bury all your secrets in my skin

Det blev inte det skiftet jag hade hoppats på, men rätt grupp blev det minsann. Det känns redan tomt med uppehåll från baren och allt över sommaren. Fick dåliga nyheter i helgen också, är orolig och förvirrad, önskar och hoppas att allt går bra. Det jobbigaste av allt är nog att inte veta någonting...
Har tittat på så mycket serier senaste dagarna, börjat lägga ett 1000-bitars pussel, nästan allt för att slippa tänka på vad som kan ha hänt.
Imorgon är det mycket som händer; ska vara barnvakt, handla inför midsommar, hämta skyddsskor, köpa galgar, leta reda på en luftmadrass, städa, tvätta och försöka klämma in lite pluggande. Behöver vända på dygnet också eftersom jag börjar jobba förstaskift på måndag, men orkar inte riktigt ens försöka.

Beställde nio nya böcker idag också, kunde ju inte låta bli när det var bokrea. Måste bara ta mig i kragen och läsa dem också, helst innan jag ska iväg. Då kommer jag nog absolut inte ha tid för att läsa, haha.
Nej, New Girl och sova några timmar nu.

men så lika själar har aldrig känt på vad jag har

Ligger efter som tusan i psykologin nu efter en veckas slappande. Försöker komma iordning lite, men kommer ingen vart där heller. Känns som jag inte kommer någonstans med någonting och det enda jag kan tänka på är att det är tre månader kvar. Tre jäkla månader.
Försöker ta slut på alla handkrämer jag inte velat ta slut på innan för att rensa lite på hyllan, likadant med massa body lotions. Ska ta en ordentlig rensning bland mina nagellack en dag också, finns säkert hur mycket som helst som jag skulle kunna slänga. Försöker redan nu göra en mental lista på allt som kan behövas, som jag ska packa och ha med mig. Vill pallra mig iväg till Hillerstorp för att tatuera mig också, men väntar till efter sommaren. Behöver rensa mina garderober, men vill nog ändå vänta lite med det. Det finns så mycket som jag vill göra för att jag inbillar mig att tre månader kommer gå snabbare då; boka flygbiljett, betala allting, googla på allt som behövs göras innan, göra om mitt abonnemang till kontantkort och det ena med det tredje.
Nej, jag börjar nog med att ringa Komvux och sakta ner psykologikursen, träffa folk inför sommarjobbet i sommar och hoppas på rätt skift i rätt grupp. Jag börjar nog där, det ligger närmst i tiden. Och att jobba imorgon (idag) och sista nattklubbstimmarna bakom baren inför sommaren i helgen. Det blir nog bra.


RSS 2.0