en liten ros med ett hål i sin själ som gjorde rätt men av dåliga skäl

Det var en underlig utgång i fredags. På Bongo var allt frid och fröjd, vi trängde ihop oss omrking 10 personer runt ett bord för fyra och tjötade. Jag, Emma, Låväh, Tess och Sture lyckades tränga ihop oss alla fem på den lilla toaletten på Bongo. Det var ett äventyr, fick paxa toaletten och rotera runt innan man ens fått på sig byxor/strumpbyxor/short helt. Sebbe petade mig i näsan av någon anledning, Amanda bjöd mig på en shot och diskuterade tatueringar och piercingar med mig hur länge som helst.
Gick vidare till Centrum, fick en stämpel och drog till Subway med Julle och sedan till Pipes och träffade Kelb. Hade seriösa samtal och någonstans under besöker på Pipes så spårade allt till något negativt. Finns inte så mycket mer att säga, någon gång under natten åkte jag och Låväh hem med Bekks, fortsatte med seriösa samtal vid köksbordet över några mackor och sedan gick vi och la oss och jag somnade på två sekunder.

Igår sov jag till 15 ungefär, Låväh var uppe tidigare än mig för första gången. Chillade och tittade på Top Model och Coyote Ugly hela dagen. Sedan hämtade Kim mig, vi bokade biobiljetter till Johnny English i brist på platser av Contagion och sedan begav vi oss upp till stan. Svängde förbi Max för att äta på vägen hem och träffade på en full Hampus som åkte med oss hem. Skjutsade några andra under kvällen innan vi äntligen kom och gick och la oss också.

Idag har vi hämtat ved och jag högg ved för första gången. Gick rätt bra må jag säga. Sedan dammsög Kim och torkade golven medan jag diskade och bäddade rent i sängen. Sedan åkte vi till Hemköp och köpte chips, dipp, cola och kakor och snart ska vi titta på The Change-up.

I don't care if you don't want me, 'cause I'm yours, yours, yours anyhow

Hade en fin fotolektion där jag trodde att jag slarvat bort min mobil, släpade med Josse ut i kylan för att leta efter den och när hon ringde till den hade jag tydligen lagt den i BH:n. Eh, bra jobbat? Fick även brownies av Jessica så satt och mumsade på det.
Efter skolan gick jag och mötte B och C. Satte oss på Espresso House med varsin latte och skissade upp balklänningen. I'm so happy, det blev exakt som jag ville! Nu återstår det bara att jag ska släpa mig bort till Bäckadal och kolla om någon är villig att sy den. Känns nästan som jag lägger mitt liv i händerna på en främmande människa; det måste bli bra.

Var i alla fall hemma runt 19-tiden så det blev inget körande för att det regnade så mycket, och inte heller något Smålänningens eftersom det tydligen skulle stänga 18 på vardagar. Med andra ord ingen hårfärg. Crap.
Och inte heller har jag pluggat klart på naturkunskapen.
Dessutom har jag inte gått och lagt mig än heller. Vad fan är det här?!
Oh, jo, jag har inte fått något svar på gummi heller när jag sökte jobb under höstlovet (varför envisades mamma med att jag skulle söka under höstlovet när hon visste att de inte skulle behöva mig?!) och jullovet. Så jag antar att jag får höstlov ändå. Rätt skönt faktiskt. En hel veckan utan att behöva göra någonting. Förutom att ligga begravd i sängen med Sims och historiaböcker och svenskatal vill säga. Och en vanlig läsbok.

och de kysser mig på kinden och jag spyr på deras tröst

Undrar hur det kommer sig att jag aldrig går och lägger mig i tid nu för tiden... Är det inte att jag pluggar så sitter jag och tittar på TV/serier och målar naglarna som jag alltid kommer på alldeles försent på kvällen, eller så sitter jag och bara glor rätt ut i luften och försöker sätta ord på allting.
Jag har haft torsdag hela dagen, men imorgon är det onsdag och jag har foto hela dagen och sedan ska jag muntra upp mig själv med att planera balklänningen. Och köra, innan jag börjar måla en bild inspirerad av John Bauer.

