh. Tydligen är det jul nästa vecka, känns inte riktigt som det? Hade julfeeling i början av december, men helt plötsligt har tredje advent varit och ah.. Här står jag med ett schema för denna veckan som säger att jag jobbar 59 timmar denna veckan. Minus 11 timmar nu då. Efter att ha varit inklockad i 7 minuter imorse började min mensvärk spöka värre än någonsin; hade en punkt i magen som gjorde så ont, så ont så att stå upprätt var det inte tal om, att andas var svårt, det blev svart för ögonen och jag kallsvettades värre än någonsin samtidigt som jag måste ha känts väldigt varm för min GM sa "I think you have a fever"? Minns att jag vid någon tillfälle tänkte "fuck this, jag ger upp och svimmar här och nu, det gör för ont" men var tvungen att klämma fram ett "Jamie, I don't feel very well" men mer än så kunde jag inte säga. Fick inte fram ord. Slutade med att jag kräktes, operation manager gav mig soda vatten med bitters och en tjuga för att ta en black cab hem. 33 minuter "jobbade" jag idag alltså.
Vilket suger, för en bokning i Library Room ikväll var från Universal Pictures?!?! Ville såååå gärna ha PDR ikväll. Istället fick jag lov att åka hem, sova med värmekudde och vakna 16.30 - med mens. Så nu kan ju mensvärksfanskapet ta och dra åt helvete och låta mig jobba resten av veckan. Om jag bara hade haft några jäkla paracetamol på jobbet imorse. 

Förhoppningsvis är trafiken inte så farlig idag, så B borde vara hemma från jobbet inom en kort framtid. Någon är på ost-duty ikväll kan jag ju säga. Haft cravings för ost i flera dagar; cheddar, blue cheese, brie.. ALLT. Och någon får göra kycklingvingar med blue cheese sauce också. Jag stannar i sängen, ähä.

RSS 2.0