där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet

Och dagen bjuder på födelsedagsfirande för vackraste plutt som blir hela två år idag! Helt sinnes vad tiden går...
Ikväll blir det festligheter i Hokalandet med bästa vänner och andra fina människor och massor av vin.

Nyduschad och musik på hög volym, känns fint att ha hittat tillbaka till THe Offspring, The Birthday Massacre, Limp Bizkit och Foo Fighters, mhm.
Ännu finare blir det när Kent's nya fina singel är med där på ett hörn också. Underbaraste, bästaste Kent verkar äntligen ha återgått till det de var förr ♥. I love it!

and history books forgot about us and the bible didn't mention us

Nu äntligen händer saker i livet! Kanske inte det bästa, but still.
Känns som det hänt en miljon saker sedan helgen, men egentligen inte mycket alls.
Pluggat satan inför proven jag hade idag, varit i skolan.

Igår bjöd skoldagen på islandshästar, Volvo-körning, häng på Clas-Görans bagagelucka med cigaretter, kakor och filtar, prat om mullvadar och sorkar och massor av skratt. Blev även en sväng upp till stadsparken också, innan det började regna och vi flydde tillbaka till skolan/hem. Tog bussen till Sebbe, tittade på ännu ett avsnitt Erik och Mackan som jag somnade ifrån.
Var ute med Julle och Sture igår också. Först Bongo och sedan Pipes. Strax innan Julle åkte hem dök Sebbe upp, sedan blev det Max innan Sture skjutsades hem. Kom hem till Sebbe, tvättade bort sminket, satte på ett avsnitt 2 ½ men innan jag somnade gott.
Vaknade ett par gånger mitt i natten och var förvirrad över en hög säng, becksvart rum och törstig som bara den. Vågade mig aldrig upp för att hämta vatten dock, så somnade om hela tiden och vaknade lagom bakis idag.

Hela dagen har som sagt spenderats med skola och prov, härligt häng på håltimmen och hemma märkte jag att min hals blivit lagom dum, att jag har ont överallt i kroppen typ och massa.
Nu ska jag dock lägga mig i min säng och titta på Angel och sooova.

hälsa ditt hjärta att allt är slut

You can't just come and fuck up my life.

and besides you're probably holding hands with some skinny, pretty girl

Vill inte någonting alls längre.
Känns som jag skulle kunna gräva ner mitt rum under jord och aldrig komma fram igen.
Gjorde mig själv närmare 1600 kronor fattigare förra veckan - på bara studentklänning, balklänning och väska till balen.
Slängde iväg mer pengar på räkningar och en bok från Tradera som jag vann igår också. Så nu inväntar jag den med spänning, likaså ett H&M-paket med lite nya sommarkläder som jag beställde igår.

Förra veckan var bland det bästa på väldigt länge också.
Spenderade tisdag-torsdag i Hok, med mat, Det okända i åtta timmar och himla massa skratt åt massa andra program. Anton kom förbi båda nätterna, på torsdagen blev det frukost på balkongen med ananas, kardemummaskorpor, smoothie och juice och två rostade mackor för mig också.
Åkte hem på torsdagen, sov några timmar och sedan hoppade jag upp till skolan igen. Var nere på stan snabbt efteråt också, köpte ansiktsvatten, nagellacksborttagning, ett nytt nagellack och ett läppstift som används flitigt.
Traskade hem till Sebbe också. Blev två avsnitt Erik & Macken knäcker den manliga koden, lite sömn, tjöt med hans mamma och styvbror och sedan tittade vi på Taken innan jag skulle åka hem.

Helgen blev typ bara Big Brother, en promenad ner till macken, plugg, tjöt med mamma och Anna och ett samtal med Bulle i två timmar igår.
Idag och imorgon spenderas till en jävla massa plugg, onsdag bjuder på liten utgång och torsdagen erbjuder mig två prov.

remember your naked back on my bed

 


nej, jag vill inte gå på återträff och återträffa dig

Äh, veckorna går alldeles för fort. I torsdags var det exakt tre månader kvar till studenten. Snart är det två månader kvar till balen.