Köpte förresten Peters tidiga julklapp idag. Så jäkla värt det och jag vet att detta nästan kommer slå hans födelsedagspresenter från i somras!
Börja taggar inför fredag nu med (på tal om att jag är peppad som fan på Peter julklapp); brabrabra utgång med massor av människor. Och så ett litet besök ute i Packebo innan äventyret börjar, hur bra som helst. Jag bara hoppas att hela veckan går hur fort som helst så att jag får sitta på Bongo och njuta av allt sällskap, fucking bolox och p2 och cigaretter snart. Mhm, fredagskvällar som de borde vara.

du skar mitt svala liv, mönstrat till ett krig

Åkte till världens finaste i söndags efter en helg med min fru.
Åkte till skolan igår med en känsla av att livet suger, men blev lite uppmuntrad direkt när jag kommit till skolan för att jag fick höra "du klär dig inte som alla andra, du klär dig lite lustigt ibland, men det blir bara sött".
Träffade Sebbe en stund efter skolan innan jag åkte tillbaka till Skillingaryd.
Lämnade Skillingaryd idag med en känsla av att livet var lite lättare och det var lättare att andas. Men när jag skulle gå till Apoteket i Värnamo på eftermiddagen försvann den känslan på en sekund.
Sov förresten på ett museum för första gången idag.

Och nu ska jag plugga naturkunskap och sedan ska jag ta mig fan köra, det var främst därför jag kom hem.

hon var väl kärleken. och vem tror på evig kärlek? hur kan dom tro på den nu?




I'm your prostitute, you gon' get some

Var hemma från skolan igår också trots allt. Somnade ungefär en timme innan klockorna ringde, så stängde av och gömde mig under täcket och sov till 13 ungefär. Resten av dagen spenderade jag framför TV:n med naturkunskapsplugg. Någon nytta får det fan vara.

Idag var jag i skolan. Var på svenskan som stöd för Josse som skulle hålla sitt muntliga nationella i svenska också. Haha, så söt hon var när hon var supernervös!
Sedan kom Julle, PappaJan och Annypanny och plockade upp mig och vi begav oss upp till A6. Åt på Majoren och gick runt lite på H&M innan vi åkte hem till Hok. Resten av dagen/kvällen har/kommer spenderas med Sims, Redbull, Nachochips och fin musik. För efter att ha installerat Sims 3 Pets fungerar mitt Sims igen!
Skulle egentligen lagat lasagne ikväll, men det blir imorgon istället.

Nu ska jag återgå till mitt Sims-spelande, ähä :3

I will insist to go there for some time and if I go there - would you still be mine?

Åh, givetvis kan jag inte sova. Försökte i 1,5 timme innan jag satte mig och skrev lite, jämförde dumma saker med varandra i ett textdokument jag slänger bort imorgon och gjorde massa annat onödigt jag knappt kommer ihåg. Jo, bestämde mig för hur jag ska färga mitt hår. Så nästa vecka åker jag ta mig fan till Smålle (mitt i natten får man dra till med dumma förkortningar för Smålänningens) och köper färg. Kanske två, kanske tre, beror på hur det svarta håret ser ut nästa vecka. Så den 28:e när jag beger mig ut på krogen igen har jag nyfärgat hår. Hur tänker jag dock inte avslöja. Inte för någon, håhå. Tror jag låter momo klippa lite på längden också, så det blir i alla fall lite klippt och rakt som det inte kommer bli om jag gör det själv.

Fick även för mig nu för en liten stund sedan att jag kunde köpa Peters tidiga julklapp nu med. Vart skulle jag dock få 450 kronor från hux flux mitt i natten? Nä, exakt, de ramlar in den 25:e. Inget med det med andra ord.
Hade jag orkat hade jag satt mig och klurat lite på fler bilder till mitt projektarbete. Åååh, bildidé! Jag vill egentligen börja fota nununu.
Får se hur jag gör med skolan detta dygn. Åker jag inte ber jag att få fota en bild med mamma. På tal om mamma snarkar hon extremt högt just nu...

