we could gaze into the stars

Fredagen var bra. Började hemma hos Låväh med pasta och köttbullar innan vi duschade och gjorde oss i ordning till tonerna av Pink och This is Halloween och sedan skjutsade Låvähs mor oss till Värnamo. Michaela mötte oss och vi gick hem till Jocke och hade det bra med bra musik, fina människor och en Jag har aldrig-kortlek. Låvähs mamma kom och hämtade oss senare och körde hem mig till Kim. Tog ett litet tag innan han kunde ta sig upp för att låsa upp dörren åt mig, good work, ähä.
Bilder kommer när jag har kommit hem och lagt in dem i datorn.

Igår gick vi upp vid 6.45 och sedan åkte vi ut någonstans för älgjakt. Lite kallt, men det var värt det. Somnade dessutom en liten stund i andra älgtornet vi var i, haha. Åkte tillbaka hem till Kim någon gång på eftermiddagen, sov en liten stund osv. På kvällen blev det mat och TV-tittande med Jocke, Lena och Kevin. Somnade tidigt med, vilket betyder att vi vaknade tidigt idag.
Nu är Kim på jägarexamen-sak och jag lyssnar på musik och ska snart spela Sims 3 eller titta på ett avsnitt Top Model, det blir bra. Whoop whoop.

som nån SVT-dokumentär om ett lyckligt par som glidit isär

Låväh hoppade precis ner i badkaret för att duscha, jag lyssnar på Säkert! och väntar på att det ska bli min tur. Nu är vi på G och detta känns som en bra kväll.
Min skåpkompis stannar dessutom kvar, men jag hade inte heller velat vandra upp flera våningar i huvudbyggnaden för ett skåp.
Well, nu taggas det vidare!

kan du inte va tyst nu?

Hemma hos mamma igen.
Klänningen jag beställde ska skickas tillbaka. Jag trodde jag skulle vara nöjd, men nej.
Mannen som skulle "gå hem" till mor sin har somnat i min säng.
Jag måste sova snart, upp 5.30 imorgon för skolan.
Efter allt i skolan blir det att äta och sedan gå på stan med Låväh, senare åker vi antingen till Klevshult eller till Värnamo (vet inte än) innan vi beger oss ut till Packebo, duschar och fixar oss och antagligen äter något med och sedan drar till Fiddzor.
Älgjakt med på lördag, whoopa.

I'm out of my head without you

Nu sitter jag äntligen här, ska precis krypa ner i sängen, slänga på Monsters vs. Aliens och sova.
Spenderat hela dagen i skolan, Kimsan kom förbi en stund med och åt osv med mig, Jessicor och sedan Juwlia och Pet. Åkte tåg med Micha hem, mötte Fidde, Danne, Stoffe och några fler på stationen, gick och träffade Oliver och Sandra och sedan stack vi hem till någon. Tittade på How High och sedan började jag bege mig genom hela Värnamo för mat och sömn. Gick dock nästan vilse, hittade Willys precis efter att jag börjat fundera på att ringa Fidde och be honom komma och rädda mig. Tack för att Mötley Crüe finns i min mp3, annars hade jag inte stått ut länge.
Så, ja, jag tackar la alla för en trevlig eftermiddag/kväll, imorgon taggas ju lagom mycket med plugg inför samhällsprovet på onsdag, och den eftermiddagen kommer spenderas med Edding och sedan Kim. Sounds good.

DementiaH


love will tear us apart



Nya klänningen som kommer senast på torsdag och blir invigd på fredag, yes.

jag har skrikit färdigt och bröstkorgen är tom

Jag sov i nästan 12 timmar och jag är fortfarande trött. Måste dock kriga med samhällskunskapen idag, så mycket som jag orkar. Måste även lägga in alla bilder i datorn, redigera dem och slänga upp på facebook också... Det får bli ikväll/inatt. Måste ringa momo&mofa med och kolla om jag ska komma till dem imorgon eller på måndag.

Gårkvällen var nice, DementiaH var hur jävla bra som helst, människorna var underbara och jag träffade nytt folk som jag tyckte om. När vi kom till Värnamo var jag och Michaela ute lite med Vedran, Danne och Fidde. Ja, kvällen blev fucked up in all kinds of ways, mamma hämtade mig och Michaela, skjutsade hem Michaela och sedan åkte jag och mamma hem. Jag skrev ner allting, borstade tänderna och tvättade bort sminket, slängde på några avsnitt Grey's Anatomy och sedan tog det två minuter innan jag sov som en stock i nästan 12 timmar. Nästan värt att sova bort precis allt annat idag... Känner mig dock mig skyldig om jag skulle skippa att redigera bilderna och plugga på samhällen. Baah, fuck life, jag ska i alla fall titta på ett avsnitt Grey's Anatomy och sedan får vi se.

