jag kan inte se ditt ansikte, det var det jag glömde först

Vann boken till kursen jag börjar läsa om en vecka på Tradera för hälften av pengarna jag annars hade fått lägga ut för den.
Har fått massor av beröm på jobbet i helgen, bl.a. att jag är en klippa. Och "vilse i blåbärsskogen" går tydligen hem hos folk som bara ber en göra en god drink!
Gjorde första inbetalningen i veckan också. Om några månader är vi i London och bor i Camden i fyra veckor.


varje svin har haft en barndom

Jag klarade matten! Nu ska jag aldrig mer läsa matte. Aldrig. Nu ska jag bara ta mig i kragen idag och ringa Komvux och läsa någon annan kurs. Ska kolla lite på internet vad som finns också.

Senaste veckan har bjudit på massa mys. I torsdags myste vi några tjejer från Harrys, med brieost, kex, breadsticks, vindruvor, jordgubbar, lite pizza och vin. Fredag och lördag jobbade jag, men i fredags var vi några tjejer som var nere på Harrys och åt och hängde i flera timmar. I söndags myste vi i soffan med pizza och massa TV-tittande.
I måndags var jag och fikade med en fin vän, sedan hängde jag på Harrys någon timme med henne och hjälpte till lite innan öppning. Vi planerade vår framtid lite mer också. Herregud vad jag längtar..
Igår var Tess här också. Vi gick runt i affärer innan vi köpte fika och sallad på Kvantum och satte hos här i lägenheten och tittade på TV, åt och pratade.

På torsdag ska jag vara barnvakt och sedan jobba på kvällen, och jobba fredag och lördag också. 

RSS 2.0