drog! drog! ge mig nåt för jag är så låg så jag imploderar

Lyssnar på Winnerbäck i ren frustation över allt, drömmer mig tillbaka i tiden lite grann, svär över människor och längtar mig några månader framåt i tiden. Och började precis gråta över ett vanligt jävla sms.

Har precis fått ett pris för min tatuering jag ska ha nere på fotleden, billigt och bra! Ska bara ha råd med den också, men i början av 2012 sitter stjärnorna på fotleden, det har jag bestämt mig för. Fem stora stjärnor (en var för mamma, Karro, Neo och momo&mofa) och mindre stjärnor runtom.
Kanske ska kolla om fjärilen jag ska ha mellan skulderbladen också... Men den får vänta ett tag till.

Nu ska jag bota min sysslolöshet och fortsätta lyssna på Winnerbäck och sticka ett bra tag. Tycker egentligen jag är värd en massa godis, men pengalös som man är blir det inte sådant skräp ikväll. Kör på nyttigt den här månaden!


Kör en update i samma inlägg...
Häromdagen var min dag fullständigt. Fick min praktikplats på New Yorker och började prata lite om balklänningen.
Idag är inte min dag. Är så arg så jag bestämde mig helt och hållet för att åka som au pair för att slippa alla jävla människor här hemma, och sedan komma tillbaka till Sverige och flytta hemifrån så fort som möjligt. Typ.
Nej, så blir det inte. Det blir inget jävla år som au pair i USA. Har jag 200 timmars barnerfarenhet? Nej. Kommer jag skaffa det på mindre än ett år? Hell-fucking-freakin'-no.
Så nu ligger det på hyllan och jag vill bara lägga mig på golvet och skrika. Nej, jag tittar på Sex And The City istället och gråter ikapp med Carrie och alla andra.

huvudet viskar "idioter, idioter, idioter", alla viskar "idioter, idioter, idioter"

När ens katt som är det enda röksällskapet får höra hur bra hennes liv är är det fan i mig illa.

Släpar mig upp vid 8 imorgon efter min grymma sovmorgon för religion och svenska, och för att skriva ut projektplanen och lämna in den.
Imorgon ska jag städa, tvätta och färga håret och låta håret ha en dejt med saxen. Sedan dränker jag natten i Family Guy och plugg hoppas jag.

jag låtsas att jag är nån annan, för om du visste hur jag egentligen är så skulle vi aldrig behålla det här

Historian är fortfarande inte klar.
Filosofin kan jag knappt till på torsdag.
Men projektplanen är äntligen klar efter mycket om och men.
Hade det inte varit att jag vill jobba på höstlovet och att jag inte varit utan pengar hade jag åkt åt helvete långt bort och sluppit allting. Kört på Peters "bosätta sig i en stuga uppe i Norrland och bara vara". Fy fan vad skönt.

when all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed

Sov hos Kim i flera dagar i veckan, från tisdag eller fredag om jag inte minns fel. I torsdags var jag hemma en sväng och hämtade kläder innan jag åkte hem till Kim igen och vi begav oss upp mot stan för att se HV-Färjestad spela.
På fredagen nalkades utgång efter en stressande svenskalektion som blivit framskjuten utan vår vetskap och vi fick sluta så jag precis hann med bussen hem till Julle. Men utgången var bra, men avslutade dock med att Rågi hamnade i diket utanför ett hus mitt i Hok efter att vi blivit hämtade. Handbromssvängar is not my love.

Åkte hem medan Julle var på jobbet igår, och på kvällen kom Kim hit. Han åkte hem för en stund sedan, men vi var på kalas idag för mammas guddotter.
Just nu sitter jag och klurar på hur jag snabbast blir klar med historian till imorgon... Än så länge har jag ingen idé.

du har förslavat mig. så nu har jag bara dig


man måste krossa hjärtan och starta krig, man måste ha skadat för att hamna i böckerna

Isn't it ironic?
We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the one who hurts us,
and hurt the one that loves us.

so I can shake you, oohoho

Sinnessjuk, dum i huvudet och kan dra åt helvete.
Och ändå har du mig lindad runt ditt lillfinger.