Återvänder till Sex And The City och min kurrande mage under mitt kalla täcke nu. Om mindre än tre timmar ringer klockorna och jag kommer dö lite inombords när jag tittar mig själv i spegeln efter en sömnlös natt.

vaknar upp hemma hos dig, har trasslat in mig i ditt hår. solen har just gått upp, jag ligger kvar om jag får

En gång trodde också jag,
att jag kunde klara mig ensam


I drömmar går han bort, på mörka vägar
jag vet det var mitt fel,
men bara en dröm
En gång trodde också jag,
att jag kunde hålla så hårt

Försöker memorera allt du säger
jag vill ju vara den, som lyssnar på,

allting som du håller kär
Jag vill ju vara med där

I hennes små skor fick vi båda leva, min älskling och jag
Det var i väntan på att vår kärlek skulle gro

Och håller vi ut tills solen går upp igen
älskling, jag lovar dig en vacker dag
En dag då allting blir bra

Vi hjälper varandra våga leva
Säger "du kan vara stor, jag rymmer dig!"
Bekänner att jag är rädd för mörkret
Vill du gråta med mig?

Känner du den kraft som jag vill ge dig?
Vi bygger en värld att älska i
Kom elden, vinden, ropet, rymden - vi är hjältar nu!


jag föll isär idag, hundra ledsna små bitar över golvet, det var en gång jag

Har legat i influensa sedan i söndags. Vaknade hos Kims mamma efter en äventyrsnatt där Kim mått jättedåligt och varit spyfärdig, så han fick sova ytterst med en hink bredvid sängen.
Åkte ändå och firade mofa i söndags trots att jag hade ont i hela kroppen och inte alls kände mig på topp. Och när vi kom hem så hade jag så ont så jag knappt kunde röra mig. Så har varit hemma i tre dagar nu. Bara sovit och tittat på TV typ.

Idag kraschade mitt Sims, min fetaost luktade jäst så jag kunde inte ha den i min sallad och allt kändes bara fel. Jag hoppade in i duschen och duschade varmt och länge också för att se om det fick min kropp att må lite bättre, vilket den gjorde, så jag frågade Peter om vi kunde köra en stund. När jag var klar för att köra var han tvungen att göra klart något i Wow, och när det var klart kom K&J och lämnade Neo. Där brast hela jag och började lipa helt utan anledning. Klart som fan jag vill ha min Neoplutt här, jag vet inte riktigt vad som hände. Antagligen blev jag bara arg för att Johan antog att det var finemang att lämna Neo här utan att höra av sig först och sedan att jag hade sett fram emot att köra och komma ut lite eftersom jag legat i soffan eller sängen nästan fyra dagar.
Ut och köra kom jag i alla fall till slut, första mörkerkörningen - i samhället! Körde ner till ICA och hämtade mitt H&M-paket och köpte cigaretter också. I mitt paket fanns min väska och mina två nya nagellack så jag blev genast på bättre humör.

Så med nymålade naglar i nytt nagellack ska jag gå ut och röka med en kopp kaffe.

led mig fel om ni vill, men under min livstid kan jag nån gång bli ledd av nån som tror på nånting


men bara när du inte hör vågar jag säga så

A boy makes his girl jealous of other women.
A real man makes other women jealous of his girl.

ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Konstaterade för en stund sedan att ibland kan det vara bra att logga ut från Facebook. Och kanske inte ha den så lättåtkomlig. Kaaanske borde ändra de vanorna soon...

