halka

April gick ju med en himla fart och jag hann helt enkelt inte med ett blogginlägg, hur löjligt det än låter eftersom det är ett inlägg under 30 dagar.


Det har varit mindre jobb än vanligt, även om maj månad kickar igång på en gång med fyra dubbla och ett singelskift, och nästa vecka blir det ännu mer. Dag ett av nio startade idag.
Hade en härlig ledig dag igår med R; lunch på hans lokala pub, en tupplur hemma innan vi städade hela lägenheten, Brewdog för varsin öl och ett telefonsamtal med mamma och sedan middag hemma framför Vänner. Skönt och avslappnande, rensade nog huvudet lite på oss båda. Måste försöka hitta en dag snart när vi kan gå ut på långpromenad och plocka fläder och annat smått och gott...

Äntligen har vi börjat planera för vår Spanien-resa också. Det blev inte av under påsk, men vi satsar på slutet av maj istället. Ungern i juli står också på reseschemat. Och jag har börjat planera för att köpa flygbiljetter till Sverige för jul redan nu, och så måste jag boka för i oktober också.
Skönt när man äntligen börjar komma i fas med hur lönen kommer in nu för tiden. Svårare än man tror när det hela tiden finns något nytt att köpa eller betala för.

Otroligt givande inlägg detta... Får göra ett till senare i månaden när jag förhoppningsvis har hunnit med någonting annat än jobb. Nu ska jag köpa godis och gå tillbaka till jobbet i alla fall.


RSS 2.0