Håkans 13 på hjärnan.
Har en hemlig plan.
Spenderat den senaste halvtimmen med att förstå mig på Twitter.
Spenderat hela helgen med Kimsan.
Taggar utgång på fredag.
Längtar hem kläder.
Är besviken på H&M som ändrar alla beställningar hit och dit nu för tiden.
Önskar mig skor imorgon.
Kör på handledarkurs imorgon.
Tar mig ytterligare en funderare på au pair-grejset.
Ska somna till Top Model.

får jag luta mig närmre precis när det blir 2-0 till Finland? får jag köpa en öl till som vi gör i Norrlands inland?

Jag blir nästan lite smått förälskad i min filosofilärare varje vecka. Inte allvarligt talat, men ja, i alla fall. Hela filosofin idag gjorde heeela min dag så otroligt jävla mycket bättre, skrattade massvis. Att Sokrates- och Sofisterna-prat kunde vara så roligt visste jag faktiskt inte. Men jag mådde så otroligt mycket bättre efteråt och det höll i sig. Tills jag kom hem då vill säga.
Ska titta på första avsnittet från nyaste säsongen Top Model nu ♥. Åh, som jag har längtaaaat!

I forget about living alone as I learn how to live and to die

Top Model hela natten lång, alldeles för trött och seg idag.
Lyckliga jävel, du har det fantastiskt.
Ska läsa om Sokrates på tåget, sova när alla fanskap håller sina tal på svenskan och dö inombods på naturkunskapen. Och strunta i hur full bussjäveln är efter skolan; jag ska sova.

tack hej, fuck dig, jag har fått nog

Har upptäckt att det är otroligt mycket lättare att stå ut med människor om man tar tusen djupa andetag, en cigarett och upprepar "bara ett år kvar" flera miljader gånger i huvudet. Sååå mycket lättare. Önskar bara att det fungerade i alla jävla lägen.

Umgicks med Cornelia och Stephanie i skolan hela dagen. Vid lunch blev det Soya, extrem besvikelse, även om sushin var helt underbar där.
Efter det gick vi till Café Adelante och fikade med varsin kladdkaka och massa cigaretter. Gick tillbaka till skolan en snabbis och loggade ut från datorn och sedan åkte jag hem efter det.

Kniper igen käften, hoppas på en drömlös natt, en oerhört enkel skjut-mig-i-huvudet-här-och-nu-tackhej-morgondag, en smidig fredag och en helg som kan sneknulla sig själv i analen.
Fy fan vilket dåligt humör jag är på.

du finns kvar i drömmarna, men där blir du inte min. under din tunna hud, jag kan höra ditt hjärta slå

Mamma och Peter kom hem från Turkiet i fredags, jag var lycklig och lagade fläskfilé, potatisgratäng och med sås till som välkomna-hem-gest. Jag hyrde till och med film som vi tittade på.
På lördagen var vi hos momo&mofa och fikade, sedan handlade vi. Senare körde mamma mig till Kim, Låväh och hennes mot plockade upp oss och sedan Bekks innan vi begav oss ut mot skogen för överraskningsfest för Kenny hos Frida och Kenny. Bra kväll med alkohol och trevliga människor överallt.
Åkte hem till Kim igen framåt natten, åt lite pizza och sedan gick vi och la oss.
Vaknade av världens jävla åska strax innan 10 på söndagen. Hela lördagen spenderades i sängen med Family Guy typ.

Igår i skolan hände typ ingenting. Efteråt åkte jag hem till Julle, åt mat och tittade på TV och på kvällen blev det kebab och Mario Party as usual.
Idag försov jag mig som satan. Ätit god mat som vanligt här i Hok, och vi har precis fotat färdigt. Julle sminkade mig och sedan blev det en fotografering som sagt. Åh, ligga ute i blött gräs i duggregn och vind är nog inte det ljuvligaste jag gjort i mitt liv, ähä.

gör ett avtryck som sitter längre än de du redan gjort

Jag önskar att jag kunde fota som Gilles Bensimon.
Och Patrick Demarchellier.
Och Mike Rosenthal.
Och Tyra Banks.
Icke att förglömma min favorit; Russell James.

Ja, jisses, det finns några fler.

Gilles Bensimon.

Mike Rosenthal.

Russell James.

Patrick Demarchelier.

