du är början på nåt nytt och nånting underbart för mig, för mig, för mig

Som vanligt händer det inte mycket. Har (som vanligt) varit med Ki varje dag i typ en vecka, förra veckan hängde jag mycket med M medan Ki var på träningar och matcher. Men jag klagar inte, det har varit jättekul att sitta i flera timmar och titta på TV och prata om allt möjligt.
Jag och mamma var barnvakter till Alvin i tisdags också, Ki dök upp senare med Max-mat till mig, och lekte med Alvin medan jag åt också.

Annars hände det en del på fredagen. Jag var med Tess och handlade, sen var vi på Systemet och sedan mötte jag upp Karro och gick till H&M innan vi åkte till momo&mofa och fikade några timmar. På vägen hem plockade vi upp Ki också, och Neo sa på vägen "jag med hämta Khistihoppel", haha!
Sedan var det bara att packa, hämta upp Pontus, hämta Kis grejer, handla lite och sedan åkte vi på lan ute hos Tess. Vilken kväll alltså! Jag gick och la mig efter några timmar för att jag hade så ont i huvudet, sov två timmar, tog en huvudvärkstablett och sedan var jag vaken i några timmar till. Sedan somnade jag och Ki framför Family Guy.

På lördagen gjorde vi nästan ingenting. Vi pratade en massa, packade ihop våra grejer, körde Julle och Juan till Hok, Pontus till Ljungby, lämnade Kis saker och åkte och köpte kinesmat innan vi åkte till mig och lämnade mina saker och sådant. Senare på kvällen körde mamma oss till Ki.

Igår kom Ki hit igen - med cola och choklad, ähä. Idag gjorde jag pannkakor till frukost, vilket jag ångrade sjukt mycket när jag låg på britsen senare och tog bort två leverfläckar. Satans läkare att vara otrevlig, så när jag låg där och grät skyllde jag på nervositet. Ki fick komma ner och hämta mig sen, ville verkligen inte gå hem själv, ville bara fortsätta lipa..

Nu är Ki iväg på något inför sommarjobbet, jag tittar på Top Model och ska snart packa så vi kan åka så fort han kommer tillbaka. Ikväll ska vi plocka med M till Jönköping, äta kinamat och titta på Iron Man 3!


I hope we didn't break it, but I'm glad we broke the rules

Äh, det är som vanligt här. Jag hänger med Ki mestadels och när jag inte gör det ligger jag i min säng och tittar på Grey's.
Utöver det har det inte hänt mer än att Ki fyllde år i lördags och det firades med nästan hela hans släkt. Han fick sin födelsedagspresent en dag för tidigt också eftersom vi skulle hem till honom redan på fredagen och jag ville inte bära med den, men herregud! Jag vet inte hur många gånger jag fick höra "tack", det dök upp med jämna mellanrum hela kvällen och även på lördagen. Vilket i och för sig var bra och jag hade inte räknat med något annat när jag köpt femton öl till honom och ska bjuda på Iron Man 3 någon dag när vi båda är lediga.
Ja, och så satt vi och spelade och drack öl i fredags också innan vi somnade till Morgonpasset om jag inte minns fel.

På lördagkvällen var jag ute med massor av människor på Bongo. Det började med ett ganska litet gäng som bara växte och växte och till slut var vi kanske runt 12 personer, minst skulle jag gissa på. Johannes viftade med ett nachochips över mitt ena vinglas så det hamnade salsasås i det, vi fick höra att vårt bord såg ut som en bilkrasch, Anna och jag fortsatte vår "ta fula fyllebilder på toaletten" och jag fick en update om J. Vilken kväll det var, ytterst trevlig! Den avslutades med diverse mat innan jag åkte nattbuss till Skillingaryd och blev upphämtad där, glömde min tomma vinflaska på altanen hos Ki, somnade framför Hitta Nemo och drömde så jävla konstiga drömmar.

Igår låg jag bara bakfull i Kis säng och gjorde inte många knop. Han var mindre bakfull och fick serva mig, vilket han gjorde genom att hämta en cola till mig och piirakka till sig själv (Karro, det hette till och med mustikkapiirakka ;)).
Eftermiddagen satt jag och M och pratade om allt möjligt också, hela samtalet fick mig väldigt sugen på att titta på Stay Alive, och jag har lyckats hitta en väldigt mesig pojkvän som knappt vågade titta på den. Sedan spelade vi igen innan Ki körde mig till stationen och jag åkte hem.

Idag har det ta mig tusan inte hänt mycket heller. Det har varit den vanliga dagsordningen; Grey's, kolla efter jobb, kolla efter utbildningar och tillbaka till Grey's. Pratade i Skype med Ki i typ tre timmar också innan han gick och la sig.

