jag skriker i ett vakuum. jag trodde att du skulle bli min

Fin dag på stan med min krigare Låväh. Köpte det ena efter det andra; tröjor, byxor, två ringar, ett halsband, linne och välbehövlig hårfärg. Icke att förglömma mat från Mc Donald's. Det pratades om allt mellan himmel och jord, nu och då. Fick en extra inbjudan till grillning och alkohol hos Anton på torsdag, peppat en finsk människa till max och taggat morgonkvällen med en österrikare.
Jag har planerat morgondagens och torsdagens outfits, nagellack och allt annat. Det enda jag inväntar nu är om "kvinnan i mitt liv", som jag så snällt fick kalla K igår, ska följa med till Anton på torsdag, annars är allt fixat och braaa.
Och Little Marbles gör livet ännu lite bättre, även om det redan är väldigt bra.

you're gone. come back. I need you to need me

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm close
Tell me when you hear me falling
There's a possibility
It wouldn't show

sadness is my boyfriend. oh, sadness I'm your girl

Sov oroligt hela natten även om jag trodde att jag skulle slippa det om jag sov bredvid Robin. Jag försov mig, satt och väntade på tåget från Värnamo i nästan en timme med näsan i Det fattas en tärning och Lykke Li i öronen och cigarett efter cigarett mellan fingrarna.
Åt på Chili Thai på lunchen med Jessiica, Frida och Josse och idrotten spenderades i solen på gräset framför huvudbyggnaden. Solade lite smått och Jessiica bjöd alla på cola, ähä. Kim gjorde oss sällskap efter en stund och jag åkte samma tåg som honom hem. Jag vet redan mitt betyg i samhällskunskap så ingen idé att få reda på det då, lika bra att åka hem och sola med näsan i Om jag kunde drömma och ännu lite mer kedjerökande och bra musik som Little Marbles och Oskar Linnros i öronen.

Morgondagen bjuder på sovmorgon, förhoppningsvis slutar vi tidigare på teatern också så jag får komma hem och sola och onsdagen bjuder på utgång med flickorna från klassen + Kelb.

alla skrik och hårda ord är som gift i vårat blod


Nu i efterhand har vi sagt att vi 
Mest råkade bli
Inte som på film precis
Kärlek blev det fast
Efter ganska många ögonkast


Trots allting så blir det väl vi
Trots alla tårar och dramatik
Trots den sommaren vi tog en paus
För när hösten kom var det du och jag
Som det ska
Du är allting jag har
Lovar dig, så du vet
Hundra år av tvåsamhet

Men älskling, du och jag
Håller ihop med silvertejp

En trasig kärlek vi har
Lappad och lagad överallt


Åh, jag stormar ut genom dörren
Men du viker inte en tum
Torka tårar, kramas, bli sams
Och du frågar om jag förlåter dig
Klart jag gör
Utan dig, du vet jag dör
Lovar dig, så du vet
Hundra år av tvåsamhet

fuck me for who i am, but love me for who i could be

Sitter och kollar på Lookbook efter lite inspiration efter nya kläder till mina garderober. Kläder som jag inte har råd med egentligen... Crap.

Jag tänker i alla fall inte sammanfatta min helg, ännu mindre beskriva känslor.
Sitter och tröstar mig med Lykke Li tillsammans med huvudvärk efter alldeles för lite sömn i en hel vecka och mensvärk. Slänger nog till en bok, cola och cigaretter nu, behöver sysselsättning som satan nu ett tag, och altanen är en rätt bra plats för att fördriva all tid i världen.
Idag är också en sådan dag när klockan känns som den är mycket mer än vad den egentligen är...

jag ger dig komplimanger så du stannar kvar, du är det nästbästa, det finaste jag har

Vad mysigt att jag sammalagt i natt har sovit ungefär sex eller sju timmar, och när mamma försökte få upp mig hade jag sovit 1,5 timme. Nej, jag åkte inte till skolan. Meeen, de första tre timmarna spenderade jag med Dreamweaver och musik och snart är jag klar med mitt slutprojekt i multimedia! Lär ta ännu några timmar ikväll, men ändå.
Dessutom ska jag plugga satan till filmkunskapen imorgon, och jag är ju hemma vid 13 imorgon så jag kan nog sitta upp i natt och plugga och sova när jag kommer hem.
Och helgen bjuder inte på ett jävla skit. Jävligt bra. Doh, hade jag haft pengar hade jag kunnat åka till Örebro imorgon på Yeah-festivalen, men nej. Dessutom utgick jag ifrån att jag skulle få spendera morgondagen med min man, det kan ju ta sig är rumpen (tror "rumpen" blev mitt nya ord efter en liten felstavning igår i min och Låvähs konversation).