Skitvecka för övrigt. På alla sätt och vis typ. Förutom vädret i början av veckan. Och min krigaraktion på Tradera igår som var rätt rolig. Jag vann i alla fall och studentklänning är nu fixad. Om den passar vill säga.
Bara skola hela dagarna, i torsdags blev det besök hos Sebbe efter skolan också. Det var i och för sig bra, åt mackor, tittade på film och sov, låg på rygg i sängen och lyssnade på Foo Fighters och pratade om allt möjligt.
I fredags blev det plugg i flera timmar, igår tittade vi på Gladiatorerna och I love you, man här hemma.
Och idag ska vi fira Robin och Felicia så inväntar folk som kommer om en halvtimme ungefär.

Kommande vecka ska jag kolla jobb, fundera över balklänningen, plugga som fan så historiauppgiften blir klar någon gång och så jag klarar filosofiprovet jag ska göra nästa vecka. Och fixa med en annan gammal uppgift så den blir gjord någon gång.
Och givetvis göra mitt nästintill en-gång-i-veckan-besök hos min fruga och mysa i Hok!

jag är tacksam för att du orkade lyssna

jag ville skjuta mig själv
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft


be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Balen.
Studenten.
Skolan.
Allt.

Sängen med täcket över huvudet resten av livet känns lockande.
Jag orkar ta mig fan inte.

du är känsosvall, jag är känslokall

Hade ju besök här igår av momo&mofa, Anna och Miche, vilket var trevligt med bananmuffins, kaffe och saft och massor av prat om ormar och annat.
Sms:ade i flera timmar med syster, gjorde upp planer om hur man skulle kunna driva med folk och en hel del seriösa saker också.

På kvällen blev det tacos, Melodifestivalen och sedan Water for Elephants med mamma och Peter.
Så igår var riktigt bra, även om jag inte hann färga om håret...

Idag blir det stan, prova testklänningen och fika.
Skulle egentligen åkt till Kim efteråt, men det skippas, börjar vid 12 imorgon och vägrar vara i skolan vid 9! Eller 10.30 om jag skulle gått till Klevshult, vilket är jobbigt med massa packning...

laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night

Ingenting händer typ. P3 halva dagarna, upptäckt Alice B, lämnar sakta men säkert min förkylning bakom mig och kan åter andas genom näsan, planerar plugg som aldrig blir av osv.
Precis som i vanlig och ointressant ordning.

Hade dock besök av K&J och Neo igår. Lekte med Neo, tände ljus åt honom och hälsa på hos Babblarna.
När han satt i mitt knä och pillade på min mobil ringde han upp Kim också, Karro ropade "hej Joakim!" (efter Felicias försök att döpa om Kim i somras har han blivit "Joakim" emellanåt) och när jag frågade Neo "vem är det du pratar med?" svarade han "baba!", som betyder Babblarna. Lyckades till och med få en puss av plutt, andra någonsin!
Det blev även sushi framåt kvällstid, nomnom.

Nu väntar vi besök av momo&mofa, moster och Miche.
Och hela huset luktar bananmuffins...

vi har ingenstans att ta vägen

Vi låg och vilade längs vägarna
som låg tysta och väntade på liv

Några år senare
Lyssnade på pop på kassett
Lucky Strike bakom skolan
Paper cuts och tändstickor
Akta, lekande barn

Folk kommer alltid vilja köra över er
Folk kommer alltid vilja köra över er



day 24

Dag 24: Den nyaste bilden på dig

Gjorde ett tafatt försök häromdagen att ta en bild på mig själv.
Stod inte ut vidare länge med att försöka, så det blev bara en bild dock.


babe I'm crazy over you

Finns ingenting att säga längre. Ingenting alls.
Sover kasst, har dragit på mig en äckelförkylning, är för dum för att gå i skolan och jag bara finns och är.

Hade det i alla fall bra hos min fru. Lagade mat, tittade på massa filmer, åt pizza, träffade Anton igen och satt ute i vårnatten med cigaretter och natthumor och skrattade tills jag knappt kunde få luft.
I torsdags fotade vi lite också.
Med andra ord var det som vanligt i Hok, lika fint som alltid.

Igår blev det ingen skola och ingen fika med Tess. Försökte kurera min förkylning och mig själv med en jäkla massa Buffy, nässpray, näsdukar, täcket, mentolcigaretter och te med honung. Det enda det botade var min onda hals.

Började städa idag, men slutade rätt snabbt. Försökte plugga istället men bröt ihop totalt.
Ingenting fungerar och jag är för lat för att skicka iväg ett sms eller gå ut och gå. Istället sitter jag med musik på hög volym och stirrar rakt ut i luften.

RSS 2.0