men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen

Skolan. Åh, underbara, vackra skolan. Not really, men nästan. Njuter av att möta upp min pippiJessiica varje morgon för en morgoncigarett, lagom nyvaken efter att ha sovit på busssen/tåget, och att spendera nästan alla mina lektioner med henne. Och än så länge flyter allting på. Inget skolk, inget hej-jag-har-försovit-mig osv.
Idag spenderade vi fotolektionen (efter en timmes tillåten sovmorgon) med att skriva ut bilder, klippa och klistra och måla. Tog mig heeela jävla dagen att bli klar, notera också att jag och Jessiica var de sista som lämnade lektionen för att vi ville bli klara. Okej, vi var kvar efter att lektionen hade slutat också, but that's not the point.
Och imorgon väntar en ny lektion med filosofi för mig! Jag ser fram emot det. Ska dessutom springa till körskolan och kolla lite imorgon under min håltimma.

Skickade en bild på mitt "verk" till mamma när jag hade slutat med texten "man är ju i klass med Picasso!". Men jag är proud over myself.
Gav till och med Peter en plats vid "you are my family" - eftersom temat var de som jag tycker om mest. Hade jag haft en bild på momo&mofa hade jag slängt in den också, men de fastnar ju aldrig på kort. 


change because of who I am. if you don't, than you and I won't get along

Som en liten jävla blindtarm. Helt meningslös, utan poäng. Baah.

Eh, skolan rullar väl på. Åkte hem innan sista lektionen i torsdags och var hemma i fredags för ännu en influensatripp, illamående och extremt craving för äggmackor (som jag inte kunde äta för att ägg luktar mat och jag mår illa av lukten av mat).
Kim hit i lördags, åkte hem igår, jag åkte hem till honom igår på kvällen och mådde bajsdåligt; hade frossa innan jag blev suuupervarm, dunderhuvudvärk och ont i varenda jävla led i kroppen. Åkte till skolan idag ändå, kör stenhårt på att vara i skolan hela tiden och hade lite ångest över att massa fredagen, om inte annat hade jag haft ångest för att missa idag med tanke på att jag faktiskt var hemma hos Kim igår och sov där. Då kan man ta mig fan åka till skolan också.
Jag tycker om min historialärare, älskar min lärare i filosofi och älskar mer och mer för varje dag att jag slipper ha idrott i år.
Blev förresten "utsatt" för ett falskt personlighetstest på filosofin i torsdags. Vi fick några symboler och skulle utifrån dem rita några teckningar. Jag ritade en pyramid på en, vilken skulle vara hur man löser problem. Vi skrattade åt det i lördags när jag berättade det här hemma och ingen höll med; med tanke på att pyramiden är den mest "fulländade figuren" (säger man ens så?) så skulle jag lösa problem systematiskt och logiskt. "Hej, min älskade säng, vi ska spendera några ljuvliga dagar tillsammans med en jävla massa lipande!" är mer jag, det höll alla med om.

Jag surar över någonting, jag vet inte vad, längtar min första (skulle egentligen varit andra) lektion i naturkunskap b imorgon, och även min andra lektion med historia.
Family Guy och sova, over and out.

och jag tror minsann min själ dör av svält

15 juni. Studentdagen. Oh, good god, jag vill inte längre. Absolut inte, inte någon-jävla-stans vill jag ta studenten längre. Så otroligt jävla mycket fan heller.
Själva studenten vill jag ha, men sedan vill jag fortsätta gymnasiet. Jag vill inte börja jobba, jag vill inte plugga vidare, jag vill ingenting förutom att fortsätta gymnasiet. Dels för att vi alla vet hur det blir när man slutat en del av skolan: "åh, vi måste fortsätta träffas!" = nothing happens. Högstadiet var så, sommarloven nu under gymnasiet var så, efter studenten kommer det bli likadant. Igen.