By the way, några bilder på DementiaH lär ju dyka upp här på bloggen (höll på att skriva pbloggen? Förvirrad.nu, yes).

så nära får ingen gå

"De goda nyheterna är att det inte lämnar fula spår så länge jag håller mig på rätt spår... Det känns så skönt att inte känna. Jag har haft nerverna utanpå kroppen under månad efter månad. Människor - de bara bryter ner en, tränger sig fram, ser en i ögonen och häver ur sig något korkat. Man behöver självkontroll, annars krossar man deras hjärtan, i synnerhet om man är deras hjälte."

/ The Heroin Diaries, Nikki Sixx

the trick is to keep breathing

Jag har krigat mot sömnen hela morgonen medan jag tittade på Arsene Lupin.
Sedan krigade jag för att skriva klart uppgiften jag skulle gjort för att kompensera en teaterlektion vi inte hade de senaste veckorna. Nu har jag bara kvar att skriva om en annan film till filmkunskapen (jävligt glad att läraren lägger upp filen i PDF-format dessutom, vackert som fan, eller?) och ett prov i samhällskunskap sedan har jag lov. Det är i alla fall så det är planerat.
Nu ska jag fortsätta lyssna på en playlist jag plockade upp för några dagar sedan; jag är kär, läsa The Heroin Diaries och försöka låta bli att önska mig bakåt i tiden.


att somna i varann kommer va det finaste vi gjort

Jag kvävs lite i nostalgi. Nostalgi av hur livet var för ett dygn sedan, hur det var för månader sedan. Jag kvävs av att tänka tillbaka och se hur mitt liv var för ett år sedan. Egentligen räcker det med ett halvår; massa kilon mindre, en tankeverksamhet helt olik den jag har idag, nätter som jag trodde bedövades av vakna timmar, dagar som drevs bort med cigaretter och powerkings.
Ibland känns det fortfarande helt nytt att inte vara kvar där. Och nya saker är skrämmande, därför ska jag inte tänka på det. Men det gör jag ju ändå. För det går inte att skjuta undan nu när de där små minuterna tickar närmre och närmre natten, för det är ju då man tänker som mest. På nätterna. Det är då hjärnan lever sitt egna liv om man inte försöker stoppa den på något sätt, distraherar den.
I natt blir det nog att distrahera hjärnan med Grey's Anatomy och The Heroin Diaries, skolan imorgon... Kanske jag åker till. Jag behöver lite tid för mig själv, lite tid för att stänga in mig i min egna värld igen, isolera mig från omvärlden - och den tiden får jag bäst tillgång till om jag slipper störas av människor och får ligga och titta på Arsene Lupin och någon annan film hela dagen.
Jo, snart mår jag bra, bra, bra. Det löser sig, distraktion och nattmat är väl det enda som behövs. Det brukade i alla fall vara så...


razor blades and cocaine to pass the time away

Kommer att kompensera den där lilla stunden jag somnade på samhällskunskapen nu ikväll; jag ska skriva ett för jävla kick-ass reportage till svenskan, om det så ska ta mig hela natten.
Annars rätt okej dag, jag beundrar människor så jävla mycket verkligen! Eller? Nej, det gör jag inte.
Men jag har äntligen läst ut Dracula och fått börja läsa The Heroin Dairies så Nikki Sixx är mitt sällskap för det mesta idag. Till och med på samhällskunskapen satt jag med boken uppslagen i samhällsboken och läste.
Nej, nu ska jag skriva mitt reportage till tonerna av Mötley Crüe, tro det eller ej.

