dreaming of the dolphin song.

Hela dagen har varit helt amazing! Dock försov jag mig ju i morse, men några timmar extra sömn satt fint.Mamma ringde och väckte mig vid 8.10 och berättade att jag har blivit moster till en liten Neo. Yay!
Och så var jag med på engelskan, jobbade väldigt bra faktiskt. Sedan var det Claras med Tess och Låväh som gällde innan jag och Tess drog vidare till A6. Vi vandrade runt där, fikade igen och allt möjligt. Tess hittade två jättesöta dräkter till Neo (som jag fick veta heter Neo först klockan 21 ikväll och därför fått hela Bebis hela dagen) som jag köpte, så en liten del av moster har jag klarat av nu.
För övrigt sitter töjningen på 6 mm i örat nu. Inte helt igenom, men det kommer om någon dag!
Tror dessutom det inte blir något Göteborg för mig på lovet, mina pengar har näst intill gått åt idag på fika och kläder till Neo. Bah. Men självklart var det värt det, annars hade jag suttit här med skuldkänslor för att jag inte köpt kläderna.
Men nu ska jag fortsätta min kväll en liten stund till med Regina Spektor, men ska strax tvätta bort sminket och krypa ner i soffan och titta på Hair tills jag somnar.

sweet dreams.

Jag har blivit moster nu. Yay! Grattis K&J.
Bara sådär helt kortfattat. Nu ska jag dra mer ner till bussen och åka till skolan innan en hel eftermiddag med Tess och Låväh väntar!

dance to this beat.

Sitter och väntar på att höra av systeryster. Senast vi hörde av K&J var dem på väg in till sjukhuset. Åh, jag vill så gärna bli moster till en liten flicka! Fast, det är klart, en pojke är väl också trevligt, men jag vill en flicka, hihi.
I alla fall var skolan helt okej idag. Efter skolan skulle jag bara träffa Tess på en cigg, men det blev att vi gick och satte oss på stan, sen gick vi till skolan för Tess skulle gå på toa och sen blev det Mc Donald's innan vi drog upp till a6 och dödade lite tid där. Sedan åkte jag hem, och när jag vandrade dem ensamma och mörka vägarna hem mot mor min träffade jag på Lina. Vi tog en promenad och pratade om allt möjligt innan vi stötte på hennes föräldrar och så fick jag skjuts hem. Satte mig vid datorn, och nu har jag fastnat där. Lyssnar på Elvis och är social på msn som vanligt. Well, nu ska jag upp och hämta lite mat för jag är hungrig som en gam :3

the nobodies.

Jag har tröttat på att inte veta vilket humör jag är på, blir så otroligt svårt att välja kläder då. Och jag har tröttnat på att jag inte orkar tvätta så jag får sno mammas kläder hela tiden, jag har tröttnat på att jag inte har fler strumpbyxor så jag måste använda jeans nu för att mina strumpbyxor är sönder/smutsiga.
Men, nu sitter jag här i mina jeans och mammas t-shirt och chillar sönder med Marilyn Manson på hög volym. Ska snart gå och sminka mig osv. Och hyperaktiviteten verkar ha gått över lite nu, så jag är inte lika stirrig som innan jag duschade.
Nej, men nu ska jag.. jag vet inte, göra något vettigt denna morgon :3

just before you go insane.

Uppesittarnatt. Med socialt folk och bra musik är det underbart med uppesittarnätter. Dessutom satt jag och tittade på PS. I love you. Jag vill åka till Irland, träffa en snygg irländare som kan sjunga osv osv osv. Så nu sitter jag i min upplysta ensamhet, pratar med Niclas och Jesper om allt möjligt på msn och lyssnar på irländsk musik. Kan det bli bättre? Jo, om någon jeffel ställde sig och lagade god mat till mig hade allting varit perfekt.
Helgen har dock varit bra. Fredagen har jag redan berättat om, och hela lördagen satt jag och spelade wow, men till slut gick jag med mamma och Peter till några jobbarkompisar. Det blev massor av god mat och allt det där; bläckfisk, räkor, vårrullar, risnudlar and so on.
Nej, nu tänker jag spela wow i någon timme innan det är dags att börja göra sig i ordning för två timmar med buss och tåg till skolan.

newspaper word cut-outs.

Sitter hemma ännu en helg. Vad har hänt? I alla fall, jag tänker sysselsätta mig själv med massa filmer ikväll; P.S I love you och I taket lyser stjärnorna som jag har tänkt än så länge. I övrigt har jag redan tittat på Kung fu panda och Lilo&Stitch sen jag vaknade.
Umgicks med Martin hela dagen/kvällen igår. Trevligt. Vi (jag) lagade mat, tittade på ett avsnitt av Grey's Anatomy osv. Sen skulle vi ner till stationen för att Martin skulle hem, och då kom vi lite för sent så han hade missat bussen och fick ta en senare buss osv osv osv. Så gick jag hem och skulle sova, men fastnade framför Photoshop med några bilder någon timme innan jag började höra konstiga ljud utifrån, som till slut lät som åskmuller och sen började min lampa blinka och ha sig. Jag gick in till mamma 03.30 på morgonen, grät och sa "det åskar!" och kröp ner jämte henne i sängen. Till slut somnade jag och så vaknade jag vid 13.30 idag typ.
Men nu ska jag fortsätta lyssna på Imogen Heap och spela wow i väntan på bättre tider!

oh hell, you were heaven to me.

