sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Igår var en sådan dag när Magnus Weideskog sjöng i öronen hela dagen. Eller, ja, till tandläkaren, till praktiken, till Skillingaryd och medan jag diskade. Fortsätter denna dagen med Magnus Weideskog också.

Var ju som sagt hos tandläkaren igår. Båda ville bli klara innan 9.40 så det gick snabbt och smärtfritt, bara pratade om min rökning, kollade lite och la flourlack.
Sprang runt som en idiot på praktiken, och framåt 16 ville jag bara lägga mig och gråta; hade varit vaken sen 7 och inte ätit någonting, hade ont som satan i huvudet och kände mig vilse på Fishbone. Som tur var spenderade jag sista timmen på Amisu, städade reaställen och försökte tömma hästen, vilket vi lyckades med! Kändes som ett bra läge att köra en segerdans. Vilket jag nästan gjorde när jag hängde ut mitt sista plagg. Viskade "fuck yeah" lite för högt och gjorde den där konstiga grejen när man knyter näven och drar intill kroppen med armen böjd.
För att belöna mig själv köpte jag den där pluffpluff-ringen jag så smidigt glömde på skoltoaletten häromveckan. Nästa vecka ska jag springa till H&M någon lunch och köpa uggleringen också, sedan har jag mina favoriter igen!
Åkte hem till Kim, tog en treo och sedan diskade jag. Åt mat och sedan kokade jag kaffe till mig och Kims pappa. Gick och la mig en stund efter min kopp kaffe också.

Idag har vi bara varit i Skillingaryd en sväng än så länge, ska nog börja röra oss hemåt Forsheda snart och ikväll blir det Värnamo.

if my heart could beat, it would break my chest

Har sökt jobbet på min praktik. Det var bland det första jag gjorde.
Sov hos Kim från i måndags till igår då mamma kom och hämtade mig på eftermiddagen.
Trodde jag hade dragit på mig influensa igen, men uppenbarligen inte.
Stannade i alla fall hemma igår och idag.
Natten till igår drömde jag om kläder - hela natten. Vika kläder, högar med kläder, larma kläder, städa bland reahyllorna, rätta till galgar osvosv.
Inatt drömde jag ännu mer konstiga drömmar. Idag på morgonen drömde jag om högstadietiden, att Josse gick i min klass och vi gick i parallellklass med en kompis till henne, som jag gick på date med och höll handen med, skallade en gammal barndomskompis, skrattade henne rakt upp i ansiktet och bad henne dra åt helvete. Och någon jävel trodde att det var okej att använda mitt skåp.

Har seriöst börjat fundera på att klippa av mig håret. I något pageliknande alltså, ungefär i axellängd. Kommer dock ångra mig, I know it...
Funderar på hur jag ska spendera kvällen imorgon efter praktiken. Åka hem, betala räkningar och sova, eller om jag ska med Tess och Emma ut en sväng, dricka ett glas vin och en p2?
Eh, helgen är snart här och jag har nästan lust att be den fara åt helvete. Fuck. Med riktigt grov brittisk accent så det blir "fock". Bara för att göra det hela lite komiskt.

Ska göra en kopp te nu och sen röka min första cigarett för idag. Med Bingo Rimér som sällskap. Sedan ska jag fortsätta titta på Buffy. Så jag kan få träffa Spike snart.

indie boys are neurotic, makes my eyes bleed

Eh, har inte alls pluggat så mycket som jag hade tänkt den här veckan... Däremot har jag nästan läst ut Till sista andetaget, som är helt underbar. Även om den inte var riktigt som jag trodde att den skulle...

Sov hos Kim från onsdag-fredag. Försov mig i fredags, vaknade av att Kim ringde efter besiktningen och bad mig öppna. En timme efter att jag egentligen skulle gått upp... Hann dock med tåget ändå eftersom han åkte till jobbet ungefär samtidigt, så det blev bra.
Åkte till Hok och min fruga efter skolan. Vi lagade mat i massor; paprika soppa, en gryta på högrev med potatismos och efterrätten blev aldrig av. Eller, det blev strawberry daiquiri isället för hallonsorbet.