Her love is like a swimming pool
Winter come and it's no use to you
Her love is like a suicide

Lose your faith and it takes your life
Her love is like a merry-go-round
Spins you in circles then it knocks you down
Her love is like a cheap alcohol
Morning comes and you don't remember at all
Her love is like a Cheshire cat
At first so friendly but at you it laughs
Her love is like a passionate kiss
At first so sweet then it takes your breath
Her love is like the stars above
Your guiding light always leaves you lost
Her love is like Jesus Christ
No matter how much faith
You still die on the cross
/Nikki Sixx

i det skoningslösa lysrörsljuset kom beslutet om slutet för dig och mig



Gick in till din hjärtkammare
Rörde vid varenda cell
Hörde skriken från dina barndomsår
Sa "Jag förstår, jag förstår, jag förstår, jag förstår"

Det är så lugnt i dig när allting stormar utanför
Jag skulle gott ha kunnat somna
Men som vanligt ingen rast, ingen ro
Men som vanligt: oh, oh, oh

Springa fortfare
Ångra att jag sprang
Inte hinna ångra
Bryta ihop
Kravla upp och sen, springa igen


I drömmen gick jag med ryggen rak
Hade en anledning, en riktning
Nyp inte armen, ta mig inte härifrån
För jag förstår, jag förstår, jag förstår, jag förstår

all I can do is keep breathing

Jag hade en trevlig kväll igår i soffan hos Michaela. Vi tittade på Simpsons och Family Guy och sedan Hide And Seek innan det blev en kylig kvällspromenad med fastfrusna händer som höll i varandra innan vi satte oss på ett liggunderlag i källaren och pratade och lite allt möjligt. Strax efter 1 gick vi bort till Netto och ställde oss vid busshållplatsen och väntade på min väldigt sena nattbuss. Många trevliga människor i bilar som cirkulerade i rondellen, körde förbi, tutade och vinkade också.

Idag har jag bara spenderat min dag i sängen framför de sista avsnitten av säsong tre av Grey's Anatomy, somnade ifrån ett avsnitt ett par gånger, vaknade, spolade tillbaka, somnade, vaknade and so on. Till slut vaknade jag så pass mycket så jag tittade klart på det och fortsatte på nästa avsnitt.
Jag har inte gått utanför min dörr mer än nödvändigt, det vill säga för att hämta mat och nagellacksborttagning, så jag har målat om naglarna också.
Dracula och bra musik har jag också ägnat dagen åt, och det ska jag fortsätta med snart. Typ nu.

we have the time to realize that we were wrong

And of we go. Jag ska spendera min kväll i Värnamo nu med antagligen flera härliga människor, sen får vi se vart allt bär av. Så snart väntar Oskar Linnros och Dracula ett par minuter innan jag träffar Michaela på stationen, antagligen kommer nog Davve vara med då med. Whoopa.

mot gummi, glas och metall betyder ett mirakel inget alls

Jag åkte till Kim igår kväll för de som inte förstått det. Och allt var bra. Jag spelade Sims 3 och Robot unicorn attack, vi åt mat och tittade på TV, åkte till Skillingaryd både igår och idag, och... Yes, tror det var rätt mycket det.
För första gången såg jag dessutom dödsångesten i en minks ögon - och jag grät nästan, även om jag vet att den där stackars minken inte hade klarat sig länge till ändå. Och idag tittade jag på när en annan mink dödades. Nej, jag skulle nästan kunna plocka hem alla minkar jag ser och ha som husdjur (om det hade gått att få tag på dem och de inte hade luktat så äckligt).

Och sedan jag kom hem har jag bara suttit och tittat på Idol, ätit mat och chips och bara hoppats att alla mina favoriter i Idol får vara kvar.
Ja, jag har förvandlats till en sån där människa som tittar på Idol och blir tårögd av att höra bra låtar framföras av någon underbar person. Som till exempel Jay eller Olle. Whoopa!
Nu ska jag dock bestämma mig för Grey's Anatomy eller Arsene Lupin medan jag kollar Fronter och längtar till på måndag.

huvudet går bobobobombom

Jag orkar inte riktigt den här dagen. Dock räddas jag från den, snart, om någon timme.

Anyway, jag måste få berätta vad min underbara lilla Låväh satt och pratade om på tåget idag när vi kom till Vaggeryd.

Historian om Vaggeryds skapelse
En gång rullade en vagga in i en skog. I skogen bodde mullvadar. Kvinnan som ägde vaggan hette Ryd. Skogen plöjdes ner efter den dagen. Det blev till ett litet samhälle. Eftersom vaggan och Ryd var först på platsen fick den namnet Vaggeryd.