Det blev inget wow i tisdag. Inte heller att åka tillbaka till momo&mofa. Det blev något så otroligt mycket bättre; jag åkte till Christopher och sov där till igår. Dessutom försov jag mig, även om vi båda hade ställt larm, så jag ringde och sjukanmälde mig och låg kvar i soffan med Christopher hela förmiddagen. Vid 13.30 tog jag bussen till June, mötte Juwlia och åkte till Hok. Vi färgade hennes hår, så nu är min fru rödhårig och har ingen själ. Det blev två omgånger, och min ena hand tog rätt mycket stryk då vi inte hade några handskar vid första färgningen. Så, även den var röd. Dock försvann det nästan helt och hållet sen. Även golvet fick sig lite röd färg, som vi skrubbade bort så pass mycket så det knappt syntes sen! Good work. Sen blev det mat och South Park innan vi gick och la oss och tittade på vänner och sov.
Idag försov vi nog oss lite, jag vet inte. Åkte till skolan. Sedan har dagen glidit fram, matte och idrott senare, slutade strax innan 12. Woho! Åkte hem till momo&mofa, packade mina saker och sen fick jag skjuts till mamma av mofa. Så nu bor jag hos mamma igen.
Ikväll blir det nog att färga mitt hår, så jag slipper utväxt och en skiftning av mörkbrunt/svart och det blir helt svart igen.
Men nu ska jag hämta min cola, mina kakor och min choklad och spela wow. Så det så.

this bipolar love affair.

You throw me in the fire just to save my life
A pretty little liar
ou'd rather put up a fight than just come clean
When I call you out you'd rather put up a fight than just come clean
Owh, sitter och lyssnar på underbara Train. Detta gjorde min dag så otroligt mycket bättre!
Jag försov mig idag, det blev alltså ingen uppesittarnatt. Så jag var grinig hela morgonen, klagade på människor på svenskalektionen, rökte en cigg innan jag gick och hämtade Nicklas till matten. Jo, nu efter fyra månaders frånvaro därifrån har dem ordnat så jag får ha speciallärare. Att det ska behöva ta så lång tid är.. Jag vet inte, tragiskt?
I alla fall så fick man vandra kvar en stund på skolan innan utvecklingssamtalet, som faktiskt gick rätt så bra. Sedan var det fru och Anna som gällde någon timme innan jag åkte hem. Just nu sitter jag hos mamma och lyssnar på Train som sagt, skulle hämta min hårfön och plattång osv.
Så, nu fortsätter jag min tisdagseftermiddag framför datorn med Train, ska nog fan i mig spela lite wow nu med!
You throw me in the fire just to save my life
A pretty little liar
When I call you out you'd rather put up a fight than just come clea

what have you got to lose, except your soul?

And if a korean boy wanna mess with me then I'm a nuke his ass and say "ninja please!"

För vi älskar resursdagar och att sluta runt 12-13 nästan hela veckan.
Jessiica och jag gick till Mc Donald's och åt efter mediakunskapen idag, precis som vanligt på måndagar. Sedan hängde vi på Juneporten en timme och lyssnade på olika parodier av låtar innan jag åkte hem och gick ut och träffade Chrille en liten stund. Den pojken hade man inte träffat på ett tag! Sen gick jag hem till momo&mofa igen och tittade på Grey's Anatomy någon timme innan jag gick ut igen och träffade Martin några timmar, sen blev det hem och äta innan jag slutade upp vid datorn.

Imorgon har jag utvecklingssamtal med.. Och jag ska dessutom gå på min första mattelektion på nästan fyra månader. Knappast någon dag att vara glad över I might say.
På onsdag ska jag träffa min Tesseboi med! Det blir nog Claras hela eftermiddagen och mysa. Asbra osv.
Helgen är lite sådär än så länge, men jag ska vara med Martin på fredag är det sagt och på lördag blir det väl fest I suppose.

I alla fall, nu ska jag gå upp och titta på mitt kanske sista avsnitt av Grey's av denna säsongen. Blir nog att låna en ny av Tess snart. Funderar på en liten uppesittarnatt, men vi får se hur det blir med det. I alla fall, Grey's med cola och choklad nästan!


gör ett intryck, le!

Precis hemkommen från en trevlig kväll med Martin och Simon. Eller, precis och precis.. Dem skjutsade hem mig vid tre, sen fastnade jag vid datorn.
I alla fall, vi satt och lyssnade på musik hela kvällen tills vi valde TV:n istället. Tecknat var det som gällde; Tom & Jerry, Scooby Doo osv. Asbra.
Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, gå upp för trappan och lägga mig i min säng och titta på Grey's Anatomy tills jag somnar. Skippar nog att åka ut till mamma imorgon, jag pallar inte trycket osv.
Jag saknar dessutom mina små äckel..

be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

Min fredagkväll blev räddad genom att jag inte hade haft ont i kroppen på hela dagen och sedan åkte till Christopher på kvällen. Vi lagade mat och tittade på Grey's Anatomy till klockan fem på morgonen. Idag har ungefär samma sak hänt, men vi har lyssnat på massa musik också. Jag ville titta på Elfen Lied, men det funkade inte..
Nu ska jag ut och röka medan Christopher duschar.

Jag vet att de bara är fantasier
och nu är hon i mig.
Och kommer alltid vara.
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läppar


skadekontroll.

Sagan om ett uppror
Drömmen om en högre höjd
Ett sjörövarskepp
som blåser rätt in i Los Angeles
Och stjärnorna som glittrar
Och ingen jävel når mig
nånsin mera

En något sånär alldaglig blogg. Tror jag.
I alla fall spenderar jag min natt till musik och msn. Ingen skola idag med tanke på att jag
fortfarande har ont i hela kroppen osv. Men jag ska snart gå upp och lägga mig i min säng
och glo på Grey's Anatomy tills jag somnar.
Vilket jag tänker göra nu faktiskt.

Peace och allt det där då.

RSS 2.0