Tyra Banks.




ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Igår var absolut inte min dag. Till en början var det ju att jag inte kom upp, sedan sov jag till 15(!) ungefär, fick ingenting gjort på hela dagen och efter att Kim kommit hit igen skulle jag laga mat. Faaan. Jag började steka bacon och zucchini i fel ordning och för sent till en början, och sedan för tidigt. Tog fel form för att göra själva pastagratängen i, fick diska formen vi haft dagen innan till kycklingen till våra kycklingwraps. Tro fan att jag sedan sätter tummen på formen och håller kvar en bra stund efter att den varit inne i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Skrek fina skällsord och sköljde tummen med kallt vatten.
Efter att vi ätit kände jag "okej, nu kan dagen inte bli värre ändå, det kan bara bli bättre nu" och skulle ut och röka. Slutade med att jag skrek och slängde ciggpaketet och tvingade Kim torka kattspyor (ovanför städskåpet där Sessan numera "bor" när hon är inomhus) medan jag satte mig ute på altanen och försökte motivera mig själv till bättre humör ändå.
Det var droppen för kvällen och det hände inget mer efter det. Tur, för jag ville bara lägga mig ner på golvet och sparka och gråta och skrika i flera timmar efter att katten kräkts.

Kom upp i tid idag, läste som alltid på bussen. Två minuter innan stationen i Skillingaryd la jag ner boken och somnade på två sekunder. Hann inte ens fram till stationen i Skillingaryd innan jag sov!
Fotolektionen var... Eh, lite speciell idag. Pratade om Sveriges största naturfotograf som manipulerat sina lodjursbilder och dessutom suttit och ljugit en hel klass med 16-åringar rätt i ansiktet, inklusive vår lärare. Ha, ja, jag blir så otroligt irriterad på detta; klart fan att någon till slut skulle komma på att hans bilder var manipulerade!
Och vår fotouppgift? Göra en liknande bild. Fast med en lite annorlunda twist; fota Jönköpings stadsmiljö och sedan klippa in ett lodjur där.
Pratade dessutom med min fotolärare om mitt projektarbete idag också, och han tyckte det var en intressant idé! Så bilder inspirerade av låttexter blir det. Känns bra att ha det fixat redan nu må jag säga.
På lunchen gick jag och Jessiica och åt pizza. Efteråt gick vi till körskolan för att skriva in mig och Peter på handledarkurs, men ingen var där så fyllde i ett papper och så ringde de när jag satt på tåget. 19 september är vi bokade! Sms:ade Peter om detta och fick läsa "bra jobbat" och då började jag nästan gråta. Kom hem och gjorde mat och skulle göra filosofin till imorgon. Hittar jag textdokumentet? Nej. Orkar jag bry mig om svenskan? Nej. Detta börjar ju bra, verkligen. Börjar spåna på det imorgon istället, då kan jag ju dessutom be läraren om lite hjälp också kanske. Och så ska jag besöka biblioteket imorgon och låna böcker och springa till Gallerians läkarmottagning och boka tid för att prata med läkaren.
Lång skoldag imorgon och jag behöver sova, så tror jag satsar på det nu faktiskt.

blöta skor nerför trappan som inte ville gå till skolan

Önskar att det skulle kunna finnas nattskola för oss nattmänniskor också, precis som det finns nattarbete. Livet hade varit otroligt mycket lättare i så fall.
Hade en fin kväll med Kim igår. Han kom hit vid 18, såg sista 10 minuterna av Top Model cycle 14 med mig, innan kycklingfiléerna skulle tinas och vi gjorde mat. Jag överträffade mig själv, sannerligen. Dock med världens lättaste mat; kycklingwrap. Men gott var det allt. Fick till och med 8-8,5/10 i betyg av Kim, ähä.
Sedan tittade vi på No strings attached, som vi egentligen skulle sett på bio som min sena fördelsedagspresent i våras, men det blev inte så. Kommer inte ihåg varför, det kan ha varit något om att den knappt gick längre vid den tiden eller något liknande.

