the lovecats

Jag hade bara några få saker på min to do-list under mina två lediga dagar, och nästan inget av det har hänt. Men massa annat nödvändigt har blivit gjort. Igår fick jag lov att halvt i panik rusa till tunnelbanan och åka till Sheperd's Bush för att köpa en ny laddare till min telefon.
Tycker om det där att jag vet vart jag kan hitta nästan allt överallt annars, men inte där jag bor. Vilket förvisso gör livet lite ävertyrligare, men ibland kan vara en pain in the ass när jag helt plötsligt måste byta om från mysbyxor och Tullamore D.E.W-tröja för att åka iväg.

Idag hade jag en snabbvisit av T som var här från Deal och sa hej. Men vi hann minsann med att leta efter en pub, en pint cider/ett glas vin och sen handla lite på Sainsbury's innan hennes buss gick.
Ikväll är det besök från Sverige som står på schemat, och det ska bli så roligt att se en fin vän och före detta kollega igen. Mindre roligt att jag tappade bort tiden och ska vara i Piccadilly Circus om en timme och jag har fortfarande inte gjort någonting. Måste byta om och sminka mig nuuu.

shut your mouth boy when will you learn

För någon som inte gillar rutiner är det just nu ganska jobbigt.. Dagarna ser nästan likadana ut med jobb och hela faderullan. Idag var det crazy busy söndag också med ett ton disk att ta hand om samtidigt som gäster ska ha dricka, dricka, dricka. Och med bara två timmars sömn i bagaget.
Jag tröstar mig i alla fall med att jag vid denna tiden om två veckor är med mina bästaste vänner. Och har ätit julbord. Ett, om ens möjligt, ännu större plus är att jag slipper våra flatmates som bor vägg i vägg med oss några dagar. Dessutom att sova i en säng med bäddmadrass.. Lyx!

Nu ska jag allt fortsätta titta på Vänner och kanske sova snart. Min plan för kvällen var att gå hem från White City efter jobbet och sedan städa nästan hela vårt rum, men efter åtta timmar på jobbet och något som känns som hundra Bloody Marys senare köpte jag med lamb shish kebab och satte mig på tunnelbanan och bussen hem. Jag gick i alla fall hem från East Acton Station..

Skaffade förresten en till tatuering förra veckan tror jag det var. Nöjd som tusan och inte alls lika plågsam som jag ville minnas att revbenen var.



RSS 2.0