Nej, nu ska jag unna mig några avsnitt How I met your mother innan jag sätter igång med multimedian igen. Måste ta mig ner till ICA och köpa cigaretter också... Och cola, för den drack jag upp och jag har fortfarande massa chips och skräp att äta upp sedan igår.

tack hej, fuck dig, jag har fått nog

Tröstar mina sorger över att sitta med multimedia-arbetet med Oskar Linnros och en diskussion om låttexter med K samt en diskussion med Låväh om livet i allmänhet.
Men, en del har jag fått gjort idag, även om det tagit sina timmar; gjort om alla knapparna till sidan, gjort nästan allting om A place to bury strangers och Daniel Adams-Ray och har precis blivit klar med att ändra storleken på alla bilderna. Funderar på att få ännu lite mer gjort innan jag går och lägger mig.
Imorgon kompenserar jag dagens sovmorgon genom att vara i skolan en timme innan jag börjar och jobba med multimediafanskapet.

"Kabom här får du en käftsmäll för att du slappna av slyna"

let it be spoken, let it be screamed, they'll never ever take us alive

Skitdag i skolan, avslutade eftermiddagen med inställd samhällskunskap och lite tittandes på Annas bal med Julia och Anton. Fint. Åkte hem och spenderade hela resan med Slipknot i öronen.
Neo var här när jag kom hem, så försökte mysa med honom så gott det gick när han var så trött och kröp iväg.
Hade ännu ett systerligt samtal med Robin sedan och gav honom alla råd jag kunde komma på. Sprang ner för en stund sedan och sa att jag kunde hjälpa honom med läxor också om han ville det någon gång. Jag känner mig som en bra människa när jag får dela med mig av saker och ting som kanske kan hjälpa honom, och att jag dessutom erbjuder mig att hjälpa honom med läxor, då känns det ännu bättre.

Nu ska jag titta på How I met your mother och sova och ladda upp inför imorgon.
Over and out.

this is the year where hope fails you

Fin kväll igår dåva. Hamnade i flera diskussioner som fick mig att inse ett och annat, jag har planer som för en gång skull kommer fungera, jag har tänkt extra mycket på mig själv den här gången och det kommer gå bra. Tack vare mina fina vänner kommer jag klara mig ändå.
Tog fina bilder med Låväh och Anton, rökte fler cigaretter än jag hade tänkt, drack mer än jag tänkt och min icke-existerande finska sida slog in en del också. Önskar jag kunde komma ihåg lite mer än det som nämnts och att Ola mobbade mig.
Sent som ärtan kom Kim, Edding och Tobbe förbi och hämtade mig, Samuel lämnades kvar i bilen. Lämnade av alla och åkte hem till Kim och sov.

Vaknade med cpångest över livet flera gånger om. Tror nästan jag vaknade fullare tidigt på morgonen än jag somnade när jag vacklade fram till datorn för att dricka vatten och fick stödja mig mot snedtaket... Eller så var jag bara för trött.
Sov till 13 ungefär, duschade lite snabbt och fixade mig och sedan åkte vi till Skillingaryd, plockade upp Edding, Samuel och Pontus och åkte och spelade basket. Det blev pizza med Edding sen, och ännu mer basket med pojkarna, Kim ersattes av Robin dock. Hamnade på pizzerian sen igen och sedan stationen, där Edding förklarade krig mot Ryssland (Samuel) och han kastade iväg en jäkla sten mot oss som small rätt ordentligt in i rutan i busskuren och skrek "for mother Russia!" innan jag åkte hem.
Ja, jisses vilken dag det har varit. Meeen jag tackar alla för igår och idag.

I put my life in the hands of a joker

Blev väldigt sugen på öl igårkväll och pikade om att få joina Harrys, men förgäves. Vid 1 på natten förklarade jag för människan att jag hade pikat massa tidigare under kvällen, haha. Somnade rätt gott ändå till How I met your mother och när jag vaknade idag kom systeryster och frågade om jag ville äta sushi. Bra start på dagen, yes indeed.
Kvällen bjuder på mat och alkohol hos Anton med folket. Det blir braaa. Måste dock försöka fixa min mat på något sätt... Tror mor min får göra det, det ser nästan ut så faktiskt.

are we in love or are we in pain?

