you are wrong, fucked, and overrated

Hoho, jaja, tiden bara rinner iväg. Med extrem mycket hemlängtan för tillfället. Eller kanske bara längtan att få komma iväg och vara för mig själv, inte tänka på jobb och bara läsa och vara. Tyvärr finns inte ekonomin för det för tillfället, med en hyra att betala på måndag, en satans vattenräkning och council tax. Japp, lite inflyttningspresenter från olika håll och kanter med andra ord.
Förutom det är jag mest bitter och arg. På insidan. Troligtvis bara en släng av PMS.
Det är i alla fall inte långt kvar till Download. Jag tröstar mig med det för tillfället. Men det känns ju satans långt bort när man inte riktigt kan sova om nätterna och tydligen snittar 10 000 steg från 17-tiden på eftermiddagen tills att man kommer hem. Köpte en stegräknare häromdagen och den följer ju med nästan överallt nu, speciellt på jobbet.. Hittade även hantlar häromdagen och tänkte "en blir bra till att ha när jag gör squats hemma". När nu det ska bli av. Förhoppningsvis snart. Har lyckats pallra mig till gymmet två gånger denna veckan; i tisdags för att gå på yoga-klass och idag för att simma. Hade egentligen tänkt försöka göra något imorgon också, men det blir jobb istället.
Hittade för övrigt Batman-lakan häromdagen också. Spela kvitta om pengarna inte riktigt finns, någon gång ibland får man unna sig!

Men annars rullar allting på. Jobba, äta, sova, prata om jobb, laga mat när orken finns och gå till gymmet när det känns bra. Börjar ju svida i magen när jag tänker på att älskade systeryster fyller år på tisdag och att jag inte är i Sverige...

I'm sick of hiding my heart when the stars move on

Flytten gick bra, att flytta möbler gick bra och allt är i sin ordning nu. Till början hade vi varken värme eller varmvatten, men tydligen var trycket för lågt i någon pump eller liknande. Jag la på minnet att aldrig någonsin införskaffa ett vitrinskåp av ren vilja. De är tunga och jävliga att flytta.

Annars har det varit full rulle hela veckan. Efter jobbet i söndags åkte jag på födelsedagsfest och kom hem vid klockan 5 på morgonen efter en misslyckad efterfest.
I tisdags hamnade jag i Soho med en gammal kollega efter jobbet och var för första gången på casino. Spelade roulette och förlorade bara. Till slut gav vi upp och tog bussen hem och jag missade trottoarkanten något så kopiöst och låg platt på magen på trottoaren utanför bussen. Resulterade i ett stort blåmärke på ena knät. Note to self; se upp för trottoarkanter efter att ha druckit tequila halva natten.
I torsdags var jag i Little Venice för första gången och hade sååå höga förhoppningar. Dock var det inte mycket att se där, vet inte om det kanske är fel säsong eller något? Får försöka vid ett senare tillfälle och se.
Igår lagade jag mat i London för första gången! Om man inte räknar det som att laga mat när man bara lägger in frysmat och vitlöksbröd i ugnen vill säga.. Och eftersom jag är ledig idag igen tänkte jag att jag borde pallra mig iväg till gymmet för första gången och simma. Kollade öppettiderna inatt efter jobbet och hittade vattengympa. Bara att boka och idag traskade jag iväg på vattengympa, traskade hem och drack en kopp grönt te och ska börja laga mat snart. Skulle så gärna vilja ha en pizza, men det finns en kycklingfilé i kylskåpet som måste användas. Och sötpotatis.

RSS 2.0