 
 

I got to stay high all the time to keep you off my mind

Det händer inte mycket i mitt arbetslösa liv. Jag har i stort sett bara hängt hos systeryster och med Ki dagarna i ända.
Förra veckan var jag på Arbetsförmedlingen på tisdagen och onsdagen. Sedan var jag hos systeryster och hängde på onsdagen och på torsdagen var vi i Lanna och hängde där. Hälsade på alla djuren och bakade en grön sockerkaka också. Åh, vad mysigt det var!
Framåt kvällen kom Ki och hämtade mig i Bredaryd och sedan åkte vi hem till honom och där stannade jag tills i söndags. Vilka lata dagar det var, vi låg i sängen typ hela dagarna och lyssnade på Morgonpasset, Ki spelade och jag satt och läste olika tidningar på nätet och sms:ade med Jessiica om vad tusan som hände. Någon dag sa jag till Ki att jag ville göra något och vi satte oss i bilen och åkte och köpte chips, dipp och cola och sedan tittade vi på Pulp Fiction och Fight Club tills sent in på natten.
På söndagen åkte jag hem och sa hejdå till mamma och Peter som är i Egypten just nu.

Hela denna veckan har jag mest bara varit ute med hundarna och lagat mat. Har jag inte gjort det har jag legat i soffan och tittat på Grey's Anatomy och ätit onyttigt eller suttit framför datorn och letat jobb och försökt skriva om mitt CV igen.
I måndags kom Ki hit också och stannade till i onsdags och vi gjorde väl vad jag gjort hela dagarna. Han åkte hem samtidigt som syster kom och hämtade upp mig i onsdags. Vi åt lunch, Neo och jag gjorde bilar av lera och sedan tittade vi typ bara på TV innan Karro körde hem mig och min huvudvärk.

Igår dök Ki upp här igen. Vi handlade lite och sedan gjorde vi kvällsmat; fläskytterfilé och sötpotatispuré med rödvinssås. Ut en runda med hundarna och sedan fick Ki göra kladdkaka som vi åt framför White Chicks. Seeent gick vi och la oss och sov till 12-tiden idag. Då var det bara att göra i ordning frukost och sen sätta igång dagens avsnitt av Morgonpasset på SVT Play innan Ki åkte hem för ungefär en timme sedan.

Nu tittar jag fortfarande på Morgonpasset och klurar på Kis födelsedagspresent. Snart ska jag börja städa lite smått och göra mig i ordning inför ikväll när Tess dyker upp här. Vi ska mysa med mat från Bambu, och så har jag grönsaker och dipp tills ikväll också. Det kommer bli mysigt!

Bilder från när jag hängt med syster, Neo och Alvin, och en bild på den gröna sockerkakan.


you took my heart and you held it in your mouth

Har haft en himla fin påskhelg med en massa mys med fina människor.
I fredags var det fest för Emma-Linnéa. Det blev massor av vin och sång, en tur till Mc Donald's där Adam storhandlade när alla ville ha mat och sedan en tur till Max när Emil skulle dit och vi köpte med mer till några som inte hade blivit mätta, haha! Sedan somnade vi gott och vakna runt 8-tiden på lördagen.

Och sedan begav jag och Ki oss mot Stockholm. Vi lyssnade på Morgonpasset tills Ki somnade och jag lyssnade på musik och läste istället.
Att ta oss till hotellet blev ett lagom roligt äventyr som tog ungefär 1,5 timme. Jag var hungrig, behövde kissa, frös för att det blåste så mycket och var nära att börja gråta flera gånger efter att jag lämnat över ansvaret om att hitta till hotellet till Ki. Till slut hittade vi, lämnade packningen på rummet och sedan gick ut och åt. Köpte en cola och påse godis på väg tillbaka och somnade sedan tidigt.

Igår var det frukost och duschande och fixande innan vi begav oss ut på nya äventyr. Denna gången hittade vi i alla fall. Vi GICK från Skeppsholmen till Aquaria och tittade på fiskar och hajar innan vi var på Junibacken och "hängde" med Pettson och Findus hus och åkte sagotåget. Tog en liten fika också innan vi återigen GICK tillbaka till Skeppsholmen och åkte tillbaka till hotellet, vilade en stund och sedan skulle vi äta tapas med Kis faster. Väldigt god mat och trevligt sällskap! Och så tillbaka till hotellet och sooooova.

Idag åt vi bara frukost, packade alla våra saker och sedan begav vi oss mot Cityterminalen och bussen hem. Återigen lyssnade vi på Morgonpasset innan jag läste och lyssnade på musik, men sedan blev det mer Morgonpasset. Sa hejdå till varandra i Värnamo och sedan jag kom hem har jag bara ätit och tittat på TV. Ska plocka fram nycklar och sådant mamma ska lämna in imorgon, plocka fram alla papper jag kan tänkas behöva imorgon och ah... Sova skulle jag anta.

Några bilder från Stockholm :)


RSS 2.0