♥ Skillingaryds skapelse ♥
Platsen var en stor tom yta. Ingenting levde där, inte ens fladdermössen. En snöfylld dag i maj kom några engelsmän till platsen. Troligen var de skotska medborgare då de inte var vid sina sinnes fulla bruk. De ville bestämt åka skidor, därav gick de runt och skrek "SKI, SKI, SKI!". Efter några timmar hittade ett par blinda björnar dit. Båda björnarna presenterade sig, båda hette Lling. En vacker dag ett par veckor senare hälsade Ryd på. Hon hörde engelsmännen vråla "SKI, SKI, SKI!" och träffade Lling. Eftersom hon var Ryd fick platsen först namnet Skillingryd. Det lät inte riktigt rätt. Med en liten fransk touch blev det Ski-lling-á-ryd. När bönderna kom till platsen kunde de inte uttala den franska touchen. Därav döpte de om det till Skillingaryd. Och så heter det än idag.

de ljög och bedrog oss med sanningen

Jag önskar att jag kunde skriva normalt på svenska just nu. Och sluta tänka på engelska. Och säga "sug min kuk engelska-fanskap, you're going down!". Men det går inte. Nej, det är lite drygt en sida kvar att skriva på engelskan innan jag har lov att lämna in den, vilket innebär att jag inte kan skriva normalt på svenska eller sluta tänka på engelska på... Väldigt länge.
Inte nog med det startas dagen med multimedia imorgon. Jag vill ligga hemma och titta på Arsene Lupin, men... Nej. Det går inte.
Och jag saknar min man. Ännu mer saknade jag honom i eftermiddags på samhällskunskapen - och framför allt precis nyss för sms:et jag fick. Owh, just nu förbannar jag älgjakten mer än jag någonsin kommer göra.

Det är ju i alla fall tur att jag har Kent som sällskap ikväll när jag sitter här med bara ben för första gången sedan någon gång i somras och skriver engelskan.
Jag och FredrikFrumfLoqk har dessutom sagt en film vi ska se om jag åker upp till Uppsala i vinter; We were soldiers. Oh, bara ge mig sportlov nu; klar med årets praktik, jag är 18 år, jag går på krogen, mitt hår är förhoppningsvis ljusbrunt och nyklippt och jag åker troligtvis till Uppsala. Underbara myndiga liv!

Nej, jag tror jag övergår till Kent och engelskan och sms till Kimsan resten av kvällen. I den meningen står det även Facebook inskrivet någonstans, det ingår alltid i allting.

mänskligheten ruttnar i en hög

Säkert! spelas högt, jag har presenterat mina mardrömmar jag drömde förra veckan för den person som mestadels var med i dem, engelskan ska göras på fastande mage och tobleronen i min väska ropar mitt namn och jag ska avstå från den tills jag är färdig med engelskan.
Så, nu ska jag fortsätta min eftermiddag innan jag ska sova tidigt ikväll för första gången på ett bra tag.

säg mig att det finns något mer, mer än bara droger och dagen efter

Jag tror aldrig jag har lyssnat på en artist lika sexuellt fixerad som Oskar Linnros. Eller, han verkar jävligt sexuellt fixerad med tanke på sina texter. Eto... Jo, men annars är han underbar.

Idag slog jag nog personligt rekord; jag kom till stationen på sju minuter. Whoopa! Höll dessutom på att missa bron över ån; gatulyktan därvid fungerade inte, jag skrev sms och ah... Tittade upp och då hade jag gått förbi bron, haha.
Sen har dagen flutit på. Jag och Jessiica var på ICA och hälsade på Issi, vi fick saft och choklad och så varsin jättestor bit Toblerone (bild kommer sen).
På samhällskunskapen satt jag och Jossan och skickade massa roliga sms till varandra;
Jossan: rosa knark moln :D
Jag: fluffiga pälsbollar :3
Jossan: rosa elefanter :D
Jag: röda fluffiga saker som flyger omkring på gröna dinosaurier 8D
Jossan: en grön gurka som vill bli en rosa gurka men han blev blå :o
Jag: haha! En potis som misslyckades med sitt liv och slutade upp som fläskfilé (y)
Jossan: det var en gång en tomat fast han var en morot!
Jag: har du hört om sparrisen som gnällde över att han var grön och förvandlades till ett salladsblad?

Och där slutade vi samhällen och vi slutade även skicka roliga sms till varandra då.
På vägen hem fick jag även veta att Kimsan har trots allt visat sig vara man nog att skjuta en älg. Whoopa. Någon har det ju bra och tillbringar dagarna ute i skogen istället för skolan.

Anyway, nu ska jag sätta mig med engelskaglosor några minuter innan jag fortsätter läsa 1984 (jag misslyckades och läste inte ut den till igår) innan jag ska titta på Top Model och sova.
Tack PG för att jag slipper gå till 16 imorgon!

