looking at birds and planes, I don't wanna die today

På lördag är storastora dagen. En av alla stora dagar vi har haft här i London. På lördag flyttar vi äntligen till vår lägenhet i Shepherd's Bush!
Så ikväll ska jag packa så mycket jag bara kan. Vi må ju dessutom ha de finaste regulars in the world som fixar en flyttbil till oss istället för att vi ska åka fram och tillbaka med buss.
Mycket mer än så finns nog inte riktigt att säga. Hade årets första grillning förra veckan med massa italienare, och igår brände jag mina fingrar på ett strykjärn när jag strök napkins på jobbet. Klarade mig utan blåsor men har ett finfint ärr på pekfingret. Sov dessutom med en blöt handduk över fingrarna inatt för att det fortfarande brände 1,5 timme senare.
Nej, jag får väl börja packandet nu då. Borde gå bra om jag lyssnar på The Vaccines samtidigt.

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Det har trots allt inte hänt så mycket det senaste. Hade fina dagar i Sverige där jag samma natt jag skulle åka beställde en ny biljett på torsdagen istället för onsdagen och på så sätt fick en extra dag i Sverige.
Träffade Julia och Tess på måndagen, åt pizza på Babylon och sedan tog vi ett glas rött på Stigs. Att äta pizza i Sverige är något jag saknat otroligt mycket.
På tisdagen var jag hos frisören för att välbehövligt besök och för att ha lite egentid. Klippte av en del av håret som slitits väldigt bra här av Londonvattnet och la i lite slingor också. Syster kom och hämtade mig när hon slutade jobbet och vi hämtade kidsen på förskolan innan det blev matlagning och dammsugning innan folk droppade in för att fira vår finaste Neo som fyllde hela fem år. Mysig kväll att träffa alla igen! Var på eget litet studiebesök på gamla jobbet med mamma på kvällen för att se hur de gjort om allting. Kändes helt sjuk att gå in på gamla ansmörjningen och se hur lagledarhörnan, lagledarkontoret och chefkontoret var borta, roboten, manuella linern och silver.. Träffade en gammal lagledare också och hade en trevlig liten pratstund!
På onsdagen kom syster och hämtade mig efter jobbet också, plockade återigen upp kidsen och sedan var det lite full rulle med övningscyklande, bad, Pettson och Findus och nattning innan vi till slut köpte kinamat.
På torsdagen var det bara att packa ihop allting och flyga tillbaka till London. Så otroligt mycket lättare den här gången än vid jul där hela flygresan bara var ångest och nära inpå gråt.

Efter det har det mestadels varit jobb, staff social i ondags i Shoreditch och ikväll hade jag och Y en välbehövlig kväll tillsammans. Efter att ha spenderat hela vår lediga dag i varsin säng gick vi äntligen och handlade för att fylla på vårt tomma kylskåp, efter det skulle vi "ta en cigarett" vilket blev flera timmar i trädgården med öl, mousserande vin, chips och massor av prat. Gick precis in för att fixa lite mat och antagligen titta på någon film.
Har haft ett otroligt sommarväder i London nu i veckan med strålande sol och så pass värmt att jag hade kunnat gå från jobbet i jeansjacka och solglasögon. Idag kändes det mer som att vara i Grekland ett något liknande land med värme och solnedgång och allt ljud. Herrejävlar.

RSS 2.0