Stannade hemma idag med. Smart val, mer tid att plugga. Har jag pluggat? Nej... Ska börja nu. Snart. Strax. Fick ett sms innan om att jag hade omprov i filmkunskap. High fucking five. Fast nej. Var jag smart och tog bort anteckningarna i mobilen om filmkunskapen? Yes, I was. Ännu en till high fucking five.
Nu har jag dock använt H&M som motivation; jag kände igår att jag hade ett stort behov av en byxdress. Tre stycken blev beställda, och ett linne. Linnet och den fina byxdressen som jag tyckte om mest (dessutom den dyraste av de alla jag klickade hem) kommer om två veckor. High five!

För övrigt har jag bara legat och tittat på How I met your mother hela dagen. Överger det nu en stund för att börja plugga.

Där är min fina sak. Hoppas verkligen den sitter bra på, annars lär jag ju vara lika förstörd som ett tappat ägg...


everyday it's the same - I love, you hate. but I guess I don't care anymore

Kukdag. That's all I've got to say.
Vaknade med min jävla förkylning, klockan 8.10 satt jag på bussfanskapet hem efter att ha blivit upptvingad och skild från mina chips. Sov i flera timmar när jag kom hem, vaknade, tog en cigg, lagade mat och började titta på Sex And The City all over again.
Bakade kladdkaka med choklad och marshmallows också. Den blev väl inte helt lyckad, även om den blev god. Redigerat bilder för fullt de senaste två timmarna med; allt för slutprojektet i multi-fucking-media. Jag pallar inte.

Nu ska jag sova så jag kan orka mig upp imorgon om inte min förkylning blir ännu värre under natten. Good god, jag vill inte vakna en dag till med huvudmos och dum kropp, även om jag inte känner mig alls frisk at the moment...

thanks for making me a fighter

Hela dagen har varit fel, fel, fel, feeel.
Vaknade mitt i natten och hade lite ont halsen; vaknade innan mitt alarm började ringa med täppt näsa och ännu mer ont i halsen. Dessutom råkade jag försova mig ändå på något konstigt vis.
Sedan försov sig Julia så hon kunde inte följa med mig till Gallerians läkarmottagning; hallå hitta.se's "vägbeskrivningar" som jag inte förstår. Och Kim vägrade följa med. Jag stod helt förvirrad precis utanför porten dessutom och såg det inte förrän efter några minuter...
Sedan var jag trött och irriterad på tåget hem så Kim satte sig någon annanstans medan jag läste Oliver Twist (förresten, jag tar tillbaka det där om att realismen skrivsätt är fucked up - I love it now!).
Och jag har en man som verkligen inte kan planera tid; chips, dipp och cola skulle köpas efter att vi varit ute hos Sandra och Tommy tyckte han - jag tyckte tvärtom. Vem hade rätt? Jag. Hemköp hann stänga innan vi kom därifrån så han fick betala ungefär 27 kronor för en cola och jag 54 för chips, dipp och creme fraiche. Behöver jag säga att jag var arg för att de inte hade någon gräddfil på Statoil?

Det enda bra idag har väl varit att jag kom ihåg att köpa kepsen till Neo (och framför allt hittade både Polarn o Pyret och kepsen), träffade en snäll barnmorska som faktiskt gör vad hon kan för att hjälpa mig genom kampen för att få p-piller, jag får umgås med min man, träffat världens knasigaste katt som bet tag i mitt halsband och drog och suttit och tittat på massa Simpsons och Family Guy med Nikki och knasiga katten i knät. Och att jag hade sovmorgon och dessutom missade teatern.

'cause you just did the impossible: gained my trust

Igår var jävligt bra. Möttes av Sebbe och Patrik, gick hem till Sebbe och förfestade ett par timmar innan vi gick till Harry's. Antagligen var det vi som blev missbedömda för en misshandel när Patrik stod över Sebbe när han låg ner, Sebbe och Sonny "badade" i fontänen, vi pratade med kristna människor och blev bjudna på varm choklad, kaffe och bulle, jag träffade på Martin och sedan även andra människor jag träffat någon gång i mitt liv. Tappade bort all tid som existerade och glömde bort bussen så jag fick sova hos Sebbe.

Idag lyssnade vi på massa Disney-musik, pratade, jag blev kittlad hela tiden och sedan kom Peter och mamma och hämtade mig. Åkte till City Gross och handlade för ikväll, men planerna är helt ändrade; nu ska jag till Tess och det blir nog bara vi två. Fast det är mysigt det med.

