Cause the party pills, they won't give me no release

Alltid så tyst här..
Men denna gång har jag varit i Sverige för att fira storkillen som fyllde 6 år, hängt med fina R på Harrys, bakat tårta och ätit Max-mat och pizza som en tok och haft en kväll med prosecco och shots med bästis. Alltså en himla fin vecka.

Lägenheten har varit sämre, trots inköp av möbler vi behövt och sådär. Våra element har varit trasiga i snart två veckor, men det ska de börja fixa på måndag efter många mail och telefonsamtal som inte varit allt för trevliga. Vill ju inte vara otrevlig mot agencyn, men när jag har blivit förkyld för att min lägenhet är kallare än det är utomhus är det nog. Får dessutom äntligen internet på måndag!

Jobbar på som vanligt, i lite sämre skick än vanligt. Har haft samtal med min GM för att göra upp en plan som förhoppningsvis kan få mig att må bättre, och jag jobbar mycket själv nu också med att börja med yoga igen, gå promenader och sådana typiska saker alla säger kan hjälpa en att må bättre. Har börjat fundera på att prova akupunktur också. Känns lite läskigt, men det ska tydligen fungera också vad jag har läst.
Bokade flygbiljetter till Sverige i fredags också, och nästan fredag får vi Sverigebesök av en vän från EBS-tiden här i London. Ikväll får vi England-besök också, men bara över natten.

Dags att börja jobba nu, ledig imorgon igen och det känns som jag har en miljon saker att göra. Men tänkte vara smart och slå några flugor i samma smäll så att säga.

RSS 2.0