Igår jobbade Julle, jag, Tizzy och PappaJan åt pizza och tittade på sista Harry Potter-filmen, sedan färgade jag Tizzys hår och efter det tittade vi på Grey's Anatomy och åt hallonsorbet.
Mamma och Peter kom förbi och lämnade min grillplatta på väg upp till stan och vi åt ännu mer god mat. Sedan kom de förbi och hämtade upp mig och grillplattan på vägen hem. Kom hem till en hög av räkningar, linser, en påminnelse om att jag inte beställt skolkatalogen, ett inkassokrav på en räkning jag betalat för längesedan och en tidning om tekniska universitetet i Luleå(?!). Fint att mitt H&M-paket med julbordsklänningen, min poncho, strumpbyxor och knästrumpor låg fint över allting och gjorde mig på bra humör halvt mitt i natten.

Har tvättat idag, varit uppe hos Huttan och tjötat och skrivit ut biljetterna till Kapten Röd (Peter har dessutom kommit på att det är Kaptenen vi ska se den andra december) och snart ska jag bädda sängen också så jag kan gå och lägga mig snart.
Kanske har hittat någon som kan sy min balklänning också. Annars måste jag komma på en krislösning på det, har ingen tid att gå till Bäckadal under de kommande fyra veckorna...

Imorgon är första dagen på praktiken. Fick veta igår att de dessutom sökte extrapersonal på min praktikplats så ska söka det på tisdag hade jag tänkt (perfekt läge eftersom jag ändå hade tänkt kolla efter mina fyra veckor där om de hade något jobb åt mig), och ringa om ett annat jobb imorgon.

Ska bädda nu, bre några mackor att ha tills imorgon, äta något litet och sedan lägga mig och titta på Buffy en stund innan jag ska sova.

when they said you was high classed, well, that was just a lie

Åt middag hos Kims mormor och morfar igår. Ååh, älgköttet var så jäkla gott! Sedan åkte jag och Kim hem till mig en liten, liten stund, pussade på Neo och hämtade vin och plånbok innan vi åkte in till Värnamo igen, men denna gången hem till en jobbarkompis till Kim. Satt och drack och pratade ett par timmar och sedan åkte jag och Kim hem med nattbussen. Började titta på Hounddog men bytte till Basil Mus senare.

Idag var jag uppe i ottan kändes det som, vaknade av mamma och Neo någon gång och gick upp då. Försökte gå in och väcka Kim tillsammans med Neo, men han såg Kim och blev ledsen så det blev fort ut i köket igen.
Sedan åkte Kim hem tidigt, jag följde med mamma och Peter in till Värnamo och handlade, kom hem och åt lite, tittade på Hounddog igen, somnade ifrån sista tio minuterna ungefär tio gånger innan jag åt en bit tårta med alla andra.

Och nu ska jag gå ut och röka en sista cigarett och sedan lägger jag mig och tittar på Family Guy och sover.
Ska plugga hela jäkla veckan känns det som. En vecka till i skolan och sedan har jag praktik i fyra veckor, så jäkla skönt.

your dead end dreams don't make you smile. I'll give ya something to live for

Kändes som jag egentligen skulle behövt en sovmorgon idag och hoppat över naturkunskapen.
Och helvetes jävla muntliga nationella i svenska gick inte bra alls.
Somnade en halvtimme på soffan vid 20. Kan jag sova nu? Nej.
Har jag upptäckt att min svaghet för Mr. Big är extrem och att jag lipar mer och mer för varje gång jag ser sista avsnittet i säsong sex av Sex and the city? Ja.
Och jag har lipat över en vigselring idag. Trodde aldrig det skulle hända. Så; systeryster, världens bästa, det var din fina vigselring som fick mig att börja gråta. Bara för att den var så fin.

Och nu beger jag mig ut på altanen för några cigaretter och njuter av några sidor i Till sista andetaget.

Sååå, det enda bra som hänt idag är alltså att världens bästa systeryster äntligen har gått och blivit fruga.
Grattis för ungefär tusende gången!
Jag älskar dig.