Powernapade i skolan till och från idag. Somnade på naturkunskapen med armarna som kudde. När jag vaknade när lektionen nästan var slut skrattade Sofia åt mig när jag tittade upp. Hade fått fina märken från tröjan bredvid ögat och ner längs kinden så jag var helt randig. Häromveckan var jag rutig efter att ha sovit på armarna under någon lektion.
Råkade dregla lite i mitt block också när jag halvsov. Vaknade till av att jag sörplade till, lyfte på huvudet och såg blocket. Not so fresh!
Sov ingenting på bussen till Skillingaryd av någon konstig anledning. Var ute och Sandra och Tommy någon timme med Kim och kom hem till Kim för en stund sedan.

Funderar på att gå och lägga mig grymt jävla tidigt idag. Nästa veckan behöver jag inte åka till skolan på onsdagen och har sovmorgon på torsdagen, underbart. Kommer bli ännu en snabb vecka, med lunch med JulleBulleRulle på måndag och Hok på tisdagen och onsdagen.
Och jag har planerat att köra hela jävla helgen. Historiaprov? Fuuuck it. Eller, nae, tveksamt, fick ju inte godkänt på filosofiprovet..................

you are wrong, fucked and overrated

Var ute och körde innan. Gick hur bra som helst! Började allting med att hitta dragläge, tydligen skulle det vara jättesvårt, men jag klarade det galant! Sedan vände jag också genom att köra in och backa och sedan köra framåt. Växla gick också hur bra som helst.
Började med en liten skogsväg och precis i början mötte jag en traktor - och jag fick kärringstopp hela tiden. Men när jag sedan rullade förbi traktorn fick jag tummen upp av han som satt i.
Efter ett tag så slutade allting med att jag körde ut till Torskinge kyrka (i 60 km/h), parkerade och så tog jag och Peter en cigg innan han körde hem.
Fick massor av beröm typ hela tiden och när jag körde ut mot Torskinge hade jag på Slipknot och satt och sjöng med, haha. Precis som jag vill ha min körning med andra ord.

Nu blir det en sista cigarett för ikväll och sedan ska jag gå och lägga mig.

you're a wicked boy, bought me a seacow

Introducerar Honey is cool till mitt musikbibliotek. Härligt indiepop från 90-talet (med älskade Håkan som trummis) sitter aldrig fel.

Igår fick jag hem tillståndet om att övningsköra. Idag kom Peters tillstånd om att övningsköra med mig.
La mina tillstånd i ett och samma kuvert och plockade fram övningskörningsskylten ur garderoben och la det fint på köksbordet.
Fick mig ett litet skratt när en halv box vin ramlade ur garderoben när jag plockade fram skylten också.

Nu väntar jag på att Peter ska vakna, och medan jag väntar ska jag plugga historia.

låt NATO stanna hemma, jag lägger ner vapnen nu. ikväll vill jag vara vän med dig

Jag njuter av att vara ledig imorgon, att jag har en hel del till att bara plugga historia till nästa veckas prov. Att mycket av uppgiften i ARL är klart, småjusteringar och lite annat finns kvar. För en gångs skull finns min kladdkaka kvar; jag var smart igårkväll och gömde den i ugnen så jag skulle få ha den för mig själv. För ingen letar ju i ugnen efter något!
Men nu börjar min säng ropa på mig, så ska ut och röka kvällens sista cigarett och sedan lägga mig och titta på Sex And The City.

Även om jag var hos mannen nästan hela förra veckan (måndag-lördag) och jag bara varit hemma i två dygn saknar jag honom ändå... Jisses, och nu är han ute på älgjakt också, fin vecka alltså.
Får dock se det positiva i veckan; jag pluggar utan att bli distraherad åtminstone imorgon och onsdagseftermiddagen ska jag spendera med Låväh och fika.

waiting is wasting, for people like me

För det första var bokhyllan jag pratade om i förra inlägget borta. Den fanns inte längre en timme senare. Har dock önskat mig en likadan i julklapp nu, 400 kronor i helt nytt skick, inte så farligt. Om inte annat (systeryster kan ju lägga detta på minnet på en gång, haha!) så önskar jag ju mig presentkort på IKEA. Så på något sätt får jag den.