Idag var jag så otroligt trött, kom inte upp ur sängen. Och när jag väl kom upp sängen och hade klätt på mig kom jag på "fan, om jag åker till skolan har jag historia i en timme innan jag slutar". Ganska ovärt... Så, jag har tänkt städa så gott det går utan dammsugare, tvätta och hjälpa till med historian hemifrån.
Men efter en kopp kaffe och en cigarett är jag lite piggare, men långt ifrån tillräckligt pigg för att orka göra någonting. Lite Top Model cycle 6 och sedan ska jag göra allting framåt lunch. Det är min plan. Även om jag gärna skulle vilja ha min man här, känns otroligt mycket bättre när han är här och inte på jobbet...

jag vill att du ska bry dig om mig på samma sätt en gång om du minns, när vi försvann i varandras famn

Spenderar hela min dag framför Top Model. Ska snart börja göra lite mat här hemma, även om det inte är så längesedan jag åt, men det är ju inte bara jag som behöver mat.

Fick en sådan extremt impulsiv idé med medan jag tittade på Top Model för en stund sedan; jag har ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet, jag vet bara att jag inte vill plugga vidare och jag är inte speciellt taggad på att börja jobba redan, så varför inte åka som au pair till USA i ett år? Plugga på college, ta hand om barn och bo hos en familj jag själv valt ut. Det låter hur bra som helst, bortsett från den delen att jag är borta från mamma, syster, Neo, mina kompisar och självklart Kim i ett år.
Sedan är jag rädd för att ingen familj ska vilja ha mig så jag har ansökt i onödan...
Men sedan kommer den där biten som gör att jag verkligen vill åka - jag lär mig engelska hur bra som helst, vilket är extremt bra och det stod att undersökningar visar att mer än hälften av alla arbetsgivare tycker att utlandserfarenhet och bra engelska är väldigt givande för en anställning. Så, om jag kan bestämma mig för något att göra så borde det vara åtminstone lite lättare att få ett jobb? Beroende på hur mycket jobb det finns vill säga.
Jag har dock ett bra tag på mig att fundera, det var obligatoriskt med körkort om man ville ansöka, så det behöver jag ta till en början. Sedan behöver jag pengar, bara programavgiften ligger på nästan 5000 kronor, och sedan tillkommer en hel del annat som är obligatoriskt. Så tid att fundera finns, det gör det.
Tror också jag ska prata med mamma och Peter om det här när de kommer hem, och kanske också mosterAnna, eftersom hon (vad jag fattat det som) har varit au pair en gång i tiden.

deep down I know I'm not a stupid girl but still I make all those mistakes

Sov hos Kim från i tisdags till i torsdags. Under torsdagsförmiddagen slog det mig att mamma skulle åka iväg mitt i natten och jag knappt hade träffat henne under hela veckan. Så jag satt och hängde i soffan under torsdagskvällen när jag hade kommit hem och pussade mamma hejdå flera gånger om.

Igår var det första gången i år som jag försov mig. Jag missade dock bara en lektion och min håltimme på nästan tre timmar (min lunch är inräknad där).
Kom hem lite tidigare (en kvart) än tänkt eftersom det var banarbete och jag inte vågade chansa på att komma till Värnamo i tid till tåget 16.33 hem osv. Skulle dammsuga, vilket inte gick bra alls eftersom dammsugarpåsen var näst intill överfull och jag inte vet hur man byter. Så jag satt och tittade på TV tills Julle, Anton och Låväh dök upp här. Det blev lite vin och annan alkohol och kinesmat från Bambu ute på altanen hela kvällen. Gick och la oss tidigt och jag och Julle somnade till Pocahontas.

Vaknade idag, tittade på Mulan och sedan väckte Julle mig och tvingade mig gå upp typ, haha. Vi värmde gårdagens mat och tittade klart på Mulan innan vi började titta på Burlesque och Låväh och Anton vaknade. Sedan blev det massa kaffe (vi kokade sammanlagt 17 koppar, men alla valde även de största muggarna som finns i huset också) och cigaretter och prat ute på altanen. Anton var även snäll och diskade massa åt mig - för hand!
När de hade åkt hem ringde jag systeryster och pratade lite, sedan klädde jag på mig vanliga kläder, sminkade jag snabbt och slängde upp håret i en hästsvans innan Johan kom och hämtade mig. Hängde hos syster med tacos och vi tittade på Madicken innan Johan körde hem mig vid 20.





RSS 2.0