älskling, vänta, får jag bara sitta bredvid dig? det var han som ville kyssa mig

Vaknar inte av någon lustig anledning av alarmet i mobilen på morgonen... Inte heller av monstervibrationen som låter i hela huset när jag får sms och skrämde livet ur mig när mitt alarm för p-piller gick idag...
Anyway, har gått omkring i pyjamasbyxor och Winnerbäck-tröja hela dagen, glömt sjukanmäla mig, pluggat lite naturkunskap, skrivit hela mitt svenskatal till imorgon och övat en del på det, ändrat om bland alla mina lakan och lagt in alla lakan jag fick av moster i garderoben, spikat fast en hylla i ena garderoben, slängt ihop all smutstvätt och bäddat rent i sängen. Ska börja tvätta nu och sedan ska jag ge mig på att rensa lite överallt i rummet.
Tydligen går hela dagen väldigt mycket fortare om man sysselsätter sig och lyssnar på Royal Republic och Veronica Maggio.

there's a hole in our soul that we fill with dope, and we're feeling fine

Eh, här har det varit tyst ett tag...
Har egentligen inte gjort så mycket. Eller, jo, när jag tänker efter är det mer än det känns som.
Var på Hooks herrgård i torsdags med Julle, PappaJan och några kompisar till honom. Åt trerättersmiddag (dovhjort, ankbröst, nougatmousse, mhm) och massor av vin och även lite champange. Träffade en man som var lik Winnerbäck (och som dessutom träffat honom) och ah... Hände nog inte så mycket mer den kvällen.
Åkte hem på fredagen och åkte nästan direkt till Kims mamma för att vara hundvakt med Kim.
På lördagen åkte vi till båda hans systrar och sedan hem till honom. På kvällen kom alla dit och åt tacos.
Söndag, nothing.
Igår var första skoldagen efter lovet - med alla lektioner inställda. Åkte hem tidigt och upptäckte att det tydligen går en buss från Värnamo som går tidigare än tåget och jag är fortfarande hemma samma tid. Smidigt.

Idag hade jag bara naturkunskap och en inställd historialektion. Sprang till banken och förde över pengar, träffade Andreas och köpte en mobil av honom (smartaste människan i världen förstörde Xperian helt och hållet i fredags, ähä) så nu känner jag mig som en hel människa igen! Fick dessutom en massa bra musik på köpet i telefonen, haha. Slutade med en tvåtimmarslunch på Gamla Wok innan jag märkte att det var dags för att prova studentmössa. Åååh, tagget är på gång nu alltså!
Hoppade av i Skillingaryd på vägen hem, Kim plockade upp mig och sedan var det dags för premiärturen i hans Volvo. Blev avsläppt på stationen i Värnamo, hoppade av bussen i Kärda, gick och mötte Peter och sedan fick jag köra runt där medan Felicia hade sin fotbollsträning.

I veckan kör jag stenhårt; ska skriva klart mitt svenskatal, plugga lite smått på naturkunskapen så jag kan göra det nästa vecka och städa mitt rum. Har planerat att stanna hemma hela helgen och ta itu med allt jag har efter mig och försöka komma på nya bildidéer till projektarbetet. Som jag måste komma igång med. Väldigt snart.

I don't care if your world is ending today because I wasn't invited to it anyway

Åkte hem från Kim igår. Diskade på rekordtid under förmiddagen; 40 minuter! Hade självklart Winnerbäck som sällskap och stod och sjöng högt och falskt.
Höll på att somna ute på altanen vid 21. Med en kopp kaffe i handen och en cigarett i den andra. Ändå gick jag och la mig sent, runt 1-tiden..?
Drömde jättekonstiga drömmar hela natten, men i natt var då sannerligen första gången jag använde Facebook för att kolla om någon fortfarande levde...

Idag var jag i Värnamo någon liten timme innan jag åkte hem. Skulle egentligen åkt till Julle efteråt, men kände mig inte alls på topp så åker dit imorgon och stannar en natt istället.
Men jag var ute och körde knappt en timme efter att jag kom hem. Sedan mat och nu ska jag njuta av mina kakor och Halv åtta hos mig.

RSS 2.0