För det andra fick den på gatan som tittade ut genom fönstret vid 22-tiden sig garanterat ett skratt. Skulle ut och röka innan jag gick och la mig, och idag blev det så att Peter köpte cigaretter som jag fick ta av hur jag ville efter att det var så igårkväll. Bara det att när jag väl kom ut i köket hade han precis gått till jobbet. Så jag tryckte ner pyjamasbyxorna i raggsockarna och drog på mig mina Converse och sprang ner för gatan i full fart - i blårutiga pyjamasbyxor, Håkan-tröja (t-shirt till och med), raggsockar och Converse, icke att förglömma var glasögonen på också - efter Peter. Jag hann ikapp honom och fick min nu-går-jag-och-lägger-mig-cigarett.

För det tredje gick jag och la mig och tittade på Sex And The City. En kombination av hunger, sötsug och röksug kom krypandes så jag smög mig upp och skar upp en stor bit kladdkaka och satte mig och fortsatte titta på SATC. Helt plötsligt, från ingenstans, kom jag ihåg min gamla japanska musik av Akeboshi. Det var bara att dra fram Youtube och sätta sig och lyssna på Wind flera gånger (det blev en liten mental nostalgitripp tillbaka till vintern -07/-08 med Naruto-klippen i början).

För det fjärde, och sista, börjar jag nu bli tillräckligt trött för att sova. Så jag ska stänga av Akeboshi, lägga mig ner och fortsätta titta på SATC och sova tills jag ska upp imorgon och är fit for fight för ännu en skoldag.

ta fram en tallrik nu och du vet var glasen står, besticken finns i lådan och kaffet står där det stod igår

Är en helnöjd tjej nu efter att ha gått igenom bara en viss del av allt jag fick moster för någon vecka sedan. Mamma och Peter fick bara med sig en kartong och två kassar hem från momo&mofa, men nästan allt i kartongen har jag användning av och alla handdukarna jag fick idag behåller jag, och det var bara ett lakan, ett påslakan och ett örngott jag inte ville ha.
Så nu har jag tre-fyra ugnsformar, en skål, några koppar/muggar, salladsbestick, burk att ha spagetti i, vanliga skålar, två besticklådor (heter det så? Sådana som man har i lådorna till bestick?) och lite annat som jag inte kommer ihåg nu. Mer finns hos momo&mofa, bland annat grytor och stekpannor som jag fattat det och massa annat.
Åh, jag skulle nästan kunna flytta hemifrån nu på en gång känns det som!

Dessutom satt jag innan idag och tittade lite på Blocket, bland annat efter en bokhylla och lite annat. Hittade en bokhylla i Bankeryd för 50 kronor! Exakt en sådan jag var inne på att köpa i våras, hur bra är inte det?! Så ska jag prata med mamma och Peter och se vad de säger, sedan funderar jag på att slänga upp min nuvarande bokhylla och kanske skrivbordet också på Blocket.
Hittade även matsalsstolar som jag tyckte om, och en garderob. Men det får nog lugna sig, nu riktar jag bara in mig på bokhyllan till en början, för det behöver jag en ny anser jag.

jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig


she's a maniac

Kom hem från IKEA med mannen, Edding och Samuel för en liten stund sedan. Bäddade rent i sängen hemma hos Kim direkt när vi kom hem. Mhm, bädda med nyinköpta lakan ♥
Kan dock inte påstå att det är lika mysigt att ligga i sängen och hålla om mannen när det helt plötsligt börjar lukta hundbajs och man lyfter på huvudet och ser att en av hundarna har bajsat i båda Kims rum...

Nu inväntar jag Låväh och Tess som ska komma förbi på några cigaretter och trevligt sällskap när de är på g hem från stan.

tjugo kilo bly har jag runt min ena fot. att somna i varann kommer va det finaste vi gjort

Det känns som jag inte sovit på flera veckor; hjärnan är helt mossig och seg. Av någon konstig anledning känns det som min kropp tappat tio kilo i vikt, vilket jag absolut inte har gjort. Just idag känner jag mig bara extremt orklös och maktlös och vet inte vad jag kan göra åt någonting. Inte nog med det missade jag mofas födelsedag igår fick jag veta av mamma idag. Vilket jävla bra barnbarn jag är.