Jessiica med tobleronen.

hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Jag lyssnar på Oskar Linnros och ska snart lägga mig och titta på Chuck and Larry. Gammal nostalgi på den filmen, yes indeed.
Eto.. Annars har jag faktiskt plockat i ordning lite grann på mitt rum idag, flyttat nattduksbordet, läst massor i boken, pratat i telefon med Michaela, ätit maaaassor av mat, lyssnat igenom tre album med The Kooks (både svenska och engelska) och mycket annat.

Hjärtat. huvudet, fingrarna, kroppen
Som var böjd konvext mot taket
Andetagen, mina slöa nävar som knutits
Huvudet viskar "idioter, idioter, idioter"
Alla viskar "idioter, idioter, idioter"


tellement loin de ce monde

Helgen har varit bra. Fredagen flöt på med endast engelska för min del (jag fakkade det med bussarna på morgonen så jag fick sitta i värnamo två timmar och vänta på ett tåg till skolan, whoopa) innan jag spenderade tid med Anna och Låväh och sedan åkte jag hem.
På kvällen kom Kim och hans mamma och plockade upp mig. Vi tittade på Idol och åt mackor. Jag och Kim somnade på soffan en liten stund någon gång mitt i natten med, ähä.
Igår tvingades Kim cykla lite och skjutsa hem mig på cykeln så jag kunde duscha innan jag åkte och firade mofa. Efter väldigt många timmar åkte vi hem och jag gick ut för att röka med Kim, vilket slutade med att jag sov hos honom en natt till.
Idag gick vi upp tidigt, jag fick skjuts hem och sedan dess har jag bara suttit och tittat på Idol och ätit en hel hemmagjord pizza. Eto.. Senare blir det att kämpa som en viking med 1984 och kanske börja skriva upp alla likheter och olikheter and so on. Whoopa.

manlig dusch

Hittade denna otroligt underhållande historia på Facebook tidigare denna kväll;
Manlig dusch= Först klä av sig inne i sovrummet sen gå förbi frun/flickvännen samtidigt som han drar in magen och stolt visar upp sina nedre delar. går in på toan, spänner musklerna 5-10 minuter innan han går in i duschen där han först sköljer av sig och sen tvålar/schamponerar. strax efter det så gör han roliga frisyrer av schampot han har i håret och sedan sköljer av schamot, när han är färdig med de så torkar han sig och spänner sina muskler framför spegeln i 5 -10 minuter. sedan går han naken genom hela huset förbi sin fru/flickvän och drar in magen. efter det klär han på sig kläderna och vill ha mat.
Manlig dusch= Först klä av sig inne i sovrummet sen gå förbi frun/flickvännen samtidigt som han drar in magen och stolt visar upp sina nedre delar. går in på toan, spänner musklerna 5-10 minuter innan han går in i duschen där han först sköljer av sig och sen tvålar/schamponerar. strax efter det så gör han roliga frisyrer av schampot han har i håret och sedan sköljer av schamot, när han är färdig med de så torkar han sig och spänner sina muskler framför spegeln i 5 -10 minuter. sedan går han naken genom hela huset förbi sin fru/flickvän och drar in magen. efter det klär han på sig kläderna och vill ha mat.

dansar, ignorerar och låtsas som ingenting

Jag kommer spendera min dag framför min dator med Winnerbäck och alla skolböcker. Med tanke på att jag försov mig och slutar multimedia 11.30 och inte skulle vara i skolan förrän 10.40 så kändes det lite ovärt med 50 minuter multimedia... Det är bara att ta igen dessa lektioner; jobba på som faen och kanske ta någon pedagogisk träffpunkt. Gogogo.
Kan ju dock sitta och pyssla lite med det sen också för jag antar att det ligger på fronter... Det blir nog ett följande projekt på dagen, nu ska jag vakna till med svenska och ett glas cola innan jag tar mig ann psykologin!


men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro

Sitter och dunkar Lifelover och funderar på att dra på mig pyjamasbyxor och en Winnerbäck-tröja, sätta mig mot sängkanten och titta på Grey's Anatomy. Kvällen är ju ändå inte värd att spendera tillsammans med skolböckerna längre, speciellt inte efter att det tog fyra timmar för mig att skriva av powerpoints från psykologin. Dock lagade jag ju mat och satt framför facebook också medan jag kämpade som en jävla viking, but still...