Har varit ute på en morgonpromenad med mamma. Skulle egentligen gått Rannäsrundan, men det blev lilla elljusspåret istället.
Senare förflyttar jag mig ut mot skogen för att spendera tid med min man.
Sista skolåret ever imorgon. Doh, låt mig sova istället för att gå upp 5.45 imorgon...

som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut

Har skrivit CV senaste två timmarna ungefär. Väldigt lång tid har spenderats åt att försöka skriva det för hand för att skicka till ett ställe; varje gång blir det fel någonstans, antingen i början eller i slutet. Skrivkampen kommer krypandes kan jag konstatera nu.
Jag är trött efter att ha sovit på soffan i natt, ätit frukost med familjen för första gången sedan jag vet inte när och Paris Hilton's British Best Friend gått på TV:n i flera timmar.
Försöker vända tillbaka dygnet efter två nätter i rad som jag somnat mellan 3.30-6.30 eftersom skolan börjar på tisdag.

Köpte garn och fikade med momo igår innan vi hade "tant-eftermiddag" hemma hos momo&mofa; jag satt och stickade och momo gav sig på att fixa min klänning.
Hade kräftskiva hemma på kvällen; åt kräftor tills jag mådde illa och tog nog historiens minsta shots (om man inte räknar med mina och Låvähs "shotglas" som var korkarna till Explorer-flaskorna ett par gånger) med jäger. Tittade på Bröderna Karlsson med mamma och Peter efteråt.

Nu ska jag fortsätta kämpa med att skriva klart mitt CV för hand utan att skriva fel någonstans.

du är bra för mig, ändå förstör jag allt. du har sönder mig, fast du gör mig hel

Lyssnar på Anton Kristiansson såhär på kvällskvisten. Ska snart göra ett tappert försök att sova tidigt till Top Model cycle 15.
Spenderade hela natten till idag med Lilo&Stitch-filmerna, cola och snus, bestämde mig lite impulsivt för att börja måla, så ska beställa hem dukar och färg när jag har pengar. Bestämde mig också för att börja sticka, i alla fall en halsduk inför vintern, så ska med momo imorgon och köpa garn, låna stickor av henne, bestämma mönster och lära mig sticka. Hon ska dessutom titta på klänningen jag beställde hem förra veckan eller något sådant och fick hem igår; axelbanden är för långa och klänningen underbar så jag vill inte skicka tillbaka den om det går att göra något åt den.

Hela dagen idag har jag gjort lite omväxling i mitt liv och sutttit ute i soffan, drickut två koppar kaffe, ätit tacos och tittat på Ice Age 2. Och hela dagen har jag haft en tryckande ångest över kommande månads ekonomi. Hoppas jag får lite pengar in på kontot av någon lustig anledning...

kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont, ändå

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak
Den där skogen, gör någonting med mig, jag blir alldeles för ärlig, säger:
Kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont, ändå

Det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig
Du har missförstått, jag är inte värd det här, jag har ingenting som du vill ha
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå



jag har dig kvar som en tapet jag vill ta ner, som sitter fel

Hela feber-ont-i-kroppen-grejen försvann rätt snabbt. Ungefär lika snabbt som det dök upp.
I söndags hade vi besök från Kalmar här hemma. Vi retade Robin och sa alla möjliga uttryck man använder när någon är korkad, pratade om blåa och gröna gubbar, tittade på Robins fotbollsmatch (där de gröna och blåa gubbarna spelade, ähä), åt mat och paj med glass och pratade om allt möjligt i flera timmar innan besöket begav sig.
I tisdags åkte jag till Kim, kom hem idag. Diskade igår innan vi åkte till skogen för lite jakt. Ingenting kom till älgtornet och Kim gav sig ut för att gå lite och lämnade mig kvar i älgtornet medan åskan, som var jättelångt bort till en början, kom närmre och närmre. Underhöll mig med P3 i hörlurarna och spel i mobilen tills jag fick tillåtelse att packa ihop allting och gå till bilen så vi kunde åka hem.