Träningsvärk i vaderna gör det jobbigt att gå nerför trappan här hemma hos Kim; först ett danspass med Anna och sedan gymmet i Skillingaryd en stund igår.

Jag har varit hemma hos Kim sedan i måndags. Efter två nätter med dålig sömn somnade jag på filosofin igår när vi tittade på film, och efter ytterligare en natts dålig sömn (lägg till tusen mardrömmar också) förmådde jag mig inte att gå upp.

Försöker hitta vilken shot det var jag och Tess fick häromveckan på Bongo av människan som var lik Winnerbäck och som jag dansade bugg med. Jag minns inget namn, jag hörde inte vad han sa när han berättade vad det var i. Kan det ha varit Fucking bolox? Om jag minns rätt såg den ut så - extremt vidrig faktiskt, men djävulskt god. Med hjälp av Systembolagets hemsida har jag nu bestämt att det är den.

Nu ska jag vara snäll och diska all disk som står nere i köket. Och snabbt med, så jag får röka snart.

Clementine har rest runt världen, vart ett självmord för varenda konstnär i atmosfären

Du sa du skulle aldrig ta en kula för nån
Men att du skulle sälja allt du har för att testa
Att få bli en ny Columbus, upptäcka känslan
Av en 9-millimetersdöd för din älskling

Du sa du söker skäl till sömnlös tid
Som en kniv som sliter upp ditt liv

Okej, okej, du sa okej
Jag skär upp hela stan för dig
Nån som du kan döda för
En, två, tre liter som sig bör
Okej, okej, du sa okej
Jag färgar staden röd för dig

Du sa du alltid avskytt kärlek på film
Fördärva sig för hjärtats skull framför kameran
Du menar att deras tårar kostar miljoner
Att Romeos och Werther's död är konspirationer

Att ingen nånsin dött för kärleken
Som en lögn som inte synats än

Du sa att du blir aldrig kär och jag vet hur det är
Din avundsjuka som ett gift när du tittar på andra
Du är min bästa vän, jag älskar dina visioner
Vi som generaler främst i Amor's plutoner



jag måste värja mig, förneka, som ett filter


jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar

Jag vill tillbaka till Peace & Love när jag tänker på Håkan Hellström. Sommar (okej, han spelade sent på kvällen, men who cares?), alkohol, bra vänner, bra musik hela dagarna, roliga tältgrannar i campet och till sist hade hela veckan bedragit till en röst som inte höll, en Linn som inte ens var så sliten när sömnproblemen var en del av vardagen och 14 timmars sömn varje natt två veckor efter.
Speciellt får Kom Igen Lena! mig att tänka på Peace & Love; den spelades i bilen när vi såg den första skylten som skyltade mot Borlänge, och under konserten ringde jag och spelade låten i ett telefonsamtal.

Neoplutt är här på besök, och han tultar omkring här så gulligt i bara blöja. Min kycklingsallad gick hem hos honom mminsann! Inte kycklingen dock, men gurka, tomat och pasta åt han av. Nu har han fällt ner luckan till diskmaskinen och försöker lägga sig på den. Sötunge!
Jag är tröttare än någonsin på människor och vill egentligen stänga av mobilen, logga ut från msn och facebook-chatten. Men, jag klarar mig inte länge med mobilen avstängd, blir alltid orolig för att någon försöker få tag i mig och det är akutsuperviktigt. Men jag slängde den på golvet i mitt rum och gick och satte mig i köket igen. Där ligger den ta mig fan bra hela kvällen.
Ska snart färga håret så det blir gjort någon gång. Och kanske plugga lite. Om jag orkar...

RSS 2.0