Annars var dagen helt okej. Engelska och svenska i skolan idag bara, imorgon väntar ett par timmar med multimedia bara och sedan åker jag hem med Låväh, good. Veckan får gärna ta slut snart så jag kan spendera alla mina vakna timmar med plugg.

hennes kram har blivit en spark mot alla stela tysta dårar

Du sa "Kom tillbaks
när du tappat dina vingar och kan gå".
Själv hade jag ingenting att föreslå,
så du klippte mina vingar och min himmel rasa' ner
och allt blev mörkt och inget mer.

Och jag darrade av skräck,
när Du sa "Välkommen till Verklighetens land!"
Här hostar vi i sot och svett och sand.
Här kan vi leva som dom vänner som vi är,
bland alla andra som är här

Men mina vingar växer ut igen när vinden
stör ditt mörka hår,
och jag tror nog du förstår
när jag far upp dit ingen når,
och när jag vinkar ner till jorden där du står.

du stod i givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag

Jag kommer tacka mig själv imorgon, i natt blir det en drömlös natt.
Och det endast för att jag bara har drömt mardrömmar hela natten och jag kommer inte ihåg när jag senast sov ensam en hel natt utan att vakna och inte veta vart jag befinner mig.

Nej, fotomaraton idag i skolan och sedan åker jag hem, gör min psykologi och sedan går jag och lägger mig.

kärlek blev det fast efter ganska många ögonkast

Nu är min kväll complete. Ludwig Bell finns på Spotify (vilket han kanske har gjort ett tag, men jag upptäckte det nu ikväll), innan spelade jag Säkert! och jag läser Dracula och har druckit en kopp av mitt favoritte.

Jag åkte hem från skolan idag, fyfan vad dåligt jag mådde; illamående och det kändes som jag skulle kräkas, senare fick jag otroligt ont i hela kroppen och huvudet. Jag somnade några timmar på soffan och nu mår jag bra igen, även om jag fortfarande är trött. Men om 17 minuter börjar Top Model cycle 14 på TV och även om jag redan har sett den säsongen måste jag följa den på TV. Mhm, Raina är allt jag har att säga ♥.


Kom tillbaks, jag ångrar allt jag gjorde
Allt jag sa, det är inte dig det är fel på
Det är jag, det fattar väl jag

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Du är glad, det har jag sett nu på din
statusrad och alla bilder ifrån
Någon bar, där verkar du glad

innan eftertänksamheten har raserat hela natten

Och om jag aldrig skrikit mig hes
Bakom närmsta skyddsrumsdörr
Nån vacker dag
Då ska jag tala om en sak,
Då skulle det inte va jag

Ni kan locka mig med pengar
Och ni kan hota mig med hundar och pistoler
Men om jag hade karaktär
Mod att leva som jag lär
Då skulle det inte va jag

Så om ni skulle sig mig där
Där jag helst aldrig är
Då är de nog, bara jag

det går sönder i takt med basen i marken

Jag vill leva i total jävla cynisk skadeglädje med en smula hat mot allt och alla.
Dock kan jag inte det på grund av mitt dåliga samvete, och jag klarar inte längre av att tycka illa om allt och alla.


Gårdagen var bra; startade med förfest hos Tobbe, drog vidare till Edding, grattade honom och blablabla innan vi mötte Alex och efterfestade hos honom och dansade till Dansa, Fastän med Säkert!. Det var nog även det bästa på hela kvällen. Drog till Edding någon gång mitt i natten igen.
Så, jag tackar Tobbe för förfesten, Edding för festen, Alex för efterfesten, Låväh för allt under kvällen (jag älskar dig otroligt mycket din potatis!) och även för en sovplats som inte förbrukades, och Edding för att jag fick sova i hans hus.
Jag får väl även tacka människorna som fakkade med min kamera för alla bilder, även om väääldigt många var på Låvähs bröst och rumpa.


Leppy, Låväh och ett stycke födelsedagsbarn Edding


I väntan på Alex

världens mest långsamma kollaps

Vaknade precis. Och hjärtat slår och slår och slår och jag vet inte varför...
Men jag är taggad som fan inför kvällen, detta behövs och det blir bra.
Så nu kommer jag starta dagen med en dusch med radion och ångbastun på.


Jag älskar dig säger du tveksamt,
Varför är det ett frågetecken i din röst?
I min också, men jag skyller på dig
I min också, men jag skyller på dig

Jag har synat oss, genom ett stetoskop
När det kommer så nära, är det bara sådär

bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

Jag hatar hur blint jag litar på människor.
Jag hatar det.
Men det är svårt att sluta med en dålig vana.
Jag tror jag går in i ett skal igen - det känns bäst så.
Både för mig själv och för andra, framför allt för andra.

RSS 2.0