would you be an outlaw for my love?

Glömde helt bort att jag redan gjort ett inlägg denna månad, och blev så stressad över att göra ett till. Och började med detta innan jag mindes det förra. Aja!
 
Sverige är i alla fall kanon! Har nästan läst ut Nikki Sixx's bok (igen), la en sheet mask häromdagen och en peel off mask ikväll. Lyckats gå på tre promenader än så länge, ätit massa mat och inte alls så mycket sötsaker som jag brukar göra.
Åkte till Växjö i onsdags till Julia. Var på författarbesök med Sandra Beijer innan det blev dricka och utgång på studentpub och massor av dans. Avslutade kvällen med kebab på sängkanten innan vi somnade gott och länge.
Idag köpte jag en till burk av min älskade Primaluce och en ny Uniqu One, snabb fika bestående av avokado hos momo&mofa, hem och sminka sig snabbt och sedan direkt till Bredaryd för att fira älskade NeoBus som fyller 7 år idag. Tiden går så sjukt fort, för sju år sedan var han vara liten och pluttig och underbar. Underbar är han ju fortfarande såklart, och om sju år kommer jag säkert säga igen att han var "liten och pluttig" idag.
 
Imorgon står Ullared på förmiddagen och Monopol på kvällen på schemat. Jag har faktiskt en Guinness i kylen också som jag kanske borde dricka ikväll...

det är inte konstigt det är så lätt att bli kär när det är såhär, när allting flyter

Äntligen är det vår. Det var i alla fall varmt igår när jag åkte till jobbet, och idag ser det varmt ut när jag tittar ut genom fönsret.
För första gången på drygt en månad har jag en ledig dag själv, och jag bestämde mig för att ta en paus. Somnade med smink på igårkväll och utan alarm (händer aldrig) och vaknade inte av något ljud alls på morgonen (händer nästan aldrig heller) förrän jag vaknde av mig själv 10:45. Diskade, gjorde frukost och åt i sängen framför en film innan jag somnade en liten stund. Vaknade nyss och måste lämna lägenheten för att handla lite saker.

Blir lite förvirrad över att vara ensam en hel dag; varenda dag har spenderats på jobbet, och på lediga dagar har det varit middagar ute, hemmalagade frukostar, luncher och middagar, en tripp till Brighton, öl och musikquiz på puben eller bara att krypa upp i soffan med varsin bok och sedan diskutera poesi, matlagning, cocktails och musik tills den ena har somnat för en liten tupplur. Och jag har tillåtit mig att vara lat med städning och hade en storstädning i torsdags efter att jag hade kommit hem från Brighton.
Det har förvisso gjort att min kropp helt plötsligt säger nej och det finns inte mycket energi kvar. Det gör ont att ständigt vara uppe och röra sig, hjärnan fungerar inte och jag har ju kunnat skylla på period brain, men det fungerar inte riktigt längre. Jag har dessutom varit sämst på att träffa folk; de få dagarna jag haft tillfälle till det har jag knappt kunnat lämna sängen. Och jag orkar ju inte bråka om att gå upp varenda dag, så det är lättare när man inte behöver gå upp själv.

Om 20 dagar är jag i Sverige igen. Denna gången i tio dagar där jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Har liksom inte så mycket som jag känner att jag måste göra, mer än att vila och läsa och umgås med familjen. Har inte så mycket ork till annat heller för den delen så jag är mer än nöjd med det.
Förhopningsvis blir det en liten tripp till Spanien också över påsk. Man får passa på när jobbet stänger i två dagar, haha! Tanken är ett spa-hotell, god mat och att bara vara.
 
Nej, nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna, klä på mig och ta på solglasögonen och traska till Hammersmith och Kensington High Street. På listan; bee pollen, lakan, ansiktsmasker och en skjorta till jobbet. Kanske ett par byxor.

RSS 2.0