Suttit och pratat med mamma om lite allt möjligt under kvällen innan hon gick och la sig, då satte jag mig ute på altanen med musik, en bok, cigaretter och ett glas cola. Satt där ganska precis en timme innan jag gick in och satte mig vid datorn med Mitt piano på Spotify. Ska ta fram kameran och fota lite grann nu tror jag.. Eh, sist jag fotade var... i början av sommarlovet tror jag... Baah.

the scars of your love remind me of us, they keep me thinking that we almost had it all

Drömde ännu fler konstiga drömmar i natt/idag när jag lyckades somna. Denna gången var jag ju någon CIA- eller FBI-agent. Kommer inte ihåg så mycket, mest att alla agenter hade någon superkraft så man kunde göra benen till en propeller och ha ihjäl alla fiender, och allting var väldigt grått. Väldigt film noir-liknande.
Det ännu mer konstiga var att jag vaknade typ tusen gånger för att gå på toa och hämta vatten, sparka av mig något täcke, ta på det igen osv - och varenda jävla gång jag somnade om fortsatte drömmen där den slutade. Kanske borde prova att ta två Ipren innan jag går och lägger mig ikväll så kanske jag slipper ha så hög feber och drömma så konstiga drömmar...

Min matlagning när jag är sjuk sucks ass också. Skulle göra en omelett innan idag, och efter att ha knackat till det andra ägget så hårt så ena skalhalvan hamnade i äggen fick mamma hjälpa mig. Det hade hon i och för sig erbjudit sig till innan det hände, men jag ville knäcka äggen.
Tvingade ner mig själv till ICA med Peter och Robin innan också. Extrapris på kexchoklad är allt jag har att säga. När jag kom fram till kassan så rann febersvetten i hela ansiktet på mig typ... Sista gången jag åker ner till ICA när jag är sjuk kan jag ju lova.

Nu börjar det bli dags för en ny tupplur, så ska lägga mig i sängen och titta på Family Guy och försöka sova en stund. Bara jag inte drömmer någon mer konstig dröm, det orkar jag inte...

gräver i samma gamla skithög, som alla andra dumma djur

Efter några dagar hos Kim åkte jag hem igår. Och sedan i förrgår tror jag har jag haft jätteont i högra sidan, knappt kommit upp ur sängen för att jag haft så ont, sedan idag sa det bara BAM! och så låg jag däckad i sängen med smärta i hela kroppen, huvudvärk och feber. Jag blev ju dessutom lämnade två gånger ikväll; först skulle mamma och Peter ut i skogen och plocka svamp, sedan lämnar de mig utan mat för att gå upp till A&M. Tackar så mycket dåva.
Febern gör mig dessutom dum i huvudet, för jag gissar att det var därför jag drömde en sådan konstig dröm?
Drömde i alla fall att jag och Kim bodde i Karro och Johans hus - tillsammans med tre spöken. Och vi hade en hund. Mitt i vintern var det också, med massor av snö. Kim dödade vår hund genom att kväva den i snön, och jag vet inte om det var som något straff, men i slutet låg han fastspänd på golvet och blev typ våldtagen av ett av våra spöken... Very strange, yes, indeed.
Försökte på tal om Kim få honom att komma hit för en stund sedan och ta hand om sjuka mig. Jag fick falska förhoppningar och sedan ett nej. Och jag erbjöd mig till och med att betala bensinen...

Ska fortsätta titta på Family Guy i min ensamhet nu. Gief ett ton Ipren så jag slipper ha ont med. Och mat så jag slipper vara hungrig.

jag som aldrig gillat nostalgi

Jag fick lite lust att skriva att det var garderobsutrensning på G, men nej, det är det inte. Det är mor min som städar nere i tvättstugan och hittade lite av mina gamla kläder.
Jackan på bilden hade jag när jag var ungefär fyra år gammal. Bara för att vara lite rolig drog jag på mig den, sedan skämtade jag och mamma om att jag skulle ha den på krogen.
Jackan och tre klänningar sparas. En rosa klänning som mofa köpte när han var i USA (när jag föddes om jag inte minns fel?), en annan blommig med ett vitt "förkläde" på som jag hade under en bebisfotografering när jag var jätteliten, runt ett-årsåldern kanske? Sedan en lila klänning som jag hade på ett julbord och under en julafton i Örebro. Vet inte hur gammal jag kan ha varit när den användes, fyra-fem kanske?