Nu ska jag börja bege mig så jag kommer fram till Målen någon gång efter 20.

Två bilder från igår också, en från förfesten och en från när vi hade varit på Harry's.



I can see your underwear from down here

Taggar Harry's ikväll som satan. Nya människor och hela köret, det blir nog bra.
Veckan har varit fin, sovit otroligt mycket och därför inte skrivit någonting. Projektvecka i skolan, vilket resulterade i sovmorgon varje dag och sluta tidigare nästan varje dag. Igår var det nationella i engelska, sucks ass.

Nu ska jag dock försöka få mina naglar att torka snabbare och sedan ska jag bege mig mot Värnamo och möta folk och sedan är det bara att ge med allting ikväll!

dress up for love now, dress up for love

Oh, gud vad vackert Popadelica var igår!
Startade med Familjen följt av Little Marbles, Tove, Jonathan Johansson, Veronica Maggio, Royal Republic och sist Daniel Adams-Ray. Och utav det här var Royal det bästa på hela dagen. Sångaren var vacker, jag lyckades ta på hans på bröst med fingertopparna, publiken tog av sig tröjorna, Fjanton fick en trumpinne som jag slickade på, och de var så helvetes jävla bra! Fick verkligen igång publiken, sa massa roliga saker, skämtade osvosv. Precis som jag vill att artister ska vara på scen. Sedan att jag har ont i nacken efter min "headbangning" (jag kan det verkligen inte) och har blåmärken lite överallt är det värt. Så otroligt jävla värt.

Förutom blåmärken från Royal har jag ett avlångt och smalt blåmärke på låret. Tog mig ett par timmar att komma ihåg att jag trycktes ihop som en jävla sardin bland alla människor när dörrarna till Veronica öppnades igår och fick den där trästolpen utanför Teaterladan rakt in i benet. Inte nog med det stod alla på mina fötter och jag blir arg när folk står på mina fötter och trycker ner hälen hårdare när jag försöker komma loss så den där stackars bruden höll jag nästan på att slå till innan jag kom loss.
Låvähs arm såg lagom rolig ut efter det; uppskrapad mot den där stolpen, svullen och något stort blåmärke direkt efter att hon kommit loss.
Ännu en anledning till att hata människor; respekten försvinner på konserter. Fick en galen asiat bakom mig också på spelningen som lutade sin arm på mitt huvud och puttade på allt och alla runt omkring. Och han höll aldrig käften heller, han stod och babblade hela tiden.
Jag träffade dessutom Julia från Little Marbles och fick en autograf. Och förra året snodde jag Popadelica-planscher till alla och i år snodde jag en till mig själv igen. Vad fick jag veta ett par timmar senare? Jo, att de var gratis.

Natten spenderades hos Kims mamma. Kim fick komma och hämta mig i Värnamo efter Popadelica, längre skjuts gick inte att få, men jag klagar inte, det var snällt bara att få skjuts ända dit! Och det var så jävla skönt att slippa mardrömmarna för en gång skull; första mardrömsfria natten på ett tag, nu var det bara massa konstiga drömmar som jag trodde var verklighet när jag vaknade.

Nu sitter jag och lyssnar på Royal Republic och ska skriva klart samhällskunskpen innan jag lämnar in den och samtidigt mailar den till Jessica ifall hon skulle hinna göra det sista ikväll.

jag måste skriva om mitt slut

Where do you go, with your broken heart in tow?
What do you do with the left over you?
And how do you know, when to let go?
Where does the good go? Where does the good go?

Look me in the eye and tell me you don't find me attractive
Look me in the heart and tell me you won't go
Look me in the eye and promise no love's like ours
Look me in the heart and unbreak broken
It won't happen

It's love that leaves and breaks
The seal of always thinking of you would be
Real happy, and healthy, strong and calm
Where does the good go? Where does the good go?

where does the good go?

Håret blev som sagt färgat och klippt, och jag är nöjd. Funderade på att klippa det ännu kortare, men det får nog vara såhär ett litet tag till.
Jag håller tankarna sysselsatta genom att göra massa olika saker. Somnade en stund till Vänner och sedan kom Peter hem med mitt paket från H&M; nya solglasögon, en ny bikini och lite nya underkläder. Jag fick dessutom i uppdrag att laga mat och helt plötsligt slogs jag av sådan lust att göra en hejdundrande middag; fläskytterfilé, potatisgratäng som jag hällde ost över (mamma trodde jag hade gjort allting själv också), Jensen's favoritsås och inte nog med det ställde jag mig och stekte sparris och så fort mamma kom hem från jobbet fick hon åka ner till ICA och köpa fetaost för här jävlar skulle jag göra sallad också. Allting blev hur bra som helst, diskhon var full av disk och spisen full av stekpannor och grytor.

Nu ska jag tvinga med Peter på jakt efter en flyttkartong eller någonting och fota för nu när jag inte har någonting att göra är jag så otroligt rastlös. Vill ringa någon och prata, men har inte så mycket att säga, det finns inga räkningar att betala, det har jag redan gjort, och jag har målat om naglarna i färgerna Peter fick bestämma. Han får nog bli den som bestämmer mina kläder imorgon också, han är bra på sådant.

Bild från förra årets Popadelica. Ungefär exakt vid den här tiden är det ett år och fem dagar sedan jag träffade Oliver Ackermann, kramade honom och fick hans autograf och han rörde vid mitt ciggpaket som ramlade ur väskan mitt i mina glädjehopp...
Och jag vet att alla skrattar åt bilden, men han är så grymt jävla vacker annars!


jag tror mitt hjärta blöder

Mardrömmar och lite sömn hela natten lång. Och att inte kunna skrika i sömnen måste vara det bland det värsta jag vet; kändes som om bröstkorgen låg och pressades ihop av stenar som vägde flera ton.
Åt frukost hos systeryster med mamma. Vi stod till och med utanför Smålänningens och väntade på att de skulle öppna 9.30 - här skulle det köpas hårfärg! Jag ska klippa till håret här efter med. Som vanligt när någonting händer som jag inte tycker ska hända går jag lös på mitt hår, det blir alltid lidande. Dock blir jag nästan alltid nöjd, så får hoppas att detta går hem också. Egentligen borde jag åka in till Värnamo och köra en drop in-klippning, men nej. Så fungerar det inte i min värld.

Jag har fått hem mitt paket från H&M också, ligger nere på ICA och ska hämtas upp ikväll. Och innan det händer ska jag fota min inne-bild till fotoutställningen, redigera den, försöka installera Dreamweaver på datorn och jobba med multimedian, förbereda mig inför imorgon, lägga mig på golvet och gråta, slänga skoluppgifter i väggen och gömma mig under täcket och vägra svara på sms.

if you have to kill me use a tommy-gun baby

Jävla skitdag. Rent ut sagt en helvetes jävla pissdag som kan dra åt helvete.
Jag lyckades somna seeent igår trots att jag gick och la mig tidigt, sedan drömde jag mardrömmar (vad är det med mig att drömma mardrömmar om en och samma persons fester?) och sedan försov jag mig idag. Låg och snoozade och blev lika arg varje jävla gång Familjen började spelas och trycka på snooze. Sista gången jag somnade om låg jag och skulle ställa om mitt alarm, inte ens det klarade jag av...
Så, resultatet blev att jag missade multimedian, så jag spenderade 1,5 timme med lektioner idag innan jag skulle på Bond in concert med Julia och Sture. Anna var ju med, och jag har ju sett lite av hennes danser innan när de har övat, men slutresultatet blev så sjukt jävla bra!
Sedan åkte jag hem, somnade på bussen och när jag vaknade tänkte jag "det är chill, jag är bara i Hörle, jag kan sova fem minuter till". Nej, det kunde jag inte, jag var två minuter ifrån stationen i Värnamo... Och Peter stod där och väntade på mig så ICA lite snabbt och köpte nya cigaretter, kakor och cola (Julia säger att man ska äta mycket när man är ledsen, ähä) och sedan åt jag mat hemma och känner att jag inte alls är sugen på kakor... Och jag har chips. Och lite choklad kvar. Imorgon är dock en pluggdag, kan äta allting då.
Jo, sedan har jag pratat med Låväh i telefon också och planerat inför helgen; inget tågåkande här inte dåva. Skjuts upp till stan och sedan kollar vi lite smått efter skjuts hem efteråt också. Dessutom är det planerat att ta med Mc Donald's-mat och äta på vägen upp till Huskvarna på lördag också; man får ju inte missa Familjen 14.30 för fan!