Annars var bambu gott med massa mat och några bitar sushi. Efteråt blev det häng hos systeryster i flera timmar. Missade mitt tåg till Kim och får med ett leende hoppa på tåget som går om 25 minuter.


snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa. jag mår bra, du måste lämna mig ifred

Varit hos Kim i stort sett hela tiden sedan sist. Vi har varit i Hånger på Hångerdagen och kollat lite på loppisen, firat hans farmor, badat på Forshedabadet, hjälpt hans mamma och hennes sambo dumpa massa trä osv från lekstugan på tippen, badat i Linneryd med Samuel någon dag, varit ute och gått med alla hundarna tillsammans med Kims pappa och stött på en älg och två rådjur och även två kopparormar som jag höll på att kliva på. I lördags var det lite festligheter hos Edding också så var där hela kvällen och sov i hans walk-in-closet.
Idag blir det kinesmat på Bambu, sedan åker Peter och Johan till Göteborg för poker. Jag själv åker hem till Kim igen, och mamma blir ensam hemma.

"jag älskar dig" säger du tveksamt, varför är det ett frågetecken i din röst? i min också, men jag skyller på dig

Det blev en lååång dag idag. Råkade försova mig mitt i allt ställa-om-alarmet-halvt-i-sömnen, sista gången alarmet gick vaknade jag förvirrat upp från min dröm som baserades helt på Säkert!'s låt Dansa fastän. Bara för att jag hade den som "alarmlåt". Duschade utan P3 och ångbastu och sedan åkte vi till Karro och Johan. Peter och Johan åkte ut till båten på en gång, jag, mamma, Karro och Neo åt mat och hängde ute på altanen, badade Neo, jag och mamma lekte med leksakerna innan det blev ett vattenkrig och allting avslutades med blåbärspaj. Jag hann även sova ungefär åtta minuter på soffan, ähä.
Hämtade pizza på vägen hem till mig och mamma, och nästan direkt efter att vi ätit klart kom Anna och Micke och deras kompis ner. Ännu mer altanhäng. Det pratades om allt; musik, film, slagsmål, vilket jävla ställe Chappen var och ja... Det pratades verkligen om allt.
Nu blir det återigen Mysteriet på Greveholm, imorgon har jag tänkt åka in till Värnamo och boka tid för synundersökning, sedan tror jag det blir någon P3-dokumentär och lite storstädning av rummet.

jag är för full, du är för ung

Var hundvakt hela helgen med Kim. Lagade mat och diskade i massor, och åt oändligt mycket onyttigheter. Hann även med att kolla på massor av Vänner eftersom Kim spelade Xbox. På lördagskvällen åkte vi in till Skillingaryd någon timme innan vi åkte hem till Kims syster igen. Dock var det rätt kortvarigt, fick åka in till Skillingaryd igen och var tillbaka vid 6.30-7 på morgonen. Parkerade oss i vardagsrummet; Kim framför sitt Xbox, jag i soffan med datorn i knät. Båda somnade och jag drömde konstiga drömmar om att jag slog någon med bollträ... Jag vaknade vid 14.20, fick upp Kim på en gång som åkte till Hok för sin jägarexamenskjutning och jag la mig på soffan och sov resten av dagen ungefär. Pratade i telefon med mamma ett bra tag med innan jag sov ett par timmar igen. Och åt massa onyttigheter alla gånger jag var vaken, och plockade lite grann så det inte skulle se allt för hemskt ut när Frida och Kenny kom hem. På kvällen åkte jag och Kim hem till honom igen och sov där i natt.
Idag åkte vi ut till Kims farmor och farfars stuga, åkte ut med båten till någon liten ö typ och badade och solade ett par timmar. Blev avsläppt på stationen i Värnamo sedan och tog bussen hem. Åt lite mat, pratade med mamma och sedan la jag mig på mitt rum med huvudvärk och tittade på Mysteriet på Greveholm ♥

Oh, jo, Peter har ju fyllt år nu med, så jag spoilar ingenting när jag berättar om världens bästa present till honom, som han dessutom tyckte bra om; en flaska Jack Daniel's, whiskeystenar och ett glas från Lasse Åberg. Dock inget riktigt whiskeyglas, men det såg nästan exakt ut som ett. Fint var det i alla fall!

RSS 2.0