Nu ger jag dock fan i livet och röker en cigarett och sedan går jag och lägger mig och tittar på Vänner. Imorgon får jag absolut inte försova mig; hello nationella prov i engelska b, get down on your knees and fucking die. Undra vad jag skulle få för betyg om jag skrev det...

ingen räddar dig nu, snart är det slut. göm dig i källaren för ingen kommer undan, inte ens i Sverige

Inledde skoldagen med Phantom of the Opera och Gerard Butler's vackra sångröst. Jag har nog levt på det ungefär hela dagen skulle jag tro... Och att det snart är Popadelica, jag ska dricka öl och se bra artister.
Jag gjorde provet i språkhistoria idag med, gick nog helt okej. Det kändes rätt bra i alla fall.
Hemma diskuterade jag livet med Peter, ett någorlunda vanligt diskussionsämne. Gick och la mig och tittade på avsnitt 18 ur säsong 7 av Grey's, jag kan verkligen inte få nog av det...

Ska gå ut och ta en cigg nu och sedan ska jag sätta mig och skriva ännu ett sådant där meningslöst Word-dokument som bara innehåller meningslösa känslor och tankar som inte får framföras.

och det ekar mellan husen, ingen rörelse någonstans, bara fina tunna ljuset mellan våran värld och din

Både piercingen och ett av mina nagellack kom med på bild (även om jag ser halvt galen ut). Jag kan äntligen sträcka ut tungan, och redan nu känner jag att staven är alldeles för lång; den lever sitt egna liv när jag äter.
Jag ska fortsätta måla naglarna och lyssna på Jonathan Johansson, som jag för övrigt också ser på lördag, och sedan ska jag plugga språkhistoria igen.
Jag pluggade på tåget hem, sen strax innan Vaggeryd gav jag upp och la ner allting i väskan och försökte sova lite. Somnade gjorde jag, men inte sittandes utan mer när jag hade lagt överkroppen på sätet bredvid och jag hade kommit förbi Klevshult. När jag satt och rökte sedan dök Theo upp så jag fick sällskap av honom en liten stund. Har gått och sjungt massa sen jag kom hem, och även upptäckt att säkerhetsnålar måste vara livets uppfinning efter tanken "vad fan ska jag ha på mig imorgon?" och hittade en over size-tunika som jag köpte på sportlovet och har använt en gång... Meeen, jag ansåg inte i provrummet på Monki att den var stor; det har jag kommit på i efterhand och idag tog jag tag i det - fäste ihop den i ryggen med en säkerhetsnål så den sitter som jag vill nu. Skitbra!

Måla naglarna, Jonathan Johansson, nikotin och plugg nurå. Och dessutom ska jag om 1,5 timme ligga i min säng och försöka sova.



men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag ger järnet nu och sen får det gå som det går; det finns inget annat jag kan göra.

Släpper varenda jävla tanke som spökar i min skalle just nu med hjälp av Veronica Maggios senaste album på högsta volym. Ska nog ta ett visst råd från en vis man som citeras mycket i Ego Woman och köra min egen meditering en liten stund. Jag har trots allt lite tid innan Peter är hemma så jag kan ge mig ut och fota med hans assistens. Det blir något Ulf Lundell-inspirerat. Jag har äntligen funnit en viss motivation till att fota igen.

Tusen saker i luften samtidigt också; inte nog med alla tankar och funderingar, utan det är svenskaprov på onsdag, foton som ska vara inlämnade imorgon och därmed ska redigeras på bussen till skolan imorgon, en inlämning/redovisning i samhällskunskap som ska arbetas med på håltimmar och fritid. Lägg även till ett multimediaprojekt som jag är ute med i sista minuten once again (hääärligt att ge fan i multimedia B nästa år så jag slipper det) och ett prov i mediekommunikation nästa vecka, och två andra prov i samhällskunskap.
Nej, jag önskar att jag var ett år äldre och fick ta studenten i år. Jag ligger ju faktiskt näst intill i den tiden; funderar på allt till balen, studentfirande, studentfester, studentklänning... Ja, praktiskt taget allt! Dock har jag inte den turen att ta del av allt i år...

Nu ger jag mig ut i kvällssolen med en cigarett och kameran och fotar en av bilderna jag har i tanke till imorgon.

visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Bilen är min! Jag är lycklig. Imorgon ska Peter ringa till någonting och fixa så jag får börja övningsköra osv snart. Åh, Nu ska jag vandra ner till tåget och sedan åka till min man med Veronica Maggio, Tove och Royal Republic i öronen, mhm ♥

RSS 2.0